|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
25.8.2007 7:50:59   
benika
Vse nove nosečke, dobrodošle in zdravo ter srečnouser posted image !

Jaz sem od včeraj naprej na bolniškiuser posted image Želela sem sicer potegnit še 3 tedne do dopusta, pa se mi je včeraj zgodilo nekaj, kar mi je dalo precej mislit. Delam namreč v gostinstvu, v podjetju, ki kuha malice za delavce v tovarnah in podjetjih. Ker skuhamo kr precej obrokov na dan, je temu primerna tud teža posod in transportnih termosov (cca. 50 kg, ki jih dvagaš sam, oz. ti kdo pomaga, če je sreča mila). No, in včeraj tako mešam 100 kg krompirjeve solate, ko me je naenkrat stisnilo v zg. delu trebuha in nisem mogla več dihat. Če me ne bi takrat sodelavci podprli in dvignili, ne vem, kako bii se tole končalo. In tako me je šef nagnal iz službe in mi zabičal, da smem prag kuhinje prestopit le v primeru, če pridem na kavouser posted image .

Drugače pa imam eno vprašanje za vas; a se vam kdaj zgodi, da otročka ne čutite 2,3 dni skupaj? Jaz sem namreč že na robu histerije, ker od malega že 3 dni ni nobenega glasu. Včasih se mi sicer zazdi, da se razpoči kakšen mehurček, ampak zame to sploh ni dovolj, da bi me pomirilo. Res je, da ima posteljico spredaj in da so tudi zaradi tega brcike bolj šibke, ampak ne vem, no.
Najbolj me je razveselila TONČI., ko je napisala, da brcik še ne čuti, ker mi je dala vedeti, da mogoče pa le nisem čudna, ampak da je naš mali bolj len.

No, sedaj pa lahko tudi mene okljukate za srečanje v Celju, bom imela časa za izvoz. Če še katera nosečka nima prevoza na relaciji Kranj-Celje oz. pobiram tud vmes, imamo v avtu placa še dovolj.

lp

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
25.8.2007 9:56:32   
Lusa
Katja -lepo ,da se bomo spoznale v Celju.Glede službe ,je bil skrajni čas ,da te je nekdo nagnal domovuser posted image user posted image user posted image Otrok je na 1 mestu ne pozabi!!!Glede brcik ,tudi jaz še nič ne čutim ,kaj bo to en miren otrok.Mene tud skrbi to nepremikanje.
Sunny morning-dober nakup ti želim!

Ursulina-tudi meni je ginekolog rekel ,da se moram veliko razgibavat za križ ,pa sem pol res par plesov odplesala ,pa sem mislila ,da mi bo križ razneslouser posted image user posted image user posted image drug dan me je bolel kotuser posted image .Baje križ boli takrat ,če nosimo posteljico od zadaj.

Klepetka-upam ,da se ti posteljica dvigne.

Puri-čist razumemo kakšen tempo vlada pri vas ,ko vas je toooliko.Kakšno marmelado pa najraje jedo tvoji in katero ti kuhaš?Jaz sem zadnjič ribezovo ,ker jo je moja Luša tako rada  jedla ,sedaj pa na1x več nima radauser posted image

Sonček balonček.po cm in cm pa bo ,še kako ti bo zrasel trebuh ,malo še počakaj¨!

tonči-mene občasno zelo peče zgaga ampak mine.Za križ sem pa tako povedala ,da me občasno grooozno boli in komaj dvigujem levo nogo ,si jo včasih moram sama zdignit.Drugač pa se vseeno vredu počutim ,ta bolečina bo pa že minila ,tudi pri drugi nosečnosti je trajalo nekje 1mesec.

Muzika-enih par nas gre iz mb ,tako ,da se bomo še dogovorile ,kdo bo peljal.Jaz grem z Lušo ,ker nimam varstva.

ninykitty-dobrodošla!

