|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
21.8.2007 15:39:12   
Naja30
Še naša štorija s temi fintami okoli hrane. Tija sicer vse več ali manj poje, je pa tako, da preden dobi hrano (ko jo še pripravljam) je tak jok in stok, kot da je čisto sestradana user posted image  Potem pa ko ji začnem dajat, se po 3 žlicah začne obračat v svojem stolčku tako, kot da bo ven ušla. Povsod je je polno, samo naprej ni obrnjena, to pa eni ni všeč. Ko se je, se je! user posted image  In danes zjutraj, ko je jedla zajtrk, seveda isto. Pa sem ji porinila v roko košček kruha. In je bil mir. Bolj kot jedla ta kruh je bila vesela, da sem ji dala nekaj, medtem ko je jedla svoje. Mogoče zveni malo zakomplicirano, ampak tako je.
No, saj lahko bi na kratko napisala, da mora med hranjenjem imeti kos kruha v roki user posted image  Pa sem malo produžila zgodbo user posted image

Vilma, vse bo ok. Jutri boš slišala user posted image  od svoje pikice.

moj_moj, moja ne vleče v prazno. Tudi če je pravkar jedla in jo uspavam, še celo joško zraven sprazne user posted image  V prazno vleče... skoraj nikoli user posted image  Roko na srce, sem ti misla že prej napisat, da mogoče se pa odstavlja.Ne vem, to mi je najprej padlo na pamet. Samo ne bit žalostna, če bo res tako. Mislim, da je to najlepši način prenehanja dojenja. Da se otrok sam odstavi.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
21.8.2007 15:40:06   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Jaz sem ugotovila da ima Ana zelo rada breskve in slive. Kaj mislite bi se to lahko dalo v skrinjo (oprane in na koščke narezane) za kasnejše kašice, ko tega sadja ne bo več na trgu?user posted image

Lahko daš v skrinjo.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
21.8.2007 21:10:52   
ELA06
Jaz sem preživela prva 2 dneva službe, kar je najpomembnejše ELA jih je tudi. Moj jo zjutraj po zajtrku napoka v voziček, na sprehod do trgovine. .. danes je bil to Merkur, sta šla ploščice zbirat, pol pa domov na malico.  Vedno mu zaspi v vozičku, kar se pri meni nikoli ne zgodi. Mogoče zato, ker očka ne čveka z njo  celo pot - tako kot jazuser posted image . Otroku je dolgčas pa kar zadrema eno!!!!

Me se po novem dojiva ponoči itak, drugače pa zjutraj in zvečer, vmes že ne, ker ji dajem kar drugo hrano. Ne vem kdaj bomo začel ponoči spat? Mi je kolegica svetovala, naj ji dam čaj ponoči za pit ko se zbudi. Tako je ona s svojim naredila, pa je po 2 nočeh preskočil 1 obrok. Ko sem jaz to naredila, je Ela v spanju začela pit, pol je pa ugotovila, da to ni jošk ampak flaša je bil pa user posted image , sem jo po hitrem postopku priklopila, da se ni preveč zbuila, drugače ne bi več nazaj zaspala. Jaz mislim, da pri skoraj 9 mesecih bi lahko začel spat celo noč in ne more bit lačna, če je žejna bi moral bit tut čaj dober! To je bolj razvada in neka želja po bližini nič drugega. Mi je ena rekla, naj jo pustim joka, pa se bo odvadila ampak men  je to pre hudo! Raje še 9 mesecev vstajam 2x na noč! Bom še malo vztrajala s čajem mogoče bo kaj učinka.

Tisti, ki spite že celo noč, ....so vaši sami nehal jesti ponoči ali ste jih moral kako "odvadit"?

r1ta jaz tut mislim, da jih lahko daš v skrinjo.

Grem mal slike urejta, pol pa spat.

nočko

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
21.8.2007 21:45:50   
Anonimen
Zdravo moje mamice. Sem vas prišla malo prebrat user posted image  In seveda malo primerjat, da vidimo, kje stojimo. No, sedimo user posted image

Torej če lahko malo povzamem - ali kateri od vaših malčkov že hodi? In ali katera še doji? Pri nas prvo ne, drugo pa ja.

