|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  265 266 [267] 268 269   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
22.8.2007 6:18:38   
ada2
mali je čisto v risanke zatopljen...

še to moram povedat, da smo končno NUšino sobo porihtaliuser posted image user posted image user posted image
sem dobila luštno mizo za 29 eur. in včeraj sva se z Nušo resno lotile zadeve in imele v 3,5 urah vse (no skoraj vseuser posted image  rešeno). nekaj malega je še za danes ostalo. ampak ne morem verjeti, da je toliko robe lahko bilo v tako mali sobiuser posted image user posted image user posted image

Nuša je bila čisto navdušena. je rekla, da ima zdaj pa lepo sobouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6651
22.8.2007 6:19:42   
ada2
aha, evo jo....

novo stranuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6652
22.8.2007 6:21:06   
ada2
nič, ve se kar lepo v službo spravljajte, ali pa spite, karkoli je že vaš namen, jaz grem pa risanke gledatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6653
22.8.2007 8:17:47   
Naty_ka
Jutro...user posted image

Ada in sta naročila kakšno fensi spalnico?

Daj poslikaj malo Nušino sobico, da vidimo vajino umetnijo.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6654
22.8.2007 8:47:13   
jana26
Dobro jutro

al se me še spomnite user posted image  user posted image

evo pišem že v tretje in upam da mi sedaj uspe

Najprej en velik objem za BUBI upam,

da je sedaj vse ok in da se počutiš kar se da dobro. Me je precej streslo in obenem postalo malo strah user posted image  (vse tiste ki še ne veste) tudi pri nas pričakujemo user posted image  ali user posted image  in sem že na polovici user posted image , rok imam namreč 9.1.08 user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6655
22.8.2007 8:53:31   
jana26
Drugače pa se v nedeljo čisto zares preselimo.

Mala dva gresta s 3.9 v vrtec in komaj čakam, saj se bomo vsi spočili, ker sta živa 100/h in je včasih res težko krotit. user posted image

Kar se pa tiče plenic ju ne bomo še kmalu odvadili, saj A kar skače in se trese od trme ko ga posedim na wc ali kahlo, J pa tako tako, še najraje naredi svoje ko je v plenici user posted image .
Se mi pa zdi, da jih porabimo več kot kdajkoli do sedaj, saj pojesta abnormalne količine sadja in posledica je neprestano odvajanje user posted image  user posted image  user posted image
Si ju ne predstavljam brez plenic v novem stanovanju user posted image  user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 6656
22.8.2007 8:58:00   
petarda
Ooooooooo Jana...ravno včeraj sem se nate spomnilauser posted image ...ajde pridi v mesto na kavouser posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 6657
22.8.2007 8:58:45   
petarda
(vse tiste ki še ne veste) tudi pri nas pričakujemo ali in sem že na polovici , rok imam namreč 9.1.08

oooooooooooo user posted image  čestitke user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6658
22.8.2007 9:00:04   
jana26
Brez dude smo že zelo dolgo, se sploh ne spomnim več točno od kdaj user posted image .

Na veliko sta začela govorit in ponavljat, tako da ju tudi kar zastopimo. Težave jima delajo nekatere črke kot npr. ž tako da je Anže ponavadi An, najpogosteje pa kar Jaka user posted image

Sedaj sem pa že pozabila, kaj sem vam želela povedat user posted image  user posted image  No,  upam da mi do konca tedna uspe še priti na računalnik.

LP in mejte se radi

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 6659
22.8.2007 9:03:17   
jana26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ooooooooo Jana...ravno včeraj sem se nate spomnilauser posted image ...ajde pridi v mesto na kavouser posted image

Z veseljem bi prišla samo mala dva nimam kam dat, s seboj ju pa ne bom vzela, ne bi spila niti požirka kave user posted image  Mogoče v petek, ko grem v mesto podaljšat vozniško

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6660
22.8.2007 9:08:00   
petarda
Mogoče v petek, ko grem v mesto podaljšat vozniško

okuser posted image  

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 6661
22.8.2007 9:20:45   
*bubi*
Čestitke, Jana user posted image user posted image user posted image . Glede na to, da piše  user posted image  ali user posted image , 2 punčki odpadeta? user posted image  Želim ti vse naj naj do konca!

Mala dva gresta s 3.9 v vrtec

Bubi tudi, pa ne vem, al naj narišem user posted image  al user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 6662
22.8.2007 9:23:56   
*bubi*
Jaz sem ko cota danes. Mislim, da bom spet začela kavo pit. Zdaj sem 14 dni čisto abstinirala, to vreme pa me je tak potolklo... Pa zmigat bi se lahko šla, da si tlak dvignem, zdaj se celo sonček kaže user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6663
22.8.2007 9:27:53   
petarda
Bubi tudi, pa ne vem, al naj narišem al

user posted image user posted image user posted image  a res??? Ti kar nariši user posted image  user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6664
22.8.2007 11:18:49   
jana26
Bubi tudi, pa ne vem, al naj narišem user posted image  al user posted image

Jaz se prav vesela user posted image  da ju dam, vendar vseeno upam da se bosta A&J dobro vklopila. Glede vzgojiteljice pa nimam zaenkrat nobenih pripomb, saj smo dobili najboljšo v celem vrtcu user posted image  user posted image (tudi ostali pravijo tako) po vrhu pa se še poznamo in res nimam zaenkrat nobenega strahu, tako da komaj čakam na prvi dan user posted image

< Sporočilo je popravil jana26 -- 22.8.2007 11:20:24 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6665
22.8.2007 13:02:48   
Naty_ka
Jana, user posted image , me veseli da je vse v redu.
Samo, PDP pa imaš specialen. Za novo leto ga še fajn žuraš, potem pa lepo rodit...user posted image

Bubi, prav si storila da si vpisala bubija v jaslice. Boš videla. Bo prav vesel da se bo lahko igral med večimi otroki kot sedaj.

inteligence.

