|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  346 347 [348] 349 350   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
26.8.2007 19:51:20   
tia01
Ej Pajac mene je took strah, da bi me jutr domov poslal ej. A tebe so poslal domov zato ker nisi bla še dost odprta??

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8676
26.8.2007 20:05:45   
pajac
Sem te že preverila kaj delaš na starši čvekamo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja me je poslala domov zaradi tega ker je bil CTG odličen, pa nisem bila zadosti odprta...

Sam mene ne vodijo v porodnišnici že od prej pa mislim da te bo Blejčeva sprejela in bova skup, brez skrbi... Če si bo kaj zmišljevala pa ji lahko probaš reči da ste se zmenile za ponedeljek.. mislim, da bo šlo.... user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8677
26.8.2007 20:08:47   
pajac
pa Tia nekaj za brat si vzami s seboj... zna trajat... sicer nam jezik leti, samo za vsak slučaj...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8678
26.8.2007 20:18:58   
tia01
Sam mene ne vodijo v porodnišnici že od prej pa mislim da te bo Blejčeva sprejela in bova skup, brez skrbi... Če si bo kaj zmišljevala pa ji lahko probaš reči da ste se zmenile za ponedeljek.. mislim, da bo šlo....

user posted image user posted image user posted image user posted image si me prou mal potolažla zdejuser posted image . Sej v bistvu sva se res zmenle za pondelk, tko da če ji to rečem, še slabe vesti ne bom melauser posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8679
26.8.2007 20:22:24   
tia01
A veš kaj sm si jst spakerala v ruzak? Križankeuser posted image . Bomo vidl če jih bom rabla. Če ne bom z vama v sobi jih bom sigurno rablauser posted image .
Prej sm še mal urejala tm pr previjalni mizi stvari. Sm si vse bolj k roki odnesla in spraznla še eno poličko z najinimi stvarmi in dala tja planičke za Timona. Ej a mislš da so planice ok, če so že dlje časa odprte? Ker sm jih velik dobila odprtih od ene kolegice, k jih je mali prerastel, pa zdej ne vem sploh kok časa so že odprte??

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8680
26.8.2007 20:24:42   
tia01
Ej sploh ne morm verjet da grem jutr rodit. Še ne dojamem čist. A kompliceram a ne? Sej pr drugmu ne bom več tok komplicerala, sam zdej si pa ne morm pomagat.

Še neki me zanima...A bo tvoj skos zravn tebe al ga boš kej domov poslala, če bo treba kej dalj čakat??

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8681
26.8.2007 20:30:35   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

uf sam ne želte si svečke! Men so jo dal zjutri, od treh popoldne me je že razmetaval od popadkov,ob enih ponoč sm bla pa še zmer odprta sam 1 cm.....Sam so me vseen v porodno sprejel k me je tok bolel..Nočm nč stašit pa tut pr vsaki je drugač ampak svečke so ceu user posted image  Jst če bi zbirala bi raj svoje popadke počakala...

to sem tud jaz rekla,pa  mi zgleda noben  ne  verjame.user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 8682
26.8.2007 20:36:38   
tia01
Boste pol govorile, ko bomo že dale tut me to čezuser posted image . Zdej se pa na vse pretege tolažmo, da to ni res in da ne bo boleluser posted image .

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 8683
26.8.2007 20:38:28   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Ej Pajac mene je took strah, da bi me jutr domov poslal ej. A tebe so poslal domov zato ker nisi bla še dost odprta??

jaz sem  bila pa  vsakič -pri taprvem- vesela,ko so  mi  rekl  da  pridem čez  dva  dni. me je bilo   prav  strah  rodit.Zakaj  se pa tebi  mudi ,a  nisi samo par dni  čez  pdp.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8684
26.8.2007 20:38:35   
pajac

A veš kaj sm si jst spakerala v ruzak? Križankeuser posted image . Bomo vidl če jih bom rabla. Če ne bom z vama v sobi jih bom sigurno rablauser posted image .
Prej sm še mal urejala tm pr previjalni mizi stvari. Sm si vse bolj k roki odnesla in spraznla še eno poličko z najinimi stvarmi in dala tja planičke za Timona. Ej a mislš da so planice ok, če so že dlje časa odprte? Ker sm jih velik dobila odprtih od ene kolegice, k jih je mali prerastel, pa zdej ne vem sploh kok časa so že odprte??

no , če se je na njih nabrala plesen mislim, da ni ok sicer...user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8685
26.8.2007 20:41:23   
pajac

Ej sploh ne morm verjet da grem jutr rodit. Še ne dojamem čist. A kompliceram a ne? Sej pr drugmu ne bom več tok komplicerala, sam zdej si pa ne morm pomagat.

