|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
27.8.2007 12:22:34   
rumba
Najprej lepe pozdrave s Pašmana! user posted image user posted image user posted image

Čeprav imamo v hiši internet, se celi dan dogaja 100 na uro in se sploh ne utegnem javiti. Praktično celi dan smo na plaži, v senčki orng drevesa. Ta velika uživata v vodi, Anej več pod vodouser posted image user posted image user posted image , revež se je vsaki dan takooooo napije, da potem ni sposoben nič pojesti, a potašljanje je pač najpomembnejša stvar na svetu, še posebej, dokler ne znaš plavati.user posted image user posted image user posted image  Ja, pa pesek na plaži je že čisto prekopan. Z Julijo pa sva seveda celi dan v senčki, nič je ne mažem, poskusila sem ji nogice namočiti v vodiko, pa ji ni ravno pasalo (beri JOOOOK!), tako da ji sedaj v plastenkah vodo segrevamo, pa jo potlej kopamo v čebričku. To je pa že bolje, pravi in uživa.user posted image  Jaz se že tudi kopam, čišča je po parih dneh ponehala in čeprav še nisem bila pri G, se kopanju pač ne morem upreti.user posted image  Trebuščka pa zaradi strij ne kažem na soncu, tako da se iz kopalk takoj prebblečem v kratke hlače in majico in se tolažim, da je bela koža najlepša.user posted image  Sicer pa Julija ful uživa, čez dan je kar dosti budna, ponoči pa mi spi celo noč, od desetih pa tja do pol sedmih zjutraj v enem kosu.user posted image user posted image user posted image  Joške so mi prve dni skoraj eksplodirale, sedaj so se že navadile na tak ritem. Ne vem kaj je to.... mogoče jo ta vročina ful zmatra.user posted image  Res je vroče, če ne bi malo pihalo, bi se še v senci komaj dihalo. Dežja še nismo doživeli - na našo veselje in žalost domačinov.... No, pa da ni vse že prav kičasto, ima Julija čez dan kar orng krče, tako da se včasih niti dojiti ne more, mene pa skrbi..... lumpa!user posted image  Hja, pravijo da pri okoli šetih tednih so krči najmočnejši....
Domov se vračamo v sredo. Joj, kako hitro je minilo.... jaz bi še.
Punce, ne boljte se na morje z bebicami. Te res uživajo!!! Pa še celi dan so na zraku.user posted image  Mazati jih ni treba, saj morajo itak biti samo v senci, pa te kremce so za moje pojme za njihovo nežno kožico čisto neprimerne. Julije nič ne mažem, pa ji nič ne fali. Jo pa pokrije s pleničko, ko jo nesem teh 20m od hiše do plaže. Več sonca pa ne dobi.

Ekola, pa sem se uspela malo razpisati. Brala vas nisem, žal.... bom poskusila nadoknaditi, ko bom doma.
Upam, da ste vsi dobro, če sem kaj pomembnega zamudila, pa se priporočam za obnovo.user posted image  Sej verjetno shodil še ni nihče, kaj?user posted image user posted image user posted image

Ajd, uživajte, če utegnem, se še kaj javim!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
27.8.2007 12:41:22   
Anonimen
rumbauser posted image user posted image user posted image user posted image sam da uživate, sm kr malo faušuser posted image

mi smo pa v soboto šli mal v šoping, je bla mala začuda ful pridnauser posted image pa čist vsak je zijal v voz in se navduševal kak da je lušnauser posted image ena ženska se je prov smajala kak da je oblečena, sam ji namreč skombinirala vojaški bodiuser posted image pa roza take ful dobre hlače in roza špangico v čupurouser posted image je bla đekicauser posted image

sma ji pa drug stolček nabavla, tak da vibrirauser posted image to pa je zakon zdaj, bo mami še kej lahk nardila zraven tega otroka, čisto je navdušenauser posted image

