|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  377 378 [379] 380 381   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
26.8.2007 15:18:50   
jst86
sandra srečno user posted image !

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9451
26.8.2007 15:22:08   
sandra85
nana zlata ti,hvala user posted image
no vsem seveda hvala!!!
ko sem klicala v P, mi ni rekla da je panika, nej pridrvim,ampak da prek telefona ji jaz ne morem razložit natančno situacijo in nej se raje peidem sam pokazat pa bojo oni presodli,če je to to...

popadki so še vedno na 10-15 minut, lahko pa se vsak čas vseskupaj umiri...
sem pa do zdaj pripravila vse kar je še bilo potrebnouser posted image

še mojemu sem pripravila, v čem naju mora prit iskat v P v primeru da rodimuser posted image (modro-bela kombinacijo-kakor od user posted imageuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9452
26.8.2007 15:23:23   
sandra85
zaj pa čakam dragega............................

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9453
26.8.2007 15:26:43   
Anonimen
Sandra, srečno in s čim manj bolečin. Pa še vedno obstaja možnost EAuser posted image user posted image user posted image . Zdaj ko boli boš mogoče še pomislila na njouser posted image user posted image . Pa itak da mi javljaj, te bom zastopala tukaj gor kot poročevalec. Pa meniiiii tudiiiii javi ko boš rodila, no kak sms pošlji če boš pri voljiuser posted image .
In kot kaže bom jaz ta čaj tudi zamudila, če greš ti kar rodit. Ali pa ga bo kdo prinesel v porodnišnico in te pridem obiskat in mi ga dašuser posted image . Joj se dogaja okoli tega čajauser posted image user posted image .

Guppy, lepo da si nam zaupala svojo zgodbicouser posted image . Kje pa si rodila? V Ljubljani? Ker tam dela kot sestra na intenzivnem po CR moja sestrična Mirjam, pa me zanima če si jo videla? kako sta M&M?

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 9454
26.8.2007 15:28:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

še mojemu sem pripravila, v čem naju mora prit iskat v P v primeru da rodimuser posted image (modro-bela kombinacijo-kakor od user posted imageuser posted image

Pobralo me bo od user posted image user posted image user posted image . Ti imaš čas še na to mislituser posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9455
26.8.2007 15:43:10   
NalLa
Sandra srečno! Držim pesti, da bo porod čim lažji (brez bolečinuser posted image ) in da bo vse tako, kot mora biti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9456
26.8.2007 15:44:05   
ašun
Hvala za vspodbudne besede. Res moramo misliti samo pozitivno.
Guppy hvala, ker si delila svojo izkušnjo z nami.
Sandra držim pesti, da boš že kmalu cartala svojega sončka. Pa pošiljam ti protibolečinskeuser posted image user posted image user posted image .
Srček pa pojdi v sanolabor po čaj, če ti ga Sandra ne bo mogla dati.
Kje se pa danes lumpa potepa?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9457
26.8.2007 15:48:49   
sandra85
še čakam dragega...user posted image je gužva po cesti???

srček,če ostanem not,bom mojga oddolžila, da boš prišla do čaja user posted image brez skrbi
(sicer pa ga v vsakem primeru dobim šele jutri-sprememba plana)

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 9458
26.8.2007 15:48:58   
nana 27
Guppy, hvala, da si z nami delila tvojo izkušnjo user posted image  Toliko si že bila odprta pa se je vse zaustavilo..res, ena zgodba ni enaka drugi. Kako si zdaj? Se že kaj bolje počutiš? Sandra, user posted image  naj hitro mine. Očitno se je tvoj Enej odločil, da hoče ven.

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 9459
26.8.2007 15:49:41   
nana 27
Sandra, še meriš popadke? Kako kaže?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9460
26.8.2007 15:57:51   
PBJ
Sandra, vso srečo, pa da ne boš pred računalnikom rodilauser posted image .. res ti želim, da čim prej objameš tvojega sončkauser posted image ...

Mene je tudi ponoči precej zvijalo, pa danes že tdi, ampak nič posebnega na vsaki dve uri me prime in potem samo čakam da mine.

Helena tudi tebi vse dobro - vse bo OK.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9461
26.8.2007 16:03:22   
nora
guppy, lepo, da si nam zaupala tvojo zgodbouser posted image
Sandra, user posted image user posted image user posted image srečno!!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9462
26.8.2007 16:14:49   
guppy
srček, rodila sem v LJ. Kako pa zgleda Mirjam? Imen z intenzivne se res bolj slabo spomnim...

nana, vsak dan se počutim bolje (kar se tiče rane in pritiska), me pa dajejo hudi glavoboli. Včeraj sem končno spackala skupaj tisti zvarek za dobro kri, tako da intenzivno lahko napadem še železov problem user posted image

nora, hvala tebi za tisti paket sladkarij... Punce, v četrtek pred porodom me je nora obiskala v P in mi prinesla polno torbico sladkarij. Zavestno sem požrla skoraj celo čokolado z rižem dan pred porodom, da se mi ne bi pozneje luštalo. In evo, delovalo je user posted image