Moja Luša se je pa včeraj s kolesom spustila po klancu navzdol in ni vedela zambremzat in si lahko mislite ,kako sem tekla za njo?Če bi me kdo snemal je bilo videt kot smešnica user posted image ,ampak meni ni bilo nič kaj smešno prejuser posted image  in sem se total pretegnila ,tako ,da komaj hodim ,kot raca po korakec ,korakec.Še hvala bogu ,da imam doma Angelsound in sem takoj šla poslušat user posted image  in sem si oddahnila.Drugač pa danes gremo k njeni prijateljici iz vrtca na rojstni dan in bo luštno.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
25.8.2007 10:00:06   
Sunny Morning
Katja dobro, da imaš takega šefa. Bi se jih najbrž našlo veliko, ki te ne bi "nagnali" domov, ampak bi morala kar delat. Je pa res, da tvoje delovno mesto ni najbolj primerno za nosečnico. Posode polne hrane so le pretežke. Zdaj se lahko v miru pripraviš na dojenčka. Pa glej, da boš počivala. Tvoje telo te je še pravi čas opozorilo, da ne gre več.

IZVIRNO SPOROČILO: katja
Drugače pa imam eno vprašanje za vas; a se vam kdaj zgodi, da otročka ne čutite 2,3 dni skupaj?

Jaz sem user posted image  že skoraj 21t pa ga čutim šele dober teden. Prej so bili samo mehurčki, zdaj me pa kar oreng zbrca. Kaj šele bo. Mogoče bo pa novi Beckam. Sem takoj za.user posted image  Se pa meni dogaja nekaj drugega. Sem opazila, da me na vsake cca 2 dni full zaboli v spodnjem delu trebuha. Kot, da me je nekdo z nožem zabodel. Se moram kar ustavit in malo prepognit. Bolečina drži 5-10s in popusti, potem je pa vse kot, da se ni nič zgodilo. A ima to kaj zveze z raztezanjem maternice. Sem nekaj brala na to temo, ampak se ne spomnim več točno. Ima še katera te izkušnje?

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
25.8.2007 11:15:36   
puri
Lusa,....jaz sem kuhala marabelno, borovničevo, slivovo in breskvino marmelado,...potem sem pa naredila še nekaj breskovih kompotov, pa nekaj breskev sem narezala za v skrinjo. Dela je bilo še preveč. Drugače imajo vsi radi marmelado, sem prav vesela, ker včasih že sploh ne vem, kaj bi jim dala za zajtrk in večerjo, tako pa je takoj malo več izbireuser posted image . Jejo pa kar vse vrste, najrajši imajo, da so pred njimi odprte vse marmelade in potem jejo vsako po malem.

Drugače je pa moj user posted image tudi zelo miren v primerjavi s prejšnjimi. No saj bi bila prav vesela, da bi bil/a ta bolj mirnega značaja, ker so vsi trije zelo zelo živi in polni energije. In to so pokazali že v trebuhu,.pri njih je bilo že v trebuhu zelo veselo. Sedaj imam pa občutek, da je vse tako umirjeno, da včasih že tudi mene zaskrbi, če je vse vredu. Ampak sem zadovoljna že z eno majhno brciko v celem dnevu, da sem potem pomirjena. No, mogoče se bo še vse spremenilo, ampak ostali so zelo veliko brcali že od vsega začetka.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
25.8.2007 12:51:40   
zofija nr.2
živjo punčke

kako se redno javljate! no pri meni bolj malo novega, trebuh počasi raste, rita in stegna pa hitro.... blagor tistim, ki se ne redite. jaz sem zaradi tega precej slabe volje, sploh ker se mi ne zdi, da tok več jem user posted image
moj user posted image  še ne brca oz. jaz ne čutim ničesar, pa zgleda nas ni prav veliko takih. prijateljice pravijo, da ni to nič takega pri prvem user posted image . no v četrtek imam tudi jaz morfologijo, pa bomo pogledali, a je pikec bolj razmišljujoče sorte in ne bo fuzbaler user posted image
včeraj sem šla na izlet v zagreb - rezultat med drugim nov žulj; mislim, da jih v celem življenju nisem imela toliko kot v zadnjih 4 mesecih - in sem si med drugim ogledala vozičke mutsy. meni zgledajo lepi, ampak pojma nimam, kako se na koncu odločiš, da je ta in ta vozek res to, kar hočeš...
ugoden miren vikend vam želim!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
   [Brisano sporočilo]
25.8.2007 14:58:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zofija nr.2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1956
25.8.2007 15:39:53   
Zasanjana
Pozdravljene punce!