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 6666
22.8.2007 13:04:09   
Naty_ka
Ste videle? Zgornja objava je bila 6666. Marička pomagaj! Ziher me bo zadela kakšna katastrofa, ker sem napisala objavo na 6666 user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6667
22.8.2007 13:05:30   
catja2
JANA pa kje hodiš; sem te že tak pogrešala user posted image user posted image

ŠE dobro, da sem sedela, ker bi me kar na rit vrglo, ko sem prebrala, da si že na pol poti do nove user posted image  in da to komaj sedaj poveš!!!!!! ČESTITAM in obenem čestitam, da nista user posted image user posted image , ker tega pa ti ne privoščim user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 6668
22.8.2007 13:08:37   
catja2
Po dolgem času so mi včeraj rač. popravili, danes pa sem že 3x istoobjavo napisala pa mi je user posted image  zaštekal...

Včeraj smo bili z Jakom na pregledu v MB in JE ZDRAV user posted image user posted image user posted image ; ne morem vam povedati, kakšno olajšanje je to zame user posted image

Potem smo imeli cepljenje ampak spet ni bilo nič iz tega, ker moramo čakati 6 tednov po vod. kozah in če takrat ne bo vse ok nam bodo prejšnja cepljenja zapadla user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6669
22.8.2007 13:08:53   
Naty_ka
No, sicer pa sem danes že dobila dozo. Sem bila pri svetovalki za izobraževanje in je naredila iz mene največjega lenuha in ne vem kaj še vse. Sem se tako razpuser posted image  da se mi je na koncu opravičila in da baje ni hotela biti tako nesramna.
Mi je tupila v glavo, da se v gostinstvu ne dela zvečer in ponoči in da je to da nimam varstva za malega samo izgovor...user posted image  babji.
Res mi je dvignila pritisk.

Pa baje si je vsak sam kriv za to da ostane brez službe...user posted image user posted image
In na koncu sem ji komaj dopovedala da sem pri njej zato da mi pomaga poiskati kakšno varianto glede moje prekvalifikacije oz. študija VII. stopnje.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6670
22.8.2007 13:11:51   
catja2
Danes sem bila drugič na razgovoru za službo in skoraj 100% sem JO DOBILA user posted image user posted image user posted image  in to ne za delo gospodinje oz. čistilke ampak za receptorja!

Sicer sem dobila teksza prevajati in sem se kar malo mučila, ker že dolgo nisem v tujih jezikih govorila, ampak sem jih zgleda prepričala user posted image

Sem tak vesela, za Jaka in danes za sebe
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6671
22.8.2007 13:15:38   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

No, sicer pa sem danes že dobila dozo. Sem bila pri svetovalki za izobraževanje in je naredila iz mene največjega lenuha in ne vem kaj še vse. Sem se tako razpuser posted image  da se mi je na koncu opravičila in da baje ni hotela biti tako nesramna.
Mi je tupila v glavo, da se v gostinstvu ne dela zvečer in ponoči in da je to da nimam varstva za malega samo izgovor...user posted image  babji.
Res mi je dvignila pritisk.

Pa baje si je vsak sam kriv za to da ostane brez službe...user posted image user posted image
In na koncu sem ji komaj dopovedala da sem pri njej zato da mi pomaga poiskati kakšno varianto glede moje prekvalifikacije oz. študija VII. stopnje.

Jaz sem danes bila 1. pri mojem svetovalcu in moram povedati, da se mi je zdelo lepo, da je bil tak razumen...

Nič ni kompliciral, edino rekel mi je, če bi šla v tujino delat oz. če bi šla za tur. vodiča in sem rekla, da ne grem zaradi otrok in je takoj razumel, in ni več s tem težžil; je verjetno mislil, da še nimam otrok... Res sem se čudila, da imajo v ormoškem zavodu takšnega človeka user posted image

Naty ti pa ne poslušaj te babe zmešane; mogoče bo kdaj ona tudi brez službe potem bo pa videla kako si si sam kriv... user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6672
22.8.2007 13:20:59   
Naty_ka
Saj moja svetovalka ko je na zavodu, tista je super. Ni bilo problema.
Ta ko pa ima prek izobraževanje, ta pa je malo fčekjena.user posted image

inteligence.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6673
22.8.2007 13:21:53   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: catja2

Danes sem bila drugič na razgovoru za službo in skoraj 100% sem JO DOBILA user posted image user posted image user posted image  in to ne za delo gospodinje oz. čistilke ampak za receptorja!

Sicer sem dobila teksza prevajati in sem se kar malo mučila, ker že dolgo nisem v tujih jezikih govorila, ampak sem jih zgleda prepričala user posted image

Sem tak vesela, za Jaka in danes za sebe
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo! Ful sem vesela zate!user posted image

inteligence.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6674
22.8.2007 13:33:13   
Urša
Jana26, WB! Čestitke!!!user posted image  Pa kje si tako dolgo hodila??? user posted image user posted image user posted image Bo res ''samo'' eden? Se spomnim, ko si mi pravila, da imate dvojčke v familiji.
Catja, super, fuuul ti privoščim!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  265 266 [267] 268 269   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  265 266 [267] 268 269   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.