abc100
|
To čist nč ne pomen. Posluš to, kako je moja prjatlca rodila. Zjutri se zbudi, pa gre na wc. Pride nazaj v sobo, pa zbudi svojga, ker se ji zdi, da ji je mal voda odtekla(20 dni pred rokom). On jo pogleda in ji reče, da ji je verjetn ušlo, ker je itak prej rekla, da jo fuuuuulll lulat tiši. On zaspi nazaj, ona se gre pa počas stušerat. Pa okol 6 pride tašča k njemu pa prav, dej raj jo pel pogledat, da ne bo kej narobe. In se onadva res odpravta v Lj, pa po poti se še zafrkavata, da ju bojo dam nagnal, ker jima ni nč. Prideta tja, čakata, pa pride ena s popadki, k jih že predihava. Jo vzamejo naprej, kot nujn primer in povejo njenmu, da bosta not ustala. Moja prjatlca pa njen se še mal smejita, kao bogi dečko, k se je zares začel. Pol pa pregledajo mojo prjatlco, na CTG-ju so se ji začel popadki. Pol je dobila klistir, šla pod tuš. Ko je šla itpod tuša po hodniku do porodne sobe, je mela tok močne popadke, da je komej hodila. Ko se je ulehla na mizo, so jo pogledal, ko so uigotovl, da more že prtisnt. Trikrat je prtislna in ortoček je bil zuni!!!!! Porod je trajal 20 minut.
|