tincci
|
hej >UZ trebuha ok, notranji organi ok. Ful sem vesela, res, tok sem se bala, da ji pol čreva manjka ali pa ima eno ledvico hin, ko je taka Vzeli so ji ogromno krvi in se ni drla kot se je prej, ampak je rekla, da je zdej velika, in so ji samo tekle solze. Ful je bla pridna. Ko je vidla vizito zdravnikov zanjo, se je slekla do nagega in ulegla na posteljo. Fak, kok je velika tale moja punca. Sedaj sva na začasnem odpustu, ni nama treba spat notri , jutri mora pa nazaj tešča, ker ima gastroskopijo. Držite pesti, da ima vse encime in da je tole naše stanje samo alergijsko. Skratka, dons sem vesela pa ponosna pa srce imam na pol, ko vidim, kako pogumno, potrpežljivo in odraslo punco imam. Vse sestre in zdravniki so se zaljubili vanjo, kok je skulirana. Pol se pa dojela, da fak, kok mam srečo, sej bi res marsikak otrok na glavo svet obrnil, če bi moral tako živet. In sem se odločla, da še to raziskavo pol pa konec in samo še 2x na leto zaradi receptov za mleko. ker drugače bo prehitro odrastla in bo šla v šolo in bo že en tak mali odrasli. nočem, da ji ta stvar preveč ukrade otroštvo. ah, težko razložit. papa
|