|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  360 361 [362] 363 364   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
23.8.2007 14:31:19   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Ne da si nisem upala nič rečt ampak je bilo pa ene par Septemberk ki so mu verjele in nisem hotla kakega kreganja zanetit.

meni se zdi, da mu je misska vrjela-ona pa je edina

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 9026
23.8.2007 14:32:14   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Ah, ne Sandra... Meni gre že (spet) na otročje... user posted image user posted image user posted image

sej je prav user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9027
23.8.2007 14:33:42   
lemavrica
Pa mislim da Srček tudi ampak sej je vseeno. Važno da je CUKRČEK prva na seznamu tko kot mora bit in da so se lažni osebki naveličali smetit po temi.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9028
23.8.2007 14:36:27   
Anonimen
So nam še zadnji hormoni ven vdarli in smo naredile nosečniški punt in ga brisaleuser posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9029
23.8.2007 14:38:57   
Anonimen
Ja, se strinjam z Lemavrico - ni važno "kdokajzakaj"... Važno je, da je sedaj "red v hiši" in da smo pospravile seznam user posted image   Sedaj moramo samo še "predihat" september, da bomo končno ckrljale naše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9030
23.8.2007 14:39:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

user posted image user posted image user posted image ja!

srček,pol boš pa na temi septembrčki 2007 spremenila iz pridobivanja teže in obsega NA IZGUBLJANJE TEŽEIN OBSEGA user posted image user posted image

Ja, bom kar jaz tista ki bo pol imela seznamček hujšanja, ker se verjetno tako prva v vrsti, ki bo morala daleč največ dol spravit in bom najbolj dolgo na seznamu in tudi najvišjeuser posted image .
Jaz moram spravit dol nosečniške kile in pol še 30 kg, da bom spet takšna kot sem bila nekoč, ker sem se va zadjnih 4 letih zredila 30 kiluser posted image . Čisto sama kriva za vsako od njih. Zato pa me sedaj tako tepejo te kile in me tako medenica boli, ker ne more več te teže nosit. Zato komaj čakam da rodim, ker bom takoj lažje zadihala.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9031
23.8.2007 14:43:27   
NalLa
Punce, sem vam pozabla povedat, da je včeri babica v mš rekla, da se je pred kratkim zgodilo, da je ena drugorodka povila punčko v 17 minutah od trenutka, ko se je odlušču čepuser posted image . Baje, da so reševalci prišli 3 minute po rojstvu. No s punčko je sicer vse v redu, ampak samo tolk za opozorilo, da ne bomo preveč čakale s popadki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9032
23.8.2007 14:46:49   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Punce, sem vam pozabla povedat, da je včeri babica v mš rekla, da se je pred kratkim zgodilo, da je ena drugorodka povila punčko v 17 minutah od trenutka, ko se je odlušču čepuser posted image . Baje, da so reševalci prišli 3 minute po rojstvu. No s punčko je sicer vse v redu, ampak samo tolk za opozorilo, da ne bomo preveč čakale s popadki.

user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 9033
23.8.2007 14:47:31   
Anonimen

Uau user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9034
23.8.2007 14:51:02   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Pa mislim da Srček tudi ampak sej je vseeno.

ne-ona mu ni vrjela-ja, na začetku,kakor večina od nasuser posted image pol pa nič več

Neposredna povezava do sporočila: 9035
23.8.2007 14:54:16   
Anonimen
Ne morem verjet, da je šlo tej mamici tako hitro. Jaz npr. sem ponoči imela občutek, da mi nekaj teče. Itak da sem paniko nagnala in ljubija zbudila. Potem pa na pol ure hodila na WC, da sem pregledovala tisti vložek, ki sem si ga dala. Pa nič, ni bil moker, sam jaz sem še kar imela občutek, da nekaj teče. Danes mam izcedek, je nekoliko obilnejši kot prejšne dni, sam se mi zdi da ma vonj, ki ga pa ne znam opisat, pa res je svetel user posted image . Me moj tolaži, da plodovnica ne more tako iztekat, sam kaj pa vem. Res nisem več pametna.
user posted image  Ali ima katera tudi podoben problem?

T.  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9036
23.8.2007 14:56:44   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Uau user posted image

ta smajli je pa hud user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9037
23.8.2007 15:04:24   
Anonimen
Ja, jaz sem mu res nasedla na začetkuuser posted image . Pol pa sem bila zelo zelo žalostna in razočarana in nisem hotela govorit o temu......še zdaj me prizadane.......

Tanja Lina
, sicer nimam izkušenj, je pa tako, da nam lahko plodovnica odteka malo po malo, pa sploh ne opazimo. Ampak enkrat pa se mora pošteno vlit. Pa verjetno se user posted image čisto umiri. Ne vem no. Je pa z plodovnico tudi tako, da je ne moreš zadržat če teče, medtem če ti slučajno urin odteka ga lahko zadržiš. Ker nam sedaj vsem po malo tudi mehur že "pušča" še sploh če user posted image kaj po njemu stisne ali vdari.
Če pa res misliš da je plodovnica pa se idi v porodnišnico pokazat. Raje 1x preveč kot 1x premalo. Saj so tega vajeni, ne boš ne prva in ne zadnja.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9038
23.8.2007 15:06:40   
CUKRČEK