Jaz se po dolgem času javljam iz ilegale, ker sem zadnji teden preživela v bolnišnici zaradi prenizkega pritiska in prezgodnjega odpiranja(oslabljen MV). Sem odprta že 2cm in imam naročeno strogo mirovanje do 35.tedna in kontrole pri G. vsak teden. Isto se mi je zgodilo v prejšnji nosečnosti in sem potem rodila v 33.tednu. No, upam, da bomo tudi tokrat prigurali vsaj do 33.t ali še dlje.

Morfologija je tudi že za nami. Morala bi jo imeti v sredo, pa so mi jo naredili v četrtek v bolnišnici. No, z user posted image  je vse ok, primerno velik, vsi organi na mestu... je pa iz user posted image  nastal user posted image .user posted image  Jaz sem si potiho ful želela še enega fantka, možek pa tudi. Edino Zala je bila ful razočarana, ko sva ji povedala, da bo morala na sestrico še mal počakat. Zdaj se lahko vrževa v iskanje imena, ki je za naju... katastrofa.user posted image

Kilce: Ko sem bila v bolnišnici, so me zdravniki skoz opozarjali, da ne smem hujšat med nosečnostjo. Pa saj nočem!! Sem čist vesela za vsak pridobljen gram. Trenutno sem na 2kg plusa.

Brcike: čez dan jih je bolj malo in so precej bolj nežne kot ponoči. Ima cele žurke user posted image  tam notri. Ponavadi ravno, ko se spravim spat, začne brcat na polno.

Zgaga: me obupno peče, če jem zvečer... tam po deveti uri. Potem sploh ne morem spat... se raje brzdam in takrat ne jem... so n-kratni obiski WC-ja čisto zadosti moteči ponoči.

Voziček: imamo Speedija še od Alekseja, tako da ne bomo kupovali novega, ker je ta super ohranjen pa še res mi je super služil za po vseh terenih... tko da dam roko v ogenj zanj. Samo še prednje varovalo počakamo... smo ga naročili pred več kot mesecem dni in so rekli, da ga pred novembrom ne bomo dobili. No, saj ni panike, časa je še.

Zimska garderoba: ojoj, cunj zase imam še preveč. Ponavadi ne maram šopinga kej preveč... ampak, ko sem noseča, bi pokupila vse trgovine.... imam res dosti hlač in majčk, puloverčkov... tako da sem si zabičala, da ne smem kupiti nič novega zase dokler ne rodim... potem pa bom že potrebovala kaj.

Mislim, da bo dost za zdaj... zdaj, ko sem doma, se bom pogosteje javljala in vas redno čekirala.

Lepo se imejte!

Nalin, grozno! Zelo zelo zelo mi je žal za tvojo znanko... v teh trenutkih je najbolje, da ji daš vedet, da se lahko kadarkoli obrne nate in se ti zaupa, zjoče. Meni je pomagalo, da sem imela okrog sebe velik krog prijateljev.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
25.8.2007 18:35:50   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana
Voziček: imamo Speedija še od Alekseja, tako da ne bomo kupovali novega, ker je ta super ohranjen pa še res mi je super služil za po vseh terenih... tko da dam roko v ogenj zanj. Samo še prednje varovalo počakamo... smo ga naročili pred več kot mesecem dni in so rekli, da ga pred novembrom ne bomo dobili. No, saj ni panike, časa je še.

Jaz sem bila danes v Lj in sem si šla ogledat vozička, ki sta v ožjem izboru. Odločitev je padla, definitvino kupujemo Quinny Speedi-ja z zimsko košaro in maxi-cosi lupinico. Bova "skupaj" vozičkali.user posted image

Sem pa v celoti izpolnila tudi drugi del obiska v Lj. V Kepici sem si kupila ene full dobre debelejše hlače. Cena je "da dol padeš" (58€) ampak kaj naj naredim. Ne morem okrog hodit naga. Je pa res žalostno, da so cene nosečniških stvari tako visoke. V Baby centru sem si potem še kupila eno La Vie tuniko, ki je bila na znižanju, tako da sem prišla domov prav vesela. Me je pa moj user posted image hotel počastit pri teh nakupih pa sem prej vse sama plačala. Sem rekla, da bova z "njegovega" računa vzela, ko bova šla v velike nakupe (voziček, previjalna...)user posted image

Zasanjana lepo počivaj in pazi na user posted image user posted image . Upam, da ti ne bo pretežko in, da se ti bo hitro obrnilo.