meni tud neki mlek štrajkauser posted image mislim da sam od tega ker sem čisto sesuta, izmučena dobesednouser posted image tko da skoz na joški visi, no dans je že bolš, senalivam skoz s čajom in polento jem in obvezno kozarček piva zvečeruser posted image sem ji pa včeraj hotla dat dodatek, sem mislila da pač mi ne bo ponoči vsako uro tečnarla, ma kje...ni hotla niti pod razno pit iz flaše, pa prov histerično se je začela dret, prov solze so špricale ko sem hotla posilituser posted image tak da ni ne za dudo, ne za flašo, nič ne vela, sam zizauser posted image pa krempl mali je naštudiral kak mora vlečt da nič ven ne teče in se lahko v miru carta na ziziuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1352
27.8.2007 18:14:03   
corfu
Bok

Ravno pomila posodo, ata pa sine na sprehodu, tamala članica spi, jaz si pa šibam lase oprat, ker greva danes z možičkom na pijačko, pa mal s cabrijem šminkiratuser posted image user posted image user posted image

Pridne boditeuser posted image

Rumba, uživaj še namesto nasuser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
27.8.2007 19:45:46   
baja*
Moja dva sta tudi na sprehodu, jaz pa sem malo pometla zunaj, pa zlikala cote, pod tuš sem se vrgla, zdajle pa še hitro malo knjigo v roke.
Spet me je začela bradavica bolet. Upam, da se ne bo ponovila zgodbauser posted image .

Rumba lepo vam gre!!user posted image Kak fajn, da uživate!! Mi ga pa takoj po UZ kolkov pičimo na morje.user posted image Koooomaj že čakam!!! Najbolj od vsega si želim MIRU.user posted image

Lepo se imejte...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
27.8.2007 20:32:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

meni se je pa srce trgalo, ko sem iz ene joške napumpala 140ml (verjetno bi šlo še več, pa se mi ni več dalo) in zlila stran....user posted image  

Zakaj ga pa nisi shranila, da ji ga daš naslednjič namesto Novalaca?

Bačko
, te čist zastopim. Tudi jaz si že s Špelo zaradi tega nikamor nisem upala, zdaj pa tudi z Juretom ne oz. pač z obema.

Kapica, dobrodošla v Sloveniji!user posted image

Ajvy
, mi smo tudi šele včeraj prvič šli na obisk.

Corfu, kar gre.user posted image Sej ne da je kej grozn boljš, ker je en dan tako, drug dan drugače, pa zdej še oba polna luna meče in sploh ne spimo user posted image in sem na smrt utrujena, drugače se mi pa še najbolj zdi, da sem se že malo navadila na tempo.user posted image Najhuje mi je, ko mi oba hkrati tulita kot zverine ali pa ko en drugega zbujata s tuljenjem in mi potem še takrat, ko bi sicer kateri od njiju spal, ne spi noben.user posted image
No, tebi gre vsaj Aljaž v vrtec, Špela gre šele drugo leto, če ga bomo sploh dobili. Pa saj bo, saj tako hitro rastejo, da bo kmalu boljše.user posted image

Jaz sem pa prejšnji teden končno šla v šoping!user posted image Sem skoraj eno uro ugotavljala, kakšno konfekcijsko imam zdaj, in ko sem končno ugotovila, sem si kupila ene kavbojke in eno trenirko. Majčk niso imeli pa nobenih pametnih, so mi vse tako čudno stale, da sem se kar zgrozila.