(odgovor članu ELA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 4154
21.8.2007 22:02:59   
manetka
čerček vsem

O lejo Meto.

a si tud ti ena k sam mau pošpegauser posted image

ohhh pa ta cajt mene bo tale služba zdelala, dons sm razmišlala bom fotru rekla nej si kr najde enga da mam porodniško, včasih sm pa res čist adijo, sploh če ni nobenga v pisarn jest pa sama s tamalo, poj mi pa zadnč še tako fajno prjav, o kok se maš ti fletn, mij šlo kr na jok.
Mah sj brezveze jamrat ampak, takle mamo.

No mi sedimo od ene 6,5 mesca tko de uhka rečem, ornkuser posted image  drgač pa učerej smo pa prvič sami vstali v čebru, je stala ko pjankica hihi tok se je majala, hodili pa gotovo še lep čas ne bomo... dojimo se pa še, se mi pa zdi včasih, da jo niti ne zanima tolk večuser posted image  največje povpraševanje je pr nas zjutrej k se zbudi, pol je pa bl tko tko...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
21.8.2007 22:13:04   
Naja30
ela, bodi vesela, da je samo 2x na noč! Jaz po tem ko vstanem 3.ali 4. več ne štejem user posted image  Samo ven gledam, kdaj bom vidla svetlo, da je jutro user posted image
Danes ponoči sem se odločila, da bom nekaj naredila. Tudi jaz vem, da lačna ni, res je samo razvada. Naslednji teden bomo poskusili jo malo pustiti. Saj vem, da sem rekla, da ne morem, ampak bom probala. Poročam!

Meta., če katera še doji? Raje vprašaj, koliko jih ne doji.user posted image  No, jaz še dojim. Največje povpraševanje je ponoči user posted image  Ne bom spet o tem...

Lahko noč.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
22.8.2007 7:52:58   
crci06
Glej jo glej, gorenjsko Meto! Pa si le malo prišla!
Dojijo še vse, ki so po prvih tednih še dojile... mogoče si ravno moje zadnje pste brala, ker ga meni mali nekaj sračka zadnje 2 dni, že kar nekaj tednov pa se dojiva izključno ponoči + dnevno cartanje max. 2x na teden.
Danes mi ga je pa dobesedno ornk nasračkal... je tako ornk driskico pridelal, da je ob strani ven pogledalo, pas em se spomnila,kolk velikokrat se je to anrdilo v prvih tednih naših jenčkov...

Zdajle se je pa zafrknil... plazi po dnevni, najde moje štunfe (za oprat, valda user posted image ), jih da v usta in se začne naglas smejat... če bi bil tiho, ga še opazila ne bi... V A sem si kuipla take lepe Disnijeve štunfke s tistim rumenim ptičkom, kakosemužereče, k je bil pri babici v okrogli kletki.. ja prav nič jih ne porajta user posted image  tisti sivi umazani štunfi v kotu so mu bolj zanimivi user posted image

Grem vas še malo prebrat!
Frufru vem, da sem dolžna odgovor, da št, 17 že imam, da pa naj tvoj dragi kar nadaljuje z razvajanjem.. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
22.8.2007 9:18:44   
Shorty_
Pozdravljene!
razen tega da me vedno bolj grabi panika in da včeraj že enga ulomka nisem znala rešit skratka če mi rata maturo narest se ga zapijem če ne pa tuduser posted image
Vilma ja sam matematka mi je ostala.
Ela06 ne pritožuje se nad ustajanjem dvakrat na noč jz sem danes ustala samo 4xuser posted image user posted image
Meta. Nika vstane ob opori enkrat ji je že ratalo da se je držala za kavč se spustila in prijela za mizo samo to je bilo sam enkrat drugače pa se dojiva vsaj 5x na dan včasih tudi 8xuser posted image
Tintara lepo da si se oglasila.
R1ta ja seveda daš lahko v skrinjo jz mam že tri vrečke domačih sliv not.

sej bi še kaj napislala pa sem pozabla kaj sem mislila? Aja moj moj glede dojenja bo čas pokazal kaj sej je maneken odločil.
No danes je za zajtrk pojedla tri žličke skute z okusom mareliceuser posted image user posted image sej ne vem a naj se smejem al jokam ker v dveh dneh ne poje ene skutkeuser posted image Bo bolje enkrat

nč šibam se igrat z eno malo tečkico pa se tipkamo še kaj najkasneje v torek

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
22.8.2007 11:24:19   
r1ta
Dan!

