|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
22.8.2007 13:46:58   
fortun
Pišuka, saj vas človek ne more dohajati user posted image user posted image  - a ste vse hodile k strojepisju, da tok hitr tipkate???   user posted image user posted image

torej, DaisyE  stopka je padla včeraj - sem mojega user posted image  mal podražila in sem mu rekla, da mi jo mora on dat - pa je sam vstal iz sedežne in začel stopicat, pa me rotil, da on tega ne more, pa da me ne bo špikal, pa 1000 izgovorov, potem pa se je zarekel, da me raje cel večer masira, kot da od njega zahtevam, da mi da špiko... ha, a si misliš, kako sem cel večer uživala v masaži...user posted image user posted image
daj mi nekaj povej, a si ti vzela Nalgesin že predno si šla na punkcijo po njej? Glede bolniške pa ne vem kako mi bo ratalo - mam full dela v službi in če se RES ne bom mogla premikati, potem bom kar poklicala v službo in si še za en dan dopust pisala. Ma, bom videla kako bo.

Po kolikih dneh pa je običajno ET? Po petih, al kako? Jaz sem namreč prvič v "akciji", tko da sem še malo nevedna. Koliko časa pa cca. traja punkcija?

Katica77 ne sekiraj se glede Reša - res, da full hitr vse pove, ampak pove pa. in seveda vsako stvar samo tik pred zdajci - tako da ne veš za 2 dni vnaprej, kaj se bo dogajalo s tabo. Še dobro da imam RR, da se malo prej pripravim...

MIŠEK13  hvala za lepe želje... upam, da se bodo izpolnile...

konina a je tebi Reš dal bolniško? oz. a ti jo je on priporočil? se bojim, da ti nisi pri njem in verjamem, da je drugje bolj "človeško"... Reš pa verjame, da smo ženske zmožne veliko potrpeti in se mu najbrž ne zdi ne vem kako potrebno dajati "potuhe"...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 676
22.8.2007 13:51:53   
bojana4
Pozdravljene,

tudi jaz vas redno prebiraam in pridno zbiram informacije. 4.9. se moram zglasiti v stari porodnišnici,ker začenm z dolgim postopkom. Sem pri dr. Ribičevi, 1. postopek IVF. Prej enkrat IUI, vendar neuspešen.

Čim več pluskov.  Bojana4

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 677
22.8.2007 13:58:02   
sayuri
A V G U S T

BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča (2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8. nadaljevanje z menopurjem
  • zalazoya (2.IVF;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur, predvidena punkcija konec avgusta
  • ele (2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur, 18.8. punkcija
  • DaisyE (2.ICSI;PO,dr.Reš) začetek špikanja 9.8
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8. razgovor,začetek oktobra femodeni,26.10 injekcije,9.11. gonal, 20.11. predvidena punkcija
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled 30.8
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact
  • Katica77 (1.ICSI;PO, dr.Reš)

SEPTEMBER

BORKE ZA user posted image

• Goldy (1.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Gita14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden konec avgusta, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš)
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • MIŠEK 13 (zamrznjenčki, Dubaj?)
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
  • mami26 (2.IVF)
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič)
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9.
  • pika74 (LJ) zamrznjenčki
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka sredi septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor

user posted image Navijačice:
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14

user posted image AKTUALNO V TEM TEDNU user posted image

Ponedeljek, 20.8.
fortun - UZ

Torek, 21.8.
DaisyE - punkcija
upajoča - punkcija
fortun - UZ

Sreda, 22.8.

Četrtek, 23.8.
fortun - punkcija
upajoča - ET

Petek, 24.8.
Skye - UZ

Sobota, 25.8.
zalazoya - UZ

Nedelja, 26.8.
DaisyE - ET

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj sfulala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 678
22.8.2007 14:08:44   
Shuka
Jaz bom pa sayuri pozdravila in vsa ostala dekleta, ki ste že začele s postopki user posted image