Zdaj šibam večerjat, dokler je mir. Upam, da se mi uspe potem še kaj javit, če ne pa jutri.user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1355
27.8.2007 21:08:28   
Freycha
Tašonka zavrgla sem ga zato, ker jo je iz ene joške napenjalo in bi jo tudi iz te, saj je bilo v tem mleku ogromno napenjalnih plinov od česna......

no, jaz sem tudi danes imela uspešen šoping. Kupila sem si dve majčki s kratkimi rokavi, pa en puloverček pa tri bodije za Dito user posted image  Dragi si pa ni hotel nič kupiti.. pravi, da ima vsega dovolj.

joj, sem bila pa čisto pri vhodu v H&M in je šel dragi v Hervisa med tem in kar naenkrat slišim jok, kot bi Dita jokala. Ker se jok kar ni pomiril sem laufala ven iz štacune in iskala dragega, potem pa videla enega gospoda, ki je držal malo štručko v rokah (morala je imeti kak mesec, ali pa še to ne). Hudiča, kako sem odreagirala, kaj takega si ne bi ravno pripisala user posted image  Pa ne misliti, da ne prepoznam joka lastnega otroka, samo si nisem mislila, da bom slišala dva identična joka. Tako način jokanja, kot glasnost, intervali... vse... ne moreš verjet! No, naša je pa med tem spala ko je ata krožil med policami Hervisa user posted image

zdej je pa dragi v nočni, jaz pa na vsake 3. minute (ali manj) laufam v sobo, ker Diti pada non stop duda iz ust in je takoj jok. Ko jo ima pa notri, pa "spi". Raje ne pišem, kako sem obešala ravnokar perilo.... v 50. rundi mi ga je celo uspelo obesiti user posted image

punce, koliko približno vaši otroci pojejo iz jošk na obrok? koliko ml ali pa gr?

aha še to moram povedati. Danes sem Dito ravno stehtala in jo dala na posteljo, da bi se podojili, ko se polula in jo odnesem na previjalno in odprem plenico. Med čiščenjem je pa začela kakat kot tavelika. Je tako izgledalo, kot bi nekdo iz tube ven stiskal... pa kar ni nehala in ni nehala. Ko sem jo sščistila in spet dala na tehtnico je imela 60gr manj user posted image user posted image user posted image  Se pa pozna, da 5. dni ni nič kakala.....

Pa nisem zadovoljna s težo tamale. Kar ne pridobiva toliko, kot je recimo prejšnji mesec. Zrastla je spet za nekih 3-4 cm, ampak kilažo ima pa slabo........bom še malo počakala, pa če ne bo malo bolj napredovala, bom pa poklicala pediatrinjouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
27.8.2007 21:48:54   
Mari71
Corfu, kar gre. Sej ne da je kej grozn boljš, ker je en dan tako, drug dan drugače, pa zdej še oba polna luna meče in sploh ne spimo in sem na smrt utrujena, drugače se mi pa še najbolj zdi, da sem se že malo navadila na tempo. Najhuje mi je, ko mi oba hkrati tulita kot zverine ali pa ko en drugega zbujata s tuljenjem in mi potem še takrat, ko bi sicer kateri od njiju spal, ne spi noben.
No, tebi gre vsaj Aljaž v vrtec, Špela gre šele drugo leto, če ga bomo sploh dobili. Pa saj bo, saj tako hitro rastejo, da bo kmalu boljše.
                                                                                                                                                                                           Tašonka in Corfu - tukaj še ena, ki "uživa" v dvojini malih otrok. Živa bo ravokar 1 m, Gašper pa 16 m, tako da je pestro. Sem pa ugotovila, da se je tamala z ritmom ful prilagodila Gašperju. Spat hodita skoraj istočasno (med 20.30 in 21.) in vstajata tudi oba med 6.30 in 7.00. Še dobro, da je moj dragi tako utečen, da mi ta velikega veliko odnaša. Pa Gašper je čez dan v varstvu, si sploh ne predstavljam, da bi imela oba doma. Vama svaka čast, res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
27.8.2007 22:07:55   
Anonimen

Tašonka zavrgla sem ga zato, ker jo je iz ene joške napenjalo in bi jo tudi iz te, saj je bilo v tem mleku ogromno napenjalnih plinov od česna......

Ajaaaaaauser posted image Joj, boga!
Za mleko pa ne vem. Nimam tehtnice, črpam si pa ne za obroke, niti flaše ne dobi za cel obrok, kvečjemu dodam. Tako da nimam pojma. Redi se na veliko, ima že 6 kil.

