|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  344 345 [346] 347 348   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
26.8.2007 9:59:42   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Abc100 a je bla mirna noč? Jst sm se sredi noči zbudila, ker sem se zgleda prehitro iz boka na bok obrnila in me je fuuul zabolel, sm kr zvezde vidla. Drugač pa je blo vse mirno.

Ja mirna noč je bla, sam jest sem že tok naveličana vsega! Kumi čakam jutr, da bo konc, da sineka vidim in ga objamem.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8626
26.8.2007 10:12:09   
tia01
Ja upam da ga jst tut jutri vidm!! Da ne bo moja G kej zahinavla!!

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8627
26.8.2007 10:13:31   
tia01
Zdele sm pa ful čakala da boš kej napisala, pa sm ene 3x prtisnla na gumb osveži, pol pa ugotovim, da si že 10 minut nazaj napisala, sam da se je stran zamenjalauser posted image user posted image .

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8628
26.8.2007 10:34:33   
abc100

Zdele sm pa ful čakala da boš kej napisala, pa sm ene 3x prtisnla na gumb osveži, pol pa ugotovim, da si že 10 minut nazaj napisala, sam da se je stran zamenjalauser posted image user posted image .

Sej bo bolš.
Zdele sem zajtrkovala.

Jest sem že ob ene pol devetih pršla pogledat, če je kera gor, pa ni blo nobene.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8629
26.8.2007 10:35:16   
abc100
ej, ampak men je pa tole s pajacom že prov mal čudn. Da ni ona šla za April?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8630
26.8.2007 11:04:55   
pajac
Ojla bejebe.. sam klofate pa je treba tudi prebrat...

Nikamor ne grrem brez vas, sicer pa pošljem sms če se me moj user posted image slučajno usmili...

Kja pa ste tako živčne??? user posted image user posted image user posted image
Jaz sem zdaj prišla s trim steze. Sva šla z mojim malo migat, pa sem mu pravkar rekla, da sem se tako sprijaznila z dejstvom, da je user posted image noter, da se mi ne zdi realno kar koli drugega pričakovat. Pa je odgovoril, da je vsaki ven prišel...user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri pa res upam da nam bodo skupaj sprožili, samo glede na to da nikoli ne moreš biti ziher si jaz tudi ne delam planov.. Kar bo pa bo... In živci: skulirani do konca...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8631
26.8.2007 11:05:40   
pajac
Tia ti pa si res zgodnja danes, a nisi mogla spat??? user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8632
26.8.2007 11:07:52   
pajac
Probala bom biti malo več gor danes, samo moji starši kuhajo kosilo in bo treba spet na obisk... pa moj je že na dopustu in zahteva več pozornosti, kot zadnje čase user posted image user posted image user posted image user posted image (saj se vidi po številu mojih postov, da sem ga zadnje mesece bolj kot ne zanemarjala...samo pa če je samo delal in spal...user posted image user posted image user posted image )

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8633
26.8.2007 11:14:26   
abc100
Ojla!!  Jest mam občutek, da se do jutr user posted image  ne bo nobene usmilu. Pajac, a pol boš ti lahko jutr ob 8 v bifeju?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8634
26.8.2007 11:21:48   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Ojla!!  Jest mam občutek, da se do jutr user posted image  ne bo nobene usmilu. Pajac, a pol boš ti lahko jutr ob 8 v bifeju?

Jaz tudi mislim, da naši user posted image spoštujejo nedeljo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Predvidevam, da bom.. odvisno koliko časa bova parking iskala, sam mislim da bom...
Te bom spoznala.. skoraj, da nam na čelu piše RR user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8635
26.8.2007 11:28:33   
abc100
Ja, med tednom je mal teži parking najdit. Parkirna hiša je pa tok draga, pa še dolg bomo tm.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8636
26.8.2007 11:35:37   
Sončni žarek
Midve z EVO sva domauser posted image user posted image user posted image  Vse ostalo z slikco pa sledi

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8637
26.8.2007 11:50:34   
tia01
Sončni žarek welcome back!!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 8638
26.8.2007 11:54:20   
tia01
Pa sej nism spet tok živčna, sam na momente ko se spomnm, da bo to že jutruser posted image . Ej sm pa dons odkrila magično kremico za moj razpokan trebuh, sam kaj k sm jo odkrila en dan preden grem rodituser posted image . No in to je slavni Bepanthenuser posted image user posted image . Sm se namazala, pa je tok dobr za razmazat, da me nč ne boli ko se mažem, pa pol vse neha srbet in pečt za kar nekaj časa, potem pa ponovi vajouser posted image .