Mi smo spali tako tako. Včeraj je spala čez dan tri ure v komadu, seveda z menoj, potem pa do večera nič, tako da je bila ob devetih že res kriza. Ponoči pa seveda prebujanje. 2x zaradi soseda ki se menda po tleh meče al kaj, ostalo ponoči pa zaradi dude. Sploh ne vem kolikokrat se je zbudila, ker se nisem in nisem mogla vstat, tako da je nocoj dežural dragi...

Zdajle grem pa prmejdun dat gor slikce od dopusta v Sloveniji. Je že zadnji cajt! Če katero zanima naj mi piše na zs za geslo.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
22.8.2007 12:18:35   
pika30
Ela naša je sama nehala ponoči jest in že kar nekaj časa je tako,če se pa predrami ji dam dudo in zaspi nazaj.
Pa bravo za zobka.user posted image

Meta oj,Ajda stoji ob kakšni opori,ko se vstane bi veš čas stala,hodi še ne,tudi dojiva se ne več.Pa ti kaj napiši kako je drugače pri vas,pa kakšno slikco od  user posted image  pokaži.user posted image

Shorty pridna punca si,da se takole zraven otročka učiš.Zdrži še malo pa boš rešena matematike.Držim pesti.user posted image

R1ta jaz tako rada slike gledam,tvoje iz Slo bi še pa z večjim veseljem.prosim za geslo.user posted image
Aja še to,pohvala pozornemu možu, čeprav je včasih malo mulast.user posted image  Sem mojmu takoj s jezikovo župco postregla.user posted image  
user posted image  čestitam za -kg,jaz sem imela vikend pavzo,sem malenkost gor dobila,se še vseeno trudim naprej.
Vilma evo user posted image zate.poročaj kako je bilo na pregledu.

Jaz sem ovsene kosmiče kupila v Lidlu,a kera ve so vredu?Prosim napišite na kakšne načine vse jih  pripravljate?
Pa kakšno pravo jed so že poskusili,ah men tale GH dela preglavice.user posted image Bom vesela kakšnega odgovora.

Kuhala bom zrezke v omaki s tortelini,študiram a jih lahko tudi njej ponudim(torteline).Me je kar strah,ko ji tokrat ne bom mesa zmiksala,kako bo veselo ven pluvala.user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
22.8.2007 12:32:00   
severnica77
Ker smo mi že kar nekaj časa s čofanja na morju in smo za letos zaključili user posted image , zdaj še samo čofamo doma po jedilnici, ker mi je mali prevrnil celo vedro vode, ko sem umivala tla, on pa je bil seveda z mano na tleh. Naredil je celo mlako in potem začel z veseljem čofotati in se zabavati. Veselica, ni kaj za reč, je pa posrečen in še to te spravi v dobro voljo, čeprav imaš zaradi tega malo več dela user posted image !

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
22.8.2007 14:13:52   
Naja30
Jaz sem danes ponoči "samo" 3x vstala user posted image  Po 3 ure v kosu spat je cel luksus. r1ta lahko si vesela, da ti tvoj dežura. Moj mene dregne pod rebra kao lej mala rabi joško. Jok brate, drugi teden začnemo z uvajanjem spanja! user posted image  

pika, nimaš se kaj bat pri GH. Enostavno ji ponudi, kar jeste vi, samo malo manj ali brez soli. Naša je danes jedla malo pečenega krompirčka, kuhano zelenjavo in puranje meso.

Danes sem vidla od prijateljice fotoknjigo iz dm-ja. Ful je lep! Tako da sem se odločila, da bom naredila za Tijo, ko bo stara 1 leto eno veliko fotoknjigo za celo leto nazaj.