Joj, Mari71, sej res, tudi ti imaš dva s tako malo razliko. Sem pa imela v soboto 3-letnega nečaka na obisku, je razlika med njim in Špelo enaka kot med Špelo in Juretom in vidim, da je res super jih imeti tako skupaj, ko so večji.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1358
27.8.2007 23:02:00   
baja*
Freycha tudi jaz sem se že spraševala, koliko kaj Rene poje v enem obroku. V posvetovalnici sem dobila knjižico Prehrana dojenčka, kjer piše, da naj bi 2-mesečni dojenček pojedel od 100-130 ml, 3-mesečni pa 130-160 ml. Imel pa naj bi 6 obrokov na dan. No, to je teorija... (naš se npr. doji 7 ali 8 x na dan).

Afnica lepo, da si se oglasila! Močno upam, da se bo tole s hemangiomom pri Lani čimprej uredilo.user posted image user posted image user posted image  Sicer pa super, da sta bila v razvojni oba pohvaljenauser posted image . Mi gremo pa v četrtek v RA - upam, da prvič in zadnjič. Me pa malce skrbi, da Rene preveč nazaj in v stran obrača glavico in upam, da ne bo potrebna kakšna fizioterapija.

Grem počasi spat... LN!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
27.8.2007 23:38:06   
Anonimen
Afnica, kaj je to hemangiom? Upam, da bo z Lano vse ok!user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1360
28.8.2007 7:43:18   
corfu
Dobro jutro

Za nami je lepa noč, glede na to koliko čez dan tamala popoldne prečuje mi je pa všeč to ker ponoči spi v svoji postelji kot mala bubica in se vmes dvakrat podojiuser posted image , le jaz sem smotana, ker ne grem z njo spat zvečeruser posted image  pol imam pa noč dolgo vsega skupaj pet uruser posted image  Mah, si mislim, da bo boljše, ko gre tamal v vrtec, pa bomo celo dopoldne počivaleuser posted image . Afnica, lepo te je bilo prebrati. Držim pesti, da bo s tvojo princesko vse v najlepšem redu.

punce mejte se, jaz pa danes peljem moje otroke na kmeteuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
28.8.2007 8:30:46   
Ajvy
Lep pozdrav vsem.....
TAko stvari stojijo, samo jst sem utrujena do amena....sploh si ne predstavljam da bi imela še enega otroka zraven..mogoče si bom kasneje ko bomo že malo upeljani....
Ima pa eno novo foro, k se je treba dreti preden zaspi...in nič ne pomaga, tako da smo jo včeraj pustili da se zdere..seveda sem bila ves čas zraven, jo vsake tolk časa mau dvignila-da se mi ne zaduši...ampak je kr trajalo ene petnajst minut potem pa je zakomirala od pol šestih popoldne do pol treh zjutraj...Vem, da se grozno sliši, samo če jo med tem dretjem primeš v naročje al pa če jo ujčkaš se še bolj dere, tak da ti resnično ne preostane nič drugega, kot da se uležeš zraven nje in pustiš da se utrudi do konca....se tolažim, da se ji vsaj malo pljuča trenirajo, ko se do sedaj nič niso...

Bravo vsem za shoping, jst sem zadnjič v BC pustila kakih 60 eurov, ker so imeli oz. imajo 50 procentno razprodajo na oblekice in sem kupila naši pupi kar ene par kompletkov, pižamico, majčke....sem bila tak vesela,pa še pasalo mi je it malo sami po trgovini....

A vi upporabljate kapico al trak kadar piha???

