|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
24.8.2007 9:35:33   
anandrej
Dobro jutro,
js bi pa rabil eno pomoč od Primork... user posted image Drug teden greva namreč na dopust v Izolo in bova najbrž tudi v Trst kaj skočila v shopping, pa me zanima, če poznate kake trgovine za user posted image . Js poznam sam torri d'europa (sploh ne vem če majo kako otroško trgovino tam user posted image ) pa na internetu sem videl io bimbo. Je še kaj takega v TS al pa blizu?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
24.8.2007 9:55:45   
pina-1
jutro...evo me suzy, sem že zbujena, jezna in sita.

ko smo že pri hraniuser posted image  jaz sem ravnokar pojedla popečeni kruhek s sirčkom, kavica pa me še čaka....pa pinca tudiuser posted image .

sva z dragim že bla v merkurju po barvo in material in sva se skregala, ker pač soba mora bit bele... jaz sem si pa tako želela eno drugo barvo-vaj eno steno..mah kaj bi govorila ker je brez veze.

za kosilo bo pa danes mami kuhala: pohana puranja prsa in lazanje z malencani...njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

anandrej v rstu sta v centru še dve trgovini, ena je chiccotova in ena je cik cak. obe sta kar blizu ( ko greš prideš v center greš po glavni cesti do avtobusne postaje in pri standi na križišču je cik cak in malo niže še chicco. v torriju je pa samo prenatal- če je še ne vem.
drugače se vama splača zapeljat do molfancona, tam je več trgovin in ceneje je tudi.

polonca na dopustu je blo super...pa za statistiko, moj naslednji pregled je 31.08.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
24.8.2007 10:28:13   
Suzi*
Pina, tud jeza je za nekaj dobra.....jaz ko sem jezna, takrat največ po bajti pospravim,....vse kar leti naokrog, ampak ne da bi metala, ko se vse sveti, potem jeza ponavad popusti. user posted image user posted image  

Jaz bi tud mesooo jedla. Meso, testenine, krompir, solato in pašteto! Groza. user posted image  

A naslednji teden pa že delaš??? Saj ne da ti privoščim, ampak mogoče bomo tako, če boš ti v službi, kaj več natipkale. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
24.8.2007 10:44:31   
pina-1
suzy jaz niti pospravljat ne morem, ker je itak vse takoj nazaj prašno in umazano..... tako da se prekladam po hiši in ne vem kam bi sama s sabo. pa je vse skupi še slabše...

drugi teden sem pa tudi jaz že v službi in bomo bolj čvekale....to pa sigurnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo ne okoli govorit.

sem vam pozabla povedat da sem se pregrepila tudi sama in ta teden kupila nekaj za našegauser posted image . sem šla Mii gate kupovat v BC in sem kupla še eo flaškico in duduico rdečo za user posted image ..he he je bla Mia full zadovoljna da imamo tudi mi nekaj za dojenčka... ostalo bova pa skupi kuple....
punce ste videl uno previjalno ki je zdej v akciji v BC meni je noro odštekana... bi jo skoraj kupila.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
24.8.2007 10:52:29   
Suzi*
ja, prekladanje pa tud mene čist zdolgočasi in živcira. Včeraj popoldne sem klicala mojga v nedogled in se mi ni javljal, pa bi skor živčni zlom fasala doma. uhhhh, sem bla jezna. user posted image  pol mi je pa zelooooo zdravo pizzo častil, pa me jel potolažil. user posted image  lump!!!!!

