|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
24.8.2007 11:37:52   
kaya2007
Joj, pa kravc nikakor noče past. Je jok in stok, da je kar joj.

naša tudi noče, pa je pediatrinaj rekla, naj jo ne forsiram, ker še ni pripravljena...naj le pazim, ko jo nosim, da ima nogice pokrčene k sebi-kot v lupinici.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
24.8.2007 12:29:05   
felicia
Oj

kravce- tud naš jih noče past očitni ni pastiruser posted image , se takoj buni z user posted image

Sem mu pa danes zjutreaj namazala dlesni z calgelom in sva šla na sprehod do moje bivše službe, pa je že takoj še preden sva štartala zaspal in še vedno spi, uf bo lačen ko se zbudi.

Upam da bo potem tudi malo boljše volje ko bo naspan pa odpočit!

V službi pa gre še ena na porodniško tko da upam da bom lahko uletila namesto nje da bom lahko njo nadomeščala. Mislim pa da gre enkrat marca verjetno sej tud če mal prej porodniško končam nič hudga sam da bom mela varstvouser posted image . Ma sej bommo še vidl kako bo!

Komi čakam september in morje mobo trije mušketirji skupajuser posted image !

Lep dan še naprej!

kaya2007- zakaj pa mora met nogice skrčene ko jo nosiš?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
24.8.2007 12:31:29   
tejč
Rogljiček, prosim za recept za mislije.
Hvala.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
24.8.2007 13:50:26   
Majchi
Bambina, glede zatrdline se strinjam s Putko. Mogoče je samo mlečni vod, ampak to bi v nekaj dneh moglo it. Drugače pa raje k zdravniku. Jaz sem to imela enkrat v puberteti, pa me je zdravnica na onkološko poslala, tam pa punkcija in konzilij, me je pretipalo 12 dohtarjev. K sreči je bila samo ena hormonska žleza, ki je kasneje sama od sebe zginla.
V glavnem, pri tebi je lahko kaj podobnega, ker so zaradi dojenja ful hormoni v igri.

Felicia, kaj je pa s tvojo kilo? No, a je sploh kila? Ne vem, a sem spregledala, al nisi potem nič več napisala?
Me veseli, da Calgel pomaga in da mali spančkauser posted image . Da si še ti mal odpočiješ, a ne?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
24.8.2007 14:13:20   
rožica81
Oj!

Mi smo imeli danes ponoči res pestro... Ne vem, a je res tolk pogrešal mojo bližino al kaj... Na 2 ali 3 ure je bil na zizi, malo pojedel in zaspal. No, oba sva zaspala, ko sem se pa zbudila, sem ga dala nazaj v posteljico, pa takoj jok in znova in znova user posted image  user posted image  Zjutraj sva pa še pol urce spala, pol pa na sprehod. Ful rad v vozičku spi. Tudi včeraj, ko je deževalo, je skoz zunaj spal. Ful fino.

Naš pa ful rad kravce pase, se kar smeje in leze - ne gre mu še naprej, ampak "šiba" v stran user posted image  Ful je fleten.user posted image

Ma, dons mi pa tole pisanje ne gre, skoz neki brišem. Raj neham, preden kako glupo sisnem... opa user posted image  stisnem sem mislila user posted image

še tole no... A katera uporablja handling?

Pa lep sončen dan vsem!user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
24.8.2007 14:22:16   
rogljicek
Huh, se že pripravljam tale recept napisat celo večnost, pa ne najdem časa; prebrat že ampak odgovorit pa ne. Putka, ne vem kje ti najdeš čas pri dveh otrocih za knjige brat. Nisem še nobene prebrala odkar je bila Reya rojena. V tistih prostih minutah, ko Reya spi, poskušam oblikovat embalažo za med, za natečaj slovenske zveze čebelarjev; upam, da mi rata  dokončat do drugega tedna.

Reya je pa tud začela spat po obrokih, 20min+20min+....tko čez cel danuser posted image  POnočo pa se je spet začela več prebujat, danes npr. 3x. Zjutraj pa tud noče več potegnit dlje kot do 7.30. Sem ko zombi zadnje par dni.

