|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
26.8.2007 20:49:35   
mala pikica
Karmyka super, še ena dvojna nosečka user posted image user posted image   user posted image user posted image  Čestitke! Če si iz bližine Celja, se nam lahko pridružiš v City Parku 6.9. na veselem čvekanju.

Klepetka saj sem vedela, da se bo vse uredilo in se nam boš lahko pridružila user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
26.8.2007 20:51:25   
mala pikica
              user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. klepetka (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image   + user posted image , user posted image
       ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj, user posted image
       minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
       aurora6(30), user posted image , Ljubljana 
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image , Jesenice ali Kranj 
        sunny morning (32), user posted image
        binči user posted image  user posted image  + user posted image
        ninykitty user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85 user posted image
        malamedika user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor, user posted image
        mateja80 (26), user posted image
        septemberka user posted image
        jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
          martinca (22), user posted image , Maribor
          levinja 27 (27), user posted image , Jesenice ali Kranj  
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana 
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
          malamanja (27), user posted image , Celje 
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
          zofija nr.2 (32), user posted image , Postojna, user posted image
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
14.1. raja (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
          sani1, user posted image , user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška (29), user posted image user posted image (dvojna nosečka), Ljubljana, user posted image user posted image
          tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
          muzika (37), user posted image  + user posted image
18.1. golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
22.1. karmyka (20), user posted image  user posted image  (dvojna nosečka), Celje
23.1. ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  
24.1. tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
25.1. barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image , Maribor
          koala (27), user posted image , Maribor, user posted image  
29.1. sarina, user posted image  + user posted image
30.1. piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? katja, user posted image  + user posted image      
? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Karmyka še enkrat kar dvojne čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
26.8.2007 21:06:19   
karmyka
MALA PIKICA  lepo da tako skrbiš za seznam,hvala ker si me dodala na seznam
za čvek pa še nič nevem bom pa sigurno povedala.
Sem pa malo stran iz Celja .
Zanima me če že imate vse ki boste prvič rodile vse stvari za dojenčka kje imajo bolj ugodne stvari gledala sem že veliko pa so vse cene tako zasoljene recimo od previjaln do lupinice,posteljico sploh nevem kam bi šla vse kupit da ne bi bilo vse tako drago.Razmišljala sem da bi šla kar v Ikeo v Avstrijo  pa nevem če se splača?

Neposredna povezava do sporočila: 1978
26.8.2007 22:21:08   
mala pikica
Karmyka, jaz še nimam nič kaj dosti stvari. Samo nekaj malega za oblečt (mislim, da 3 stvari), pa nekaj bodyjev. Tako da nas nakupi še čakajo. Mislim, da večinoma vse čakamo na morfologijo. No, mi smo jo imeli prejšnji teden, tako da bomo zdaj počasi začeli bolj redno nakupovati user posted image
Drugače pa so stvari res kar drage. Jaz sem malo gledala po internetu za Avstrijo, pa mislim, da se splača iti pogledat. Mi bomo šli zdaj enkrat v septembru, pa bom povedala, kako in kaj. Sem gledala na internetu otroške sobice, pa so kar nekaj cenejše kot pri nas. Tako da sva za sobo z dragim že skoraj odločena, da jo bova tam kupila. Že komaj čakam... user posted image

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
26.8.2007 23:05:50   
karmyka
MALA PIKICA tudi jaz čakam na morfologijo upam da bo vse uredu potem pa tudi midva začneva bolj temeljito z nakupi.
Ja za Avstrijo sem tudi že jaz študirala baje ljudje takole kr dost hodijo tja in da se izplača tak,da če boš šla tja obvezno prosim sporoči kako in kaj z cenami ker glede na to da kupujem prvič za dvakrat je kr malo velik zalogaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1980
27.8.2007 8:16:50   
puri
Dobro jutro!