Nalin RR res neprijetna novica za user posted image . Upam, da se bo prijateljica čim prej pobrala in, da bo kmalu spet med nami (user posted image ).

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
25.8.2007 19:30:58   
puri
Nalin,..žal mi je za tako žalostno novico, to je ena najhujših stvari, ki se nam lahko zgodi, ampak treba se je sprijazniti, čeprav zelo težko in misliti naprej. Upam, da ji bo čim prej spet naklonjena sreča in da se bo takrat izteklo tako, kot se mora.
Za sožalnico pa ne vem kaj bi naredila. Če si jo tudi ti dobro poznala, bi jo mogoče kasneje raje poklicala in jo malo potolažila. Ker če bi bila jaz na njenem mestu bi me te sožalnice še bolj razžalostile in potrle.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
   [Brisano sporočilo]
25.8.2007 21:45:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1960
26.8.2007 9:39:20   
sonček balonček
Zasanjana, držim pesti da bo vse OK. Upam, da tvoj MV čim dlje zdrži. Glede nizkega pritiska in hujšanja, dodpora do hrane imam pa jaz podobne probleme, toda moje dete zaradi tega hvala bogu ni ogroženo.

Nalin, jaz na tvojem mestu ne bi pošiljala sožalnice. Jaz je na njenem mestu ne bi bila vesela, ker bi me znova vzrdažilo. Pa še mene osebno zmeraj moti, če se kdo, ki mi ni čisto blizu in mu jaz osebno nisem povedala za svoje težave, želi o tem pogovarjati z menoj. Ampak to sem jaz, ti pa njo verjetno bolje poznaš, kakšna je. Pa itak praviš, da se ne videvata, ipd...

Ostale, pridno kuhajte marmelade dalje...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
26.8.2007 10:20:47   
Golobček
Dobro jutro punce.No da se še jaz malo javim, že tri dni nič ne spim ponoči ,tamali je grozno aktiven, nocoj me je celo noč kr nekaj brcal in se sploh ni hotel umirit.Drugače pa je počutje ok le križ me tako grozno boli, da včasih komaj zdržim do večera, pa saj ni čudno, enega razgrajača imam v trebuhu, gruga dva pa sta cel dan zunaj in to tako aktivna da sploh ne vem katerega naj gledam. Hvala bogu da smo dovolj odmaknjeni od glavne ceste, da ne more bit nič narobe.
Kar se tiče cotk in nakupovanja se bomo pri nas tega lotli po morfologiji ,ki jo imam 4.septembra, drugače pa že imam veliko stvari od mojih dveh fantov, če bo pa punca bomo pa kaj malega dokupli.
No zdaj pa dovolj grem kuhat kosilo.   

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
26.8.2007 12:07:29   
Zasanjana
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček

Dobro jutro punce.No da se še jaz malo javim, že tri dni nič ne spim ponoči ,tamali je grozno aktiven, nocoj me je celo noč kr nekaj brcal in se sploh ni hotel umirit.Drugače pa je počutje ok le križ me tako grozno boli, da včasih komaj zdržim do večera...

Evo, tako nekak je minil moj včerajšnji dan in noč. Saj križ me ne bi bolel, če ne bi nonstop ležala. Sem vsa srečna, ko grem na wc, da lahko vstanem. user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
26.8.2007 12:10:40   
Zasanjana
Aja, sonček balonček (kok maš simpatičen nickuser posted image ) glede hujšanja... jaz nimam nobenega odpora do hrane... jem res veliko... imam občutek, da se nažiram... pa zgleda, da kalorije kar v luft izginejo?user posted image   Kakšne težave pa imaš ti? Se tudi ne rediš dovolj?

Neposredna povezava do sporočila: 1964
26.8.2007 12:14:23   
klepetka
pol le nisem edina  glede "rejenja".Sicer imam zaloge od prej ,ampak sem se v petek kar malo "zgrozila",ko me je na pregledu zvagala in mi je vaga pokazala celo pol kile manj,kljub temu da ne stradam in hujšam.Nažiram se pa tud ne .Ampak me je hitro potolažila,da je otrok glih prav velik za ta teden ,da ima zaloge itak dovoljuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1965
26.8.2007 15:14:22   
sonček balonček
Zasanjana in Klepetka. Tudi moje dete ustrezno raste! Tako, da ne vem zakaj moj g. paniko okoli tega zganja. Je pa res, da je malo odvisno od tega koliko imaš zaloge od prej in če se dobro ali slabo počutiš. Nekaterim celo priporočijo, naj se v nosečnosti skušajo čim manj zrediti.

