|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  378 379 [380] 381 382   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
26.8.2007 18:22:23   
nora
Sandra kot da je imela instinkt, da se bo zacelo,zato je vceraj celo stanovanje spucalauser posted image Sandra, user posted image user posted image user posted image
guppy, z veseljem sem prisla v P. Samo mi je zal, da mi ni ratalo zadnji dan, da vidim se mala user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9476
26.8.2007 18:24:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nora

Sandra kot da je imela instinkt, da se bo zacelo,zato je vceraj celo stanovanje spucalauser posted image

Ta ti je dobra! user posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 9477
26.8.2007 18:34:51   
ašun
Sandra GO GIRLuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9478
26.8.2007 18:44:00   
Anonimen
Točno ja, Sandra ima vedno neke ganeralke doma, naslednji dan pa gre v porodnišnicouser posted image .
Zgleda da se bom morala pucanja lotit na veliko, če hočem da se kaj premakneuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9479
26.8.2007 19:17:21   
aljab
Ojla...
mal me ni na RR pa že cela akcija!user posted image user posted image
Sandra držimo pesti!!!!user posted image user posted image
Čestitke vsem novopečenim mamicam- Buškici, pa Nefretiti!! Lepo se cartajte, pa naj vajine pikice hitro zrastejo!
Guppy ti si se pa res namatrala... Res je pa lepo brat porodne zgodbe, ker se nekako s tem tud me ostale pripravljamo, da gremo skoz to...

Pikica Pokica, Lemavrica, Lumpa ste ve tud že zelo nestrpne? Mene že vsi sprašujejo če bo kmalu in me kličejo na nekaj dni... Moj pa vsem svojim prijateljem razlaga da bo "glih zdej",  pri meni pa nič. Me kar pojezi, ko ga slišim to rečt... men se pa zdi, da bom večno nosečauser posted image user posted image .  Hodim na WC v upanju da zagledam čepuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa nič.
Dorotea še malo zdrži, pij veliko vode, pa čim manj se sekiraj. Boš videla izpit bo šel super, potem pa boš v devetih nebesih, ker bo vse za teboj!!! Bomo pa vse držale pesti!!

Jutri začnem tudi jaz spet stanovanje pucat...če pri Sandri delujeuser posted image ?!
POzdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9480
26.8.2007 19:47:25   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Punce mene pa zdaj malo skrbi. Buškica je rekla, da so ji naredili ctg in da so ugotovili, da se mali ne godi najbolje.....
Jaz sem pa v 37t pa še nisem imela ctg-ja. Kaj pa če se moji mali tudi ne godi dobro. Se tolažim s tem, da je mala kar aktivna. Kakšen dan več, kakšen dan manj. Joj sem imela že tok težav in skrbi v tej nosečnosti, da že prav iščem nove težaveuser posted image user posted image user posted image

Ašun...sama imam enako bojazen kot ti. Jaz naj bi imela prvi CTG 7.9., ko bom 37t 2d noseča.

user posted image ...tudi moj user posted image  je danes bolj miren, očitno je tako vreme. Medtem, ko je včeraj skakal in delal bile kot norc je danes bolj zaspan.
Jaz sem tolk še na easy...danes mesec imam PDP...., da me vsake tolk časa kar stisne, ko pri nekaterih preberem, da se že na polno dogaja.

srček....a tvoja sestrična je sestra Mirjan...a je sestra ali babca? Mi smo najbrž MŠ imeli babco Mirjam in je full fajn.

Helena....srečno jutri

Sandra....čakamo na tvoje novice

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 9481
26.8.2007 19:50:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Punce mene pa zdaj malo skrbi. Buškica je rekla, da so ji naredili ctg in da so ugotovili, da se mali ne godi najbolje.....
Jaz sem pa v 37t pa še nisem imela ctg-ja. Kaj pa če se moji mali tudi ne godi dobro. Se tolažim s tem, da je mala kar aktivna. Kakšen dan več, kakšen dan manj. Joj sem imela že tok težav in skrbi v tej nosečnosti, da že prav iščem nove težaveuser posted image user posted image user posted image

Ašun...sama imam enako bojazen kot ti. Jaz naj bi imela prvi CTG 7.9., ko bom 37t 2d noseča.

Punce, jaz tudi še nisem imela CTG-ja, ampak ne smemo razmišljati negativno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 9482
26.8.2007 19:51:59   
Anonimen
Lina31, ti vsaj že veš datum za CTG, jaz še tega ne. V torek imam pregled in kdo ve kdaj me bo ginekolog naročil na CTG. Isti teden sigurno ne. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9483
26.8.2007 19:53:05   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Punce, jaz tudi še nisem imela CTG-ja, ampak ne smemo razmišljati negativno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vem, vem....ampak, saj ne mislim negativno, samo zamisliš pa se kako različno nas obravnavajo ginekologi.

veliko user posted image user posted image  VSEM

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9484
26.8.2007 19:53:11   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Pikica Pokica, Lemavrica, Lumpa ste ve tud že zelo nestrpne? Mene že vsi sprašujejo če bo kmalu in me kličejo na nekaj dni... Moj pa vsem svojim prijateljem razlaga da bo "glih zdej",  pri meni pa nič. Me kar pojezi, ko ga slišim to rečt... men se pa zdi, da bom večno nosečauser posted image user posted image .  Hodim na WC v upanju da zagledam čepuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa nič.

