|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  266 267 [268] 269 270   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
22.8.2007 13:35:07   
*bubi*
Bubi, prav si storila da si vpisala bubija v jaslice. Boš videla. Bo prav vesel da se bo lahko igral med večimi otroki kot sedaj.

Ja, res upam. Med večimi in večjimi. Dobil je mesto v mešani skupini, če sem prav razumela, bodo 2005 in 2004 letniki skupaj. Samo mi ne gre v račun, 2004 so verjetno že v vrtcu user posted image  Pa saj je vseeno, dovolj imam cincanja al ja al ne. Zdaj sem se odločila in pika. Danes se je mesto spraznilo, zdaj si nimam kaj premišljevat user posted image

Kakšne so te jasli znotraj pa pojma nimam. Pa katero vzgojiteljico bo imel, tudi ne. Me je podravnateljica klicala in rekla, da so našli mesto pri kužkih user posted image  ,  če mi je to OK user posted image .

Zdaj pa se je začel boj s papirji. Ta mesec se mi lahko user posted image  od vseh raznoraznih papirjev, ki jih imam za porihtat. Upam, da bo pogodba o zaposlitvi tudi vmes user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6676
22.8.2007 13:39:23   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Jaka! Zdaj pa se čuvajte teh 6 tednov (saj nekaj je že mimo), da bo lahko cepljen.

Pa user posted image user posted image user posted image  za službo! Ti ful privoščim in upam, da boš zadovoljna z delom in vsem ostalim.

Naty, user posted image  Ne se pustit takim babam iz tira vrečt. Čisto prav je, da si ji povedala svoje user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6677
22.8.2007 14:01:09   
catja2
Bubi ne skrbi glede vrtca; sem 100%, da bo Bubi presrečen med user posted image  ko se bo navadil user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6678
22.8.2007 14:08:38   
*bubi*
Ja, ko se bo navadil user posted image  Še dobro, da bom 3 tedne v septembru doma, ga ne bo treba kar prvi dan tam pustit cel čas. No, potem bom pa ugotovila, da sploh več noče domov user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6679
22.8.2007 14:21:00   
petarda
vau danes pa same lepe novice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Catja upam, da bo služba res tvoja (ziher maš veze ko si tolk sigurnauser posted image ), pa ful sem vesela, da je Jakec OKuser posted image user posted image user posted image ...verjamem, da si si orng oddahnilauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6680
22.8.2007 14:50:38   
catja2
Petarda nimam vez ampak poznanstvo, ki pa mi ni nič kaj pomagalo! Sigurna sem zato, ker so mi rekli, da je skoraj 100% da imam službo, ker je to bil že drugi razgovor oz. ožji izbor in te, ki smo danes bili tam- naj bi nas vzeli!!!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6681
22.8.2007 14:53:20   
catja2
pa še to- imam drug e-mail: k.korpar@gmail.com

Prejšnjega so mi odklopili, ker sem odjavila adsl in siol; tako da prosim, če mi pišete na nov mail user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6682
22.8.2007 15:26:04   
Urša
Bravo, Jaka! Samo, da je zdrav! Si mogla težko prestajat vse to skupaj...same skrbi! Pa še vedno ne vedo kaj je bilo?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6683
22.8.2007 16:13:38   
tincci

Potem smo imeli cepljenje ampak spet ni bilo nič iz tega, ker moramo čakati 6 tednov po vod. kozah in če takrat ne bo vse ok nam bodo prejšnja cepljenja zapadla user posted image

To pa ni res. Čas je do 3. leta, ker so do takrat Hani prestavili.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6684
22.8.2007 16:56:09   
ada2
user posted image user posted image user posted image  CATJA!!!

za J sem pa itak vedela, da bo OKuser posted image

a ste vedele, da obstaja ribje mazilo, ki diši po vaniliji? no, s tem zdaj mažemo "vojno rano"user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6685
22.8.2007 16:58:59   
ada2
Ada in sta naročila kakšno fensi spalnico?

Daj poslikaj malo Nušino sobico, da vidimo vajino umetnijo.

nič fensi, ker za tiste fensi ni bilo ojrovuser posted image user posted image user posted image , mi je pa všeč, je taka klasična z modernim pridihomuser posted image

Nušine sobe pa ne bom slikala, saj se ni nič spremenila, samo učni kotiček je izdelan. sicer pa ...... saj nimaš daleč, pridi pogledatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6686
22.8.2007 16:59:32   
ada2
Jana čestitke za user posted image .

