|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
30.8.2007 10:31:42   
Suzi*
Hej, pina, kako se pa pol vidva zmenta doma? user posted image  Ti ne maraš paradajzove omake on pa belih ne? user posted image user posted image

Bamby, tale tvoj recept je pa ziher za sprobat!!!!

Pina, a zbiraš recepte, ker jaz sem se že kr mal zgubila, tolk jih je. user posted image user posted image

OK, zdej pa prosim kakšno idejo kaj naj naredim zraven ajdovih žgancev za kosilo????  user posted image  Golaž? Enolončnico??? user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
30.8.2007 10:35:17   
mlavla
če ti je kaj v pomoč..pri nas smo prejšnji teden jedli zraven žgancev piščančjo obaro...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
30.8.2007 10:40:50   
Marusah
Meni zraven ajdovih žgancev najbolj paše kislo zelje al pa kisla repauser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
30.8.2007 10:41:11   
polonca78
mlavla, enkratnouser posted image user posted image da se je tebi začel vračati apetit. mmmmm..... gobova juha, to mene diši. user posted image user posted image jutri ti bom pa res popravila za morfologijo. user posted image

srečka nosečka, držim pesti!user posted image user posted image user posted image   sumim, da imam naslednjič, ko imam pregled, morfologijo. rekla mi ni nič, samo naročiti me je hotela na točno 20. teden in ker sem sestri povedala, da sem na dopustu, me je prestavila na sredino 19. tedna in jamrala, da je prezgodaj. tko da bo najverjetneje morfologija.

misar, te pa čisto razumem. od začetka mi je šlo najbolj na živce, ker sem delovala ugojena in ne noseča. upam,da čimprej dobiš ornk trebuh! user posted image za kg se pa ne sekiraj, tudi jst sem se zredila za okoli 1,5kg, marsikatera tudi še za manj, pa bo sigurno vse še v redu. se pa skušaj znebiti stresa, meni nekako ne uspe, tako da ti ne znam svetovati. user posted image

se pravi so danes na sporedu testenine in omaka z mletim mesom (+različice). hmmmm.... ne vem, ne vem.user posted image sama nisem ne vem kak ljubitelj testenin (uf, zdele me boste pa verjetno izločile iz februarčic!! pomislite na sezname user posted image user posted image user posted image ). pri testeninah z tartufi so pomembni tartufi in ne testenine. jst bi še leseno desko pojedla,če bi bilo dovolj tartufov gor. ne pa sej so mi dobre, samo imam rada enostavne omake. (brez gratiniranja in podobno) ena dobra paradižnikova omaka z dosti bazilika. to mi je cool.

vam pa izdam eno skrivnost! danes zato toliko klepetam, ker imam dopust za jutrišnji izpit. seveda se mi ne da učit in pol visim gor na netu!.user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, pa palačinke mi niso nič posebnega (hahahhahaha....najboljš, da se kar poslovim, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
30.8.2007 10:41:55   
larisa
Včeraj je ena imela gobovo juho. Meni je najbolje obara!!user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
30.8.2007 10:42:03   
mlavla
no..pa sem se le opogumila..in prilepila slikco mojega bušija..vendar vas opozarjam,da gledate na lastno odgovornostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
30.8.2007 10:45:14   
mlavla
polonca..a ti se tud učiš...jst tuduser posted image , saj me jutri čaka izpit...no upam, da se kmalu odlepim od računalnika...
kaj pa študiraš?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
30.8.2007 10:48:09   
anariya

Anariya, 24 let, 1.user posted image , (?); pregled: 19.9

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
30.8.2007 10:49:06   
polonca78
punce, punce! user posted image ko meni katera reče, da ima nekaj kil preveč, si jst predstavljam nekaj kg preveč, ne pa neko suhljato punco z nosečniškim trebuškom. mlavla, kje ste našli tisto noro sosedo, ki te je prepričevala, da greš naslednji mesec rodit?!?! pa ti si fuuuul suha. joj, joj, joj! user posted image si me skor malo razjezila. skor user posted image maš pa ful luškan trebušček!!!user posted image

na EF, študiram ekonomijo, univerzitetno, 4.letnik, smer računovodstvo in revizija. pa ti?

mlavla, se mi je zdelo, da si nekam dost gor danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil polonca78 -- 30.8.2007 10:54:36 >

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
30.8.2007 10:50:30   
itata
Mlavla: sem pogledala na lastno odgovornost... mislim, da že kličejo rešilca user posted image

Vse smo itak nosečke, sploh ne vem kaj si je kle za upat. Pripopaš sliko pa je a ne! Važn, da smo vse zadovoljne in se dobro počutimo (sem se odločila, da ne bom več komentirala kdo je suh in kdo ne - vse smo super in itak ne moremo vplivat kej dost na to kolk se nam trebuščki in teleščka napihnejo a je res?) 

