|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  267 268 [269] 270 271   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
22.8.2007 21:42:10   
*bubi*
Naty, user posted image  za mamo. Da bo kmalu doma.

Bubi se tudi počasi spoprijateljuje z vodo. user posted image  Zdaj tudi on veselo plava v banji. Bo treba na kak bazen, da vidimo reakcijo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6701
23.8.2007 7:26:29   
NinaŠ
Dobro jutro!

Spet dež user posted image

Sem si danes dopust vzela user posted image . Zdajle šibam na pregled k G, potem pa v Villach mal zapravljat - Anžetu primanjkuje dolgih hlač trenerk in mikic, Tini pa bodijev brez rokavov. Pa seveda moram še v Toysa zavit user posted image , z izgovorom, da imata sedaj septembra dva prijateljčka rojstni dan user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6702
23.8.2007 7:37:01   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Evo, pri nas pa se je čez nož zlilo, zdaj pa se že sonček kaže user posted image .

Bubi je spal do jutra v svoji postelji user posted image . Ko sem mu dala mleko, sem sicer morala počakat, da je zaspal nazaj, ampak napredujemo.

Zdaj zjutraj pa je spet vse polže naštudiral user posted image . Res ogabno, koliko je tega po teh zelenicah. Sva pa našla enega čisto majčkenega s hišico in ga je hotel v morje vrečt user posted image . Ja, ko otroku razložiš, da v morju živijo taki s hišico in da se tiste lahko prijema, doma pa živijo veliki brez hišice in jih pustimo pri miru, potem pa se cel sistem zruši user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6703
23.8.2007 7:48:59   
petarda
Zdaj zjutraj pa je spet vse polže naštudiral

A jih je prijel? user posted image user posted image user posted image ...tukaj pa imam srečo, da je petardito bolj plašne sorte in ni šans, da bi prijel nekaj, kar nista prej že mamica ali pa oči....za mamico pa ni šans, da kakšnega lazarja prime user posted image user posted image user posted image user posted image ..za očita pa tudi ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6704
23.8.2007 7:49:53   
petarda
Bubi je spal do jutra v svoji postelji

To je pa res samo za pohvalit....user posted image  petardito je imel ob treh SPET selitev narodov user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6705
23.8.2007 8:05:47   
*bubi*
A jih je prijel?

Se hecaš? Valjda, da ne user posted image user posted image user posted image  Mamica ne pusti. Ko sva jih prvič gledala, jih je hotel, zdaj pa že ve, da jih lahko samo gleda.

Naštudiral pa v tem smislu, da gre od enega do drugega, se počepne in si jih ogleduje. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6706
23.8.2007 8:21:59   
*bubi*
Meni se spet nič ne da user posted image  

Pa mi počasi izgovorov zmanjkuje user posted image  Naty!!!!! Samo ti mi še lahko pomagaš user posted image

Eh, do ZD bom že prešetala. Nisem vedela, da stane potrdilo za vrtec 3€ user posted image  Pa bubi sploh ne rabi tja prit.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6707
23.8.2007 8:35:46   
Naty_ka
Jutro.

Bubi, pridem!

Požek?user posted image  Tako naš S pravi polžem. Ali pa je biba. Ja, tudi mi si jih oglejujemo od blizu. Pa komot bi še vsakega prijel, če bi mu pustila...user posted image
Drugače pa, jaz srčno upam, da bojo te počitnice in dopusti kmalu mimo, ker se mi bo zmešalo.  Vsako jutro je v vrtcu druga vzgojiteljica dežurna in je naš že čisto zmešan. Sploh več noče tja. Se dere da je hudo.
S septembrom pa še gre v drugo skupino in dobi drugo vzgojiteljico. Me prav zanima kaj bo...user posted image

Ah, nič. Grem se zrihtam, pa šibam na kavo k bubi user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6708
23.8.2007 9:16:14   
Nej
Dan! 

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Nisem vedela, da stane potrdilo za vrtec 3€ user posted image  Pa bubi sploh ne rabi tja prit.

user posted image user posted image user posted image user posted image - Ne, ni res- vsaj pri nas neuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6709
23.8.2007 9:23:02   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Nej

Dan! 

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Nisem vedela, da stane potrdilo za vrtec 3€ user posted image  Pa bubi sploh ne rabi tja prit.

user posted image user posted image user posted image user posted image - Ne, ni res- vsaj pri nas neuser posted image

tudi jaz se ne spomnim, da bi plačali user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 6710
23.8.2007 9:57:12   
catja2
Tudi mi nismo nič plačali!!! Pri P pa sta L&J morala biti zraven, za to potrdilo, ker ju je pregledala.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6711
23.8.2007 10:38:47   
catja2
Paštetka, Bubi in Petarda, šele danes sem videla, da ste mi poslale že pred časom ZS!!!!
Ker sem šlampasta sem to komaj danes ugotovila.
Obljubim, da bom sedaj večkrat pogledala v zgornji rob računalnika user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6712
23.8.2007 10:54:13   
petarda
Paštetka, Bubi in Petarda, šele danes sem videla, da ste mi poslale že pred časom ZS!!!!