Ti mater, pa sem mislila da sem jaz hitra, ko sem rodila v uri in poluser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 9039
23.8.2007 15:14:02   
nana 27
Hmmm..Tanja Lina, a ko greš na stranišče in ko nehaš lulat, še zmeraj teče? Plodovnica je motno bela in diši po mandeljnih (nima nobenega posebnega vonja). Če ti počasi odteka in je brez posebne barve, se bodo slej ko prej pojavili popadki pa še kaj gostejše sluzi (čep). Mogoče pokliči svojega G ali v porodnišnico za info, da boš bolj mirna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9040
23.8.2007 15:16:01   
nana 27
17 minut?????? Hudo!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9041
23.8.2007 15:17:47   
Emm
Evo,čeprav non stop prebiram vaša sporočila,ki si jih pišete,pa vskočim le tu pa tam.
Včeraj sva bila z mojo user posted image  na pregledu in po dolgotrajnem skrivanju končno ugotovili da je user posted image ,čeprav sem imela že skoraj celo nosečnost občutek da bo user posted image ,pa le ni.Bo pa tretjič user posted image  user posted image .
Na skoraj vse načine poskušama z dragim da pride user posted image  že ven ker ga nestrpno pričakujema ampak mi je včeraj dal vedeti da mu je preveč lepo not.Plodovnice ima še veliko,le malce tesno mu je ker ima dolge nogice kot njegova mamiuser posted image .Mere vam rajši ne sporočim ker so ogromne user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 9042
23.8.2007 15:19:49   
Anonimen
*prviš smo naredili in rodili enega otroka
*drugič smo naredili in rodili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

user posted image  Kad krene, krene... A Cukrčekuser posted image  Kako ste? Sta user posted image  pridna?

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 9043
23.8.2007 15:24:03   
jst86
jst sm tud nasedla ducu in podobnim na začetku,pa kar nekaj časa.sploh zaradi mature. mi je pa res grdo da se oseba na tak način norca dela. srček kaj sta vidva več kontaktirala al kaj? upam da nisi jezna,ker to vprašam.pa če najedam s tem mi kar napište naj neham srat tuki s temuser posted image . ne bom jezna sam sem pa firbec-sej veste-babeuser posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9044
23.8.2007 15:26:08   
Anonimen
Nana in Srček: hvala vama. Mislim da ni plodovnica. Malček še vedno razgraja, maternica ne otrdeva, krčev ali popadkov ni. Vseeno mislim, da je samo izcedek nekoliko obilnejši, kar naj bi bilo spet normalno. Če mi bo karkoli čudno, bom letela in se ne vozila proti porodnišnici user posted image . Mislim da bo v redu. No, vsaj upam user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9045
23.8.2007 15:29:41   
jst86
aja tanja lina tud jst mam ful močen izcedek že nakaj časa.občutek je pa tak kot da se ti M naenkrat usuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9046
23.8.2007 15:33:51   
jonči
hojla punce
ste tko pridne da vas še preberem komaj ko se vsedem za računalnik
sem bolj lene sorte pa se mi ne da pisat
najprej čestitke vsem mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image  in želim vam zdrave user posted image

pri nas še čakamo čeprav me že od včeraj neki špika pa vleče tko da grem zdele samo na sedežno ker me bo pobral če bom še mal sedela

ne vem al so popadki al ne ker pojma nimam kako zgledajo

dete me z ritko tišči v želodec se mu tud brcat ne da več ven pa tud še noče

včeraj sem imela G pa mojega ni bilo in ga je en čudak menjal tako da nič ne vem kako kaže neki je momljal naj se k možu stisnem pa da še ni čist zrel vrat pa ... na koncu mi pa napiše napotnico za amnio za 2 dni pred rokom
kaj naj rečem?!

no zdej sem mal pojamrala - nekomu moram moj možek tko al tko po cele dneve dela in če ga pokličem ga takoj panika zagrab tko da ga še klicat ne upam da se mu ne bo kaj naredilo

želim vam lep dan kljub dežju in da nam vsem čimprej in čimlažje mine to težko pričakovanje

če pa ima katera kaj iskušenj s popadki bi pa rada kaj zvedela da vidim kako naj bi to blo

pa srečno

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 9047
23.8.2007 15:35:35   
*tajda*
Lep pozdrav vsem
Da še jst dodam moje mere 35 teden,obseg 128cm,pridobila sm 10 kil,koliko sem imela pa prej obseg pa pojma nimamuser posted image  Tudi mene čaka kar lepa shujševalna kura,ker sem na istem kot srčekuser posted image .Upam da bom dojila in bom morala  pazit pri prehrani da bo šlo kaj doluser posted image .Zdej si res kar privoščimuser posted image  kar se hrane tiče in sem vedno okregana pri ginekologinje.Bolj ji razlagam da sem lačna manj me razume.
Vglavnem čestitke vsem ki so že rodile-sploh ne sledim več,pa vso srečo tistim ki jih to prav kmalu čaka-jst sem namreč  zadnja na seznamu.
Mi je pa ginekologinja rekla da imam malo premalo plodovnice in da če jo bo na naslednjem pregledu še manj lahko sprožijo poroduser posted image Ampak jst bom šele v 37 tednu.user posted image Ali ima še katera izkušnje s premalo plodovnice? Zaenkrat mi je svetovala počitek in ležanje na L boku.

sandra85 zelo lep seznam si naredila za naše malčke,res ste pridne da tako skrbite za nas septembrkeuser posted image

Lepo se mejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9048
23.8.2007 15:41:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jonči

včeraj sem imela G pa mojega ni bilo in ga je en čudak menjal tako da nič ne vem kako kaže neki je momljal naj se k možu stisnem pa da še ni čist zrel vrat pa ... na koncu mi pa napiše napotnico za amnio za 2 dni pred rokom
kaj naj rečem?!

A to misliš amnioskopijo? Baje, da to samo še v KR delajo... Da se isto vidi tud na UZ... Tako sem jaz slišala...

(odgovor članu jonči)
  Neposredna povezava do sporočila: 9049
23.8.2007 16:01:36   
lumpa6
KJE SE PA POTEPATA AŠUN PA MALAuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  360 361 [362] 363 364   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  360 361 [362] 363 364   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?