No, Dez je dobil novo službo, tako da se bova tudi midve permanetno preselili v Stuttgart enkrat oktobra. Vedno sem si govorila, živim lahko kjerkoli, le v Nemčiji ne, ampak očitno se res zarečenega kruha največ poje. Malo me skrbi zaradi jezika, ker od srednje šole se prov nič ne spomnim, pa še ne maram zvena jezika. Ampak očitno bo treba v tečaj! Upam, da mi rata najt službo, ker gospodinja ne bi rada bla!!!

recept za granolo:
4 skodelice ovsenih kosmičev
1 1/2 mandljev (lahko nastrganih ali celih)
1/4 skodelice medu
3/4 skodelice kokosa
1 1/2 sk rozin
1/4 sk olja
1/2 kavne žličke soli
1/4 sk rjavega sladkorja oz. kot vam paše (že med dovolj osladi)

Najprej zmešajte suhe sestavine, potem dodajte tekoče. Najlažje boste zmešale z roko, da med ne ostane v kosih. Rozine pa dodajte proti koncu pečenja, da se ne zažgejo. Pečico segrejte na 175°c, pa zmešajte vsake 10min. Peče se okrog 40 min; vendar jaz ponavadi manj.

To je osnova za kosmiče; lahko pa pravzaprav dodate kar vam srce poželi (cimet, katerekoli oreščke ali suho sadje, če želite kakšen spacifičen okus lahko dodate sirup,...)

Tole glede pečenja je ful triki; jaz sem jih že fulkrat zažgala. Tko, da lahko pečete na manj stopinj, pa res ne pozabit mešat!!!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
24.8.2007 14:23:19   
felicia
Majchi- kila očitno ni bila kila ker me nič ne boli.user posted image več. Nisem šla zdravniku ker ni bilo moje osebne pol je pa kar nehal hvala bogu!

handling- sem probala na začetku pa sem tolk štorasta s temi prijemi da je joj. Tako da ga primem kokr je meni najbolj ziher da ne bo padel pa tud on je navajen zdej že na moje prijeme

drugač sem jaz mela tud oz.jo mam zatrdlino v dojki še kot srednješolka in zdej hodim na dve leti na kontrolo na mmmetelkovo, so ugotovil da je kalcinacija mlečne žleze. drugač sem pa mela zatrdlino tudi pri mastiitisu, ki pa je zdej zginla ko več ne dojim. v vsakem primeru pa če otrdlina ne zgine v parih dneh direkt k zdraviku!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
24.8.2007 15:01:31   
kaya2007
zakaj pa mora met nogice skrčene ko jo nosiš?

eh, to je tut handling in če noče pasti kravic je to ponavadi zato, ker so preveč "stegnjeni"...me zanima če to res pomaga.
Rožica, a tvoj user posted image  se pa že plazi?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
24.8.2007 15:09:29   
kjava
Žijo!
Na, mi  mamo pa verjetno alergijo na nekaj, najverjetneje na kravje mleko. Sicer nima Erika nobenih pikic, samo kaka sluzasto, pogosto bolj zelenkasto, včasih tud malo krvi vmes. Ni več tistih rumenih kepic. Baje da kake 2-3 tedne traja, da iz mojega organizma izginejo vse sledi mleka. Zdaj že dva tedna ne jem nič, kar vsebuje mleko, sem pa par dni nazaj jedla hrenovko in baje, da tud tam noter tlačijo mleko v prahu user posted image . Se pravi jovo na novo od te hrenovke naprej spet  3 tedne user posted image . Me pa ful matra tole, ker sem prej ful veliko mlečnih stvari pojedla, zdaj pa ne smem nič. Sploh ne zajtrkujem, ker ne vem, kaj bi- kruha pa marmelade mam že poln kufr. Kruh si sama pečem, da sem zihr, da ni nič mleka not...
Upam, da bom vsaj kaj kg zbila, ker v glavnem tud vse sladkarije odpadejo.
Rožica, a nisva bogi user posted image user posted image
Včeraj sva meli posvetovalnico, tehta 5600g in meri 62 cm, pa cepljena je bla.

Danes pa z Andrejem sistematski pregled pri treh letih, je bil kar priden in je lepo sodeloval, tako da sem mu kupila traktorček-spet ena šara več user posted image .

Putka, a ma Vesna še plenice? jest sem bla pa že čist obupana, ker se jih Andrej ni mogel odvadit. No, ko smo dobili Eriko, se jih pa je- ni hotel bit še on dojenček user posted image .