Freycha, jst imam že pravo skladišče mleka, sem morala dokupit posodice za v zmrzovalnik...vse sterilizirat, je bilo veliko enega dela....ampak najbrž se splača...
MI pojemo kakih 120 ml ene trikrat na dan, če je po volje, drugače pa ji uspe spraznit le eno joško taka zaspanka- je pa ne vagam, ker se mi zdi da bi to le pripomoglo k temu ,da bi se še s tem obremenjevala...dokler je ves čas polulana in normalno kaka in se zadovlooljno smeji po podoju in zakomira, se ne sekiram...mogoče pa tvoja tako raste v dolžino, da v širino nima časa user posted image

Corfu, sjt smotka se tudi vedno po glavi tolčem zakaj ne grem ajat z njo, potem sem pa kot da bi me eden vrgel v steno..samo k je tak fajn kavico zvečer pit z mojim....

Blagor onim ko ste na morju, čeprav moram priznati, da se ne bi upala iti sedaj s tole malo štručko na morje...najbrž je res da pri ta prvem najbolj kompliciramo....ne vem...

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 28.8.2007 8:33:20 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
28.8.2007 9:25:42   
Anonimen
Jao, punce...

Pri nas je vedno nekaj. Ko smo končno pogruntali dojenje in uspeli normalno pridobivati na teži. Pa jaz sme se sprijaznila s tem, da pač Izak zvečer dobi dodatek, je pa prišlo nekaj druga.

Včerajšnji dan je bil naporen in jokav. Ga je cel popoldan nekaj šraufalo in sva se dojila konstantno od 4h do 7h zvečer. Pol smo ga pa skopali in je dobil joško, po joški pa še dodatek. Zaspal je ob 9h.
No, jaz sme se včeraj odločla, da ga ponoči ne bom več budila, ker dobro pridobiva na teži in tudi je ne kaj veliko, če ga ponoči zbudim.
Tako se je prvič zbudil ob pol enih. Lačen kot volk. A kaj hudiča, če ni znal zagrabiti joške. Enostavno se ni prisesal, ni znal nardit vakuma in ne izplazi več jezička. Tudi mojga prsta ni znal vsesat in po dveh urah matranja sma mu dala flašo. In? Tudi na to ni znal jest. Enostavno kot da nima sesalnega refleksa. Do štirih smo potem komaj komaj pogruntali, da je spraznil flašo in v 100 poskusih ga uspeli priklopit na joško. Dok je bla polna in trda je še šlo, ko je bila mehka, pa spet ni znal sesat. Končno je zaspal.
Danes zjutraj se pa že pri dveh podojih zgodba ponavlja. Enostavno ne da jezička pod bradavico in ne zna nardit vakuuma. Treba je 1000x probat, da mu rata. Ampak smo vztrajni. Upam, da nam uspe, ker se mi zdi brezveze, da ga ne bi dojila, dok je vsaj nekaj mleka.

Zdaj pa letiva na sprehod...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1363
28.8.2007 9:32:39   
siskamiska
Afnica želim ti, da bo  z Lano vse OK. Seveda da bo - le pozitivno misli user posted image user posted image .

Jaz se moram pa ful pohvalit, oz. našega Domna. Že 2 dni mi spi CELO noč in sicer od 21.30 - 05.30 user posted image user posted image user posted image . David pa še rabi ob 2.30 en obrok. Sem ugotovila da jima ful sede banja vsak večer, tko da ju čisto vsak večer pred večerjo skopam in ju malo mečkam po vodi da se fajn utrudita, potem je obvezni 5 minutni jok ker je že fajn lakota, nato večerja in mižule mažule. Upam da nam bo uspel obdržat ta tempo ker tako možek spi celo noč in je vsaj naspan in spočit za v službo.

Danes ju moram naročit v RA, bi morala že včeraj pa ni bilo sestre.
Baja meni se zdi pa to kar ok da bosta mogla hodit v RA ker ju bojo fajn spremljal in najhitreje ugotovil če se ne bosta uredu razvijala. Sama sigurno tega nebi tako hitro ugotovila.

