|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  373 374 [375] 376 377   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
25.8.2007 15:46:45   
*tajda*
Guppy blagor tebi ti si se že rešila.Mene kar malo stisne ko pomislim kako bom zmogla tam na porodniuser posted image
A še katero kaj stiska ko pomisli na porod?Sploh nekatere ki ste že tako blizu PDP-ja. Sicer pa komaj čakam da stisnem otročka v naročje.user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 9351
25.8.2007 15:48:10   
dorotea
NaILa, se bova še malo podpirale, ne? Jaz imam 5.9 izpit in mogoče se zavleče do 6.9., odvisno kdaj je ustni. Vglavnem za vikend bova že obe fraj, ne?!!! Joj kako bomo uživale! Komaj čakam da izprežem in se končno sprostim!
No, srček, tud ti boš tisti vikend fraj. Kaj pole naredimo žur?user posted image Zvezda71 tud ti se drži, ti boš najprej fraj!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9352
25.8.2007 16:58:17   
Anonimen
Ja, žur v porodnišniciuser posted image .

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9353
25.8.2007 17:29:58   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: *tajda*

A še katero kaj stiska ko pomisli na porod?

ja...ampak tut js se tolažim s tem,da bom po vseh mukah in bolečinah stisnila k sebi svojega sončka!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9354
25.8.2007 17:33:48   
sandra85
kaj nas vse daje gnezdenje danes,da tolko malo čvekamo?

js sem do zaj počesala našo user posted image ,počistla po terasi pajčevine po stenah in pometla dlake od psice,spucala vse šipe, posesala celo stranovanje,spucala kopalnico, pospravila spalnico,kuhno in dnevno, pomila po tleh celo stanovanje in za konec še sebe stuširala,ker sem na koncu še js smrdelauser posted image

zaj pa jem sladoled za nagradouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9355
25.8.2007 17:38:49   
sandra85
aja,pa še prah sem spucala po stanovanju user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9356
25.8.2007 17:45:49   
Anonimen
Hja Sandra, saj veš kje sem doma, ti kar pridi še k meni gnezdituser posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9357
25.8.2007 17:55:24   
Anonimen
Sandra, pridna. Meni se pa v tej vročini takoooo nič ne da. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9358
25.8.2007 18:10:59   
jacklyn
ojla sonosečke in vse novopečene mamice

zdaj kar večkrat pokukam na te strani in vsakič nova mamica
čestitke nefretiti in buškica za vajini štručki

tudi jaz komaj čakam, da se naš sine spomni zapustiti varno zavetje trebuha,čeprav imam rok šele proti koncu septembra mi zdravniki pravijo da bom verjetno rodila prej glede na težave ki jih imam ( že 2x sem bila v porodnišnici zaradi nekakšnih krčev )
zdaj moram počivati ( kako ob številni družini) čeprav je  vsako delo zame velik napor
tudi jaz malce upam na torkovo luno čeprav dvomim, da bom med temi srečnicami

lepo se imejte in čuvajte sebe in svoje malčke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9359
25.8.2007 18:12:30   
jacklyn
aja o kakšnem čaju govorite( pišete) in za kaj se pije?

(odgovor članu jacklyn)
Neposredna povezava do sporočila: 9360
25.8.2007 18:23:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jacklyn

aja o kakšnem čaju govorite( pišete) in za kaj se pije?

To je čaj iz malinovih listov. Baje naj bi olajšal porod s tem, da nam mehča maternični vrat, da se lažje odpiramo. Škodi ne, enim koristi spet drugim ne, tako da... Jaz ga pijem, pa kar bo bo.

(odgovor članu jacklyn)
  Neposredna povezava do sporočila: 9361
25.8.2007 19:00:13   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: jacklyn
mi zdravniki pravijo da bom verjetno rodila prej glede na težave ki jih imam ( že 2x sem bila v porodnišnici zaradi nekakšnih krčev )

js pa sem bila že 3x v P, pa ne počivam-če hoče prit vn, nej kr prideuser posted image

lepo da se nam javiš tu pa tamuser posted image

(odgovor članu jacklyn)
Neposredna povezava do sporočila: 9362
25.8.2007 19:02:52   
sandra85
ja-danes pa dobim čajuser posted image
jutri ga začnem pit, ker mi ga bo danes dragi šele po enajsti uri prinesel, takrat pa si ga res ne bom kuhalauser posted image

