|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
22.8.2007 22:20:12   
2ursae
user posted image  mi pa še okroglih 50 dni do finiša user posted image . Ampak, tko, ne glede na pdp, od kdaj boste pa res v stanju pripravljenosti? V 1. user posted image  sem imela po dopolnjenem 36. tednu torbo za v porodnišnico in vse za user posted image  že pripravljeno. Rok imam 11.10., ampak tam nekje po 25.9. pa pričakujem, da je lahko kadarkoli ... že Anže je bil 1 teden prezgodaj, po mojem bo Bor še bolj pohitel ...

danes sem končno od firme dobila papirje o višini plače, tko da ob prvi priliki šibam na csd, pa bo pol tud to za mano user posted image .

pa še nekaj malega o tašči in tastu(user posted image  se bojim, da zdaj, ko smo odprle to temo, ne bomo mogle nehat user posted image ): evo, Anžeta mi mirkata onadva, sam se je pa moj nekaj z njima ful skregal, k sta se nakaj ful vtikovala, k sploh ni njuna stvar (ne morš verjet, da človeku, ki ima že precej čez 30 let, še vedno starši diktirajo, kaj sme počet zvečer user posted image ) in zdaj smo brez varstva ... jutri imam pregled v porodnišnici in je cel logistični problem, kako bomo to sfurali. Pa še dobro, da nisem v službi ... sicer sem doma, da študiram, če pa ne bi bila, bi si pa morala kar dopust vzet, ali kako user posted image . Tko no, to je res nerodno ... po tej strani je res ful bolje imet dete v vrtcu, imaš vsaj zagotovljeno, kam otroka dat pa nihče ti ne serje po glavi user posted image

Jutri imam pregled v porodnišnici zaradi posteljice in ciste, držte pestke, da bo vse ok, pa se pol javim z dobrimi novičkami user posted image .

božajte user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tinki_winki)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
22.8.2007 22:53:35   
skuštrana
od kdaj boste pa res v stanju pripravljenosti?

Jaz, vsaj kolikor se poznam, verjetno par dni čez rok user posted image . Tako je bilo tudi pri Lizi, torbo sem si pripravila točno 3 dan po roku in tisto noč sem šla rodit. Kot da bi vedela user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
22.8.2007 23:15:20   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

torbo sem si pripravila točno 3 dan po roku in tisto noč sem šla rodit. Kot da bi vedela user posted image

no, glej, da boš zdaj kaj prej pripravila torbo, da ti ne bo treba čakat čez rok user posted image . Za racmanke se ti pa javim v naslednjih dneh, moram preverit, kaj sploh imam.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
22.8.2007 23:18:14   
skuštrana
Za racmanke se ti pa javim v naslednjih dneh, moram preverit, kaj sploh imam.

ni panike, se (ŠE) ne mudi user posted image user posted image user posted image Bom itak spet čakala čez rok, ker ne bom imela torbe user posted image user posted image ups, tokrat plenic user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
22.8.2007 23:24:09   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Bom itak spet čakala čez rok, ker ne bom imela torbe user posted image user posted image ups, tokrat plenic user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, k se glih smejemo: danes sem slišala en svetovni vic:

"koliko je črnogorski rekord v teku na 100 metrov?"
"60 metrov"

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2730
23.8.2007 8:27:17   
bambi
Dobro jutro!

Da se še jaz malo oglasim, te dni imamo pravo norišnico, delajo nam fasado na hiši in še notranje stopnice čakamo, pa kuhinjski pult mi morajo zamenjat, potem je pa končno gotovo za vselit. Smo planirali vselitev za začetek avgusta, pa se je tako zavleklo, upam, da ne bom prej rodila.....

Tudi jaz nimam moje male kam dat, malo jo pustim pri mami, drugače pa sem skoraj cel dan jaz z njo in sem potem zvečer kot crknjena podgana, ona pa še kar polna energije user posted image user posted image user posted image .

Sedaj me res že vse boli, trebuh je prav moteč, ponoči slabo spim, skoz imam občutek, da me na WC, pa mislim, da se še user posted image  ni obrnila in me malo skrbi.

A ste vse že nesle papirje na CSD??? Jaz čakam na zadnji možen dan, to je 31.08., porodniško nastopim 03.09., to pa zaato, da se mi bo obračunala še avgustovska plača, ker se mi potem pozna za kar nekaj Eurov.