Čav, kosilo čaka, da ga dokončam. Aja pa učit se moram- sem začela spet mal z izpiti na faksu, da ga čim prej sčaram.user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
24.8.2007 17:40:49   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81
Mi smo imeli danes ponoči res pestro... Ne vem, a je res tolk pogrešal mojo bližino al kaj... Na 2 ali 3 ure je bil na zizi, malo pojedel in zaspal. No, oba sva zaspala, ko sem se pa zbudila, sem ga dala nazaj v posteljico, pa takoj jok in znova in znova user posted image  

Pri nas isto, kljub večernem pitju po flaški. Je bila ob pol dvanajstih že pokonci. Zgleda, da ima mali želodček, ko večkrat manjše obroke je.
Sicer je pa že par noči žurka, je bila polna lunauser posted image

Kravice - je Katja zdaj malo začela rokice uporabljat. Ne vem kaj je s temi pediatri? Naša pa je rekla(za razliko od Kaye2007), da mora biti vsak dan vsaj 15 minut na trebuščku, da je dobro za razvoj hrbtenice in hrbtnih mišic. Ker se je Katja ful pritoževala, ko sem jo na trebuh položila, pa ni se hotla dvignit. Vesna je bila že pri 6-7 tednih ful dvignjena, tale je pa bolj lena pastirica. Dela pa zato trebušnjake v vozičkuuser posted image

Majchi, sem kar prek emka.si naročila Montignacovo knjigo, pa slikce in recepti so not. ne maram kuharskih knjig, kjer je samo tekst. Dokler je ne dobim, pač malo na pamet kuham. Danes sem imela testenine z zelenjavo, zjutraj kruh in avokado, zdaj pa čakam, da se pecivo speče, sem na RR fajn recept dobila.

Za jutri sem pa sardelice kupila, pa sem jih prvič sama spucala (priznam, do zdaj vedno moj fotr), sem jim pol kože z lupinamo dol potegnilauser posted image So olupljene kot inčuniuser posted image . Zraven pa popečena zelenjava (malancani, paprika, bučka), mi je danes tolk dobra ratala, da jutri isto jemo.

a ma Vesna še plenice? jest sem bla pa že čist obupana, ker se jih Andrej ni mogel odvadit. No, ko smo dobili Eriko, se jih pa je- ni hotel bit še on dojenček 

Ja še ima plenice, jhe rekla da do šole. Samo ima zdaj tiste training hlačke in dane sponoči je prišla v spalnico, da se je polulala.

Rogljiček, upam da se bomo še kaj videle, če boš v Sloveniji, Nemčija je le malo dalj kot kranj. No, saj na rr se boš javila, samo v živo.. Pa ne skrbi zaradi jezika. Ko živiš v tujini si hitro prisiljen v uporabo jezika. In tudi glede službe, še vedno lahko kak projekt za Slovenijo delaš.

Grem, Katja vpije iz sosednje sobe: Ejej, ejej!

< Sporočilo je popravil Putka -- 24.8.2007 17:46:05 >

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
24.8.2007 17:52:33   
tejč
putka, a po montiju loh testenine v 1. stopnji-jao, jaz nimam cajta tok se ukvarjat...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
24.8.2007 18:13:19   
Majchi
Oj!

Pri nas je blo pa včer zvečer že precej hudo zaradi praznih jošk. Sem mojga poslala do ene prjatelce, ki ima dvomesečno punčko, naj si gre sposodit mal Aptamila (štacune že zaprte). Tamala je vreščala, ker je hotla še. No, ko je prišel z mlekom, je k sreči že zaspala, tko da je minil še en dan, ko smo se zmazal. Potem je zdržala do 3 zjutraj. Očitno je jokala tudi zaradi zaspanosti. Če bi bla samo lačna, se verjetno ne bi dala motit in bi zahtevala svoje še naprej.
V glavnem, voda mi že iz ušes teče, tok tekočine pijem. Probam čimveč počivat, pa se stresu izogibat, v glavnem vse, da bi se povečala količina mleka. Joj, upam, da mi rata. Mleka namerno nisem kupovala, ker je potem kar prelahko dodat in čao. Res bi jo rada polno dojila še naprej. Zdele spet je, potem si grem pa pumpat, če bo še kaj, da si za zvečer naredim zalogo. Žal mi je, da nisem že prej tega naredila. Pa še fora je v tem, da potem sploh ne bo hotla flaše prijetuser posted image . Eh, bo že.

Rogljiček, upam, da se še vidimo preden z Reyo odrineta. Mogoče še ujameta sptemberski zmenek majčicuser posted image .
Aja, a voziček je zdaj v redu? Mi čakamo novo podvozje, ampak bomo še mal čakal, ferogosto, pa to.

