Anonimen
|
Teni, modre očke za umret . To boš še imela dela z njima, tam čez 13 let . Tincci, upam, da bodo končno našli in povedali kaj pametnega in konkretnega za Hano. Jaka, frajer in pol . Mi smo tudi opravili krst. O tem, kako je zgledalo v cerkvi raje ne bi. To, da je bil M glavna atrakcija, si verjetno mislite. v glavnem, ko sem morala jaz podržati M , se je M zakadil vame in se drl mama, mama, mama, in ga ni nihče ujel. Tako sem morala oba dva držati v rokah. Folk se je tak smejal in na koncu je prišel nek škof do naju in rekel, da še ni videl, da bi mamica pri krstu držala oba dva otroka v naročju . Potem je še M , ker seveda ni mogel biti na mestu in pri miru, tacal po odru (ali kaj je že tisto kjer škof stoji in je oltal) in seveda z odra padel in se začel režati . PA vsem je zvečilne stalal v cerkvi in obvezno smo jih morali dati v usta, ker je drugače začel kričati . jao, jao, jao... M , je pa vse prespala, krst in 4 urno kosilo . Ok, M je pa prespal samo 3 ure kosila. In to kar na hodniku v prenosni posteljici . (Seveda, ga je ata moral 2 kroga prej zapeljati z avtom). In ko je vstal se je najedel, in ko mu je natakar hotel pobrati krožnik, s eje tako drl, da mu ga je moral pustiti, da je on KUKO (koruzo) vsakih 5 minut eno pojedel .
|