Ja se mi je zdelo, da te nebi smelo včeraj tako na rit vreč user posted image user posted image user posted image ...ampak sem si mislila kaj dobro glumišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6713
23.8.2007 11:25:34   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: catja2

Tudi mi nismo nič plačali!!! Pri P pa sta L&J morala biti zraven, za to potrdilo, ker ju je pregledala.

Nimamo mi iste Puser posted image , ker Aneja nisem imela zravenuser posted image . Sem prej klicala pa je rekla naj kar sama pridem.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6714
23.8.2007 11:31:23   
Nej
Bubiuser posted image user posted image user posted image , sem komaj zdaj prebrala.
Čeprav sem sliši kruto si se po mojem mnenju pravilno odločila.
Če ti je kaj v tolažbo- jaz bi se 100 % odločila isto.

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 6715
23.8.2007 12:02:48   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ja se mi je zdelo, da te nebi smelo včeraj tako na rit vreč user posted image user posted image user posted image ...ampak sem si mislila kaj dobro glumišuser posted image user posted image user posted image

no sedaj vidiš, da nisem sposobna za glumico user posted image user posted image

Nej verjetno si ti lahko šla sama, ker si prej poklicala; mi pa smo samo šli, ko smo bili naročeni in zato ju je verjetno še pregledala, če sta že bila zraven user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6716
23.8.2007 12:22:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: catja2

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

no sedaj vidiš, da nisem sposobna za glumico user posted image user posted image

ravno obratno user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6717
23.8.2007 12:37:58   
catja2
To sem vas mislila vprašati: Kako ste zadovoljne s fotoknjižico, tiste ki ste jo naročile???

JAz sem naročila to majhno, ki je bila zastonj in je v redu; pa eno veliko sem naročila s trdimi platnicami-tista je pa enkratna!!! Res zgleda kot knjiga in je res lep spomin (naročila sem jo očetu-fotografije z abrahama)!

Edino kar sem ugotovila je, da so fotografije, ki so bile narejene z mojim digitalcem veliko slabše kot tiste, ki jih je poslikal moj sosed!! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6718
23.8.2007 13:25:30   
petarda
To sem vas mislila vprašati: Kako ste zadovoljne s fotoknjižico, tiste ki ste jo naročile???

Jaz sem naročila malo in je sem bila zadovoljnauser posted image ...pa od bubi sem tudi videla...vse triuser posted image  in so bile tudi superuser posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6719
23.8.2007 14:14:49   
NinaŠ
Jaz sem s fotoknjižico tudi zadovoljna user posted image . Sem naročila srednjo, za prijateljico.

Z nakupljenim sem zadovoljna, malo manj z zapravljenim user posted image , čeprav mi je za darila zmanjkalo časa user posted image , no pa tudi jaz nisem prišla na vrsto user posted image . Glavno, da sta otroka oblečena zdaj čez jesen, manjkajo jima le še čevlji, vendar le teh pa itak še ni po trgovinah - vsaj ne novih modelov.

Šibam zdaj po drobižka v vrtec, popoldne bomo pa buhteljne pekli user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6720
23.8.2007 14:19:16   
*bubi*
user posted image , to pa si lahko en privatnik privošči. Lepo skasira 3€, brez računa seveda. Jaz sem tudi prej poklicala, če mora bubi zraven prit, pa ni bilo treba. Sem pa že zadnjič nekje na RR brala, da ni treba, če je v zadnjih 6m bil reden sistematski.

Pa ne gre za te 3€, ampak za princip.

Fotoknjižica? Ja, naše 3 user posted image  (oz. 5, ker imamo 2 poduplirani) so super. Res sem zadovoljna. In verjamem, da je tista večja s trdimi platnicami fenomenalna, če se lepo potrudiš, dodaš napise,....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6721
23.8.2007 14:20:03   
*bubi*
čeprav mi je za darila zmanjkalo časa

Saj darila so bila samo za izgovor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6722
23.8.2007 14:59:07   
petarda
Glavno, da sta otroka oblečena zdaj čez jesen, manjkajo jima le še čevlji, vendar le teh pa itak še ni po trgovinah - vsaj ne novih modelov.

no, pa je ena skrb manj...naš nima še NIČ za jesen user posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6723
23.8.2007 16:42:16   
Urša
Ja, luštno je fotoknjižica izpadla! Ta velika bi mogla bit pa sploh super! Jo bom dala delat enkrat kasneje in se res potrudila!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6724
23.8.2007 18:53:55   
petarda
Ta velika bi mogla bit pa sploh super! Jo bom dala delat enkrat kasneje in se res potrudila!

Jaz tudiuser posted image . Se mi zdi, da za tako stvar si res moraš vzeti čas, ker potem ostane za vedno.user posted image  Mogoče bom Lukčevo prvo leto naredila....ali pa prvi dveuser posted image ...glede na to, da se že bližamo rojstnemu dnevu...user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  267 268 [269] 270 271   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  267 268 [269] 270 271   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.