Še neki me zanima...A bo tvoj skos zravn tebe al ga boš kej domov poslala, če bo treba kej dalj čakat??

nič ne kompliciraš... to je normalno...
Veš kaj je kompliciranje... moja mami bi prišla jutri zjutraj user posted image , pa ati tudi user posted image ... sam potem ne bi rabila nobena ne svečk ne umetnih popadkov user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj bo z menoj kolikor bo lahko, kar pomeni, če grem na oddelek, on gre na potep in pride na klic (user posted image user posted image user posted image jutri bo fant na klic!!!)

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8686
26.8.2007 20:42:06   
pajac

Boste pol govorile, ko bomo že dale tut me to čezuser posted image . Zdej se pa na vse pretege tolažmo, da to ni res in da ne bo boleluser posted image .

to ni tolažba tako bo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8687
26.8.2007 20:44:18   
tia01
Ej Pajac dej se dobimo na RR čez eno uro (ob 22h), da se še mal zmenmo za jutr. Jst morm it zdele gor do sestre, ker me je klicala da pridem, da mi uredi nohte na nogah. A prou??

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8688
26.8.2007 20:45:27   
tia01
Pa abc100 zate tut velja, da se prklop ob 22h, če boš lahkouser posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8689
26.8.2007 20:48:41   
pajac

Ej Pajac dej se dobimo na RR čez eno uro (ob 22h), da se še mal zmenmo za jutr. Jst morm it zdele gor do sestre, ker me je klicala da pridem, da mi uredi nohte na nogah. A prou??

ok okoli 22.h... A to boš uredila nohte da Timon ne bo mislil da je mamiuser posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8690
26.8.2007 20:48:59   
tia01
No morm it, upam da bosta gor takrt, papa.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8691
26.8.2007 20:49:35   
tia01
A to boš uredila nohte da Timon ne bo mislil da je mami ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko nekak jauser posted image user posted image , šibam...

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8692
26.8.2007 20:58:02   
abc100
No se dobimo ob 22, jest grem pa pod tuš!

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8693
26.8.2007 21:03:58   
Antigona
Jaz sem bla odprta 3 cm al pa še več, pa mi niso hotl predrt mehurja ker je bil Luka ful visok in se ni spuščal.... Tako da je res različno kdaj ti predrejo mehur...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8694
26.8.2007 21:19:12   
pajac
ojla Antigona, kako kaj tvoj kolk???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 8695
26.8.2007 21:22:57   
abc100
Ojla! Zdej je pa že mal lepše vidit avgustovski seznam. Jutr bo pa še lepši!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8696
26.8.2007 21:24:05   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: janana

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

uf sam ne želte si svečke! Men so jo dal zjutri, od treh popoldne me je že razmetaval od popadkov,ob enih ponoč sm bla pa še zmer odprta sam 1 cm.....Sam so me vseen v porodno sprejel k me je tok bolel..Nočm nč stašit pa tut pr vsaki je drugač ampak svečke so ceu user posted image  Jst če bi zbirala bi raj svoje popadke počakala...

to sem tud jaz rekla,pa  mi zgleda noben  ne  verjame.user posted image

Ja a se nej tm kregam? Men je zdravnica v petek rekla, da je otrok zrel in da ne smejo predolgo čakat. Nisem pa vprašala zakaj.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 8697
26.8.2007 21:27:09   
Anonimen
Čak mal...a narobe razumem a ste večina za jutri naročene za rodit????

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 8698
26.8.2007 21:27:29   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

ojla Antigona, kako kaj tvoj kolk???

MAh ne bi o tem. Še zmer me ful boli. Sam tablet se pa probavam izogibat... Ma Luka ful krče, pa moj prav za zarad tablet... Čeprav mislim da ni to. U glavnem s tableti sem na minimumu, ga vzamem šele takrat k se tud premikat več ne morm... Cel user posted image !

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8699
26.8.2007 21:28:29   
pajac
abc100 nič se sekirat, če je ne bi rabila je bo bi dobila... kot sva rekli s Tio, če bo potrebno se bomo delale, da je nismo dobile: torej nas nima kaj bolet... user posted image user posted image user posted image

Samo pogumno in z mislijo da bo vse točno tako kot v pravljici... za vse ostalo je čas komplicirat kasneje, vnaprej... ...ma sam slabše bo... user posted image user posted image user posted image user posted image (to so protibolečinski objemi patentirani s strani Sočnega žarka in preverjeno primejo!!!)

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  346 347 [348] 349 350   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  346 347 [348] 349 350   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?