rumba
|
Najprej lepe pozdrave s Pašmana! Čeprav imamo v hiši internet, se celi dan dogaja 100 na uro in se sploh ne utegnem javiti. Praktično celi dan smo na plaži, v senčki orng drevesa. Ta velika uživata v vodi, Anej več pod vodo , revež se je vsaki dan takooooo napije, da potem ni sposoben nič pojesti, a potašljanje je pač najpomembnejša stvar na svetu, še posebej, dokler ne znaš plavati. Ja, pa pesek na plaži je že čisto prekopan. Z Julijo pa sva seveda celi dan v senčki, nič je ne mažem, poskusila sem ji nogice namočiti v vodiko, pa ji ni ravno pasalo (beri JOOOOK!), tako da ji sedaj v plastenkah vodo segrevamo, pa jo potlej kopamo v čebričku. To je pa že bolje, pravi in uživa. Jaz se že tudi kopam, čišča je po parih dneh ponehala in čeprav še nisem bila pri G, se kopanju pač ne morem upreti. Trebuščka pa zaradi strij ne kažem na soncu, tako da se iz kopalk takoj prebblečem v kratke hlače in majico in se tolažim, da je bela koža najlepša. Sicer pa Julija ful uživa, čez dan je kar dosti budna, ponoči pa mi spi celo noč, od desetih pa tja do pol sedmih zjutraj v enem kosu. Joške so mi prve dni skoraj eksplodirale, sedaj so se že navadile na tak ritem. Ne vem kaj je to.... mogoče jo ta vročina ful zmatra. Res je vroče, če ne bi malo pihalo, bi se še v senci komaj dihalo. Dežja še nismo doživeli - na našo veselje in žalost domačinov.... No, pa da ni vse že prav kičasto, ima Julija čez dan kar orng krče, tako da se včasih niti dojiti ne more, mene pa skrbi..... lumpa! Hja, pravijo da pri okoli šetih tednih so krči najmočnejši.... Domov se vračamo v sredo. Joj, kako hitro je minilo.... jaz bi še. Punce, ne boljte se na morje z bebicami. Te res uživajo!!! Pa še celi dan so na zraku. Mazati jih ni treba, saj morajo itak biti samo v senci, pa te kremce so za moje pojme za njihovo nežno kožico čisto neprimerne. Julije nič ne mažem, pa ji nič ne fali. Jo pa pokrije s pleničko, ko jo nesem teh 20m od hiše do plaže. Več sonca pa ne dobi. Ekola, pa sem se uspela malo razpisati. Brala vas nisem, žal.... bom poskusila nadoknaditi, ko bom doma. Upam, da ste vsi dobro, če sem kaj pomembnega zamudila, pa se priporočam za obnovo. Sej verjetno shodil še ni nihče, kaj? Ajd, uživajte, če utegnem, se še kaj javim!
|