|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  342 343 [344] 345 346   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
25.8.2007 23:17:42   
tia01
AJA! Te bo kr ona not obdržala. K drgač morš tja dol .

Jaa ona me bo notr obdržalauser posted image user posted image . Ej ampak sploh si ne predstavlam, da bi me domov poslala ej. Jst bi kr znorela. Ker mi ni nč rekla da me pol mogoče notr obdržijo če bo že dost zrelo... ampak je rekla da pol v pondelk ostanem notr, če še ne bo nč do takrt. Tko da bom drugač kr protesterala tm in se utaborilauser posted image .

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8576
25.8.2007 23:17:45   
abc100
A ti mogoče veš, kaj je oddelek E?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8577
25.8.2007 23:18:35   
tia01
Nimam pojma kaj je tm, zakaj?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8578
25.8.2007 23:19:57   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Nimam pojma kaj je tm, zakaj?

Zato, ker je rekla da me bojo dal v pondelk tja, pa da bom svečko dobila. A je mogoče oddelk, kjer ti sprožjo, pa pol čakaš, da si dost deleč?

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8579
25.8.2007 23:21:25   
tia01
Ej glih ugotavlam kok ns je še avgustovk k še nismo rodile (takih k se kej javlamo tuki gor) in sm ugotovila, da samo še: jaz, ti, Pajac in pa ****user posted image

A mam prou?

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8580
25.8.2007 23:21:42   
abc100

... ampak je rekla da pol v pondelk ostanem notr, če še ne bo nč do takrt. Tko da bom drugač kr protesterala tm in se utaborilauser posted image .

Ja če ti je pa tko rekla, pol te pa more obdržat. Drgač jo pa kr za ovratnik stisn!

A je tvoj kej živčn?

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8581
25.8.2007 23:22:30   
tia01
Zato, ker je rekla da me bojo dal v pondelk tja, pa da bom svečko dobila. A je mogoče oddelk, kjer ti sprožjo, pa pol čakaš, da si dost deleč?

Joj ne vem, po moje je to tm, kjer so porodne sobe, pa kjer te klistirajo?? Al se pa motim, ne vem.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8582
25.8.2007 23:22:33   
abc100

Ej glih ugotavlam kok ns je še avgustovk k še nismo rodile (takih k se kej javlamo tuki gor) in sm ugotovila, da samo še: jaz, ti, Pajac in pa ****user posted image

A mam prou?

Ja, pa še jest sem čist na konc začela.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8583
25.8.2007 23:24:59   
tia01
Ne prav da ni nč živčn. On itak že par dni prav, da morm jutr rodit, k on ma za pondelk že vse zmenen za žur. In prav da morm jutr rodit, če bo v pondelk slučajno ful trajal, pa da ne bo zamudu na svoj lastni žuruser posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8584
25.8.2007 23:27:09   
tia01
Ja, pa še jest sem čist na konc začela.

Nikoli ni prepoznouser posted image . Bolš da na koncu, kot pa da sploh ne. Sej dokler nisi ti pršla, se mi zdi da sm bla najmlajša.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8585
25.8.2007 23:27:33   
abc100

Ne prav da ni nč živčn. On itak že par dni prav, da morm jutr rodit, k on ma za pondelk že vse zmenen za žur. In prav da morm jutr rodit, če bo v pondelk slučajno ful trajal, pa da ne bo zamudu na svoj lastni žuruser posted image

Hahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj je tud skoz govoru, da ni. Sam dones, k je pa mislu, da bova not ustala, sem pa vidla, da ni čist mern.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8586
25.8.2007 23:29:11   
abc100
Ti mu kr povej, da se tist dan pije, k se rodi, ne pa nasledn dan.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8587
25.8.2007 23:30:42   
tia01
Moj je tud skoz govoru, da ni. Sam dones, k je pa mislu, da bova not ustala, sem pa vidla, da ni čist mern.

Ja sej to sam govorijo, pol pa šele ko gre zares, pokažejo kaj se zares skriva za obrazom. Kok je pa tvoj star? Mene prou zanima kako bo reagiral in kok bo raznežen, ko bo zagledal najinega user posted image . Sm firbec a ne?user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8588
25.8.2007 23:32:36   
abc100

Ja sej to sam govorijo, pol pa šele ko gre zares, pokažejo kaj se zares skriva za obrazom. Kok je pa tvoj star? Mene prou zanima kako bo reagiral in kok bo raznežen, ko bo zagledal najinega user posted image . Sm firbec a ne?user posted image

31 je star.
Mojga otroc nikol niso zanimal. Nikol jih ni porajtov, do zdej.