Karmyka,.....dobrodošla in čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je pa danes ponoči tako močno otrdel trebuh, da sem se prav zbudilauser posted image
Upam, da ni kaj narobe, ker se mi to zdi res še prekmalu za otrdevanje
Katera je že nekaj časa nazaj pisala, da ji otrdeva trebuh???? Ne spomnim se, ali je bilo pri njej vse vredu,....ker sem brala, da če ti otrdeva, da je možnost prezgodnjega poroda, če se s tem maternični vrat mehča, krajša, odpirauser posted image

Drug teden imam itak morfologijo, pa ji bom to povedala.
Ali gre na morfologijo lahko moj zraven? Bodo vaši šli? Jaz sem četrtič noseča, pa moj ni šel nikoli prej zraven, ker nisem vedela, da gre lahko.

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
27.8.2007 8:21:33   
klepetka
ja ,puri ,meni je otrdeval trebuh in to zel o močno.Pa mi je rekla G da je t o normalno.Od takrat naprej vsak dan spijem dva kozarca donata in otrdevanja ni več.Mi je pa v prejšnjih dveh nosečnostih skozi celo nosečnost od 20 .t naprej skozi otrdeval trebuh ,pa je bilo tud vse ok.Mi je še rekla G ,da bi blo nevarno če bi bile še bolečine prisotne ob otrdevanju.

Glede partnerja pri morfologiji;ja ,pri nas gre lahk ozraven ,in mislim da tud drugje ne bi smel bit problem.Ti ga kar vzem sabo na MF,nagnala ga po moje že ne bouser posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
27.8.2007 9:44:03   
mml
puri na morfologiji je lahko user posted image  brez problemov zraven, nekateri G pošlejo spremljevalce ven na koncu, ko vaginalno merijo še maternični vrat.

karmyka dobrodošla, upam, da ti uspe priti 6. septembra na čvek user posted image

Cene v A so definitivno bolj ugodne kot pri nas, vsaj tako velja za C&A, nekaj stvari je cenejših tudi v H&M, kar je sicer čudno, ampak tako je. Poceni so cunjice tudi v KIK diskontu, kjer je pa kvaltieta nekoliko slabša, tako da je že treba malo premislit, če se v resnici splača. Cenejše so tudi plenice, samo teh se nekako ne da kar naprje kupovat tam, vsaj meni je malo preveč od rok user posted image

Že spet sem zaspana, se moram spravit nekako k sebi...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
27.8.2007 9:46:03   
klaja
Jutro!

Pridno pišete, ni kaj!

Karmyka pozdravljena med nami in čestitke za user posted image user posted image !

Mene pa danes čaka morfologija, vsaj upam, ker imam pregled pri enem drugem ginekologu. Komaj čakam na popoldan, pa da še po možnosti izvem spol, pol pa direkt v trgovinouser posted image . Samo da bo vse vredu!

Pa spet so se pričele bolečine v spodnjem delu trebuha, pa saj ni čudno, če moram tamalo nonstop dvigovat, še namreč ni pogruntala, zakaj ima nogice. Do januarja upam, da ji uspe.

Drugače pa smo bili v soboto na Pomurskem sejmu, se moj navdušuje nad kmetijskimi stroji (pa ne bi rekla, če bi imeli kmetijo), pa sem se nahodla in mi spet ni pasalo.

Mala pikica, a na mene pa si pozabla, da sem tudi iz teh krajev!?user posted image

Jupi, pa brcike že tudi čutim! Je včeraj moj držal glavo na moj trebuh, pa je dobil pozdravček, se mu je tak fajn zdelo, da kar ni hotel vstran.

A ste že dobile izvide iz AC?

Lep dan in vam sporočim zvečer, kako je bilo na pregledu.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
   [Brisano sporočilo]
27.8.2007 10:02:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1985
27.8.2007 10:20:17   
katee
Pozdravljene čveke! Res ste pridne, če vas dva dni ne berem, si moram res čas vzeti, da vse nadoknadim. Ste pridne!!!

NalinRR: to, kar se je zgodilo sestri tvoje prijateljice je res groza. Joj, še meni so stopile solzice v oči. Res si ne znam predstavljati, kako hudo ji mora biti.