Zredila sem se za polnih 17 kg in upam, da se bo zdaj ustavilo, ker jem ne več toliko že kak mesec dni, pa ne vem od kod ti kg user posted image user posted image user posted image

Evo zdaj me pa že kliče moja mala gospodična user posted image user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
23.8.2007 8:29:21   
bambi
Aja, jaz imam pa še samo 39 dni in torba za v porodnišnico je že spakirana, čaka v omari, samo Pampers newborn še kupimo pa je user posted image user posted image user posted image . Prejšnjič sem rodila v 36. tednu, torej čez dobrih par dni lahko že pričakujem...

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
23.8.2007 8:38:33   
bambi
Dodala sem slikice svojega trebuščka, če se temu še lahko tako reče, v 33. tednu.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
23.8.2007 9:22:44   
lillylilly
Oja pozdravljene!
Pri meni pa še 49 dni!!!
Obrnjen je na glavo... ja pa res upam, da bo točen! Prva pupa se je rodila točno na rok. Tako kot prvič upam, da bi bil kak teden prej, samo po mojem občutku hmmm mi ne bo privoščil tega veselja.

Včeraj sem bila na UZ, vse ok, posteljica dobro funkcionira, prav tako je dovolj plodovnice. Mali je še vedno fantek in pri 32 5/7 tehta 2700 g. Me je ginekologinja kar malo okregala zaradi sladkorja user posted image . Ampak roko na srce, res ne jem sladkarij...hmmm. Ta teži sedaj izgubljam...kregana sem bila pa vseeno user posted image . Vsega skupaj sem se zredila 3,3 kg in me že kar malo skrbi, od kje tako majhen porast teže... no saj če je user posted image dobro, pa tudi prav. Vmes sem poleg navadnega presajalnega testa imela še 100 g OGTT, ki ja je bil pri vseh 4. meritvah ok. Včeraj sem dobila tudi potrdilo za paket, in pa na CSD so mi dali vse potrebne obrazce zame in za atija za porodniško.

Tašče: Večna tema haha. Jaz sem kar malo ponosna nase, ker sem jim kot mlada mamica pri prvem otroku dala točno vedeti, da je to moj otrok in pika in da pri nas ni vmešavanja. Sedaj jo relativno dobro furamo, z vzponi in padci, ampak izrazitih pritožb, razen kakšnega občasnega izpada tasta nimam. Včasih mi malo popazi tašča, pa sem ji hvaležna, čeprav vedno znova prihaja na plano nekakšno ljubosumje ( sama ni imela punčke, pa tudi moj tast se ni preveč ukvarjal z otroci-->naša mala pa zna ata takoooo oviti okrog prsta) s kakšno pripombo.... No še sreča, da se nam v toku 5 let obeta gradnja hiške!!!

Dude, flaške: Pri nas dude nismo porabljali, mala je hotela samo pravo dudouser posted image . Pri flaškah pa tudi nismo komplicirali, ker smo jo bolj malo rabili, ker je bila polno dojena. Vrtiljak nad posteljo se pa nam ni obnesel, pa tako luštkan je bil user posted image . Dokler ni vstajala ob opori niti malo ni bil zanimiv, ko pa ga je dosegla, ga kmal ni bilo več user posted image user posted image

Lepo se mejte

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
23.8.2007 10:52:05   
Jenny Anny
Lillylilly, tega pa ne razumem, zakaj si bila kregana, če si dobila samo 3kg??

Jaz jih bom šele slišala, ko imam danes pregled (komaj čakam UZ, to bo šele 4, moja ginekologinja jih ne dela ravno velikouser posted image ), skupaj sem namreč pridobila že 16 kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillylilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
23.8.2007 11:04:11   
lillylilly
Jenny Anny: Mene je malo okregala, ker je mali tako velik že sedaj. Baje v tem obdobju otroci težo pridobivajo na račun inzulina (sladkorja).....in če bom jedla manj sladkarij...otrok ne bi tako hitro pridobival na teži. user posted image Se mi pa obeta mali slonček čez 4 kg. Meni je v vsej zgodbi hecno samo to, da sama ne pridobivam na teži, krvni sladkor  po 100 g OGTT ok, otrok pa debel....user posted image
Sem se verjetno mal hecno izrazila user posted image

Mene je samo začelo skrbeti, ker mi sedaj moja teža ob relativno zdravi prehrani pada in namesto da bi se kaj zredila, sem v 2 tednih pridelala še dodatno 0,5 kg minusa. oooooo sej ne da se bojim za svoje kilogramčke user posted image user posted image , samo čudno se mi user posted image user posted image zdi