Tok bojo nori na svoje. Jest že vidm, kok bo naš Janez scrklan!

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8589
25.8.2007 23:34:05   
tia01
Joj k bi jst tok kmal rodila kot je April!! Ona mi je ob 15h že poslala sms, da je rodila. Ob 9h zjutraj me je pa še klicala, da je sprejeta in oblečena. Upam da bo tko tut pr men, sam ona je enkrat že rodila, jst sm pa prvorodka.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8590
25.8.2007 23:37:05   
tia01
Ej jst sm pa zanč dala mojmu od kolegice otroka v roke (starga 1 mesec), pa je kr otrpnu. Sploh ni vedu kaj naj z njim počne, a veš kok je biu smešn. Pol je pa po 2 sekundah reku, da naj ga primem, da mu ne bo paduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sm se tok smejalauser posted image user posted image .

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8591
25.8.2007 23:38:40   
tia01
Moj je glihkar reku, da smo tuki na RR kot junksi, da skos gor visimouser posted image user posted image . Če pa gleda en nezanimiv film.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8592
25.8.2007 23:42:05   
tia01
Abc100 kam si mi ušla??

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8593
25.8.2007 23:42:38   
tia01
Pajac je pa zgleda zaspala ob gledanju filma s svojim user posted image ...

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8594
25.8.2007 23:43:47   
abc100
To čist nč ne pomen. Posluš to, kako je moja prjatlca rodila.

Zjutri se zbudi, pa gre na wc. Pride nazaj v sobo, pa zbudi svojga, ker se ji zdi, da ji je mal voda odtekla(20 dni pred rokom). On jo pogleda in ji reče, da ji je verjetn ušlo, ker je itak prej rekla, da jo fuuuuulll lulat tiši. On zaspi nazaj, ona se gre pa počas stušerat. Pa okol 6 pride tašča k njemu pa prav, dej raj jo pel pogledat, da ne bo kej narobe. In se onadva res odpravta v Lj, pa po poti se še zafrkavata, da ju bojo dam nagnal, ker jima ni nč. Prideta tja, čakata, pa pride ena s popadki, k jih že predihava. Jo vzamejo naprej, kot nujn primer in povejo njenmu, da bosta not ustala. Moja prjatlca pa njen se še mal smejita, kao bogi dečko, k se je zares začel. Pol pa pregledajo mojo prjatlco, na CTG-ju so se ji začel popadki. Pol je dobila klistir, šla pod tuš. Ko je šla itpod tuša po hodniku do porodne sobe, je mela tok močne popadke, da je komej hodila. Ko se je ulehla na mizo, so jo pogledal, ko so uigotovl, da more že prtisnt. Trikrat je prtislna in ortoček je bil zuni!!!!! Porod je trajal 20 minut.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8595
25.8.2007 23:45:25   
abc100

Ej jst sm pa zanč dala mojmu od kolegice otroka v roke (starga 1 mesec), pa je kr otrpnu. Sploh ni vedu kaj naj z njim počne, a veš kok je biu smešn. Pol je pa po 2 sekundah reku, da naj ga primem, da mu ne bo paduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sm se tok smejalauser posted image user posted image .

Dobr je, da ga je sploh prjel. Za mojga je rekord, punčica stara2 mesca pa pol.Pa tud je bil čist trd.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8596
25.8.2007 23:46:17   
abc100

Abc100 kam si mi ušla??

Nikamor nisem ušla, razpisala sem se. Upam, da kej razumeš.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8597
25.8.2007 23:48:40   
abc100

Moj je glihkar reku, da smo tuki na RR kot junksi, da skos gor visimouser posted image user posted image . Če pa gleda en nezanimiv film.

Mojga pa sploh doma ni. Je šou na rally. Upam da kmal pride.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8598
25.8.2007 23:48:55   
tia01
Kaj?? Ojoj, še dobr da ji je ratal pridt do porodnišnce ej!!

Sej moj tut ne bi prjeu tistga otročka, sam sm mu ga kr porinla v rokeuser posted image user posted image . Sm hotla vidt reakcijo.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8599
25.8.2007 23:50:27   
tia01
Sm vse razumela kar si napisalauser posted image . A tvoj pa kr na rally? A ma telefon tko naštiman, da ga sliš, če vsa panična pokličš da je treba v P?user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  342 343 [344] 345 346   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  342 343 [344] 345 346   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?