Drugače pa pri nas kravce fino pase, kakšen mesec pa pol nazaj je pa ponorela na trebuhu.
Trebušnjaki ji pa tud laufajo. Se, tako kot Katja, hoče iz lupince dvignit, nosit se sploh noče več leže, ampak samo pokonci in tako, da gleda naprejuser posted image . Sem ugotovila, da je ena ferbčna babauser posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
24.8.2007 19:00:06   
felicia
Ja zdej ste me pa mal zasekirale, ker naš res noče bit na trebuhu. čeprav bo s časoma tudi to osvojil a ne?user posted image

Rogljicek- a vi pa kar pokate v Nemcijo, no upam da se bomo prej se vidle na jesenskem vse slovenskem (JVS). No upam da se bos tudi kaj z zahoda oglasila a ne.user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
24.8.2007 20:40:32   
tejč
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Njaraje imam, ko se končno vsedem in vsaki napišem par stvari, pol mi pa seja poteče.user posted image

Rogljiček 10000000000000000000000 krat hvala za recept. PA ne ga srat, da nam jo boš V Štutgart popihala, saj se še niti poznamo ne! No way, baby!user posted image

Majchi, hvala za link za kruh.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
24.8.2007 20:48:03   
tejč
Joj, Majchi, kateri pirin kruh kupuješ?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
24.8.2007 22:06:06   
BAMBINA_
Majchi te nočem strašiti, ampak Griša je kljub lakoti spal cele noči, pa pomisli, da sem imela komaj cca. 50, 60 ml na obrok. Tak, da poskusi mogoče vseeno še malo dodati, da vidiš, če ni Lana slučajno lačna. Jaz osebno si še zdaj očitam, da tega nisem pravočasno storila. Saj ni neke hude škode, samo, vem, da je bil lačen, pa sem si tedaj enako govorila, če bi bil lačen, bi se že jokal in vztajal... pa je očitno tak potrpežljiv fantek.
felicia ne se žret zaradi kravic. Se bodo že navadili. Griša pač ne zdrži dolgo, zato ga dam pa večkrat na dan po malem. Pa z raznimi igračkami spredaj maham, da ne začne takoj jokati. No, danes je celo lasten rekord podrl, ko je zdržal menda celih pet minut v enem kosu. user posted image

A krče še imate? Grišata je ravno danes napenjalo za 100 user posted image user posted image user posted image . Je Plantex k sreči pomagal. Drugače ima pa mami zdaj bolj proste roke, ker odkar rokice obvlada, je čisto očaran, kaj vse zmore z njimi. Grabiti igračke, jih mučkati... po celo uro naenkrat.
Danes se začne Twin Peaks, če se katera spomni. Ampak šele ob enajstih zvečer. Najbrž mi ne bo uspelo do takrat obdržati odprtih očk.
Ampak tejč, tvoja Maša je na tem avatarju tako sladka... kar za polubčkat. Res je čedna.

Se grem malo relaksirat user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
24.8.2007 22:07:12   
BAMBINA_
user posted image user posted image user posted image user posted image pa je vendarle uspelo. Sem bila prepričana, da bo spet javilo napako, ker sem tako dolgo pacala. user posted image
Nočko!!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
24.8.2007 22:08:13   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

Rožica, a tvoj user posted image  se pa že plazi?

Ja, če bi temu lahko rekli plazenje user posted image  Ful je fleten, ko se odriva z nogicami, glavo da pa dol in pol je vedno bliže meni. Pa skoz se smeji user posted image  Mu ful ustreza na trebuščku.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
24.8.2007 22:09:09   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: tejč
Njaraje imam, ko se končno vsedem in vsaki napišem par stvari, pol mi pa seja poteče.

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ pa je vendarle uspelo. Sem bila prepričana, da bo spet javilo napako, ker sem tako dolgo pacala.

Sori, k sm mal uletela, pa sm glih to prebrala, pa si ne morem kaj, da ne bi naredila dobrega dela. V tem primeru, ko ti to rata, samo klikni backspace (tipka nad enter) in pol skopiri (ctrl+c ali copy), spet klikni na odgovor, ctrl+v (ali paste). Evo, ni ti treba še enkrat romana pisat, pa ni treba, da ti skozi ušesa para piha user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
24.8.2007 22:14:50   
BAMBINA_
O dskubin, 100x hvala za tale nasvet user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
24.8.2007 22:17:59   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Rožica, a nisva bogi user posted image user posted image

user posted image  user posted image  Jaz že ful pogrešam mlečne izdelke in čokolado. Ampak se ne dam (no, sedaj spet od sobote dalje...), ker res delam s tem uslugo otroku, tko kot je Putka napisala. Kar se pa kilogramov tiče, kjava, men so kar dol leteli. Pa še organizirat se nisem znala (kje pa, da bi bil Nace pet minut sam in gledal v strop...), tko da sem res ful malo jedla, se sekirala za vsako novo pikco... No, zdej sem šla s kg spet malo gor, imam jih pa toliko kot pred zanositvijo. Edino buši je ostal user posted image  