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
23.8.2007 11:07:10   
Ulaa
Vse ze nekaj odstevate odstevate dneve user posted image . Ste me shecale, da sem si z linka, ki je bil tu gor sprintala dneve, ki mi se ostanejo, samo jaz jih imam se veliko, se vidi da sem na koncu meseca, ceprav m moj g. obljublja, da bo prej.
Tast, tasca: oba sta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , je pa res da sta 20 km stran user posted image user posted image user posted image user posted image
Bolj me skrbi moja mati, ki bo po mojem kar dezurala ko bo user posted image med nami. Nobelovo nagrado za tistega, ki je izumil gumb s katerim se ugasne telefon, izklopi zvonec, in za tistega, ki je postudiral kljucavnice.
Malo sem sla ze po trgovinah in veselo nakupovala, je blo tako fletno.
Me pa zanima ali je katera opazila takole skokico v kaksni trgovini:
http://www.mothercare.com/gp/product/B000JE0778/sr=1-1/qid=1187858995/ref=sr_1_1/203-8578640-5301510?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44392031&mcb=core

lep dan

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
23.8.2007 11:40:34   
tinki_winki
bambi imaš pa res lep trebušček

še 47 dni

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
23.8.2007 13:02:27   
skuštrana
Ulla, skokce prodajajo v skoraj vseh trgovinah z otroško opremo. Pojdi malo pogledat. Če misliš pa prav mothercare pa jih v Slo ni več.

Lillylilly, men se zdi da je kar normalno, če nosečnica na koncu malo shujša. Super, da si dobila samo 3 kg. Koliko pa si imela prej, ali si imela kaj zaloge ali si bolj suhica.

Glede kil sem jaz sedaj na plus 13... Sem mislila da bo več, pa so se kile hvalabogu malo ustavile. Koliko pa imate obsege bušijev? Ga bom zmerila in napisala.

Meni pa zadnja dva tedna full  (na trenutke) pade koncentracija - misli mi kar zalutajo nekam. Ali pa delam takšne bedarije, da niso za nikamor. Sploh ne morem več normalno funkcionirat, vse mi pade iz rok, na semaforju sem prevozila rdečo luč user posted image , zadnjič skoraj zažgala stanovanje...Mislim, koma. Da bi avto peljala kam daleč - ni šans user posted image ..Pa takšne bedarije kvasim včasih, da je joj. Se še kateri to dogaja. Pri meni je bilo v prvi nosečnosti isto, s tem da sem takrat še videla bolj slabo. Sploh nisem mogla brat podnapisov na tv user posted image . No, potem ko sem pa rodila so pa vse te težave čudežno izginile, jaz sem se pa že bala, da bom rabila očala..Joj, kaj delajo hormoni.

Neposredna povezava do sporočila: 2739
23.8.2007 13:17:18   
tinki_winki
skuštrana glede pozabljivosti se jaz na istem, predvsem pa se mi zdi da sem postala nerodna, mogoče celo manj pozorna na določene stvari. Vse mi pada iz rok, nič se mi ne da in počutim se brez življenja. Postaja me kar malo strah kako bo ko bomo dobili user posted image , ker zdaj sem rez izven forme, pa tudi ambicioznost pogrešam. Upam da bo po porodu boljše.

Nekaj bi vprašala: ali pri otrdevanju otrdi cel trebuh ali pa lahhko le del. Zelo pogosto se mi dogaja, da mi trebuh otrdi ko kaj počnem, vendar v spodnjem delu trebuha pa ne. Nisem prepričana ali je to otrdevanje (lažni popadki), ali kot posledica premika otročička.

Ali je še katera brez izbranih imen. Midva sva nekako izbrala tri za user posted image   in tri za user posted image , kaj bo v resnici pa se bova odločla na dan d, vsekakor pa čakava na presenečenje user posted image .

Lepo se čuvajte

Neposredna povezava do sporočila: 2740
23.8.2007 13:18:54   
tinki_winki
Še nekaj, moje kile so trenutno + 11 kg user posted image , upam da se bo zdaj umirlo. Sicer pa zadnje čase jem preveč nezdravih stvari (čokolada, sladkarije) in posledično trpim zaprtost. Se bo treba izboljšat.

Neposredna povezava do sporočila: 2741
23.8.2007 13:41:37   
skuštrana
Midva še nimava izbranih imen..Imava nekaj v ožjem izboru, ampak še ni nič določenega.user posted image

Meni full otrdi spodnji del trebuha, če se preveč sklanjam oz. če se naenkrat preveč sklonim, torej ja, po moje je možno, da ti otrdi samo del trebuha. Pri meni je to bolj posledica nepravilnega giba, kot pa lažnih popadkov.