Zasanjana: upam, da bo še vse OK, da boš malo bebico donosila do konca in res upoštevaj zdravnika: POČIVAJ!!!!

Katja: tudi zate upam, da je s hrbtom že bolje in tudi ti upoštevaj zdravnika in šefa: počivaj!!!

Sunny morning: tudi jaz sem v Kepici gledala hlače, pa si jih nisem kupila, ker mi niso dobro stale. Sem šla pa v Celje v H&M in si tam kupila ene hlače(34 €) in ene par tunik, tko da sem za nekaj časa dobra. Se pa tudi meni zdi, da pretiravajo v cenah nosečniških oblek. Imaš pa prav; nage ne moremo hoditi okrog.

krmyka: dobrodošla in user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image !!!!

Puri: glede trbuščka: meni velikokrat otrdi, se mi zdi da posebej takrat, ko kaj delam ali pa športam. Včeraj sem bila na morju in sem kar veliko plavala (očala pa glavo, pa užgi kravl ene pol ure). Ko pa sem prišla iz vode, sem imela ful trd trebušček. ampak jaz mislim, da to ni nič hudega, da otrdi, ker so trebušne mišice napete. Lahko pa popiješ magnezij, ki preprečuje otrdevanje, samo prej se s svojo G pogovori.

Jutri imam tudi jaz morfologijo, sicer ne pri svoji G, ampak v porodnišnici. Komaj že čakam na pregled, da izvem, če je s pikico vse v najlepšem redu, pa da izvem spol, da grem pol na lov za oblekice in ostale stvari, ker nimam še ničesar.

Ostalih, ki nisem omenila, upam, da ste super in da uživate.
Lepo se imejte in se smejte!!!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
27.8.2007 10:27:58   
karmyka
Hvala vsem za čestitke,pa vse ki imate preglede želim najboljše razultate.
Drgač pa glede otrdevanja trebuha meni se to zgodi zvečer preden grem spat
ko se najem mam tak trebuh ko da bi že mogla it rodit.
Glede partnerja pri morfologiji ,partner še kako dobrodošel meni je že kr pri prejšnem pregledu rekla da lahko pride zraven pa nisem nič vprašala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
27.8.2007 10:41:32   
TONČI.
Karmyka dobrodošla!

No v Avstrijo se definetivno splača it. Tam so cene tud pol nižje kot pri nas. Drugače pa vse ki ste prvič noseče, vam polagam svetujem. Nikar ne kupujte veliko oblačilc št. 56. To tko hitro prerase, da ni res. Sem rodila 54 velikega poba, takoj mu je bilo premajhno. Tistih 62 raje več kupite. Pa ne preveč, ker res otroci hitro rastejo. Za tako majhne se splača kaj kar malo sposodet od snah, prijateljic,....

Na srečanje mene ne bo, ker je Celje čist predeleč. Ko bo pa v Lj. pa z veseljem pridem.

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
27.8.2007 11:52:30   
mala pikica
Klaja oprosti. Res nisem vedela, šele zdaj sem opazila, da imaš pri kraju napisano Maribor.
No, Karmyka, z naših koncev smo že štiri, Koala, Lusa, Klaja in jaz, torej še je tudi zate prostor. Če bomo pa šle z dvema avtoma, potem pa sploh ni problem. V enem avtu je za deset, pardon za enajst ljudi, res kar zelo tesno user posted image  user posted image  user posted image

Za vse, ki vas ta teden čaka morfologija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
27.8.2007 12:51:14   
sani1
Karmyka dobrodošla med nami in čestitke za user posted image user posted image ....

mml boš povedala kje se dobimo in sem vesela da bo šla z nama še Klepetka se bomo do Celja že načvekale in nasmejale... No, seveda upam, da si še nisi premislila, da me vzameš zraven? user posted image   user posted image