srček-kako se bomo zmenile, da čaj dobiš? prideš k meni na kavico v ponedeljek?user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9363
25.8.2007 19:19:28   
Anonimen
Ja, okvirno se lahko zmeniva za ponedeljek pa pridem do tebe (podrobna navodila bodo morala sledituser posted image ) ali pa se kje dobiva. Samo upam da me ne bo kolk tako bolel kot sedaj, ker me že spet tako boli, da se komaj premikamuser posted image . Pa glej da palačinke spečešuser posted image user posted image user posted image . Se heeeeecaaaaammmmm.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9364
25.8.2007 19:23:01   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Pa glej da palačinke spečešuser posted image user posted image user posted image

ni problema user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9365
25.8.2007 19:32:24   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

sem pa slišala, da je v laktariju spodaj čisto drugače in da te vse mine, ker je treba neštetokrat vse sterilizirat itd. A si tja hodila?

Ja, na začetku sem hodila tudi tja, ko sta bila maladva v intenzivni. Te res vse mine. So samo tri črpalke..ena "tastara"(kot na oddelku" in dve novi. Tam je vendo gneča in preden prideš na vrsto te že vse mine. NE vem kako si ena taka porodnišnica ne more privoščit več črpalk...sram jih je lahko.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 9366
25.8.2007 19:40:43   
Anonimen
user posted image  Kar nekaj vas že pije malinov čaj. A katera že masira tisto "Srčkino točko"? Jaz sem danes nekaj mencala in mendrala pa sploh ne vem, če sem prav delala...user posted image  

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 9367
25.8.2007 19:41:51   
Anonimen
Jaz jo ne masiram, ker je še prezgodaj. Sem pa tudi pozabila kje je... user posted image  Nekje nad gležnjem, če se ne motim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9368
25.8.2007 19:49:18   
Anonimen
No, Žabonka, na tvoje mencanje "Srčkine točke"user posted image .
Masiraš na notranji strani noge, točno 4 prste nad gležnjem (torej tam kjer pade pri "merjenju" četrti prst) in sicer z krožnimi gibi in pritiskanjem ob kost. To počneš poljubno pogosto in poljubno dolgo.
Učinek se ne pokaže kar takoj ob prvi masaži, nam pa pomaga se odpirat veliko hitreje, kakšna si je tudi že fajn popadke s tem sprožila, vendar so po prenehanju tudi ti nehali.
Zelo je priporočljivo to točko masirat vsaj takrat, ko se nam začnejo doma popadki da se začnemo hotreje odpirat in s tem nadaljujeko tudi v porodni sobi (najboljše da to delo kar partner prevzame).
Drugače pa naj bi se s tem začelo intenzivneje v 38 tednu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9369
25.8.2007 19:51:12   
lumpa6
Kar nekaj vas že pije malinov čaj. A katera že masira tisto "Srčkino točko"? Jaz sem danes nekaj mencala in mendrala pa sploh ne vem, če sem prav delala...

to točko jaz vsakdan po večkrat masiram pa ni nič user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9370
25.8.2007 20:19:28   
Anonimen
Srček user posted image  Jaz potem že zamujam - sem namreč že v 39 tednu 8no, od danes naprej)... Eh, ni vrag, da ne bi masaža pa polna luna zbudila naše user posted image ...

Lumpa - a ne greš tu jutri v porodnišnico?

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 9371
25.8.2007 21:14:49   
LINA31
Tudi mi smo ravnokar prišli domov, saj je imel oči RD in smo malo praznovali. Moram rečt, da sem kar zmatrana...skos sem nekaj gor pa dol hodila, zdaj me pa vse boli. user posted image user posted image user posted image
Pa tolk sem se najedla...ne smem na tehtnico nekaj dni,ker pomoje bo pokazo uffff....

Pa drugače, je kaj novega pri vas? Mal sem pregledala še druge prispevke, sem vidla, da se je Rožica pridružila avgustovkam v čveku, saj že sedaj potrebuje konkretne nasvete. Super. Glede na to, da imam konec sepembra rok, mislim, da me bo večina prehitela, tako da mi boste lahko veliko svetovale.

