|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
27.8.2007 19:26:22   
natasa49
PDP imam 1.1.08.
Zanima me, če še katero od vas zbada v križu, meni se to ne zdi nič pomembnega, ker je vseeno to moja prva nosečnost in mi pravijo da so to posledice širjenja.
Kaj vi pravite na to?

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
27.8.2007 19:36:39   
klepetka
o natasa ,tudi jaz imam PDP 1.1.user posted image user posted image .
Mene tudi občasno zbada v križu,ampak spremenim položaj ,pa mine.Baje naj nebi bilo to  nič narobe

(odgovor članu natasa49)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
27.8.2007 19:42:30   
Zasanjana
Ne zbada me v križu, ampak me prav boli križ. Ma sem sigurna, da bi mi pomagalo, če bi se lahko razgibala... rajš ne mislim na to.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
27.8.2007 19:47:15   
urssyy
Mizo za naše srečanje sem že rezrevirala, se mi pa zdi, da bom morala rezervirati še eno dodatno user posted image user posted image user posted image .

Glede kg se nimate kaj sekirati. Jaz sem že na +6.5 kg in imam v petek razgovor glede prehranjevanja v zdravstvenem domu (imam 19 t). Blagor tistim, ki lako neomejeno jeste, pa se vam nič ne pozna na kg.

Lepe pozdravčke novima user posted image . Sedaj pa nas je že res lepo število nosečk v Januarju.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
27.8.2007 19:53:03   
natasa49
KOK LEPO URSY. ko sem zasledila da imaš 19let mi je kr toplo pri srcu ratal, ker dobivam resne kritike glede mladosti in moje načrtovane nosečnosti. Stara sem 21let in ne vem kaj je s temi mojimi prijateljicami, ki mi očitajo, da sem se mlada poročila zdaj pa za piko na i še otrok.....

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
27.8.2007 19:55:38   
natasa49
Dobr jst sm se tud narobe izrazla, mene vsake tok časa pritisne v križu, najpogosteje zjutraj ko moram vstat iz postle. Tok me uščipne da ne morem vstat in naslednih pou ure kar pošteno boli.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
27.8.2007 20:09:51   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: natasa49
KOK LEPO URSY. ko sem zasledila da imaš 19let mi je kr toplo pri srcu ratal, ker dobivam resne kritike glede mladosti in moje načrtovane nosečnosti. Stara sem 21let in ne vem kaj je s temi mojimi prijateljicami, ki mi očitajo, da sem se mlada poročila zdaj pa za piko na i še otrok.....

Mislim, da ima naša Urssyy nekaj več kot 19 let razen, če se ni občutno pomladila.user posted image  Mislim, da je hotela povedat, da je v 19. tednu.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu natasa49)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
27.8.2007 20:12:34   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
Glede kg se nimate kaj sekirati. Jaz sem že na +6.5 kg in imam v petek razgovor glede prehranjevanja v zdravstvenem domu (imam 19 t). Blagor tistim, ki lako neomejeno jeste, pa se vam nič ne pozna na kg.
user posted image user posted image user posted image

Jaz se bom čisto do konca sekirala, ker se kar bojim, da me ne bi slučajno razneslo. Moram povedat, da sem še vedno navdušena. Danes teče že 21. teden, tehtnica kaže +1,8kg. Ni pa res, da neomejeno jem, ker mi enostavno hrana ne diši. Otrok sigurno ni prikrajšan, ker imam kar nekaj zaloge. Juhej za zaloge.user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
27.8.2007 20:23:37   
natasa49
Pol bo pa to ja. Sem zamešala. Se opravičujem.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
27.8.2007 20:28:38   
karmyka
Uh saj jaz jih tut imam 20 pa še dva bosta pa prvič  pa načrtno.
Tu v moji okolici so tudi same mlade mamice 19,20,21 se mi zdi da kr tekmujejo kara bo prej zanosla res polno nosečnic.

Neposredna povezava do sporočila: 2010
27.8.2007 20:39:26   
Sunny Morning
Vidim, da se nam pridružujejo same zelo mlade mamice. Sploh pa leta niso pomembna ali pa...user posted image

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
27.8.2007 20:58:40   
klaja
Evo mene.

Sem pričakovala, da bo danes morfologija, pa mi je ginekolog rekel, da bo bolje, če se vidiva naslednji teden. Sicer mi je naredil UZ, vendar ni mogel vsega točno videt, to kar pa se je dalo videt pa je ok. Tudi razložil mi je malo bolj podrobno vse, tako da sem vsaj malo potolažena.
In žal tudi spol se ni videl, sem potem po trgovini samo oči pasla in nič druga. Upam da bo naslednji teden kaj bolj vidno.

Se mi je pa prvič zgodilo, da nisem rabla čakat, se vidi da je drugi ginekolog. Nimam več pojma zakaj gre mojemu tako dolgo zraven, da sploh prideš na vrsto.

Natasa49 dobrodošla med nami!

