|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  268 269 [270] 271 272   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
23.8.2007 19:51:42   
Naty_ka
Čer!

Kako je? Pri nas se zopet pripravlja na nevihto...user posted image  Upam, da nebo prehudo.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6726
23.8.2007 20:25:56   
NinaŠ
Oh, pri nas itak že cel dan dežuje... user posted image ...neviht pa ni bilo.

Mi smo spekli buhtlne, mljask so fullll dobri ratali user posted image user posted image user posted image . Ker se jih manj kot iz pol kg moke itak ne splača delat, sem rekla, da jih bom pač jutri nekaj  v službo nesla, ko bodo ostali - user posted image ja itak zdajle le še eden poželjivo gleda s krožnika, tako da so mu minute štete user posted image . Ma smo požeruhi user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6727
23.8.2007 20:37:15   
petarda
Mi smo spekli buhtlne, mljask so fullll dobri ratali

Saj bi ti rekla za recept, samo jih raje ne bom pekla, ker smo že itak sami buhteljni user posted image user posted image ....no...edino petardito je izvzet...samo on bi pa ziiiiiheeeeer cel pladen pojedel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6728
23.8.2007 20:42:05   
NinaŠ
Saj bi ti rekla za recept,

evo za lušte: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10234
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6729
23.8.2007 20:44:32   
petarda
Mi trije pa smo šli včeraj popoldne kolesarit...kar eno dolgo turo in smo se imeli suuuuupeeeer user posted image user posted image user posted image ....edin petarditu je sredi poti mal dolgčas ratalo...in smo ga itak mogli zabavat 100 na uro, ker ni on tip, ki bi lahko dolgo pri miru sedel user posted image user posted image user posted image .....in pol si predstaljajte mene...kako kolesarim v ful hrib, jezik do tal, zadihana v nulo in pojem KU-KU, KU-KU iz gozda odmeva user posted image user posted image ....i tako 100 puta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Sem pa zato kakšno kalorijo več porabila user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6730
23.8.2007 20:47:07   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Saj bi ti rekla za recept,

evo za lušte: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10234
user posted image user posted image user posted image

user posted image  pa nisem odprla, pa nisem odprla user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6731
23.8.2007 20:49:03   
petarda
Jaz pa zdaj že malo pogrešam sharpyuser posted image user posted image user posted image ...Pa Amy...kdaj pride z morja?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6732
23.8.2007 20:51:11   
petarda
IN? BO KERA KAJ ČVEKALA DANES...al čem it kar spat?
user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6733
23.8.2007 20:55:21   
NinaŠ
Tini tudi dolgočasno postane v sedežu user posted image . No, če malo bolj šibamo je še za zdržat, ko smo pa vsi 4 skupaj in hitrost prilagajamo Anžetu, so pa pesmice obvezne user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6734
23.8.2007 20:55:23   
sharpy
KU KU ...evo mene user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6735
23.8.2007 20:55:41   
petarda
Povejte mi recimo....kaj vaši user posted image , ki to več niso user posted image user posted image user posted image user posted image ...večerjajo. Pri nas je večinoma na sporedu čokolino...ali čokolešnik...ker je meni ful boljši in ga lažje potem pojem od koncauser posted image user posted image user posted image user posted image ....al pa kakšna hrenovka ali jogurt, pa gres, ali mešana jajčka...in...se že skoraj nehauser posted image ...

Salame, paštete...pri nas ne pridejo v poštev...kakršnikoli namazi na kruh...kao, maslo, marmelada, med, nutela...tudi ne, ker pljune ven, še predno damo notuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6736
23.8.2007 20:56:54   
sharpy
se vam moram opravičit, ker se nič ne oglašam,...ma sem tak utrujena in verjetno malo pod vplivom acetona user posted image user posted image user posted image , da mi ne uspe, kaj več kot vas prebrat

Sem bom malo sprav ila v red in se večkrat oglasila

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6737
23.8.2007 20:56:55   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: sharpy

evo izgubljene duše user posted image user posted image user posted image user posted image ...ajdi...poročaj. Kako služba, družba, vrtec, dragi????