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
30.8.2007 10:51:18   
pina-1
mlavla imaš prov lep buši in zgleda prov nosečniški....

sedaj pa vidve s polonco pejta se že učit...mi ki delamo lahko malo zabušavamo vidve pa NE user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
30.8.2007 10:53:43   
polonca78
vidiš pina-1, zate sem prepričana, da si dobra mamica! zveniš kot moja starša. user posted image sej se bom šla, sam še mal, obljubim! pa še lačna sem postala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
30.8.2007 10:54:30   
Suzi*
user posted image  Mlavla, sem se zdej nasmejala. Grem gledat tvojo fotko, pričakujem celega kita na sliki, vidim pa eno zlato ribico. user posted image  Mislim, le od kje ti to, da si tako okrogla! A si pogledala mene?!"?!?!?! user posted image user posted image user posted image

Hej, hej, polonca, mlavla, šibejta se učit, da ne bomo pol me karkoli krive!!! user posted image user posted image  
Ja pa polonca, bom še razmislila. user posted image  user posted image  Pa kako ne maraš testenin in palačink, nooooooo???? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
30.8.2007 10:56:44   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

mlavla imaš prov lep buši in zgleda prov nosečniški....

sedaj pa vidve s polonco pejta se že učit...mi ki delamo lahko malo zabušavamo vidve pa NE user posted image user posted image user posted image user posted image

ma si me nasmejala...

drugače pa nisem suha in ne me tolažit (vsaj jaz se z več kot 80 kg ne počutim suha...user posted image )..pač se pa sprejemam takšna kot sem...če se ne bi, najbrž ne bi prilimala slikce...

o hujšanju pa bomo razmišljali drugo leto....user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
30.8.2007 10:57:38   
itata
Ja resno punce ne ga preveč biksat okol teh suhosti. Vam povem eno zgodbico, da ne boste rekle, da je men lahko govort k sem suha že po naravi. Sem lansko leto ful zbolela (bakterija v želodcu - prebava ni delala ne glede na to a sem kej jedla al ne - če sem me je še bolel trebuh zraven) in sem shujšala na tak minimum s kilami in to čist proti svoji volji, ker dohtarca pol leta ni ugotovila kaj mi je, da sem si oblačla po 2 puloverja hkrati, da se ni vidl kako vse visi z mene pa na obrazu so se mi ličnice tko poznale, da se je pr ušesu prav videl ta sklep k se še čeljust gor drži. Katastrofa. Počutje tud adijo. Čist brez energije. Za crknt sem bla. Pa je blo še huj k so se vsi vtaknil vame, da kakšna pa sem  in bolj sem govorila, da imam bakterijo in, da se ne morem zredit, bolj so mislili, da sem anoreksična! Pol se je končno čez pol leta zadeva uredila.
Tko da  ljudem itak ni nikol prav, če si mal okrogel al pa mal presuh - v vse se vtaknejo. Me ne rabimo bit takeuser posted image  Pa tko med nami: po tej bakteriji sem ugotovila, da je že prav če imaš kako kilco zaloge za "hude čase"user posted image ... no pa da ga čez zdravje ni...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
30.8.2007 10:58:19   
mlavla
pina ..ja mami sej se že grem učituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
30.8.2007 11:00:31   
BarbikaB
Oj, Larisa, me res malo ma, ker mi je tudi pri roki - a si že zvedela za urnik? Kaj pa cena, kakšna je? sm poslala mail, pa ni nobeden odgovoril...

Sem včeraj naredila malo iskanja po netu pa je tega kar nekaj v Ljubljani - je trebušni ples pa bolj izi telovadba v Štorklji, je telovadba v vodi v Aquamanii, je aerobika v Sunny Studiu pa v Moj fit pa v Sport Clubu (na DIF) pa v Združenju Infant, je pilates za nosečnice v FitMami pa telovadba v porodnišnici pa menda tudi v ZD Fužine (to sicer ne vem, če še dela.....)

Le cen nimajo vsi napisanih, da bi človek malo primerjal pa malo zamujajo z informacijami za jesen (so še kar stare informacije na spletu).

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
30.8.2007 11:06:06   
BarbikaB
Ej, človek tipka odgorov, pa vmes za celo starn postov nalimate, zgleda zdaj moj post čisto out....