Jaz tudi mislim, da se splača iti v Avstrijo po stvari. Lahko si na spletni strani Ikea ogledate kaj vse imajo za dojenčke in kakšne so cene. Midva bova šla nekje konec septembra.
Morfologijo imam pa v petek pri dr. Pušenjaku. Sem prvo mislila, da mi jo bo delala moja ginekologinja pa me je poslala v novo porodnišnico. In ker sem bila na NS že pri Pušenjaku sem se tudi za M naročila pri njemu.  Upam samo, da bo vse v redu...
Sem se pa zadnjič nasmejala, ko je ena napisala(se opravičujem ampak sem pozabila katera- me daje skleroza -fuullll!) user posted image user posted image user posted image da je iz deklice nastal deček... Moja kolegica je bila v Avstriji po nakupih za svojo bebo in je hotela še meni kupit roza plenice pa jih je dala nazaj, ker je rekla kaj pa če bo fant pol bo pa bošček moral nosit roza plenice.Bo počakala do morfologije...

Mi je ful zanimivo, ker nisva še povedala od domačih seveda še nikomur kaj bo in nama so rekli, da bo v 90 % deklica vsi kolegi in sploh moja mami pa trdijo da bo fant. Je prav smešno. Bi bilo najbolje če bi bila dva...user posted image Mogoče si bolj želijo fanta, ker bo brat imel deklico imata rok čez dobrih 14 dni. Jaz pa se smejem, ko jih poslušam in sploh njihove komentarje- zelo zanimivo vam povem....

Drugače pa kar pridno pridobivam na teži 3,5 kg...
Danes me bolijo vse mišice, ker sva včeraj z user posted image šla na Rožnik in jaz vsa zakrnela sem se komaj priplazila na vrh.... Danes pa čutim posledice...

Moja beba se premika kot nora, sploh včasih ko se midva kaj pogovarjava o njej in se mi zdi, da hoče že zdaj uveljavljat svoj jaz...Kot da bi vedela? Smešno ne?
No zdej pa dovolj čvekanja se beremo še kaj zvečer!
Lep dan vsem!!!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
27.8.2007 13:44:49   
natasa49
Življo vsem mamicam, ki imate rok januarja. Jaz sem prvič noseča in mi je zelo zabavno. Brez jutranjih slabosti, brez kakršnih koli težav do zdaj hvala bogu, se zbujam vsako jutro ob misli, da moj otročiček raste v meni že 22 tednov. Kako ve preživljate nosečnost?

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
27.8.2007 13:55:47   
natasa49
U bistvu pa imam eno skrb.
Danes sem bila na morfologiji in G mi je rekel da je z mojo lubico vse uredu, vendar ob natančnem pregledu v popkovini ni najdel 3 žile. To se pravi da ima samo 2.Rekel je, da to ni čisto normalno ni pa narobe in zdaj ne vem kaj naj simislim!?!  Help!

(odgovor članu natasa49)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
27.8.2007 14:02:19   
klepetka
dobrodošla  med nami ,natasa49.lepo da si se nam pridružila.Kdaj pa imaš ti PDP?Predvidevam ,da nekje v začetku januarja ,glede na to da si napisala da si noseča 22 t.Tudi jaz sem noseča 22t,pa 1 danuser posted image

sani1,tudi jaz sem vesela ,da bomo šle skupaj v Celje.Se bomo res že prej načkvekale.user posted image

Vsem želim lep dan

(odgovor članu natasa49)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
27.8.2007 14:13:53   
mml
natasa49 dobrodosla user posted image

sani sem ti poslala na ZS, kje se lahko dobimo

tonči pa saj ni tako daleč do Celja, 45 minut pa si tam user posted image . jaz imam pa točno obratno izkušnjo kot ti glede oblačil...mi smo pa imeli 1/3 št. 56 in 2/3 62 in smo po tem še kupovali št 56, ker je Manca zgledala v 62 kot bi na Karitasu pobrali, kar je ostalo. Jaz mislim, da je št. 56 nosila skoraj do 3. meseca

katee jaz mislim ,da prav pretiravati s športno aktivnostjo nima smisla, če ti ob tem otrdeva trebuh. Vem, da sta dve kolegici ostali na bolniški nekje v 6. mesecu, zaradi pogostega otrdevanja trebuha in skrajšanja MV.

nalin lepo, da je danes zate lepši dan user posted image

klaja lepo pomahaj user posted image  danes na morfologiji

So me že klicali, konec lenarjenja user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
27.8.2007 14:30:15   
Zasanjana
Oj bejbe!