Pa tudi jaz sem se že naveličala margerine, marmelade. Zdej si vsaj kruh v toasterju popečem, da vsaj malo hrusta. Pa riževo mleko tudi ni tako slabo, no, čeprav čez kravjega ga ni user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
24.8.2007 22:23:28   
rožica81
Aha, nosedaj sem pa še jaz videla post od dskubin. user posted image  user posted image  Sem se že bala, da me bo ven vrglo (je treba še kej zraven počet a ne), pa sem dala na objavo...

Zdej pa pijem Laško pivo, pa malo Orangine zraven, da se me ne bo tolk prijelo. Itak se me je že user posted image  Da ne bo katera narobe razumela - pijem malo pivo, pa imam že čisto mehke noge user posted image
Moj dragi je šel pa nazdravit mlademu Erazmu, sem ful vesela, ker je letos tolk dojenčkov tu naokoli. Sami sošolci user posted image  Tko kot bosta Nace in Ančkin Tevž user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
24.8.2007 22:24:55   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

Ja zdej ste me pa mal zasekirale, ker naš res noče bit na trebuhu. čeprav bo s časoma tudi to osvojil a ne?user posted image

Ne sekiraj se, tudi to bo osvojil, abslutno! Vidva samo uživajta user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
24.8.2007 23:57:50   
Majchi
Felicia, ne sekiraj se zaradi kravc, naša pa pri čem drugem zaostaja (beri par postov nazaj).

Dskubin, za tale nasvet smo ti pa vse hvaležneuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

Zdej pa pijem Laško pivo, pa malo Orangine zraven, da se me ne bo tolk prijelo. Itak se me je že user posted image  Da ne bo katera narobe razumela - pijem malo pivo, pa imam že čisto mehke noge user posted image

A ni kul bit nažgan po enem letuuser posted image user posted image user posted image ? Men se je to zgodil par dni nazaj. Sem spila 3 dcl piva, da bi kao imela več mleka in šla rahlo vinjena spatuser posted image .

Kjava in Rožica: svaka vama čast, da se tok odpovedujeta. Meni se hvala bogu zaenkrat ni treba. Mislim samo nase (kar se hrane tiče), pa še to mi je težko eno zdravo dieto držatuser posted image . Mam najrajš ves junk food tega sveta in vse cukre, kar jih obstajauser posted image . No, saj bi tud jaz valjda za svojga otroka to naredila, itak, sam tko povem, da sta res dobre.

Bambina, danes ob 19ih sem imela totalno prazne zize, načrpala nisem niti 5 mluser posted image . Vedla sem pa, da bo Lana ob 20.30 hotla spet jest preden gre spat. Zato sem z največjo muko šla vnaprej pripravit 120 ml Aptamila za dodat.
No, ampak se je spet srečno končalo. Pojedla je eno zizo, začela protestirat, šla na drugo, jo pojedla in mi gor skoraj zaspala, preden je začela protestirat. Tko, da sva samo še kupčka zrihtale, potem pa brez protesta pančkat. Zgleda se ga je nabral glih za glih. Potem sem pa kakšno urco kasneje šla pod vroč tuš, pa sem spet mal stiskala.
Drugače imaš pa prov, se čist strinjam s tabo, zato sem pa flašo pripravla. No, k sreči sem jo stran zlila. Je bila preveč zaspana, da bi jo sploh pila. Mislim pa, da se ne bi zadovoljila s premalo hrane. Ampak, saj si tud ti tko mislila, a ne? Hmm, tile naši dojenčkiuser posted image .

Zdej grem pa spat. Nočko!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
25.8.2007 0:04:27   
Majchi
Aja, Tejč, kupujem pirin kruh od žita. Je žezapakiran, imajo ga pa v Mercatorju, ponavadi na polici ali pa na vitrini s kruhom, da si ga lahko sam vzameš. Zgleda pa zelo črn, kot da je skor zažgana skorja (saj ni), ampak božanski in nasiten. Pa ful zdrav, nima nobene bele moke.

Zdej pa res grem spat.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.