Vso srečo vsem!user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 679
22.8.2007 14:14:06   
dajamaja
Včeraj smo se bol pozno domov privlekl... smo mel plan po zdravila it v Italijo... potem je na dan potegnil Afglurab in Menopur .... pa smo šli kr tak v Italijo.
Torej jaz imam spet novo kombinacijo, sva pa z dr. Mišek dieto že na pravi poti. Tabletke bodo pa mal dazu da bom še jaz od enga user posted image  do drugega user posted image .
Mišek, bomba, da je našel Mohamed vzrok in še večja, da obstaja zdravilo za to. Ok, pol Mohamed še ni za odpis.
Zdej pa nazaj dnar služit....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 680
22.8.2007 14:18:05   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Jaz bom pa sayuri pozdravila in vsa ostala dekleta, ki ste že začele s postopki user posted image

Vso srečo vsem!user posted image user posted image

Joj Shuka moja zlata user posted image user posted image user posted image

Si me tko  lepo zdajle presenetla. user posted image user posted image user posted image  Te resnično že orng orng pogrešam (o) user posted image user posted image  KAko si?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 681
22.8.2007 14:31:20   
Shuka
Draga sayuri,

veliko sem mislila nate in potočila tudi user posted image ob izgubi tvoje pikice, a verjela sem v to, da si borka in imela sem prav. Ostani takšna kot si, ker taka si najboljša!user posted image

Jaz sem dobro, vendar se vam bom bolj pogosto začela javljat šele proti koncu septembra, nič prej se namreč moj postopek ne bo začel.

Držim pa pesti za vsako, da čimprej pride do user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 682
22.8.2007 15:13:15   
pikovit
Sem vas mal prebrala da vidim kaj dogaja.Jst pa sem si naredila solato iz kumar,paradajza in paprike.Posolila in kisala.Brez olja.Kaj praviš Mišek?A sem na pravi poti?Pravijo da je presna hrana nabolj zdrava.Se trudim.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 683
22.8.2007 15:19:10   
Anonimen
Pikovit a si imela stalno ta avataruser posted image . Kar naj te ta angelček spremlja skozi cel postopek in ti prinaša srečo.

shuka, kar ostani in malo poklepetaj, te je lepo bratuser posted image

Ja dobro je tale tvoj asolata, vendar paradajz se ne priporoča velikuser posted image , ker ima velik glikemični indeks in ima kar nekaj OHuser posted image , sem ti vzela voljouser posted image user posted image . Ne, daj kar tako pridno papcaj naprejuser posted image . Še to, čista prestna hrana ni ok za jajčeca, ker moraš nujno vnest v telo proteineuser posted image

Jaz grem še zdaj v zadnje nabave,potem pa spat in jutri pakiranje, pa še našo zverinouser posted image treba v hotel odpelat, zvečer pa via v najlepšo državouser posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
22.8.2007 15:23:31   
Shuka
Mišek13 -  nama maca očitno ni pomagala kaj? user posted image

bo pa kaj drugega, le možgane mormo mal sprostit in pozitivno razmišljat, ne?user posted image user posted image

srečno vsem!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 685
22.8.2007 15:26:34   
pikovit
Ojla Mišek.Ta avatar sem si danes naštimala.Dobro opazuješuser posted image A tud paradajza ne smem jestiuser posted image Jaz imam problem ker ne jem mesa.Pol mi ma še to vzameš.Ti ti MIšek.Kaj a že pakiraš?Kdaj imaš odhod?A prideš kaj v Ljubljano?Pridi, pridi, pridi.Greva na kavo.user posted image Mi poveš kakšno stvar več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 686
22.8.2007 15:40:31   
macka27
OO shuka......evo sva že dve k bova nekje sredi oz. proti koncu začeli ponovno z postopkom! Komi čakam, da bo spet akcija.... ;-)

In ostale punce kako ste? Držim pesti za vas , no pa seveda  zase tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 687
22.8.2007 17:02:21   
citrončica
Fortun,držim pesti za uspešno punkcijo,po njej si pa le vzemi nekaj časa,da se vse umiri in pripravi na vstavitev!!user posted image

DaisyE in upajoči user posted image čestitke za celice,ki že veselo čakajo na ET!!user posted image

Konina,pridejo taki mračni dnevi in prav je,da deliš z nami svoja občutja-pomaga,če se malo potožiš,ne??user posted image

Ele,žal mi je,da se je tokrat tako končalo in upam,da čimprej najdete zmagovalno kombinacijo!!user posted image

Bojana4,
dobrodošla med nas!!pa čimprejuser posted image !!