Pravkar sem postrigla moža. Če mi bosta lumpija dopustila, se grem še sama lepo okopat in porihtat, od včeraj zvečer še nisem videla tuša. Huhhaaa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9463
26.8.2007 16:16:05   
Pikica pokica
Sandra, srečno. Pa boš zgleda vseeno pred menoj user posted image  user posted image  user posted image .
Jaz bi vseeno raje počakala doma na redne popadke na 5 min, ker se drugače v bolnici stopnjevanje popadkov veliko bolj vleče kot doma, v user posted image oskrbi, v domači postelji...Glede čepa je pa tako - poznam punce, ko se jim je začel luščiti počasi - samo malo rjavkastega ali brezbarvnega izcedka, pa so rodile šele čez dober teden. Ta čep je kot razpok mehurja  - lahko je na enkrat ful veliko, lahko pa se lušči počasi...
Je pa tako Nana že napisala; lahko rodiš že čez nekaj ur, lahko pa še traja. Vsekakor eno veliko user posted image za čim lažji porod.

Guppy, skoraj enako porodno izkušnjo ima moja kolegica, ki je rodila 2 meseca nazaj. Začetek spontan, ni se odpirala in je sledil CR. Upam, da se že bolje počutiš in da se ti je kri že popravila. Imaš to srečo, da ti saj mala sončka ne delata težav.

Helena
, tudi tebi želim čim hitrejši porod in sploh ne misli, da bo s tvojo pikico kaj narobe, da bi morala biti premeščena. Misli pozitivno, pa bo. Tudi zate ena user posted image za srečo.

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 9464
26.8.2007 16:20:12   
Anonimen
Guppy, moja sestrična je zelo suha, rjavooka, visoka okoli 180cm (če ne še kaj več), nazadnje ko sem jo videla je imela rdečkasto pobarvane lase dolge malo čez ramena in ima koroški naglas.
V glavnem totalno nasprotje meniuser posted image .

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 9465
26.8.2007 17:14:55   
Anonimen
Sandra, srečno! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9466
26.8.2007 17:40:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jst86
pa več izcedka imam.

S čim pa si ga zdraviš? Imaš kakšne globule?

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 9467
26.8.2007 17:47:03   
dorotea
Sandra, drži se, smo vse s tabo...lepo , da si tako flegma. upam, da tvoj dragi hitro pride in da ne bojo ti turisti preveč polnili ceste do porodnišnice...pa da bi čimmanj bolelo in da bi hitro objela svojegauser posted image !
Helenav, tudi tebi srečno jutri! a ni fajn ko si bosta delali s sandro družbo! Drži se... s Klarico bo vse Ok, brez skrbi!
Guppy lepo da si delila z nami zgodbo...včasih se pač stvari tud kej zapletejo, saj se zavedamo, sam bolje o tem prej ne mislit. Pol se pa že vse reši, kajne! Vglavnem , da imaš svoje pikice pri sebi!

Jaz pa spet grem! Kam???? Le kam? Za knjigo...uuuu kakšna noviteta!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9468
26.8.2007 17:56:12   
jst86
tianna jst izcedka nič ne zdravim.ker me nič ne srbi ne peče,vonj normalen.bom pa G jutri omenila ker je postal res obilen in si moram večkrat na dan menjat hlačke,ker sem skoz mokra.še na trenirko mi pride,tko da mam zdej samo še oblekico na voljo.kaj so to globule?user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 9469
26.8.2007 18:07:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

kaj so to globule?user posted image

Vaginalne globule oz. svečke al ne vem kako drugače se jim reče, npr. Borax, Vagisan.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 9470
26.8.2007 18:11:18   
helenav
ravnokar sem dobila sms od Sandre. So jo sprejeli v bolnico, žal ne v isto sobo kot je moja...user posted image

čakam na drugi sms, da vidim kaj in kako je z njo.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 9471
26.8.2007 18:12:54   
jst86
ups,sej res,hvala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9472
26.8.2007 18:13:58   
Anonimen
Poročam od Sandre. Njen sms:

"Jaz že spet noter....:-( Zadržali so me zaradi rjavega izcedka, ki pomeni da se pripravlja. Popadki so še vedno na 10 minut, ampak že zelo boleči. Ko sem vprašala G če bom ostala not do konca, je rekla PA SAJ JAZ MISLIM DA BOTE RODILA.-)).....tako da UPAM, da bom jutri že cartala!!!! Rekla pa je tudi, da se zna vse umiriti.-(. Pozdravi vse na RR"

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9473
26.8.2007 18:19:12   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

SANDRA, držim pesti, da boš kmalu cartala Enejčka!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9474
26.8.2007 18:21:04   
NalLa
dorotea, samo še malo zdrži za knjigam, pol pa tako kot si napisala naredimo po izpitih žurko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  377 378 [379] 380 381   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  377 378 [379] 380 381   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?