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8639
26.8.2007 11:54:48   
tia01
Tia ti pa si res zgodnja danes, a nisi mogla spat???

user posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8640
26.8.2007 11:55:42   
tia01
Pajac te kar nisem navajena s to devico tukaj, ko si mela levčka sem takoj prepoznala tvoj postuser posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8641
26.8.2007 12:01:30   
birdy
Aja, Abc100, oddelek E je za nosečnice z problemi med nosečnostjo (npr.: strogo mirovanje, al pa kakšni uroinfekti, problemi z raznimi organi od nosečnice, bolečine...) in pa za une ki čakajo za rodit. Je pa v četrtmu štuku, pa sestre so zlo prjazne tko da ti bo finouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8642
26.8.2007 12:08:16   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Aja, Abc100, oddelek E je za nosečnice z problemi med nosečnostjo (npr.: strogo mirovanje, al pa kakšni uroinfekti, problemi z raznimi organi od nosečnice, bolečine...) in pa za une ki čakajo za rodit. Je pa v četrtmu štuku, pa sestre so zlo prjazne tko da ti bo finouser posted image

No super. Pol bomo pa jutr verjetn vse tri tuki.user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 8643
26.8.2007 12:35:47   
pajac

Pajac te kar nisem navajena s to devico tukaj, ko si mela levčka sem takoj prepoznala tvoj postuser posted image user posted image

saj vem še sama sebe ne spoznam... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak, kaj češ... nič od levčka pri nas....

ko pa rodim si zmislim kakšen bolj univerzalen avatar... user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ušesa mojega user posted image na primer, ko ga za njih zvlečem ven user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem na kosilo prej pa v DM po maskaro, mi jo je ravnokar zmanjkalo...

Uživajte  pa se tipkamo kasneje.. če pa bi se kaj začelo dogajat itak javim po sms user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8644
26.8.2007 12:36:41   
pajac
A ja čestitke martini RN!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seznamček sledi popoldan ali zvečer.... user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8645
26.8.2007 13:02:54   
Petjana

Dones sem šla z bratom peš na sladoled. Pa to ne morš verjet, To nikamor ne prideš. Vsi so me ustavlal pa sprašval, kdaj user posted image bom šla pa jest rodit. Kt da sem edina na svetu, k sem čez rok.

kdaj si imela  ti rok.a  ni  šele 6 dni nazaj(smo neki včeraj  ugotavlal z edotom ,predstavli si ti mene pri taprvem,ko so mi 11 dni čez rok sprožil,kolk je  bilo skozj tel. klicev če je že kaj. 

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8646
26.8.2007 13:07:46   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: janana

Dones sem šla z bratom peš na sladoled. Pa to ne morš verjet, To nikamor ne prideš. Vsi so me ustavlal pa sprašval, kdaj user posted image bom šla pa jest rodit. Kt da sem edina na svetu, k sem čez rok.

Ja vem, se večkrat spomnem nate. Kako to, da so te tok časa pustil?
Ja, rok sem mela 20, ampak so mi vsi govorl, da bo prej, tko da mam občutek, da bi že zdavni mogla rodit. Ta teden se pa tud že tok vleče. Kako je pa kej pr vas?
kdaj si imela  ti rok.a  ni  šele 6 dni nazaj(smo neki včeraj  ugotavlal z edotom ,predstavli si ti mene pri taprvem,ko so mi 11 dni čez rok sprožil,kolk je  bilo skozj tel. klicev če je že kaj. 

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 8647
26.8.2007 13:08:06   
Petjana
a ja  še to abc 100.....mogoče boš pa jutri že kaj  odprta,pa  ti bodo  namesto svečke  lahko predrli  mehur.  tvojga danes   nahecaj,  da  se  bo kaj  bolj   k  tebi  stisnu.   mogoče bo pa pomagalo.  saj  veš kako je s svečkami......

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 8648
26.8.2007 13:09:21   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: janana

a ja  še to abc 100.....mogoče boš pa jutri že kaj  odprta,pa  ti bodo  namesto svečke  lahko predrli  mehur.  tvojga danes   nahecaj,  da  se  bo kaj  bolj   k  tebi  stisnu.   mogoče bo pa pomagalo.  saj  veš kako je s svečkami......

Zmejnenu, me bom rekla!

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 8649
26.8.2007 13:10:51   
Petjana
pustili so me zato,ker je bil  ctg  super ,  so rekli da  komot  še čakamo če hočem, ampak  sem se potem  odločla,ker sem  bila isto naveličana,da naj kar dajo  svečko. 

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 8650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  344 345 [346] 347 348   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  344 345 [346] 347 348   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?