Putka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81 Mi smo imeli danes ponoči res pestro... Ne vem, a je res tolk pogrešal mojo bližino al kaj... Na 2 ali 3 ure je bil na zizi, malo pojedel in zaspal. No, oba sva zaspala, ko sem se pa zbudila, sem ga dala nazaj v posteljico, pa takoj jok in znova in znova Pri nas isto, kljub večernem pitju po flaški. Je bila ob pol dvanajstih že pokonci. Zgleda, da ima mali želodček, ko večkrat manjše obroke je. Sicer je pa že par noči žurka, je bila polna luna Kravice - je Katja zdaj malo začela rokice uporabljat. Ne vem kaj je s temi pediatri? Naša pa je rekla(za razliko od Kaye2007), da mora biti vsak dan vsaj 15 minut na trebuščku, da je dobro za razvoj hrbtenice in hrbtnih mišic. Ker se je Katja ful pritoževala, ko sem jo na trebuh položila, pa ni se hotla dvignit. Vesna je bila že pri 6-7 tednih ful dvignjena, tale je pa bolj lena pastirica. Dela pa zato trebušnjake v vozičku Majchi, sem kar prek emka.si naročila Montignacovo knjigo, pa slikce in recepti so not. ne maram kuharskih knjig, kjer je samo tekst. Dokler je ne dobim, pač malo na pamet kuham. Danes sem imela testenine z zelenjavo, zjutraj kruh in avokado, zdaj pa čakam, da se pecivo speče, sem na RR fajn recept dobila. Za jutri sem pa sardelice kupila, pa sem jih prvič sama spucala (priznam, do zdaj vedno moj fotr), sem jim pol kože z lupinamo dol potegnila So olupljene kot inčuni . Zraven pa popečena zelenjava (malancani, paprika, bučka), mi je danes tolk dobra ratala, da jutri isto jemo. a ma Vesna še plenice? jest sem bla pa že čist obupana, ker se jih Andrej ni mogel odvadit. No, ko smo dobili Eriko, se jih pa je- ni hotel bit še on dojenček Ja še ima plenice, jhe rekla da do šole. Samo ima zdaj tiste training hlačke in dane sponoči je prišla v spalnico, da se je polulala. Rogljiček, upam da se bomo še kaj videle, če boš v Sloveniji, Nemčija je le malo dalj kot kranj. No, saj na rr se boš javila, samo v živo.. Pa ne skrbi zaradi jezika. Ko živiš v tujini si hitro prisiljen v uporabo jezika. In tudi glede službe, še vedno lahko kak projekt za Slovenijo delaš. Grem, Katja vpije iz sosednje sobe: Ejej, ejej!
< Sporočilo je popravil Putka -- 24.8.2007 17:46:05 >
|