|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  277 278 [279] 280 281   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
26.8.2007 20:42:42   
NinaŠ
Urša pol ti je pa oproščeno user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6951
26.8.2007 20:43:17   
petarda
Tincci držim pesti za tvojo princesko user posted image user posted image user posted image user posted image

Teni lušni sta tvoji damici. Kako jih boš pa zrihtala za poroko?user posted image  A ti si nam že pokazala slikico oblekeuser posted image ...mislim, tiste za katero si se odločilauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6952
26.8.2007 20:44:27   
ada2
Nina catja ima nov mail, objavila ga je nekaj strani nazaj....pa da ne boš iskala  ti na ZS pošljemuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6953
26.8.2007 20:45:59   
petarda
moja prijateljica je pri meni prespala in danes smo rekli, da gremo nekam skupaj-je šla narazen s fantom pa smo jo hotli malo pocartat

Tista pri kateri si ti zadnjič prespala?user posted image ...pa sta bila dolgo skupaj?user posted image ...

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6954
26.8.2007 20:50:19   
Anonimen
Teni, modre očke za umret user posted image user posted image . To boš še imela dela z njima, tam čez 13 let user posted image .

Tincci, upam, da bodo končno našli in povedali kaj pametnega in konkretnega za Hano. user posted image

Jaka, frajer in pol user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo tudi opravili krst. O tem, kako je zgledalo v cerkvi user posted image user posted image user posted image user posted image  raje ne bi. To, da je bil M user posted image  glavna atrakcija, si verjetno mislite. v glavnem, ko sem morala jaz podržati M user posted image , se je M user posted image  zakadil vame in se drl mama, mama, mama, in ga ni nihče ujel. Tako sem morala oba dva držati v rokah. Folk se je tak smejal in na koncu je prišel nek škof do naju in rekel, da še ni videl, da bi mamica pri krstu držala oba dva otroka v naročju user posted image user posted image .

Potem je še Muser posted image , ker seveda ni mogel biti na mestu in pri miru, tacal po odru (ali kaj je že tisto kjer škof stoji in je oltal)  in seveda z odra padel in se začel režatiuser posted image . PA vsem je zvečilne stalal v cerkvi in obvezno smo jih morali dati v usta, ker je drugače začel kričati user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image . jao, jao, jao...

M user posted image , je pa vse prespala, krst in 4 urno kosilo user posted image . Ok, M user posted image  je pa prespal samo 3 ure kosila. In to kar na hodniku v prenosni posteljici user posted image user posted image user posted image user posted image . (Seveda, ga je ata moral 2 kroga prej zapeljati z avtom). In ko je vstal se je najedel, in ko mu je natakar hotel pobrati krožnik, s eje tako drl, da mu ga je moral pustiti, da je on KUKO (koruzo) vsakih 5 minut eno pojedel user posted image user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 6955
26.8.2007 20:53:18   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Dober večer!
Za ITA je dovolj samo osebna, ne glede na to ali se potuje z letalom ali z avtom. Mi smo za Grčijo rabili samo osebno, ker je v EU.user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6956
26.8.2007 20:53:28   
Urša
Končno imamo novo kopalnico! Tukaj je slikica:

user posted image

Jaz sem drugače nora na oranžno barvo!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6957
26.8.2007 20:53:41   
NinaŠ
Čestitke za krst Muser posted image user posted image !
Paštetka ti pa pravgotovo ne boš nikdar pozabila današnjega dne user posted image . Ne pozabi kake fotke ob priliki prilimat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6958
26.8.2007 20:55:28   
NinaŠ
Urša, kako pa drugače napreduje urejanje novega gnezdeca? 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6959
26.8.2007 20:55:32   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Tincci, srečno na gasto! naj že enkrat kaj odkrijejo, s čimer ji lahko pomagajo! user posted image

Sej še tole nardiva in če nič ne ugotovijo, bom na vrazov trg hodila samo še po recepte za mleko in testiranja, ker itak jim ni nič jasno in zapravljava energijo.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6960
26.8.2007 20:55:42   
Urša
Paštetka, ste imeli pa res pester krst!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6961
26.8.2007 20:56:41   
Teni_
Nika in Tea, te modre očke bodo nekoč razočarale mnoga fantovska srca!

user posted image user posted image user posted image Če bosta kaj po mami, potem ne.