Neposredna povezava do sporočila: 2012
27.8.2007 21:22:52   
mml
klaja boš pa naslednji teden z večjim veslejem kupovala...glavno, da je z user posted image  vse OK

jaz sem se uspela končno naročit na pregled za naslednji petek (ker cel avgust niso naročali) in sem naročena ob 11.40, kar pomeni, da če bom imela veliko sreče, bom na vrsti ob 13...po tem pa ne vem ali bom imela morfologijo 11. septembra ali šele po tem, ko pridem z morja (takrat se mi zdi že skroaj malo pozno), in bom v 24. tednu...no ja bom videla

Vidim, da se nam pridružujejo same zelo mlade mamice
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Vidim, da se nam pridružujejo same zelo mlade mamice. Sploh pa leta niso pomembna ali pa...user posted image

Sem ravno ugotovila, da bi nekaterim lahko bila teoretično že jaz mama...user posted image

Sicer pa sunny  bravo za ne preveč +kg, ajz sem manj uspešna kot ti, kljub temu ,da precej pazim kaj jem, sem že na skoraj +4kg in vem ,da bom februarja grdo gledala številke na tehtnici, ki ne bodo hotele pokazati pravega minusa. Upam, da se bodo kile malo ustavile septembra, ko bom začela spet hodit na telovadbo...

IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Mizo za naše srečanje sem že rezrevirala, se mi pa zdi, da bom morala rezervirati še eno dodatno user posted image user posted image user posted image .

super user posted image , jaz se že veselim čvekanja in da vas vidim v živo...je po tem dosti lažje čvekati

zasanjana upam, da te bolečine v križu čim prej minejo user posted image . A misliš, da kakšna za nosečnice prilagojena masaža ti pa ne bi pomagala? Držim pesti, da bo ta nosečnost trajala čim dalj in s čim manj težavami user posted image

Manca spi, user posted image  je še v službi, jaz grem pa malo lenarit pred TV, kup perila bo pa počakal do jutri

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
27.8.2007 22:09:03   
mala pikica
              user posted image   user posted image   user posted image      user posted image    user posted image   user posted image   
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8
              user posted image   user posted image   user posted image      user posted image    user posted image   user posted image   

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. klepetka (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image   + user posted image , user posted image
       ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana 
       natasa49 (21), user posted image  
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj, user posted image
       minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
       aurora6(30), user posted image , Ljubljana 
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image , Jesenice ali Kranj 
        sunny morning (32), user posted image
        binči user posted image  user posted image  + user posted image
        ninykitty user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85 user posted image
        malamedika user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor, user posted image
        mateja80 (26), user posted image
        septemberka user posted image
        jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
          martinca (22), user posted image , Maribor
          levinja 27 (27), user posted image , Jesenice ali Kranj  
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana 
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
          malamanja (27), user posted image , Celje 
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
          zofija nr.2 (32), user posted image , Postojna, user posted image
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
14.1. raja (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
          sani1, user posted image , user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška (29), user posted image user posted image (dvojna nosečka), Ljubljana, user posted image user posted image
          tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
          muzika (37), user posted image  + user posted image
18.1. golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
22.1. karmyka (20), user posted image  user posted image  (dvojna nosečka), Celje
23.1. ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  
24.1. tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
25.1. barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image , Maribor
          koala (27), user posted image , Maribor, user posted image  
29.1. sarina, user posted image  + user posted image
30.1. piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? katja, user posted image  + user posted image      
? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Natasa user posted image user posted image user posted image  Dobrodošla in čestitke!!!

Pa še malo statistke

Zdaj nas je že toliko, da se nas splača prešteti user posted image  Če se nisem zmotila, potem nas je že 72 user posted image user posted image user posted image  Bravo januarčice!

Najbolj "naporeni" dnevi se zaenkrat kažejo 1., 7. in 9. januar. Takrat naj bi dobili vsak dan po 5 user posted image . To bo veliko joka user posted image

Še ena zanimivost; zaenkrat je napovedanih 7 user posted image  in samo 3 user posted image . Mislim pa, da se bo to razmerje še kar nekajkrat spremenilo user posted image

Pa še to; doma pridno čaka 46 majhnih navihank in navihancev na bratce ali sestrice user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
   [Brisano sporočilo]
27.8.2007 22:18:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2015
28.8.2007 0:01:25   
Zasanjana
Mml, hvala za idejo! Zadnjič sta se dve nosečki v čakalnici pr G. pogovarjali, kako imajo v enem salonu super masaže in oh in sploh... bom še jst mal povprašala okrog pa se kam naročila... bomo videli, če bo kej pomagalo.

Jaz pa spat ne morem. Ja nič čudnega, če pa celo dopoldne spim. user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
28.8.2007 1:15:47   
natasa49
Jst tudi ne morem spat.user posted image
Vesela sem da sem se pridružila vašemu forumu, zelo veliko zanimivosti sem izvedela, katerih ni v revijah.
Lep pozdrav vsem bodočim mamicam.user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
28.8.2007 1:18:47   
natasa49
Jaz bom svojo miško rodila v Trbovljah pri dr. Miroslavu Jurci

(odgovor članu natasa49)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
28.8.2007 9:05:19   
puri
oJ!