Neposredna povezava do sporočila: 2742
23.8.2007 14:07:24   
lillylilly
ojla
Skuštrana: ja ja jest se lahko pohvalim le do neke meje seveda...  kar se pridobivanja teže tiče. Pred zanositvijo sem imela več kot dovolj špehca user posted image , tako da je majhen porast pravi balzam. Štartala sem s 75 kg, glede na mojo konstitucijo nisem ne vem kaka žogica, ampak daleč od suhiceuser posted image user posted image . Bi rekla, da dobro rejena user posted image .  Zdaj sem bolj suha hihi ker noge zgledajo prav tanke v primerjavi z velikim trebuhom.

Glede koncentracije bi pa tudi jaz malo pojamrala. Ob delu namreč delam še en fax, da si malo odprem možnosti za prekvalifikacijo ali napredovanje...pa v tem času nisem opravila niti enega izpita. Prav nič se ne zapomnim user posted image user posted image .
Eh bo že. Je pa res tudi to, da zadnje čase nisem več za volan. Kar nekaj mečkam po cesti, vsake toliko se malo zasanjam....

Trebuh meni otrdeva bolj občasno, kadar sem preveč v akciji user posted image .  Mi je kmalu jasno, da sedaj pa že potrebujem kak trenutek počitkauser posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2743
23.8.2007 14:19:59   
oktoberka
Js sm do sedaj pridelala 7kg, obseg pa imam 110cm. Mislim da mi gre kar dobro od ustuser posted image
Jem pa tok sladkarij da ne morm vrjet. Pašejo mi sto na uro. Cukra nimam preveč, user posted image ima normalno težo, js pa mislm da tuduser posted image

Js se pa poroda tok veselim in nimam nobenih nočnih mor ali česa podobnega. Se zaenkrat prou čudim sama sebi. Se mi zdi da mi tud ta telovadba pomaga. Da me una sestra ful pomiri in da to da gremo vsakič čez porod, da dobro naredi, ker se z njim sprijazneš in si ga probaš čimbolj predstavljat. No, ne vem no.

Glede otrdevanja trebuha pa je tko. Men tud otrdeva spodi samo. Velikrat takrat, ko grem lulat in potem ko vstanem iz wcja mi otrdi. Ampak se ne sekiram. Popadki so moji prijatelji in se jih veselim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (tko nam una na telovadbi skoz tupi v glavo)user posted image

CSD sm včeraj zrihtala v 3minutah. Super link si dala 2ursae in napisala o obrazcih. Tko da sem šla samo enkrat tja že z zrihtanimi papirji, dobila potrdilo in šla! Hvala!

Lepo se imejte, al v družbi tašče al pa brez in maksimalno uživajteuser posted image

http://oktoberka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 2744
23.8.2007 14:30:25   
skuštrana
Evo sem se izmerila.
Obseg je 97 cm. Točno s toliko sem šla prvič rodit, sedaj imam pa še 7 tednov do konca.
Mene tudi ni strah poroda, me že prvič ni bilo, sedaj pa še manj. Pa sem imela zelo boleč porod, ampak sem že vse pozabila. Bi šla še kar enkrat user posted image Upss, saj bom morala user posted image Pravzaprav komaj čakam, da k sebi stisnem pikico, zdej me pa že res hormoni mal mečejo. Včeraj zvečer, ko je Liza spala sem jo kar nekaj gledala, pa božala, pa kar solze so mi pritekle..Brezveze. Ko se samo spomnim dnevov, tednov po porodu. Mi ni nihče smel nič rečt, so kar solze pritekle. Od veselja ali pa od žalosti. Bilo mi je full čudno, kajti poleg sebe sem imela najlepše bitje pod soncem jaz pa taka cmera..Ampak hormoni, hormoni..Sedaj bom vedela, da je to čisto normalno in da bo minili, ko se hormoni uredijo. Pa cotke sem sedaj začela skup spravljat in si sploh ne morem predstavljat kako je to malo..Da je to moj otrok kdaj nosil. No way user posted image user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
23.8.2007 14:36:37   
Ulaa
skustrana: hvala za info, sem ocitno bolj slabo gledala user posted image
sicer jih se nisem tako natancno iskala, se pa spomnim da jih je moj user posted image kupoval za prijateljeve otroke in so jih vsi hvalili kolk so fajn. Taktat so bile take za na vrata ki zgoraj niso imele stekla - mi ga pa imamo in je za prvega otroka nisem kupila. Sedaj se pa selimo in novo stanovanje nima stekla nad vrati user posted image user posted image .