Se je pa Teja zadnjič na hodniku lubčkala s sosedom. je par mesec starejši in sta se kar nekaj objemala in lubčkala.user posted image

Petara, ja, sem vam pokazala, ampak zdaj pa nič ne vidite pred poroko.user posted image  Boste počakale na komplet slike poroke. Teja in Nia bosta imeli enaki oblekci, le drugačne barve, na glavici pa enake obroče z rožicami, mešano roza in srebrno. To pa zato, ker bom jaz imela srebrno tiaro, šopek pa naprsni šopki, pa bodonekje med roza ina marelično. Nika ima marelično oblekco, Teja pa roza. Oni2 bosta tudi prinesli prstana. Je bila včeraj Teja full ponosna, ko je šla z mano na probo obleke in smo kupili še blazinico za prstane. Ji je tista gospa pokazala kako mora nest in je bila full ponosna.

Še slaba dva tedna....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6962
26.8.2007 20:57:08   
Anonimen
Urša, lepa kopalnica. Meni so tudi všeč barve, vendar le v stanovanju, ker se jih prehitro naveličam. Tak, da ko bomo v bajti, bo bolj standard user posted image .

NinaŠ, bi res fotko prilimala, samo nimam svojega rač. user posted image  pa nima programa za zmanjšanje slik. edino, če kateri pošljem fotke, pa mi jih v album naloži. Je pa Muser posted image  imela belo štrikano kiklco s pentljico od H & M-a.

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 6963
26.8.2007 20:58:23   
Urša
Urša, kako pa drugače napreduje urejanje novega gnezdeca?

Dela je bilo full! Prvotno kopalnica sploh ni bila v planu. Zdaj imamo še izravnalno maso za naredit, ker smo dali izolacijo po stenah, pleskanje, potem se pa počasi lahko začne pospravljanje in selitev. Nekaj pohištva že čaka v skladiščih, nekaj ga pa sploh ne bomo imeli, ker je prehitro zmanjkalo evrčkov. user posted image  Je šlo pa vse mnogo bolj počasi kot smo si mislili.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6964
26.8.2007 21:07:41   
tincci
ženske, kaj lahko posadim od zelenjave sedaj še na vrt pa da še letos poberem? če se prav spomnim, se lahko grah sadi pomladi in jeseni, je tako? motovilec sem dala notri pred 2 tednoma, zdaj bi pa še kaj, da si naredim malo zaloge za hano za pozimi.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6965
26.8.2007 21:07:58   
Urša
Lepo, a ne?

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6966
26.8.2007 21:16:00   
Anonimen
Sanja in Sharpy, poslala sem vama 2 kompleta slikic pa en filmček kak se M &M cartata. Od drugih pa nimam mailov.

Seveda, če katera želi lahko prilima kkašno slikico. Seveda tako brez odraslih oseb- torej samo M & M-ja. user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 26.8.2007 21:19:00 >

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 6967
26.8.2007 21:16:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

M user posted image , je pa vse prespala, krst in 4 urno kosilo user posted image . Ok, M user posted image  je pa prespal samo 3 ure kosila. In to kar na hodniku v prenosni posteljici user posted image user posted image user posted image user posted image . (Seveda, ga je ata moral 2 kroga prej zapeljati z avtom).

Sem vedela, da boš imela probleme z Muser posted image user posted image  user posted image

Drgač pa vidim, da ste se imeli pestro user posted image user posted image user posted image user posted image ...A MIŠEK je pa tudi Muser posted image  botrca?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6968
26.8.2007 21:17:10   
NinaŠ
Lepo, a ne?

čisto malo desno ima moj stric vikend user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6969
26.8.2007 21:18:14   
Teni_
Paštetka, daj še meni, prosim.

Moj mail: bostjan.tertinek@triera.net ali tenimojca@gmail.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6970
26.8.2007 21:18:16   
NinaŠ
nimam mailov.

se pokorno javljam: nina.solar@gmail.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6971
26.8.2007 21:19:31   
petarda
ženske, kaj lahko posadim od zelenjave sedaj še na vrt pa da še letos poberem

Nimam pojma o teh rečehuser posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6972
26.8.2007 21:22:11   
Anonimen
A MIŠEK je pa tudi M botrca?

jap

A si dobila že 1 komplet slik?

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 6973
26.8.2007 21:26:15   
amy26
Paštetka sem se prav nasmejala ob tvojem postuuser posted image

Tincci za Hanouser posted image user posted image  da bi bilo vse ok in da bi končno ugotovili kako ji pomagat.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6974
26.8.2007 21:28:38   
Anonimen
nina in teni pošiljam vama, samo bo nekaj časa trajalo, ker so velike priponke

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  277 278 [279] 280 281   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  277 278 [279] 280 281   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.