Za bebo pa res čist nič ne gledam. Tudi zadnjič ko sem bla v H&M ko sem kupovala zase in za tamalga, sploh nisem tistih tamalih oblekic niti pogledala. user posted image  Se mi zdi, da imam vsega takooo veliko in bom nabavljala verjetno takrat, če bo na svet prikukala punčara. user posted image  Od opreme pa itak še vse imamo in ne rabim nič kupovat.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
24.8.2007 12:55:34   
pina-1
kje ste vse.... jaz bi rada kaj delala ( beri čvekala) pa ni nikjer nobeneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
24.8.2007 13:10:46   
Suzi*
ja jaz te čakam in čakam, ti pa nekaj dremuckaš doma. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
24.8.2007 13:36:31   
pina-1
mane dremuckam ampak JEMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
24.8.2007 13:56:34   
Bajsa
Čao dečve!
Evo mene s pregleda. Naš user posted image  je super, sej mamica ni tko super, važn da je on-a! Urin bp, še vedno bolečine v križu, drgač pa vse kul. V pon grem delat. Ja sm bla tud pri pulmologu, morem pridno pumpce jemat, če ne bom mogla kr mal it v bolnico, me je čist prestrašu, in to mi zdej reče ko ne kadim več user posted image . Naslednji pregled, sam tok za statistiko 21.9. morfologija. Me tko matra da bi vprašala kaj bomo imeli user posted image , pa me moj prepričuje, naj rajš počakam, da bova itak februarja vedla, sam a nebi blo fino vedet ?? pa sej ni treba da ve, da jst vem, a ne. Mater smo babe iznajdlive! user posted image
Ja pr nas bomo pa papcali piščančka s sladko kislo omakco, kr uno uncle ben's, pa še mal domače zelenjave iz maminga vrta in riž. Hvala mama!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
24.8.2007 13:59:59   
polonca78
koliko vam uspe spit vode na dan? to je pa edino, kar mi ne gre dobro do rok.user posted image 2L, več pa ne. ve?

me pa veseli itata in bajsa, da je bilo na pregledu v redu!user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
24.8.2007 14:03:24   
Bajsa
Ma jst včasih spijem čez dan ene dva litra, če sem pridna, pa ponoč skor liter, sem tko žejna zmeri ponoč, da morem prav flašo skoz pr seb imet. Pol se pa zgodi, ponoč pijem, pa lulam, pa pijem, pa lulam, spanje: bol za en k...user posted image

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
24.8.2007 14:07:49   
maja80
Ma jaz tud sam ene 2 litra spijem, poj se mi pa že zatika. hehe! včasih se kr prisilim. morm pa rečt, da sem včeraj imela napad na hrano. non stop sem bila lačna in seveda sem skoz neki "mlela" v ustih!user posted image  

Lp vsem, jaz pa šibam na kosilo potem pa malo na svež zrak k je tko fleten sonček zuni!

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1762
24.8.2007 14:08:25   
anandrej
Pina, hvala za informacije. Bom čez 1 teden poročal če sva kej našla user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
24.8.2007 14:14:40   
larisa
Polonca pa sej 2l na dan je pa čist ok! Manj kot 1,5l tekočine naj bi bilo za nosečnico premalo, ostalo pa še s hrano pridobimo, ker bolj pridno papcamo user posted image .

Jst sem si pa ravno zdej mehiško naročila, kar v službico (njami quesadiljas z zelenjavico)....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1764
24.8.2007 14:39:39   
itata
jaz že tko velik pijem - vode in čaja - sem se mogla navadit k sem imela ledične kamne. zdej pa kar SKOZ pijem se mi zdi. še ponoč sem žejna...

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
24.8.2007 14:47:58   
torcica
Pozdravljene, moje drage čvekice

Sem klicala v Dravlje glede prekratkih filmčkov (jaz sem NS delala pri dr. Reš Muravec). Povedali so mi, da se pri pregledu HS itak po navadi ne vidi dobro in da je to "dobra volja" zdravnice, da poleg slikic posname tudi kratek filmček. Potem sem ji odgovorila, da bi se, če bi vedela prej, odločila samo za slikice (ko sem prišla tja, so me vprašali ali želim samo slikice ali tudi filmček - za doplačilo seveda). Potem je rekla še, da bi stalo 80 EUR, če bi želela filmček (torej dodatnih 20 EUR), pa sem jo vprašala, zakaj mi tega niso prej povedali, pa je rekla, da se itak pri NS ne vidi dobro (čeprav sem jaz videla super) in da v 20 tednu delajo morfologijo, kjer posnamejo daljši filmček !?!

