|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  278 279 [280] 281 282   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
26.8.2007 21:28:57   
Teni_
OKuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6976
26.8.2007 21:29:31   
*bubi*
Čeeeer! user posted image

Spet ste v pogonu user posted image  Bubi pa je komaj zdaj zaspal. Spet so težave zvečer, mamica mora zraven ležat, njemu pa gre vse možno po glavi. Očitno cel dan premleva, zdaj se je delal, da kruh račkam meče user posted image  Pa da konjčeki skačejo, on pa ploska user posted image

Od drugih pa nimam mailov.

kak te ne? ime.priimek@gmail.com Upam, da se priimka spomniš user posted image

user posted image  Muser posted image  za krst.

Pa user posted image user posted image user posted image  Hani, da bo šlo vse gladko. Samo, da ne bi bilo kake reakcije na anestezijo.

Pa Tina je tudi lušna plesalka user posted image  Joj, bi bilo zanimivo spet videt novembrčke na kupu. Od lanskega oktobra, ko smo bili v ZOOju, so se vsi ful spremenili. Zrasli, shodili, spregovorili,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6977
26.8.2007 21:29:35   
Teni_
Ne moreš verjamit. Nova stran celo 2X v enem dnevu, ko se sploh kaj oglasim.user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6978
26.8.2007 21:31:12   
petarda
A si dobila že 1 komplet slik?

Dobila ja...zdaj pa mi odpira....pa traja...bom pa dala kako gor, ko odpreuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6979
26.8.2007 21:34:20   
NinaŠ
Joj, bi bilo zanimivo spet videt novembrčke na kupu.

saj za v oktobru smo se menili za en shod user posted image ...nekje v vašem koncu user posted image , če se prav spomnim, no če me pa spomin vara, se pa lahko dogovorimo kje bliže meni user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6980
26.8.2007 21:34:33   
Anonimen
Bubi, ti jutri pošljem, ker sem čist zafilala rač. z maili user posted image . Jih verjetno do jtra ne bo skoz spravil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6981
26.8.2007 21:35:14   
*bubi*
saj za v oktobru smo se menili za en shod

Ja, sem takoj za to. user posted image  Pa kar pri našem koncu bo ostalo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6982
26.8.2007 21:35:19   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Ne moreš verjamit. Nova stran celo 2X v enem dnevu, ko se sploh kaj oglasim.user posted image

res ne vem kaj ti je danes, saj boš še prava čveka postala user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6983
26.8.2007 21:35:50   
petarda
Amy WB user posted image ...kako ste se imeli?user posted image

Teta MIŠEK je pa čist drugačna, kot na tistih slikah iz Dubajauser posted image ....no, edin, če tista s črno gumico v rdečem ni onauser posted image ....mi slike po delih odpirauser posted image ...čeprav je čist podobna paštetki

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6984
26.8.2007 21:36:30   
*bubi*
Velja, paštetka! Glavno, da ste se meli lepo. Pa da sestrca uživa z nečakeci, ko jih bolj poredko vidi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6985
26.8.2007 21:37:13   
Anonimen
Bubi, ali pa če ti jih Sanja posreduje. Sanja še 2 maila dobiš. So še skoz gor. Je en 32 Mb, ostali so pa po 13 MB user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6986
26.8.2007 21:38:41   
petarda
user posted image user posted image
no, edin, če tista s črno gumico v rdečem ni ona

šele zdaj se vidi, da ima Muser posted image  v naročjuuser posted image

user posted image user posted image user posted image ...pa kako frizuro ima Muser posted image ....user posted image ...oblekice pa se še ne vidiuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6987
26.8.2007 21:39:20   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ja, sem takoj za to. user posted image  Pa kar pri našem koncu bo ostalo user posted image

Potem pa se še jaz pridružim, če le ne bom delala.

res ne vem kaj ti je danes, saj boš še prava čveka postala user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ti se kar hecaj. Saj jutri več ne bom, ker se mi spet začne garanje in do poroke, sploh nič nisem fraj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6988
26.8.2007 21:41:19   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image ....saj sem vam že lani rekla, da mora postati tradicijauser posted image ...se mormo dobit vsako leto vsaj enkrat do polnoletnosti naših novembrčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6989
26.8.2007 21:41:23   
Anonimen
Jap tisto je teta Mišek. drugačna? Meni je ista. Edino malo bolj shujšana user posted image .

Bubi, teta Mišek, je pa itak zakon. SPloh zdaj, ko je M user posted image , prinasla orodje (žago, motorko, bormašino, fleks, pa kar cel pas z orodjem, pa čelado, svetilko....user posted image . Vejetno ne rabim govorit, da je M user posted image  že celo stanovanje "razrezal in sprevrtal" pa tudi danes na kosilu. Še dobro, da mu nisem pustila v cerkev vzeti. Aja, pa vse orodje dela. To bojo spet moji živci šliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6990
26.8.2007 21:42:58   
Anonimen
Kdaj bo pa shod pri nas? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6991
26.8.2007 21:45:56   
Anonimen
Petarda, ja M user posted image , pa ima res pravo čupo. Pa še vrtince ima spredaj tako na glavi, da ji v en čopek laske nese user posted image . Ko jo pa skopam pa ima afro look user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6992
26.8.2007 21:46:14   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

A ni MB, PTUJ...pri vasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6993
26.8.2007 21:46:54   
Teni_
Paštetka, sem dobila en del slikic. Muser posted image  je pravi frajer tam za mizo, Muser posted image  pa je taki mali srček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6994
26.8.2007 21:47:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

A ni MB, PTUJ...pri vasuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A si ti potem s primorske?user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 6995
26.8.2007 21:48:27   
petarda
user posted image user posted image Lušna oblekica user posted image user posted image user posted image

upam, da bomo tudi to tradicijo obdržali user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6996
26.8.2007 21:48:56   
Anonimen
M je pravi frajer tam za mizo

Ne boš verjela, če ti povem, da je pravo vilico in nož vzel v rokeuser posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6997
26.8.2007 21:49:41   
Anonimen
upam, da bomo tudi to tradicijo obdržali

user posted image user posted image user posted image user posted image

A jo kar zavijem? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 6998
26.8.2007 21:49:54   
*bubi*
Paštetka, ti se kar lepo v vrsto postavi. Lahko kar takoj rezerviraš za 2008 user posted image user posted image user posted image

Petarda!!!! Pošlji silikice naprej. Ste me ful firbčno naredile user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6999
26.8.2007 21:51:18   
Anonimen
Eh, nič, grem kar spat, ker so me deca (beri ta velika user posted image ) izmučila. Se tipkamo jutri.

Sanja filmček še pošilja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  278 279 [280] 281 282   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  278 279 [280] 281 282   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.