Shuka in macka27,tudi jaz računam,da se bo moj postopek začel konec septembra,tako da bomo bolj oktoberke meuser posted image ,bomo pa navijale tačas!!

Mišek13,upam,da se tvoja prebava uredi in ti želim lep obisk doma!!

Čvekice,uživajte,pa še kaj napišite,da bom imela spet kaj brat!!user posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 688
22.8.2007 17:50:10   
konina
Punce, hvala za vzpodbudo. Danes se je začel dan malo bolje, pa ga je moj možek kmalu pokvaril s prepirčkom, ki mora sedaj v meni prevreti, da ne izbruhne, potem pa bo spet bolje. Včasih je res težko zbrati vso tisto moč, ki jo potrebujemo. Sem pa hvaležna za vas, saj vem, da vam lahko brez slabe vesti pojamram. In potem mi je resnično veliko lažje. Ve razumete in me ne obsojate. Tisti, ki ne razumejo pa mislijo, da se smilim sama sebi, da samo jamram... Pa saj veste kako to je. Res hvala za podporo in vzpodbudo.

Lp, Nina

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 689
22.8.2007 17:50:51   
konina
Ja, fortun, jaz nisem pri Rešu. Sem na GK v LJ in tam dajo bolniško.

LP, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 690
22.8.2007 18:14:27   
dajamaja

Četrtek, 23.8.
fortun - punkcija
upajoča - ET

Lepo opravita, mislimo na vaju!!!!!

Tosja, ti tudi (itak)!

Shuka, hello! Kdaj bo akcija?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 691
22.8.2007 20:02:40   
Shuka
Citrončica in macka27, več nas je bolj bo pestro, do takrat pa uživajmouser posted image

dajamaja pozdravljena, verjetno mok kot tedve spadala bolj v oktober, kot september do takrat bomo pa navijačice za vse vas, ki ste zdaj in v septembru v postopkihuser posted image

Če se bosta pa slučajno še kaj ija in bety upa oglasili ju pa lepo pozdravljam.

fortun vso srečo pri punkciji

upajoča tebi pa uspešen ET 

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 692
22.8.2007 20:14:43   
DaisyE
Jaz bom čisto na kratko.

Upajoča želim ti uspešen ET in ene fejst zarodke.

Fortun drži se jutri na punkciji. Jaz sem vzela Nalgesin cca. eno uro pred punkcijo, potem pa še po punkciji v avtu enga, za kar je spet kriv DARS in lokalne skupnosti, ki skrbijo za ceste. Mater po punkciji človek šele vidi, kako usute so slovenske ceste. user posted image  Pol pa nič več. Saj me mora malo bolet, da ga ne serjem preveč, a ne? ET je lahko 2, 3 ali 5 dni po punciji. Vsak časovni razmik ima svojo prednost. Če ti zarodke prej prenesejo v telo, to pomeni, da so prej v prijetnem okulju (ker za zarodke nobeno laboratorijsko okolje ni tako dobro kot maternica), pa še šok pri spremebmi okolja je za njih manjši, ker še niso tako razviti. Prednost 5 dne je pa zgolj in samo ta, da ostanejo samo najboljši, tisti, ki so bolj švoh se pač prej nehajo razvijat. Kar pa še vedno ne pomeni, da se bodo vgnezdili. Vse je ok, presodi pa doktor. Jaz sem se že davno odločila, da ne bom dvomila v njegove metode. Itak nama gre za isto stvar.

Tosja lepo opravi jutri na pregledu, potem pa pridi poročat.

Mišek13 srečno pot, naj te časovna razlika ne daje preveč (praktično boš potovala nazaj v času).

Bojana dobrodošla.

Sayuri in dajamaja fajn se rekreirajta.

Shuka čimprej se priklopi.

Vse ostale, user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 693
22.8.2007 22:42:11   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
GoYa kako kaj user posted image  in  ? Reško mene še nikol ni vprašal kolk mi jih da. Malo sem vmes med postopkoma razmišljala o enem, pa je naš odločno rekel dva, tako da bomo kar pri dveh. Seveda, če bosta sploh dva do nedelje zdržala.