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6687
22.8.2007 17:01:52   
ada2
aja Naty, mene je 1x ena svetovalka na zavodu po vsej sili hotela v vojsko spravituser posted image user posted image user posted image , pa bolj sem ji govorila, da ne morem, ker imam malega otroka, bolj je silila. Nuša je bila takrat stara kake 3 leta, pa bila sem že samohranilka, pa jaz pa vojskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6688
22.8.2007 17:02:53   
ada2
ej catja, a bodo v tem hotelu tudi imeli bazen?  a maserjev pa ne rabijo?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6689
22.8.2007 17:30:16   
*bubi*
a ste vedele, da obstaja ribje mazilo, ki diši po vaniliji? no, s tem zdaj mažemo "vojno rano"

Ja, tista modra tuba ima aromo vanilije. In res že skoraj diši user posted image  Bubija so mi s tistim celega mazali na pediatrični. Od ritke do obrazka (al pa kontra user posted image )

Za rane obstajajo bolj specialna mazila, je pa res vprašanje, če so primerna za tako male otročke. V končni fazi pa je pomembno masiranje, da bo brazgotina ostala mehka, zbledi pa kasneje.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6690
22.8.2007 19:17:41   
NinaŠ
Jana WB user posted image in čestitke za user posted image   user posted image user posted image user posted image Te čaka še veliiiko veselja user posted image

Catja user posted image user posted image da je z J vse OK, pa user posted image user posted image za službo. Danes je res tvoj dan user posted image

Naty, tisto svetovalko si danes pravgotovo narajmala zaradi prekletstva številke 6666 user posted image user posted image user posted image user posted image - zdaj upam, da si izrabila vso moč prekletstva in te jutri čaka srečnejši dan user posted image

Vse mamice novopečenih vrtcarjev, naj vas nič ne skrbi, ful se imajo fletno otroci v vrtcu in zelooo lepo skrbijo zanje. No, res se pa tam naučijo tudi marsikatere traparije user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6691
22.8.2007 19:22:39   
NinaŠ
Tina zdajle "plava" v banji in zraven poje: "Libica plava banji, vesa klanjajo, oj le plej" user posted image user posted image user posted image ... na melodijo Barčica po morju plava user posted image Jo moram prav posneti enkrat (trenutno imam prazne vse baterije na fotkiču user posted image )

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6692
22.8.2007 20:16:41   
Urša
Vidim, da se je Tina priključila Petarditu, bosta postala duet!user posted image user posted image user posted image  Ful fajn, da je tako rada v vodi, Jaka je še zmeraj boječka in z muko ga skopamo.user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6693
22.8.2007 20:29:49   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ
Naty, tisto svetovalko si danes pravgotovo narajmala zaradi prekletstva številke 6666 user posted image user posted image user posted image user posted image - zdaj upam, da si izrabila vso moč prekletstva in te jutri čaka srečnejši dan user posted image

To tudi jaz upam.
Me je glih mama klicala in mi rekla da je v bolnici, ker je njena bolezen začela napredovati user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6694
22.8.2007 20:33:58   
petarda
Jaka je še zmeraj boječka in z muko ga skopamo.

No in tukaj se bo petardito priključil Jaki user posted image user posted image user posted image user posted image ...mi imamo tudi težave z vodo...večinoma....včasih sicer res redko pa je ful vesel v banjiuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6695
22.8.2007 20:35:13   
petarda
Me je glih mama klicala in mi rekla da je v bolnici, ker je njena bolezen začela napredovati

user posted image user posted image user posted image  upam, da bo kmalu bolje in da ni kaj resnegauser posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6696
22.8.2007 20:46:55   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image upam, da bo kmalu bolje in da ni kaj resnegauser posted image user posted image

se pridružujem user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6697
22.8.2007 21:20:58   
Urša
Tudi jaz Naty_ka upam na najboljše. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6698
22.8.2007 21:21:53   
tincci
Jao ženske, kakšna reakcija huda je bila po eni figi.. če ne bi mela zdravila pri roki v naslednji minuti, bi bla štala. Tko da bo danes ponoči veselo, sicer je že 5x kakala/driskala, ampak se ji vse pretaka po trebuhu, kožo je imela v mehurjih, sam je šlo po zdravilu kmalu stran.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6699
22.8.2007 21:25:20   
NinaŠ
O šit Tincci user posted image . Se kar krivo zdaj počutim user posted image , ko sem jih omenila user posted image . Zdaj naprej bom čissssto tiho.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  266 267 [268] 269 270   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  266 267 [268] 269 270   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.