Ja jest tud komi čakam da grem in tud ko grem na wc gledam če bom odluščen čep zagledala ampak se zgleda malemu čisto nič ne mudi. Je danes živahen in dela prave bunke po trebuhu.
Očitno bo res treba eno hudo pucanje užgat da ga bom zbezala ven user posted image

Sandra veliko sreče in da jutri že cartala svojega user posted image

Guppy lepo da si z nami delila svojo porodno zgodbo user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 9485
26.8.2007 19:59:06   
Anonimen

samo zamisliš pa se kako različno nas obravnavajo ginekologi.

Ja, to pa je res. Žalostno, ampak resnično.
Mogoče pa z Buškico oz. z njenim user posted image  že v začetku ni bilo tako kot mora biti in so jo zato bolj podrobno spremljali in obravnavali.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 9486
26.8.2007 20:00:37   
Anonimen
Lemavrica, pa ti imaš SAMO še 8 dni! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9487
26.8.2007 20:09:01   
Anonimen
Držim pesti za Sandro. Naj bo porod čimlažji in malček zdrav! Evo še ena user posted image  za srečo.

T.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9488
26.8.2007 20:12:08   
Špelka
Dragi Buškica, Buškec in mala Gaja!

Iskrene čestitke ter veliikooo pozitivne energije mali punčki, da bo čim prej pri vama doma in boste končno užili srečo in stiskanje in crkljanje na kar ste tako dolgo čakali! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 9489
26.8.2007 20:21:18   
Anonimen
Pozdravljene,
vidim, da je naša klepetulja Sandra pobegnila v P. user posted image Upam, da bo res že crkljala svojega user posted image . In želim ji, da bi bilo čim hitreje konec.

Mi že odštevamo - še 11 dni. Ampak glede na to, da sem prejšnji teden norela, zdaj pa malček v trebuščku pridno telovadi, dvomim, da bo kaj prej. Upam, da potem ne bom štela v +. user posted image

Zdi se mi, da je moj trebuh ogromen - moram se zmerit, da preverim, če so se moje mere kaj spremenile. Glede na to, da sem cele dneve do večera v pogonu - brez počivanja, imam občutek, da se naš malček dobro drži in da ga nič ne gane. Bomo videli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9490
26.8.2007 20:29:50   
Anonimen
Lina31, moja sestrična je sestra Mirjam, stara je 27 let in dela v Lj porodnišnici na oddelku kjer okrevajo porodnice po CR. Je pa takšna kot sem jo opisala in koroškega naglasa sredi LJ ne moreš zgrešit.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 9491
26.8.2007 20:40:46   
Anonimen
Ja punce, vi lahko že odštevate. user posted image  Tiste, ki smo prosti koncu septembra pa veselo za vami. user posted image

Kdo ve kako je s Sandro...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9492
26.8.2007 20:43:06   
Anonimen
Kdaj ima Sandra PDP?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9493
26.8.2007 20:44:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Kdaj ima Sandra PDP?

9.9.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9494
26.8.2007 20:45:23   
nora
Punce, kdo bo seznamček urejal zdaj, ko Sandra ni?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9495
26.8.2007 20:46:17   
Anonimen
Tanja Lina??
Saj ga je že urejala, ko Guppy ni bilo, tako da... Če je še za.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 9496
26.8.2007 20:47:54   
Anonimen
In kdo bo sedaj urejal naše seznamčke in iskal lepe slikice za dojenčke????user posted image

In kdo bo poiskal slikico za Sandrinega malčka??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9497
26.8.2007 20:52:02   
Anonimen
Vidim, da vse podobno razmišljamo.
Glede na to, da ima PDP 9.9. sploh ne prehiteva veliko.user posted image  Upam, da se ji res ni umirilo in da že ima svojega dojenčka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9498
26.8.2007 20:57:28   
Anonimen
Fajn je, da ga ureja ena, ki ima PDP proti koncu septembra, tako da se ne bo v tem mesecu zamenjalo 10 urejevalk. user posted image
Tanja Lina ima rok konec septembra, urejala ga je že, tako da...

Tanja Lina, si še za?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9499
26.8.2007 21:14:31   
Anonimen
Vidim, da vas je kar nekaj on-line.
Zdaj bi morale me klepetat, da izpolnimo normo. Ne smemo razočarat Sandre. Na koliko strani je hotela pričvekat?
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  378 379 [380] 381 382   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  378 379 [380] 381 382   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?