Otrdevanje trebuha:
meni najveckrat kar bolj cel, pa tudi samo spodnji del - kar malo globoko zadiham. Sicer pridno pocivam in zobam Boscupan, ker sicer vas lahko vse prehitim.

Kile: sem sla prav na tehtnico, in se zadnjih 14 dni nisem zredila niti za pol kg. Upam da je vse o.k., ker startala sem s 66, pa sem imela 2,5-3 minusa, sedaj pa jih imam 69,5. - ni g. nikoli komentiral, da se premalo redim. Je pa res, da sedaj jem manj, ker me sicer vse tisci.

Koncentracija je kar o.k., samo imam pa obvezne dremeze cez dan, pa tudi ponoci spim - bolj kot medo sredi zime user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
23.8.2007 17:29:38   
valči
Pridne,ko toliko pišete,vas rada beremuser posted image

Bambi,lepega bušija imašuser posted image
skuštrana,jaz sem tudi taka neroda,pa zasanjana,pa odsotna,kot megla se včasih vlečem.V avtu pa sploh,ne bi bila za daljšo vožno,ker mi misli kar zalutajouser posted image
Obseg trebuha je 1 meter in takšen obseg sem imela prvič,ko sem šla rodit.
Ko mi trebuh otrdeva,mi cel,jemljem pa samo Magnesol 1-2 na dan.

Ali katera ve,če lahko jemljem Folic plus tablete tudi med dojenjem?Ker danes sem si v lekarni jih kupila,sem mislila,da so vitaminske,doma pa vidim,da je bolj folna kislina.Jih pa je not 90,pa do konca user posted image jih ne bi pojedla,če jih lahko med dojenjem,pa ne vem.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
23.8.2007 17:53:14   
mehurčica
Valči, folno kislino lahko ješ kadarkoli. To je itak samo vitamin in nič ne škodi-tudi med dojenjem ne.

Jaz sem se pa zdaj naročila na posvet za porod v Feldbachu pri Dr. Miglarju. Ga imam 13.9. Me je tako strah poroda(ne glede al je CR ali naravni), da vam ne morem povedat. Moj ginekolog gre 1.oktobra za 3 mesece v Nemčijo in me je še bolj strah. Ker drugače bi se zmenla z njim, da bi bil pri porodu-se poznamo.

Sem si šla danes po Haematopan 100 tablete in so nove pakunge in rjave tabletke. Ne vem zakaj so menjali. No, vseeno pa upam, da nisem slabokrvna. Se mi dosti vrti in upam, da je od pritiska in ne od slabokrvnosti. Jutri imam pregled in bom to povedala. Kdaj nam spet kri vzamejo-okoli katerega tedna?

Grem se vležt. Se mi preveč vrti in mi je slabo.user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
23.8.2007 18:17:05   
mišk
Meni je do sedaj samo enkrat otrdel trebuh (ta petek) in to samo v zgornjem koncu. In od tistega dne dalje sem čutila, da user posted image  ni več v medenični, ampak v glavični vstavi.user posted image
Hemoglobina imam jstz 112, ginekolog mi pa ni predpisal nobenega železovega dodatka. Ali si ga nej vseeno nabavim in katerega priporočate?
Ali boste pile malinov čaj? Kdaj boste začele in v kakšni količini?

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2749
23.8.2007 20:36:21   
lillylilly
ojla
Evo danes pa že četrtič pišem...se vidi da mi je mal dolgčas user posted image user posted image

Mišk: Meni je ginekologinja rekla, da  je za tretje tromesečje hemoglobina dovolj do 105 in da gre za fiziološki vpad. Torej do 105 brez panike za to obdobje. Jaz imam 109, pa mi ni nič predpisala.
Glede preparatov ti pa ne znam svetovati. V prvi nosečnosti sem imela predpisan Ferrum lek, pa se spomnim le to, da sem po tem preparatu dobila drisko. Sem ga nehala jemati, pa je blo potem vse ok.

2 ursae: Stanje pripravljenosti, ja ta je pri meni dobra. V prvi nosečnosti nisem bila nič pripravljena...sem šla spotoma v porodnišnico vprašat, če je mogoče to to, ko sem šla v trgovino. Pa so me kar tam obdržali in čez dobri 2 urci smo imeli že našo navihanko....Temu je seveda sledil projekt, kako fantu dopovedati kaj vse rabimuser posted image user posted image .
Tokrat pa upam, da bom vnaprej pripravila, a kolikor se poznam, bo zgodba podobna...user posted image Pa verjetno bomo lovili zadnje trenutke....user posted image

no zdaj pa res lahko nočko

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.