Zasanjana, tudi meni se zdi da zadnje dni imam več apetita in da več jem. Še vedno mi pa kile ne gredo ravno gor. Bo že! Po moje je pri meni za slabo počutje kriv bolj nizek pritisk, kot pa to da se ne redim. Me je pa danes ponoči dvakrat kar trest začelo, pa zobje so mi šklepetali kar nekje 5 minut (pa je bilo menda full vroče). Sem dragega zbudila, ker si sploh nisem mogla pomagat, bolj ko sem nalagala dekne nase, manj mi je pomagalo. Je možno, da mi je toliko padel pritisk, da me je zaradi tega zeblo?. Pa desno zapestje me je začelo full bolet, pa mravljinci po roki, prstih. Ampak je minilo. Zjutraj me je še malo bolela roka in prsti na tej roki so bili zatečeni, drugo je pa OK. Me je pa včeraj spet grozno bolela glava, središče je bilo pri desnem očesu in v tilniku. No zvečer pa tole. user posted image

Izgleda, da ste januarčice danes kje zunaj, ko je tak mir tukaj! Jaz grem sedaj še nekaj načrtov popravit, ki jih moram še jutri oddati v službi. Hči spi, dragi je šel službeno v Pariz. Se vrne šele v torek popoldne. Sem celo dopoldne garala, ker sem imela na kosilu taščo, mojega očeta (ker je mami na ekskurziji v Beogradu), sestro in njenega sina. Sedaj je vse pospravljeno, jaz se pa pred začetkom popravljanja načrtov sproščam tukaj. Zdaj pa veselo na delo, preden sezbudi mala.

Še to, včeraj sem kupila nekaj zelo lepih stvari zase in za Laro, pa še za kepico, ki je v mojem trebuhu. Med ddrugim sem Lari in njej kupila isti majčki. Eno čist majčkeno in eno malo večjo. Sploh nisem več navajena tako majhnih majčk v rokah držat. Tudi sebi sem kupila v H&M eno nosečniško krilo, hlače, majico in jopico. Bi še kaj več, toda glede na to, da še nekaj časa ne grem v službo, bom še malo počakala. Bom šla še po kakšne športne hlače v kepico, ker imajo tam takšne kroje, ki so meni fajn!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
26.8.2007 16:48:38   
mala pikica
              user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. klepetka (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image   + user posted image , user posted image
       ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj, user posted image
       minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
       aurora6(30), user posted image , Ljubljana 
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image , Jesenice ali Kranj 
        sunny morning (32), user posted image
        binči user posted image  user posted image  + user posted image
        ninykitty user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85 user posted image
        malamedika user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor, user posted image
        mateja80 (26), user posted image
        septemberka user posted image
        jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
          martinca (22), user posted image , Maribor
          levinja 27 (27), user posted image , Jesenice ali Kranj  
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana 
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
          malamanja (27), user posted image , Celje 
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
          zofija nr.2 (32), user posted image , Postojna, user posted image
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
14.1. raja (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
          sani1, user posted image , user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška (29), user posted image user posted image (dvojna nosečka), Ljubljana, user posted image user posted image
          tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
          muzika (37), user posted image  + user posted image
18.1. golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
23.1. ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  
24.1. tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
25.1. barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image , Maribor
          koala (27), user posted image , Maribor, user posted image  
29.1. sarina, user posted image  + user posted image
30.1. piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? katja, user posted image  + user posted image      
? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Ninykitty še enkrat čestitke user posted image user posted image user posted image  pa sporoči še nam ostale podatke.