Tako, pridne bodite.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
22.8.2007 14:47:11   
frufru
R1ta lušne fotke, se vidi da si uživala doma. A pol je bila Ana za Lucio krščena? Je bila pa lepa in poštrefnauser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
22.8.2007 15:20:20   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

poštrefna

tole besedo sem 3x prebrala, nazadnje od črke do črke, pa je še ne štekam

nekaj pozitivnega, Ok user posted image

go, vilma!!!!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
22.8.2007 15:32:24   
pika30
user posted image  mojmoj pol sva že dve,jaz sem dvakrat prebrala,po moje je Frufru mislila fletkana....ne poznam dolenjščine.
R1ta čudovite slike,lušna je tvoja japkica, pravi user posted image .A paterju je hotla pa kar knjigo Sveti krst mazniauser posted image al pa mu je mogoče s prstom kazala kje naj bere ko je že bolj pri letih.user posted image

Ajda je pri kosilu meseka lepo grizljala prav nič se ni davilauser posted image  pa torteline je pojedla in polentouser posted image sem jo skuhala za vsak slučaj,če bi torteline zavračala.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
22.8.2007 16:35:30   
r1ta
Tale "poštrefna" tudi meni ni znanauser posted image . Upam da je kaj lepega!

Hvala za komentarje! Ja, patrova knjiga ji je bila nadvse zanimiva, kasneje je pa še svečo skoraj meni iz rok spipala. Pravi žgač mali je tale Anuška. Ja, krščena je pa za Lucio in goduje 13. decembra. No 17 sem imela rok, pa v zimskem solsticiju je rojena, tako da nam je bilo to nekako najbolj blizu. No pa saj ni tako pomembno. Glavno da smo se imeli lepo.

Zdajle jo pa že pol urce matra in ne more zaspat... Joj kako je tečna...user posted image  Dala sem jo v posteljico, zraven kup mehkih igračk, ona pa se buni in pljuva po njih... Grem jo ponunat!

(A. Einstein)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
22.8.2007 17:28:08   
frufru
poštrefna=zvedava, firbčna, prizadevna, da jo vse zanimauser posted image user posted image user posted image se šele potem zavem, da mi kaj uide, ko nobena ne zastopi. Ja tako je, če je en praded kočevar, pa stari (novo)meščani so tudi celo kopico nemških popačenk imeli kot npr: špetal, ajzenponar, tankštela, plajba, colnga, fajhten, flos...(bolnišnica, železničar, bencinska črpalka, svinčnica, plačilo, pijan, splav-perišče). Dam častno pionirskouser posted image user posted image , da se bom odslej bolj knjižno izražala In R1ta mišljeno je bilo pozitivno. In kaj je to žgačuser posted image  Ja se vidi, da smo iz vseh vetrov Slovenijeuser posted image
Vilmauser posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 22.8.2007 17:31:22 >

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
22.8.2007 18:27:38   
r1ta
Žgač je tisti ki ga žge, se pravi, joj, veš da težko tole prevedem. Žgač je nekdo ki je hiter, neprenehoma v akciji. Žgač je lahko tudi tvoj dragi med rjuhamiuser posted image user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
22.8.2007 18:34:17   
emaa
A je šesta bolezen lahko brez vročine. David ima namreč drobne rdeče pikice po obrazu (od včeraj, je imel ene tri, sem mislila, da ga je komar), danes jih ima tudi na roki, vročine pa ni imel. Je pa bolj razdražljiv.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
22.8.2007 18:56:05   
crci06
Za 6. bolezen ne vem, danes moram prebrati malo literature, da vidim kaj na temo bruhanja.

frufru, mene nič ne motijo taki izrazi, samo malo se pač nasmejim, saj to ni nič slabega.
Za colngo pa tudi jaz vem, kaj naj bi bila user posted image

Vilma, javi se user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
22.8.2007 19:02:16   
Vilma
Samo na hitro, sva z Dominikom sama doma, pa je mali kr sitkan.
Bila pri ginekologu, slišala utrip, vse je ok user posted image
Kasneje napišem več!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
22.8.2007 19:09:16   
crci06
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
22.8.2007 19:30:36   
r1ta
Super Vilma!user posted image user posted image user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
22.8.2007 19:31:25   
pika30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
22.8.2007 21:58:25   
Naja30
Vilma, super! user posted image user posted image user posted image

Vprašanje - ali vaši user posted image  vstajajo v posteljici? In če želite, da zaspijo? Vas kaj hecajo in vstajajo, namesto da bi zaspali? Saj mi smo daleč od tega, da bi Tija spala, ko jo dam v posteljico, zanima me zato, ker je r1ta napisala, da je dala Ano spat, pa igračke okoli. No, naša ful vstaja in me vedno tako pričaka.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?