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6738
23.8.2007 20:57:58   
sharpy
ej povejte še meni malo o teh fotoknjigah, ki jih vse imate user posted image ...jaz nič ne vem o tem

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6739
23.8.2007 20:58:03   
NinaŠ
Sem jo včeraj posadila na Anžetovo kolo (pomožne koleščke sem nazaj namontirala), pa ni pokazala kakega posebnega interesa. Zanimivo je bilo samo 10 minut user posted image Pedal pa itak še ne zna vrtet, če ji malo ne pomagam, jih hoče vrteti nazaj user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6740
23.8.2007 20:58:45   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Tini tudi dolgočasno postane v sedežu user posted image . No, če malo bolj šibamo je še za zdržat, ko smo pa vsi 4 skupaj in hitrost prilagajamo Anžetu, so pa pesmice obvezne user posted image

Ravno to sem razmišljala včeraj...da zdaj lahko še ful izkoristimo kolesa, ko lahko petardita v sedež posadimo in je....ko bo imel že svoje kolo bo pa res malo težje se podat kam...sploh pri nas, ker imamo samo hribe in doline..user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6741
23.8.2007 21:01:39   
NinaŠ
kaj vaši , ki to več niso ...večerjajo

BUHTELJNE user posted image user posted image user posted image drugače pa vse našteto oz. največkrat kruh z nečim (hrenovke obožuje, pravzaprav bi jih jedla vsak večer, če bi upoštevala njene želje user posted image ), včasih kak mlečni riž, čokolino je bolj tako - za po večerji, ker jima ne gre preveč dobro

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6742
23.8.2007 21:02:33   
petarda

ej povejte še meni malo o teh fotoknjigah, ki jih vse imate user posted image ...jaz nič ne vem o tem

...no...vidiš kaj zamujaš, ko nas ne spremljaš user posted image ....na strani od  DM si poglej...iz fotografij si lahko izdelaš take lušne knjigice...ki so bile en teden mislim celo zastonj.user posted image ...pa tudi drugače zadeva ni pretirano draga, je pa lepo darilo ali spominuser posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6743
23.8.2007 21:03:53   
sharpy
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

evo izgubljene duše user posted image user posted image user posted image user posted image ...ajdi...poročaj. Kako služba, družba, vrtec, dragi????

služba... user posted image user posted image user posted image ...sem dobila prvo plačo in sem jo v 3 dneh porabila user posted image ...drugače pa nič novega.
Mark je zadovoljen v vrtcu,...aja pa jaz sploh nisem nobenega potrdila od P nesla v vrtec. Mah nevem...povsod je drugače user posted image .  Pa tudi vzgojiteljice se med poletjem ne menjavajo toliko oz. vedno je z njimi ena njihova + ena nova.  Tako, da se še vedno počutijo varni. Drugače pa je Mark ful občutljiv, ....ko v vrtcu pridejo še ta večji otroci popoldne, mu je hudo in večino dni pol joka. Ali pa če zamenjajo igralnico user posted image . Septembra se selijo v drui oddelek in upam, da se bo lepo navadil.
user posted image je v redu. Jutri gre spet malo za 3 dni na navigacijo. Bova z Markcem kaj ustvarjala čez vikend user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6744
23.8.2007 21:04:39   
NinaŠ
sploh pri nas, ker imamo samo hribe in doline..

enako, samo na srečo imamo vsaj proti Kr.Gori kolesarsko pot (sicer do Martuljka makadamsko), ki gre približno po ravnini - vsaj tako zgleda, drugače je fulll razlika ali goniš proti Kr.Gori ali nazaj user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6745
23.8.2007 21:05:20   
petarda
oz. največkrat kruh z nečim

in kaj je to nečim? A to...marmelada, margarina, nutela, pašteta...?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6746
23.8.2007 21:08:18   
petarda
služba... ...sem dobila prvo plačo in sem jo v 3 dneh porabila

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj pa zapravljaš na Guccija, Versaceja in Mahnolo? user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz jih še napisat ne znamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6747
23.8.2007 21:08:36   
NinaŠ
in kaj je to nečim? A to...marmelada, margarina, nutela, pašteta...?

jap vse to

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6748
23.8.2007 21:09:11   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Zdaj zjutraj pa je spet vse polže naštudiral

A jih je prijel? user posted image user posted image user posted image ...tukaj pa imam srečo, da je petardito bolj plašne sorte in ni šans, da bi prijel nekaj, kar nista prej že mamica ali pa oči....za mamico pa ni šans, da kakšnega lazarja prime user posted image user posted image user posted image user posted image ..za očita pa tudi ne user posted image user posted image user posted image

ne, Petarditova mamica bolj hobotnice prijemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6749
23.8.2007 21:10:07   
petarda
Pa tudi vzgojiteljice se med poletjem ne menjavajo toliko oz. vedno je z njimi ena njihova + ena nova. Tako, da se še vedno počutijo varni. Drugače pa je Mark ful občutljiv, ....ko v vrtcu pridejo še ta večji otroci popoldne, mu je hudo in večino dni pol joka

Ful so uvidevni v vašem vrtcu...pri nas so bili otroci cel mesec brez obeh vzgojiteljicuser posted image user posted image user posted image ..pa združeni, pa z večjimi....user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  268 269 [270] 271 272   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  268 269 [270] 271 272   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.