Količina obrokov- izračunajte si jo. teža otroka x 160 ( ml) / št. obrokov na dan ki jih ima. Prib. toliko naj bi otrok pojedel. Ne vem pa do kdaj drži to računanje, za starost vaših otrok sigurno.

Freycha, malčki se tudi kasneje ne bojo več tako hitro redili in rasli, poglej na netu ali pa v kaki knjigi kako je to po mesecih. Vem da kasneje pri nevem koliko mesecih dobijo samo še nekje 300 g na mesec.

Vsem mamicam lep pozdrav user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
28.8.2007 10:50:34   
Anonimen
midve prišle iz sprehoda, madona je vroče zunuser posted image zdaj mi spi tamle v stolčku, madona tole je zlata vrednouser posted image sem se lohk stuširala pa najedla zdej pa še tule mam cajt visetuser posted image
kar se količine popitga mleka tiče, se jaz sploh ne obremenjujem....nimam pojma kolk zdaj tehtauser posted image bom vidla v sredo ko mama posvetovalnico.....pač ko je lačna dobi zizo in to je to.....pa če sam 50 spije (recimo), bo pač čez pol ure spet, ne kompliciram.....pa vedno je iz ene joške, pol pa zaspi, že ma dost zgleda, če je mir pol 2.5 ure....iz flaše pa tak noče pit, ni šans, znori čisto če ji probam dat......

aj pa babe, polenta je zakonuser posted image sem si v dveh dneh porihtala mleko, samo s polento, to pa res dela, bi lohk še dva zravn fotralauser posted image

zdej si grem pa še sladoled prvoščit, dokler bebika spi...

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1365
28.8.2007 13:02:06   
kapica
Ulla. super da se je uredilo in da uspes se kaj yraven narediti.
Freycha, tud jaz ne vem koliko poje na obrok ali na dan, kot je ze ajvy rekla, dokler dovolj kaka in lula, se ne obremenjujem s tem. Sem pa tud jaz ze zasledila, da pozneje manj pridobivajo na tezi.
Rumba, suuuper da si se oglasila in da uzivate, jaz sem te ze prav pogresalauser posted image .
Ajvy in tasonka, bravo za nakupe, jaz si tud zelim kaj novega, pa nimam srece. Naslednjic mogoce.
Zvesta,. upam da se uredi to z sesanje, kaksnega nasveta zal nimam.
Siskamiska, ste lepo ujeli ritemuser posted image .
Baja, a lahko ze sedaj naredis kaj za to, da se bradavica popravi in da vec ne boli.

Jaz sem te dni pri mojih, morem mal k frizerju, pa mogoce se kaksno stacuno obrnem, da si kaj najdem za oblect. se mi pa zdi da se je trebuscek spet malo pomanjsal. vsaj v svojih kavbojkah se udobneje pocutimuser posted image . Vreme imate pa sres super tu no, sploh nisem navajena te vrocine in mi fajn pase, medtem ko ste ve verjetno ze navelicaneuser posted image .

Morem rect da se je tud pri nam fajn ritem ujel. ni vec kaksnih krcev , zvijanja, danes ponoci se je samo na 3 ure zbujal, ne vec na 2, to je za mene ze velik napredek. Pa tud drugace je postalo vse lazje, ko ze vem kdaj bo lacen, kaj treba previt, pa te zadeve.

Sem vas hotela vprasat, nekaj vas je reklo, da so mullerjeve plenice najboljse. a so to Babylove, al katere, ker sem bila tu v mulerju, pa so imeli samo babylove in pampers.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
28.8.2007 13:09:48   
siskamiska
kapica babylove so njihove plenice

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
28.8.2007 13:21:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Sem vas hotela vprasat, nekaj vas je reklo, da so mullerjeve plenice najboljse. a so to Babylove, al katere, ker sem bila tu v mulerju, pa so imeli samo babylove in pampers.