Katrin, vidim, da te imam dvakrat na seznamu, zdaj pa ne vem, kateri PDP je pravi user posted image  

Vse ostale, ki pridno klepetate z nami vsak dan, lahko tudi sporočite podatke, ki še manjkajo. Da malo izpopolnimo naš seznam user posted image  

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
26.8.2007 16:49:56   
mala pikica
Srečanje januarčic

Trenutno so prijavljenje (s povdarjenim pa tudi potrjene):

1. sani1
2. karatina
3. raja
4. lusa
5. mml
6. nalin
7. klepetka
8. sonček balonček
9. urssyy
10. koala
11. sunny morning (upamo, da se najde še kakšna dolenjka)
12. klaja
13. piškamiška
14. unika
15. ulla78
16. ketrin24
17. katee
18. nussy
19. katja
20. mala pikica

Zaenkrat nas je udeležbo potrdilo 9 user posted image  (če sem še katero spregledala, se opravičujem). Vse ostale nam čimprej sporočite, ali se nam boste pridružile. Pa tudi prijave še sprejemamo, z veseljem user posted image  

Dogovorjena lokacija je Citypark v Celju. Predlagani datumi je 6.9. ob 17.uri. Pa četudi pride katera ob 17.30, jo bomo vzele medse user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1968
26.8.2007 17:03:05   
sonček balonček
Mala pikica, tudi jaz potrjujem udeležbo, pa mislim, da sem jo že prej potrdila.

Neposredna povezava do sporočila: 1969
26.8.2007 17:04:51   
mala pikica
Tako, seznami so urejeni, zdaj pa še malo klepetanja user posted image

Muzika, iz Maribora nas gre nekaj na srečanje, tako da ni težav kar se tiče prevoza. Zaenkrat smo iz teh koncev Koala, Lusa in jaz. Se bomo že nekako dogovorile. Tako, da si dobrodošla.
Kar se tiče porodnišnice... Jaz bom res rodila na Ptuju, pa tudi za Ultivo sem že skoraj sigurna. Če želiš roditi z ultivo, se moraš naročiti na kratek pogovor, od G pa moraš s seboj prinesti tudi napotnico. Za številko in ostale informacije mi lahko pišeš na ZS.

Urssyy, muzika in ketrin jaz sem tudi razmišljala o Cam-ovem vozičku in o Peg Peregu. Pa me je vseeno prepričal Peg Perego. Ni ravno poceni, imamo pa ga vseeno namen imeti še za drugega user posted image . Pri Cam-u sem največ minusov našla pri lupinici, ki pa se mi vseeno zdi najbolj pomembna (iz vidika varnosti seveda).

Klepetka upam, da se posteljica dvigne. Sicer pa vseeno upam, da boš lahko prišla na srečanje. Mislim, da ne bi smel biti problem, da te katera pobere v Lj. Mislim, da gre iz tistih koncev tudi mml pa še katja se je ponudila za prevoz iz Kranja ali vmes. Malo se pozanimaj, pa upam, da te lahko potem spet potrdim na našem seznamu user posted image

Nalin žal mi je za prijateljico. Upam samo, da se čimprej pobere user posted image

Zasanjana zdaj pa le pridno počivaj in klepetaj z nami. SPol pa sem tudi že popravila na seznamu. Čestitke za user posted image  user posted image

Glede brcik... Jaz imam tudi občutek, da je našo dete kakšen dan bolj leno, pa se mu ne ljubi preveč razgrajat user posted image  Pa saj pravijo, da je to čisto normalno. Takrat sem res vesela, da imam AS, potem se hitro pomirim.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
26.8.2007 17:06:13   
mala pikica
Sonček balonček user posted image  oprosti user posted image

Srečanje januarčic

Trenutno so prijavljenje (s povdarjenim pa tudi potrjene):

1. sani1
2. karatina
3. raja
4. lusa
5. mml
6. nalin
7. klepetka
8. sonček balonček
9. urssyy
10. koala
11. sunny morning (upamo, da se najde še kakšna dolenjka)
12. klaja
13. piškamiška
14. unika
15. ulla78
16. ketrin24
17. katee
18. nussy
19. katja
20. mala pikica

Zaenkrat nas je udeležbo potrdilo 10 (če sem še katero spregledala, se opravičujem). Vse ostale nam čimprej sporočite, ali se nam boste pridružile. Pa tudi prijave še sprejemamo, z veseljem user posted image  

