2ursae
|
mi pa še okroglih 50 dni do finiša . Ampak, tko, ne glede na pdp, od kdaj boste pa res v stanju pripravljenosti? V 1. sem imela po dopolnjenem 36. tednu torbo za v porodnišnico in vse za že pripravljeno. Rok imam 11.10., ampak tam nekje po 25.9. pa pričakujem, da je lahko kadarkoli ... že Anže je bil 1 teden prezgodaj, po mojem bo Bor še bolj pohitel ... danes sem končno od firme dobila papirje o višini plače, tko da ob prvi priliki šibam na csd, pa bo pol tud to za mano . pa še nekaj malega o tašči in tastu( se bojim, da zdaj, ko smo odprle to temo, ne bomo mogle nehat ): evo, Anžeta mi mirkata onadva, sam se je pa moj nekaj z njima ful skregal, k sta se nakaj ful vtikovala, k sploh ni njuna stvar (ne morš verjet, da človeku, ki ima že precej čez 30 let, še vedno starši diktirajo, kaj sme počet zvečer ) in zdaj smo brez varstva ... jutri imam pregled v porodnišnici in je cel logistični problem, kako bomo to sfurali. Pa še dobro, da nisem v službi ... sicer sem doma, da študiram, če pa ne bi bila, bi si pa morala kar dopust vzet, ali kako . Tko no, to je res nerodno ... po tej strani je res ful bolje imet dete v vrtcu, imaš vsaj zagotovljeno, kam otroka dat pa nihče ti ne serje po glavi Jutri imam pregled v porodnišnici zaradi posteljice in ciste, držte pestke, da bo vse ok, pa se pol javim z dobrimi novičkami . božajte