Natasa49, dobrodošla med nami!user posted image  Glede tistih žil v popkovini bi bilo morda dobro vprašat Pušenjaka ali pa na temi Nosečnost in porod.

Meni je neznansko dolgčas. Prej sem si pico naročila in gledala ponovitve vseh telenovel, se dvakrat zjokala zraven... zdaj pa čakam možeka in Zalo, da prideta domov. Sploh ne vem, kaj bi počela, ker mi je muka cel dan ležat in se valjat po kavču.user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
27.8.2007 17:02:13   
karmyka
OJLA
Imam eno uprašanje prvih brck še nisem začutila ampak čutim neko premikanje zraven tega pa me v spodnjem delu trebuha na levi strani tako čudno boli da sem se mogla prej kr mal uležit,res je pa da sta dva mate tudi ve te težave jaz si mislim kot da to že tak fejst mala dva brcata zdej pa res nevem več.Sem pa zdaj v 19tednu.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
27.8.2007 17:26:28   
Sunny Morning
Karmyka in Nataša49 dobrodošli med nami.

Karmyka, če je to tvoja prva nosečnost sploh ni nujno, da moraš čutit brcike kot brcike. Jaz sem najprej čutila "mehurčke" in je potem iz tega zelo hitro prešlo v pravo razgrajanje. Najbrž je pa to kar čutiš že brcanje, samo kaj ko pričakuješ, da bo že na začetku oreng brcal in samo to čakaš, vse ostalo je pa nekaj nedoločenega. Drugič boš točno vedela kdaj so brcike, čeprav takrat to še ne bodo. Jih boš pa kmalu začutila.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
27.8.2007 18:04:57   
piškamiška
Karmyka dobrodošla tudi od mene (tudi dvojne nosečke)!user posted image user posted image Ti še kakšno ZS pošljem!

Pa sem že mislila, da bom edina dvojna nosečka v januarju 2008. user posted image
Jaz sem v 20 t in imam jutri morfologijo. Bom poročala kako je blo.

Otrdel trebuh -  tudi meni se pojavlja in sem opazila da predvsem takrat ko migam (sprehod ali pa sobno kolo). Dohtarji so rekli, da je to čist ok, samo da ni večkrat na dan.  Pa  magnesol pijem. ne vem pa glede tegale Buskopana (ali kako že).

Brcike - so že čez cel dan, ne ločim pa še kateri brca, levi ali desni. user posted image

Nakupovanje - zadnjič se nisem uspela premagati in sem kupila par npvih cotk za user posted image user posted image , čeprav sem rekla, da bom počakala do morfologije.

3d UZ - končno sem se naročila na tale UZ in sicer v Dravljah. Zanima me ali ima katera že izkušnje z dr. Reš.

Kile - zadnje stanje + 4kg, jutri ponovno tehtanje in poročam.user posted image

Do naslednjega posta, pozdravljene vse souser posted image ,

piškamiška user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
27.8.2007 18:14:40   
karmyka
PIŠKA MIŠKA pa sva že dve kako je to lepo slišat da se ne bo treba sam men matrat rodit dva bova skupaj prtiskale.(HA,HA)

SUNNY MORNING hvala za pomoč sam vseno saj veš ta strah pa komaj čakaš pol še pa te bolečine,da ni kaj narobe.

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
27.8.2007 18:14:42   
sani1
mml  nebi mogla zbrati boljšega mesta... Jaz stanujem namreč par korakov stran tako, da ni problema. Ne morem ti poslati zasebnega sporočila, ker mi manjka naslov??? 

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.