Gre, gre. Tako špikanje kot pivička. Očitno user posted image pomaga pri rasti, ker so bli foliklčki včeri okoli 12mm, pa še kar neki krogcev je blo tam na monitorju, da je še G rekel SUPERuser posted image .
No, jaz sem prvič dobila 2, ker je bilo prvič in da se ne bi slučajno kaj več kot 1 prijel. Od drugega postopka dalje pa kar vztrajam pri 3. G me vpraša koliko, jaz povem, Reš pa zraven zavija z očmi in pridiga, kako tvegane so večplodne nosečnosti. Seveda so in vem, ampak je več možnosti, da se vsaj en prime, če jih vstavim 3. No, bomo videli, kaj bo tokrat. Jaz sem še vedno za 3.

Tvoji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  so pa ok. Sem jih šla danes zjutraj pokukat in ti sporočajo, da se pripravi na invazijo in da jim lepo ogreješ sobico.

IZVIRNO SPOROČILO: ele
GOYA-kaj ti je predpisal isto??

Ele, ne zastopim čisto tvojega vprašanja. Če misliš, ali imam isto terapijo kot v zadnjem postopku, je odgovor ne. Tokrat imam prvič menopur. Če pa misliš kaj drugega, pa me dej še enkrat vpraši. Mogoče je bila kje kaka debata, pa jaz zdaj ne vem o čem me sprašuješ user posted image  Skleroza user posted image  oz. že mal čudna ura zame.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 694
23.8.2007 6:59:52   
zalazoya
jutro čvekice

Daisye res nisva že dolg kofeta pili, jaz bolj zgodaj vstajam da z mojim user posted image  municijo pripraviva, tako da tukaj ponavadi sama pijem kofe. Jaz ga bom kar pristavla pa ga vi pol spite punce, evo user posted image  user posted image  user posted image . Kako se počutiš, komaj čakaš pikice, važno da je punkcija za tabo in špikanje. A boš šla v službo po ET ? Kok sem radovedna user posted image .
Fortun držim pesti, da bo čim manj bolelo in da bo veliko celic, Drži se.
Upajoča tebi pa želim, da boš danes ponosno grela svoje pikice.
Mišek super, da so pogruntali kaj ni OK, pozdravi svoje črevesje pol pa v akcijo in po user posted image . Ne vem zakaj takoj ne naredijo tega pregleda in preverijo če telo zavrača naše pikice in ne pol ko se že full mučiš s postoki. Skoz nekaj probavajo.
Sayuri ti si pa skoz v akciji, jaz sem pa tako lene sorte, s tamalim sta prava pohodnka user posted image , pa prav luštna. Tečke še kar ni? Pa user posted image za ažurnost in vodenje seznama.
Shuka hello, se te spomnim iz prejšne runde, sem se že spraševala kje si ti in Bety naša enciklopedija. Fajn da si se oglasla bomo kakšno rekle.
Bojana 4 pozdravljena med nami. Veliko sreče v postopku.

Zdej pa že zamujam. Čau. 

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 695
23.8.2007 7:13:03   
sayuri
Jutro čveke user posted image  DAnes se grem spet v LJ potepat user posted image , pa sem morala zjtraj vse prečekirat ob user posted image .

Goya, povej če te dam na seznam al ti je ljubše tako, da si za vogalom? user posted image Sicer pa navijam za folikle, da jih bo čimveč in da bojo polni user posted image . A veš, da sem tudi jaz že razmišljala o vsaditvi treh zarodkov?user posted image user posted image  Predvsem iz vidika, da je več možnosti, da se en prime. Če analiziram moj prvi ICSI - vstavljena dva zarodka, prijela sta se oba, eden nato odmrl takoj, drugi prepočasi rastel, Bog ve, če bi pa tretji bil ok?user posted image  Jaz imam sicer še nekaj časa za razmislek, ti pa vidim, da si odločena user posted image  KAj pa če se vsidrajo vsi trije? user posted image