Počutim se dobro. Mali brca oziroma izvaja akrobacije v mojem trebuščku. En dan se moram še lotit torbe za v porodnišnico, kar čakam....user posted image

Sem ravno hotla omenit, da se _mala_ že nekaj časa ni javila, pa vidim, da je sedaj logirana.

Glede na to, da sem imela včeraj na pregledu slabo vodo (bakterijeuser posted image ) sem danes spila ene 4 litre in hodim non stop na WC, moj urin pa je čist svetel....se moram tudi za naprej tako potrudit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9372
25.8.2007 21:51:52   
PBJ
Lina mi smo tudi bili na RD, sedaj imam pa noge spet take, da me je groza, ko jih pogledam, pa seveda komaj jih nosim za sabo.user posted image Komaj sem čakala, da pridem domov.
Sandra, jaz pa sem imela včeraj tak delovni elan. V spalnici smo menjali ležišče (sedaj imam božansko, čeprav bom ta pravi učinek videla čez kak mesec, ko me ne bo bolela cela medenica.) In sem v spalnici delala generalko. Ko je prišel mož iz službe mi je še malo pomagal pri "težjih" zadevah. Sedaj imam celo stanovanje počiščeno in user posted image  lahko pride.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 9373
25.8.2007 22:36:38   
Anonimen
DOBER VEČER so user posted image !

NAJPREJ ČEEESTIIITKEEE BUŠKICI IN NEFRETITI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Želim jima, čimveč crkljanja z njunima dojenčicama (pa atijem tudi)!

Jaz sem še zmeraj v enem kosu (čeprav se manj javljam). Pri nas v Mariboru je 25.000$ teniški turnir - ŽENSKI in sem pečena na igriščih. Na srečo je jutri finale, potem pa obljubim, da bom malo počivala. No ja otroci imajo še en teden počitnic, vreme je lepo - to še moramo izkoristit.  Na srečo imamo šolske torbe že pripravljene, če nas malček slučajno prej razveseli s svojim prihodom in da potem v vsej zmedi ne bo potrebno atiju še zavijat zveskov.

Meni je že dva dneva zelo vroče. Ponoči se zbujam prepotena in se hodim tuširat. Pravzaprav sem kar utrujena, ampak spim pa zelo slabo, mislim, da sem malo nervozna. Tudi sedaj pred računalnikom sedim v spodnjem perilu, v banico sem si nalila hladno vodo in si predstavljam, da sem na morju!!!user posted image

Naš seznamček Septembrke se počasi zmanjšuje, ampak še 6 dni je Avgust. Šele potem smo na vrsti... Šalim se. Res me zanima katera bo naslednja.

Če se slučajno nekaj dni ne javim, bom vrjetno v P.

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 9374
25.8.2007 22:54:48   
buškica
Drage FF-ovke. Buškica me je "pooblastila", da vam posredujem nekaj informacij o naši Gaji. Najprej se vam moram v imenu obeh zahvaliti za čestitke in lepe želje.

Torej: Gaja se je rodila 24.8. ob 17.20 s carskim rezom, ker je bil zadnji CTG zelo slab. Očitno ji že nekaj časa v trebuščku ni godilo, zato je tako majhna in lahka (45 cm, 2250 g). Porod je sicer potekal brez problemov, zajokala je takoj, vendar se je čez pol ure pojavil dihalni kolaps in nagel upad krvnega sladkorja. Takoj so jo intubirali, potem pa je po njo prišla mobilna ekipa iz KC. Odpeljali so jo na otroško kliniko, kjer je sedaj v dobrih rokah. Njeno stanje je že cel dan stabilno, vse vitalne funkcije so bp. Počakati moramo, da se zadeve postavijo na pravo mesto, da zadiha sama (sedaj ima v respiratorju samo še 40% dodanega kisika), saturacija je med 94 in 96, tudi sladkor je OK.  Danes so ji preko katetra dali tudi nekaj umetnega mleka, kar je zelo dobro sprejela (brez bruhanja).

Mamica je žal zaradi CR ostala v Postojni na intenzivni in je sploh še ni videla (razen na fotografijah, ki sem jih uspel narediti takoj po porodu). Upava, da si bo kmalu opomogla, da se bo v LJ pridružila najini pikici.

Vsem, ki še niste mamice želiva vse dobro, vsem, ki ste že pa ravno tako. Pozdrave "buškec".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  373 374 [375] 376 377   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  373 374 [375] 376 377   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?