Skratka, nisva prišli do konca, ampak izgleda, da je to ponavadi vse, kar posnamejouser posted image . Sem pa vesela za vse, ki so dobile daljše filmčke user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
24.8.2007 14:49:37   
Suzi*
Jaz sem pa že do zdej spila dva litra danes. Pa enga bom zihr še popoldne in ponoči. Nasplošno kar veliko pijem. Večinoma vodo. Imam zdaj ko sem user posted image  kar pollitrsko flaško ves čas pri sebi, da vem kolk spijem. user posted image  

Bajsa.....pulmolog, pumpice, bolnica......?????  Kaj dogaja s tabo??? user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
24.8.2007 14:54:13   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: torcica

Povedali so mi, da se pri pregledu HS itak po navadi ne vidi dobro in da je to "dobra volja" zdravnice, da poleg slikic posname tudi kratek filmček.

Pa, halooooo!! pa kakšna dobra volja dohtarce, če plačaš več za to, da dobiš filmček. Ko sem se naročila na pregled so mi povedali da če hočem zraven še filmček, da je 60 EUR!  user posted image user posted image  Ma to si kar nekaj zmišljujejo. Se čist dobr vidi vse!!!! user posted image  Ma brezveze, itak jim je glavni dobiček. user posted image  Čist pričakovano.

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
24.8.2007 14:56:42   
srečka nosečka
Ob spremljanju tega čveka in larisine solate, sem postala tako lačna, da sem morala kar k najbližjem sosedo - takšna lakota me je zagrabila. user posted image

Sem zmazala dve žemlji in eno celo kislo smetano. Za posladek pa imam še hruškov sok. Upam samo, da ne bo treba takoj na WC letet.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
24.8.2007 16:13:46   
katka37
Tudi jaz s pregleda, imam sicer rahlo vnetje in sem dobila svečke, zredila sem se 1 kg, z otročičkom je vse v redu, sem dobila slikico in kratek filmček, sem prav navdušena, ko vidim gibanje. Sicer me precej mučijo bolečine v trebuhu, tiščanje, ki ga v prejšnjih nosečnostih nisem čutila, sva se z G zmenila, če bo prehudo in ne bom mogla delati, kar v bolniško, saj me dajejo tudi leta in moja medenica ni več baje "mlada".

Itata, tudi jaz sem imela hemoglobin 118, pa nisem dobila tablet, baje naj jem več oreškov. Problem je verjetno tudi to, da ne jem mesa in še marsičesa ne. Je res lepo, ko vidiš otročička, hrbtenico in bitje srčka.

V ponedeljek pa me čaka AC in potem čakanje na rezultate, mi je pa danes G rekel, da ne vidi nič, se mi ni treba preveč sekirati. Komaj čakam, da vidim, kaj bomo imeli,user posted image  ali user posted image .

Polonca, zelo zanimiva solata, bom recept prihranila za pozneje, jajca in meso mi ne gre najbolj. Sicer pa najraje jem trenutno zmešana motovilec in rukolo pa krompir.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
24.8.2007 16:14:47   
bamby
Torčica, tudi ko sem bila jaz v Dravljah na NS so dejali, da je pregled +slikce 50€, če hočeš pa še filmček je pa 60€. Glede na to, kar pripovedujete, kako kratki so filmčki mi je prav drago, da se nisem odločila zanj. Meni se zdi vse skupaj ena velika nategancija mladih parov, ki si želijo imeti posnetega svojega težko pričakovanega otroka. Kaj pa lahko vidiš v nekaj sekundah??? Prav veliko ne! In 10€ prav gotovo ni vredno dat za tisto, kar oni pravijo "filmček". Lahko jih je sram!!!