Shuka,tko te je lepo slišat, da ne smeš več pozabljat na nas. user posted image  Saj jaz tud še zdaleč nisem v postopku, pa čvekam tlele, da se mi jezik fecljauser posted image user posted image . Vidim, da se nas nabira kar nekaj kandidatk za oktoberuser posted image

fortun,čez dobro uro boš že na mizi user posted image  Želim ti veliko veliko jajčk user posted image  In naj bo čimmanj boleče. user posted image
upajoča, od danes naprej boš grela svojiuser posted image  user posted image user posted image user posted image . To je tkoooo lep občutek user posted image . Fajn opravi user posted image

DAisy, še boli? Nedelja se bliža s svetlobno hitrostjo user posted image

dajamaja iz tvojega šifriranega pisanja še zdaj nisem mogla razbrat al si na igli al kaj?user posted image

bojana4 dobrodošla med nami user posted image user posted image  KAr pogumno v boj user posted image

Zdaj pa morm nehat, ker moram ta malega v vrtec zrihtat. user posted image  NAredite si lep dan user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 696
23.8.2007 8:27:24   
dajamaja
.. ves čas se mi nekam mudi al pa pozn pišem, ko se mi že spi ..
Zaenkrat imam samo samo Agrulab tablete, ki naj bi pomagale pri rasti foliklov. Ker sem naslednji teden na službeni poti mi je že zdaj dal Menopir user posted image  - torej na iglo grem predvidoma konec naslednjega tedna.
Tole o 3 kandidatih se men že tudi po glavi mota .....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 697
23.8.2007 8:48:19   
DaisyE
Reš pa zraven zavija z očmi in pridiga, kako tvegane so večplodne nosečnosti.

Pol verjetno izgleda nekako takole user posted image ?
Mater sem nesramna. user posted image user posted image user posted image  
Se moram malo pazit, da ne bo v nedeljo
Reško takole z mano naredu user posted image . user posted image user posted image user posted image

Aja, čestiram za folikelčke. Stvari se odvijajo z nadsvetlobno hitrostjo, mar ne? Če maš jutri spet UZ, daj še enkrat moje otroke prečekiri. user posted image user posted image user posted image  Madona, me je že strah, da me bo kdo na socialno prijavu, ko jih tako dolgo same puščam.

Zalazoya, hvala za kofico, prav paše jo pit. Skoda samo, da je ne mormo skupaj pit. Tebi se že UZ bliža, a ne? Aha, že vidim, v soboto.

Na pikovit, pa je šel še paradajz po gobe...user posted image  Jaz sem bila pa vedno tako hepi, kadar sem ga jedla. Sem mislila, da zdaj pa res nekaj delam za svoje zdravje.

Mišek, če boš še kaj utegnila počekirat RR preden prideš k nam, a to ti je una Montignacova metoda? Glikemični indeksi in to.

Sayuri boli trikrat manj kot včeraj. Včerajšnji dan mi ni bil preveč všeč, kar se tega tiče. Zjutraj se je obetavno začelo, pol se je pa tekom dneva razbolelo. No dons sem pa praktično ok, zdaj mora to samo do zvečer držat.
Na sliki sta pa s tamalim prav lušna. Zgledata že nevarna konkurenca za kakšne OI. user posted image
Fortun je pa zdaj glih na mizi, al pa že iz mize. user posted image user posted image user posted image
Upajoča pa v čakalnici čaka na svoje otroke.user posted image user posted image user posted image
Pošiljam vama
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimprej se javite.

Tudi ti tosja. Takoj ko boš konc. Me zanima, koliko je že velik tvoj mali čudež.

Tako, zdaj pa delat!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 698
23.8.2007 8:49:32   
DaisyE
Tole o 3 kandidatih se men že tudi po glavi mota .....

user posted image      user posted image      user posted image      user posted image

Kako pa misliš, da bo Reško take ideje prenesu!?
user posted image      user posted image      user posted image      user posted image

Da te ne bo iz ordinacije vrgu...
user posted image

user posted image  Morš pa ja na njega tud malo mislit!? user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

GoYa ni njegova pacientka, zato pa upa kaj takega rečt. user posted image user posted image

Tebe bo pa Reško kregu. user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 23.8.2007 8:53:14 >

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 699
23.8.2007 9:03:02   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

user posted image

Tale smeško je pa men tkooooo smešen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?