Dogovorjena lokacija je Citypark v Celju. Predlagani datumi je 6.9. ob 17.uri. Pa četudi pride katera ob 17.30, jo bomo vzele medse user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1971
26.8.2007 18:25:13   
mml
Lep nedeljski pozdravček

klepetka jaz grem iz LJ, peljem še Sani in v avtu bom imela še Manco, ampak mirne duše lahko peljem še tebe, tako da sporoči kako in kaj. Jaz delam do 15.30, po tem poberem Manco in bi šla direktno za tem proti Celju, skratka odhod iz Ljubljane nekje okrog 16.
Sicer pa upam, da se ti pritisk in posteljica kaj dvigneta, da ti ne bo treba ves čas počivati user posted image

katja lepo, da imaš takšnega skrbnega šefa, sedaj pa pridno počivaj in ne pretiravaj s kakšnimi domačimi opravili in seveda super, da lahko sedaj prideš na čvek v Celje user posted image . Kar se pa brcanja tiče...jaz ga kakšen dan zelo čutim, drugič pa se moram prav skoncentrirati in malo počivati, da čutim, da rogovili po trebuhu. Ampak kadar se odloči za žur, je pa prav živahe in aktiven user posted image

sonček balonček user posted image  za pridobljen cm okrog pasu in nakup nosečniške garderobe, jaz še vedno skačem naokrog v svojih oblačilih, ampak prav dolgo pa ne bo več šlo, je pa res, da ti vodiš ene 4 tedne pred mano user posted image

zasanjana lepo, da si spet doma user posted image , pazi nase in na user posted image , super, da je na mrofologiji vse OK user posted image

puri dobra si, da ti ob 3 nadebudnežih uspe še kuhati marmelado in kompote user posted image . Jaz sem skuhala nekaj jagodne in marelične marmelade, po tem pa še par kozarčkov malinove in boovničeve, tako da je zalog zadosti

sunny morning lepo, da si našla ustrezno garderobo zase, jaz še čakam na zimsko ponudbo in dober dan, da se mi bo dalo it po nakupih user posted image

Mi smo bili danes v Logarski na izletu, sedaj sta pa moja dva šla še malo na kolo, meni pa ravno ne paše, je bilo čisto dosti rekreacije za en dan. Tako da pričakujem, da bosta čez dobre pol ure nazaj in bomo še malo zunaj, po tem pa spat (no vsaj Manca)

Jutri je pa že spet ponedeljek...

...se beremo

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1972
26.8.2007 19:29:57   
klepetka
mml,super če bi šla lahko s tabo .rade volje.do lj pridem komot.Ti boš samo še povedala kje in kdaj se dobimo(v lj)pa bo.

No ,če bom šla z mml,kar bi blo super ,potem tudi jaz potrjujem udeležbo.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
26.8.2007 20:01:58   
malamanja
Pozdravljene souser posted image ,

vidim, da kar pridno "čvekate" saj, če par dni nisem na netu vas že kar težko dohajamuser posted image . Ker pa sem v službi 8 ur na dan za računalnikom se ga doma kar malo izogibam.

Pri meni ni nič kaj novega, še vedno prebiram razno literaturo, pa revije, pa razne informacije o novorojenčkih, dojenčkih, vozičkih, ..., da se mi že kar malo mešauser posted image  user posted image  se mi zdi, da sem kar precej obremenjena z vsem tem, verjetno je vedno tako pri prvemuser posted image . Poskušala bom malo odklopit od vsega tega saj ja januar še takooooooooo daleč user posted image .

Za vse user posted image , ki ste v okolici Celja, pa bi šle malo migatuser posted image , bo v Topfitu dan odprtih vrat v nedeljo 2.9. od 17.00 dalje, kjer bodo predstavili vse aktivnosti upam, da tudi telovadbo za user posted image . Lani je bilo  tako, da so imeli za vsako zvrst rezervirano eno uro, pa smo šle babe malo probat, ki bi bilo najbolj primerno za nas. Jaz že komaj čajamuser posted image .

Pozdravčekuser posted image

....

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
26.8.2007 20:15:18   
karmyka
ŽIVIJO!
No tudi jaz sem se odločila da se vam pridružim stara sem 20let rok imam 22 januarja pričakujem pa dvojčke.Rodili bomo kar v Celju.
Naslednji pregled morfologijo imam pa 7.9
Da še jaz malo povem glede lakote katastrofa mi tako paše jest nevem kam bodo šli kilogrami zredila sem se 8kg.
Brck zaenkrat še ne čutim jih pa že komaj čakam spola še nevem zvem na morfologiji.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.