borovnička
|
Hej hej! Je blo mal zatišja tu gor, zdej pa vidim, da ste zaštartale s pisanjem. Princes... Vabila sem naredila sama, smo jih že poslali, ker ima moj škratek jutri 1. rojstni dan. Sem rezervirala prostor ob eni koči, zraven je jezero in bomo imeli piknik. Seveda so obvezni baloni (v šparu sem dobila take luštne, iz katerih sestaviš rožico), pa napis in ves piknik pribor, pa seveda piknik dekce, igračke, žoge, badminton loparji... Pa ena veliiika torta. Mi bomo imeli kar štirioglato, gor pa medvedek Pu in prijatelji. Svečke letos ne bomo imeli, ker še ne zna pihat, sem mu pa kupila tist ognjemet. Nas bo pa skoraj 40, ampak je fino, ker bomo zunaj. Tak, da jutri zvečer že lahko poročam kako je bilo. Aja, če katera rabi en luštn verz za na vabila... Jaz pa rojstni dan imam, rad ga žuram, a ne sam, k( xx let) sem zdaj priracal, doma kmal več ne bom tamau. Vse to bom praznoval, se zabaval kot je prav. Vabim te, pridruži se, (xx datum) pričakujem te. Darilo... midva sva mu kupila pojočo knjigico v slovenskem jeziku. Luštna stvar . Ima drugih stvari tolk, pa igrač pa za oblečt, da sva mu kar to vzela, da mu glih nekaj dava tud midva. Adrijana.sara... Niku je babi kupila za rojstni dan Nike supergice. Majo jih pa v Hervisu. Ful luštne pa tud stanejo 25 €. Super hodi v njih, čist take lahke so pa še fajn se jih da obuvat in sezuvat. Pa še neki glede čeveljčkov... sem brala v reviji Malček, da našim škratkom ne smemo kupovat trdih čeveljčkov z opetniki in ne vem kaj še vse, ker se potem nogica ne razvija tako kot bi se mogla in se mišice na nogici ne krepijo. Po novem morajo bit čeveljčki mehki, da se otrok počuti kot, da je bos. Mi je ta novejša ideja čist všeč. Za Arboretum sem pa tud jaz že spraševala, pa se ni nobena nič odzvala takrat . Laski... Niku so neverjetno zrastli laski, odkar smo prišli domov z morja. Smo jih mogli spredaj že postrižt, ker so Niku tudi že lezli na očke. Tko, zdej grem pa hitr nekej vržt v lonec. Lep vikend vam želim! Pozdravček