Mlavla, res ne vem , kaj jamraš za hujšanje, saj te sploh ni videt na sliki user posted image user posted image - sem kar nekaj časa tisto pipo gledala pa razmišljala, kje je tu kak trebušček user posted image user posted image user posted image ? Brez zamere. ne.....user posted image

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
30.8.2007 11:09:26   
srečka nosečka
Suzi* meni zraven ajdovih žgencev najbolj vžge domača gobova juhica. Njamiuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
30.8.2007 11:19:11   
*Naja
Mlavla- ti imaš 80 kguser posted image No, če si 2m velika, potem bi ti jih mogoče pripisalauser posted image . Lep mali bauhi....kok smo me fajn....vse imamo take lepe trebuščkeuser posted image ....zdej morejo samo še pridno vzhajat....

Vse tiste, ki ste že drugič ali tretjič user posted image , dejte mi mal pomagat. Zadnje dneve se mi je proti večeru zdelo, da sem občasno začutila user posted image ....ampak čisto prepričana pa nisem, če je to to. Recimo, da je bil tak občutek, kot da bi se razpočil mehurček...vsekakor je bil meni do sedaj še čisto nepoznan filing. A je to to, al se mi je sam večerja prebavljala?user posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
30.8.2007 11:22:08   
pina-1
mlavla veš kaj, sem prov zadovoljna, da je še ena kot jaz, ki se giblje v takih št. kg.... In boš vidla kako bomo lepe, srečne inzadovoljne, še posebi, ko bova končno enkrat v življenju blizu št. 100. TO pa le ne more vsakauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Upam da ne zameriš, jaz se tako spravim v dobro voljo in me ne morejo iztirit.

Sedaj pa vedve resno marš h knjigamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzika kako kaj tvoj sirček???? Moje je že v želodčku...Sedaj pa pijem fini pomarančni sok. Majo v hoferju full dober naravni sok iz pomaranč....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
30.8.2007 11:23:48   
Suzi*
Lara, ja, najprej je tak občutek kot si ti napisala, al pa kot da bi te nekdo nežno od znotraj žgečkal al pa da bi ti metuljčki letali znotraj. Mislim, da je to to!! user posted image user posted image user posted image  Če boš imela kdaj kakšne hlače z nizkim pasom oblečene, pa da te bo tam spodaj pri sedenju malo pritiskalo, ga boš lahko še bolj čutila. user posted image  (drugač pa tiščanja ne priporočam, da ne bo pomote!!)  pa čestitke za mehurčke!!!

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
30.8.2007 11:29:54   
Suzi*
Ej, pinči, ti pa 80 kil? user posted image Mislim, haloo. Na sliki si čista suhica! 
Drugač pa samo potiho povem, da se tud na moji sliki ne vidjo odvečne kile. user posted image  Drugač mam kar mal preveč tud ob strani. user posted image user posted image  
Hja, sirček je še nedotaknjen, za prvo malico je bil ravnokar jogurt so C.F. in medom. Sirček pa okol druge ure. user posted image   
A te nič ne ubogajo???? user posted image  Mogoče pa že vse znata, pa ne rabta nič več učenja, ampak samo relaksacijo pred izpitom.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
30.8.2007 11:44:17   
mary_lou
hehehe mlavla ti si danes prva ki si me nasmejala, mam te dni slabe dni ker se morm ucit fizikalno kemijo ki mi je blak bljak bljak bljak bljak bljak ampak ce hocemo po porodu zacet pisat diplomo pol mormo tud to nardit a ne- grem ze tretjic pa upam da uno drzi da gre v tretje rado  user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
30.8.2007 11:44:49   
lillchy123
ojla čveke!

Če že mam kdaj mal časa za čvekanje, pol itaq vsega porabim da vsa sporočilca preberem.. user posted image  Dons mam še zadnji pregled pri moji ta stari G in se že ful veselim. Upam,da mi bo nardila UZ, da bom vidla mojga user posted image . Pol pa še k mamici mal pojamrat, pa se mal pocrklat pa bušija napolnt (segedin oz. zabeljen fižol in krompir user posted image ), pa jo bom nahecala, daše jst buhija slikam.. Mi je tolk luštn slikce gledat, k mate/mamo vse tolk luškane bušije, pa k se zdej tolk hitr spreminjamo... A veste da še kak mesec pa bomo vse na polovici? Pol pa še mal pa bo februar... user posted image

uživajte, dobr papcajte, pa bušije slikajte!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.