Meni je pa včeraj zvečer zelo otrdeval trebuh, zdelo se mi je, kot da sploh ni popustilo približno 2 uri skupaj. Potem me je pa še nekaj začelo špikati. No, danes je zaenkrat vse vredu. Čez en teden imam morfologijo in ji bom itak vse to povedala, če se bo pa to še večkrat ponavljalo, bom pa mogoče že prej klicala in se šla pokazat, ker me kar skrbi.

Klaja,....zakaj pa ta teden ni bilo dobro za morfologijo, je bilo še prekmalu? Jaz bom takrat noseča komaj 19t. No, saj drugače bom šla pa čez en teden spet na UZ, bom vsaj 2x videla user posted image .

Po morfologiji se bom pa odločila, ali bom šla še na 3d UZ. Se je katera noročila pri dr. Strahovi oz. je že bila in kako je bila zadovoljna? Ne vem, če ne bom šla kar k njej, ker je tudi moja G, pa še zelo blizu je.

(odgovor članu natasa49)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
28.8.2007 9:07:42   
puri
Aja, tudi mene počasi začenja boleti križ, ko sedim, stojim, sploh pa, ko ležim.

Pa krči v nogah so se začeli pojavljati ponočiuser posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
28.8.2007 9:33:14   
Lusa
Dobrodošli Karmyka in Nataša!

Klaja-jaz tud nisem mogla verjet ,dokler nisem menjala tega user posted image ginekologa ,da lahko prideš ,opraviš in greš.In vse skup traja max pol ure ,pri temu pa par ur.Ma ta je itak grozen!

Puri-upam ,da se tvoj trebušček umiri in te ne spravlja več v dodaten stres.

Zasanjana-čuvaj se!!!

Nalin-se pridružujem tvojim besedam za seznam.Super je!Pa še koliko nas je že.Sploh ne morem verjet kakšenn naval bo januarja ,ko je tak brrrrrrrrrr.

urssyy-midve pa tekmujeve v kg user posted image ,tudi jaz sem že pridelala ok.5-6kg.

katee-kako je bilo na morfologiji?

mala pikica-mislim ,da bomo morale it z dvema avtoma ,ker gre moja pikica tud zraven.

mml-boš manco vzela zraven na srečanje ,da ne bo Luša sama?

Jaz pa danes pokličem ob 14uri v Lj za izvid in upam ,da bo na drugi strani linije ena razumevajoča sestra ,da me ne bo skregala ,kaj sem tako neučakana.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
28.8.2007 11:20:11   
klaja
Dan!

Puri, ja prekmalu se mu je zdelo. Sicer ima on načelo, da opravlja morfologijo tam nekje v 21- 22 tednu. Pa še malo slabše ultrazvoke imajo.

Lusa, sem včeraj zvedela nekaj v zvezi s prejšno nosečnostjo, tako da ko pride moj  ginekolog z dopusta boma imela govorne vaje. Moram še prej preverit kaj je res in kaj ne in vam bom potem povedala.

LP

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
28.8.2007 11:44:13   
katee
Živjo vsem user posted image !

Sem ravno iz morfologije prišla. Zdravnik, ki me je pregledoval, si je res vzel veliko časa in pregledal malega pikca od A-Ž (no, pa sem vam povedala spol (user posted image )). Rekel je, da se pikec razvija kot se mora, srček mu ful nabija (očitno bo športnik - po mamici), ustka je ful odpiral, kot da bi mi rad nekaj povedal. Res je bilo lepo videti malo kepico. Ful sem vesela, da je vse super!
Zdaj pa lahko začenjam s shoppingom!!! Juhu!!!

Lepo se imejte in uživajte!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
28.8.2007 13:02:59   
mml
Živjo,

pri nas v službi je zadnaj dva dneva noro, upam, da bo naslednji teden kaj boljše, ker sicer se mi bo zmešalo...

Danes me nekaj boli v trebuhu, pa sploh ne morem pogruntati točno kje user posted image . Upam, da ni nič resnega, ker mislim, da me ne boli v predelu maternice ampak višje in user posted image  vsake toliko pobrca, da pomiri mamo user posted image

lusa Manca definitvno gre zraven v Celje, samo se še nisem odločila ali naj pokličem mamo, da mi jo pride pazit ali naj sama dirkam naokrog za njo...ker pitje kave z Manco je posebna avanturistična pustolovščina user posted image . Držim pesti, da izveš danes same dobre novice z AC. Pri meni je danes šele 14 dan, tako da sem sedaj pa res na čakanju...

katee user posted image  za malega korenjaka. Uživaj v šopingiranju user posted image

puri pazi nase user posted image

mala pikica res si pridna s temile obovami in dopolnjevanji seznamov user posted image

Grem v porodnišnico pogledat kolegico, ki je ponoči rodila user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
28.8.2007 13:40:56   
puri
Katee,...super, da je vse vredu s pikcem,...sedaj pa uživaj naprej!user posted image

Lusa,....držim pesti za dobre izvideuser posted image user posted image user posted image

mml,....upam, da bolečine v trebuhu čim prej minejo in da ni nič resnega,..saj verjetno ni!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.