Oprostite, ampak malo sem se mogla skozlat, saj mi je šlo vse že pošteno na živce. Zdaj mi je precej bolje!

Sem brala, da imate nekatere izmed vas tudi glavobole? Evo, jaz jih imam že ene 3 ali 4 dni, vsak dan po malem. Danes sem pa tudi ravno na meji. In moj user posted image  prav tako. Malo pripisujem temu pritisk v zraku, ker je tako nestanovitno vreme. Naj bi se sedaj malce izboljšalo.

Glede pitja vode je pa pri meni kaor kdaj. Večkrat ne kot ja, popijem 2L na dan. Včasih pa verjetno še 1L ne, kar pa vem, da ni dobro. Dobre ste, da neaktere upate tudi ponoči spiti po 1Lvode user posted image .

Prijeten konec tedna vsem nosečkam!!!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
24.8.2007 16:18:50   
Marusah
Ojla čvekice, evo mene iz pregleda. Pikec je O.k. in pridno raste. Jaz pa sem bila majčkeno kregana, ker sem 1,5 kg shujšalauser posted image . Če pa ne morem pomagat, da mi vse smrdi in zadnje tri mesece sem samo bruhala... sedaj je malo boljše, počasi se mi že vrača apetit. Veste, vam kar malo zavidam, ko s takim veseljem vgovorite o hrani. Pa verjamem, da bom hitro nadoknadila user posted image .
Aja, za statistiko - naslednji pregled + morfologija imam 28.9.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
24.8.2007 17:32:22   
Bajsa
Čestitke vsem za preglede, sej v glavnem so bli kr dobri rezultati, a ne. Tiste, ki se morte zredit kr k meni za 14 dni, obljubim da boste pol kregane, ker se boste preveč zredile user posted image . Ne sej se sam mal hecam! Vam pa želim veliko več apetita! Jah kaj je z mano, nč posebnga user posted image . Ma ne tale astma me mal zaj..., sej jo mam že dolg, pa se je zdej pač mal poslabšala, sej me je opozoril da se lahko, ah bomo vidl. Pridno se bom ˝drogirala ˝ pa bo bolš. Moj user posted image  bo reku moja mami je tabletomanka user posted image  Vsak dan se filam z b- complexom, baje mi bo pomagal zarad križa, Centra med mami - je baje itak dobr da popapcamo dost vitaminčkov in mineralov in ostalih dobrih zadev, no pol mamo pa še eno tabletko, al kaj je to, kapsula, omega 3 ribjega olja, da bo user posted image  bolj dojemljiv, pa lažje se bo skoncentriral, pa oh in sploh bo pameten po mamici. user posted image user posted image user posted image
No pridne bodite, grem nazaj kuhat, user posted image  prihaja! Sm že čist lačna, pa še tko lepo diši!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
24.8.2007 20:09:30   
itata
Res lepo, da smo mele vse fajn rezultate!
Katka37 lepo slišat, da je še kakšna souser posted image bolj zbirčna in ne je mesa. jaz ga itak ne jem že 14 let, ker mi ne paše in raje jem kaj drugega. a ti je G kaj omenjala, da je to kaj problem? al pa pri prejšnjih nosečnostih, če si bla že vegi, kej opazila, da bi bilo narobe? men je rekla, da naj sam kako ribo več pojem pa dovolj beljakovin pa bo. priznam, da se občasno s kakšnim piščncem zdej med nosečnostjo potrudim (če je razrezan in zmešan skupi s čem mi ni panike, ne pa glih zrezek), da si ne bom kdaj kej mogla očitatuser posted image  ampak to se je zgodil do zdej itak 3x, tko da ni glih neki a ne. za železo pa jaz jem suhe slive in marelice in mandeljne v jogurtu.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
25.8.2007 8:42:12   
*Naja
Dobro jutro.....

Spet zatišje čez vikend. Sj prav, je tak lep sonček zunaj, da bi bil greh za računalnikom sedet.

Lep vikend vsem...

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.