Müllerjeve plenice so Beauty baby. Babylove so pa od DM. Jaz uporabljam slednje, ker so mi Müllerjeve pretrde. Drugače so ok.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1368
28.8.2007 13:41:45   
Ajvy
Meni pa Mullerjeve plenice niso všeč ker je vse čez prišlo in sem imela samo veliko cunj za prat in čist nič drugega-...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
28.8.2007 13:59:54   
Freycha
Nam so Mullerjeve ok, sva pa ugotovila, da ista firma dela za DM in Muller. Vprašanje, koliko so sploh drugačne, razen imena in znamke....user posted image  Sva pa sedaj tudi DM-ove kupila, pa bova kmalu videla razliko.....

No, ker mi vseeno in dalo miru sem imela z Dito spet par dni tehtalnih uric in poštudirala, da mi iz ene joške premalo poje in da ji moram ponuditi obe. Skupaj je spila 120ml in veliko bolj zadovoljno izgleda. Saj ne, da prej ne bi bila zadovoljna, samo vedno je ostala še budna, sedaj pa skoraj spi - skoraj pa zato, ker jo full napenja in ne more zaspati. user posted image user posted image  Sem prav vesela, da sva z dragijem poštudirala to.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
28.8.2007 14:07:52   
Ronči
Mi imamo pa drugi paket Fixies pleničk, pa so me rahlo razočarale. Že dvakrat je prišlo ven malo gela user posted image . Bi bile pa idelane pleničke če bi križal DM (ne smrdijo, zdržijo dovolj) in Fixies (mehke). Ko to pogruntajo bo pravi zadetek user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
28.8.2007 14:11:15   
baja*
Meni tudi Mullerjeve niso fajn, se mi zdijo full trde. Sem prešaltala nazaj na Pampers, uporabljamo pa že trojkico - te so mi dosti boljše, kot dvojka.
Kapica na žalost mi je bradavica spet razpokala, ampak ni tako hudo kot prvič. Sem takoj začela spet mazati in upam, da bo učinek kar se da hiter! Kaj ve si jih skoz mažete? Sicer pa se naužij lepega vremena in sončka. Čeprav sem nekaj slišala, da naj bi bil že popoldan dežuser posted image . Ne vem.
Ulla jaz tud pridno jem polento. Prej je pa videt nisem smela (ko sem bla mala, sem vse skozlalauser posted image ). No, zdaj mi pa naenkrat paše; zanimivo, kot da telo ve, kaj rabi...
Siskamiska super za lepo prespane nočiuser posted image .
Corfu fajn se mejte na kmetihuser posted image .
Ajvy jaz mu dam kapico gor, če bolj močno piha, drugače pa ne (te dni npr. je nima).
zvesta čudno, da bi mali kar naenkrat izgubil sesalni refleks. Sem ti mislila predlagati, da probaj s prstom malo spodbujati pa vidim, da si že tudi to finto uporabila. Tak da ti žal ne znam pomagati.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
28.8.2007 14:26:58   
Anonimen

Nam so Mullerjeve ok, sva pa ugotovila, da ista firma dela za DM in Muller. Vprašanje, koliko so sploh drugačne, razen imena in znamke....user posted image  

A res? Zanimivo. No, meni so po občutku, na otip, zelo drugačne.

baja*, jaz si ne mažem več bradavic. Sem samo prvih 14 dni, ko je bilo res hudo in je bolelo, ko je začelo popuščat, sem pa kar hitro nehala mazat in zdaj so že utrjene.

Ajvy, jaz malemu še nisem dala kapice za ven.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1373
28.8.2007 14:41:22   
siskamiska
ups zamešala sem plenice. Se opravičujemuser posted image

danes sem pa prevzela tisto fotoknjižico od dm-ja. No ja, nejke srednja žalost.

Jaz imam pa en prisesek doma user posted image user posted image .

Bradavice si mažem edino s svojim mlekom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
28.8.2007 14:45:57   
Ronči
Jaz sem tdi dala delat knjižico. Mi je kar fajn.

You can't fix stupid.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?