|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
22.8.2007 15:01:47   
pajac
veš, da te bom.... Dober tek pa dobro pizzo naredi...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 7901
22.8.2007 15:03:06   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

veš, da te bom.... Dober tek pa dobro pizzo naredi...user posted image

Hvala, bom!!!!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7902
22.8.2007 15:25:40   
Talika19
No mene še kar enako boli kot prej. Kot ena menstruacija, po mojem da to niso popadki.user posted image user posted image
Zdej hodim gor in dol, da bi še mal pospešla zadeve, da se ne bo vse samo umirilo. Sam dokler ni nekih rednih popadkov, itak nimam kaj, a ne?user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 7903
22.8.2007 15:27:49   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

No mene še kar enako boli kot prej. Kot ena menstruacija, po mojem da to niso popadki.user posted image user posted image
Zdej hodim gor in dol, da bi še mal pospešla zadeve, da se ne bo vse samo umirilo. Sam dokler ni nekih rednih popadkov, itak nimam kaj, a ne?user posted image user posted image

Žal ti ne morem povedati, ker na žalost moj čas še ni prišel!!!

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7904
22.8.2007 15:32:03   
pajac

Talika ti kar hodi... vsako telo drugače ocenjuje bolečino... ene ravijo da je občutek kot pred user posted image .. no lahko da se bo vse šele stopnjevalo... kar move, move...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7905
22.8.2007 15:36:24   
abc100
PAJAC, tale tvoj levček tok žalostno gleda, verjetn je že od samga začetka vedu, da bo devica!!!
Jest sem tud upala da bo levček tako kot njegov oči, pa sem se tud jest zmotila.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7906
22.8.2007 15:36:38   
tia01
Ja ja bom spremenila podpisuser posted image .
Pajac - aja sej kukr sm jst razumela mojo ginekologinjo, mi v ponedeljek potem kar sprožijo, če še ne bo nič, samo zdaj me pa mal skrbi, da sm jo narobe razumela in da me bojo pol sam matral notr še ene par dniuser posted image . Ker jaz bom v ponedeljek (če bom še v enem kosu - upam da ne) šele 5 dni čez rok, G mi je pa glih 14 dni nazaj omenjala da pri prvorodkah čakajo 1 teden, potem pa ponavadi sprožijo. Vem pa da so pri Mony čakali dalj časa a ne??

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7907
22.8.2007 15:37:56   
tia01
Men je pa čist fajn da ne bo levček. Levčki so ful zakomplicirani, trmasti, svojeglavi,...

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7908
22.8.2007 15:42:51   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Men je pa čist fajn da ne bo levček. Levčki so ful zakomplicirani, trmasti, svojeglavi,...

Levi so res taki, vendar sem od začetka mislna da bo levuser posted image . Za device pa pojma nimam kakšne so. Ne poznam nobenga. user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7909
22.8.2007 15:47:15   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Ja ja bom spremenila podpisuser posted image .
Pajac - aja sej kukr sm jst razumela mojo ginekologinjo, mi v ponedeljek potem kar sprožijo, če še ne bo nič, samo zdaj me pa mal skrbi, da sm jo narobe razumela in da me bojo pol sam matral notr še ene par dniuser posted image . Ker jaz bom v ponedeljek (če bom še v enem kosu - upam da ne) šele 5 dni čez rok, G mi je pa glih 14 dni nazaj omenjala da pri prvorodkah čakajo 1 teden, potem pa ponavadi sprožijo. Vem pa da so pri Mony čakali dalj časa a ne??

Tia, jest imam tud dons rok in so mi rekli, da mi bodo sprožili v ponedeljek. Očitno je plodovnica že tolk zrela in ne bodo čakali, čeprav je blo men tud čudno, ko so mi rekli, naj pridem v ponedeljek rodit (kot da bi šla na zmenek user posted image user posted image ).

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7910
22.8.2007 15:55:06   
tia01
Ja jst po moje celo noč iz nedelje na ponedeljek ne bom spala, ker bom živčna. Sej drugač res komi čakam, sam če pa tkole veš da morš it in si prou naročen, si pa po moje prou živčenuser posted image . Bi blo bolš, da bi sredi noči letela v P, ker bi me zvijal, a ni res no?

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7911
22.8.2007 15:55:51   
tia01
Škoda je idin to, da greš ti v Kranj, jst pa v Lj.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7912
22.8.2007 16:00:43   
Talika19
Ja men je blo tud ful smešen, ker so me naročili na porod. Jest sem si to tud drugač predstavljala in bom po mojem tud bolj živna kot bi bla drugač. Že dons ko sem prišla v porodnišnico, me je kar mal stisnilo pri srcu.
Ampak jest še vedno upam na današnjo bolečino in pojav popadkov. user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7913
22.8.2007 16:01:46   
April
Pajac, daj mi prosim povej, kaj naj vzamem s sabo v p, da se bom brez problema pokakala.user posted image  Prvič vem, da sem imela slive, potem sem spila ene 4 litre donata. Ampak psiha očitno dela svoje, ker men je bla to po porodu ravno najhujš. Sem zadnjič zasledila, da sta z Antigono nekaj omenjale kar se kupi v lekarni, pa se mi ne da it nazaj iskat.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7914
22.8.2007 16:02:11   
abc100

Ja men je blo tud ful smešen, ker so me naročili na porod. Jest sem si to tud drugač predstavljala in bom po mojem tud bolj živna kot bi bla drugač. Že dons ko sem prišla v porodnišnico, me je kar mal stisnilo pri srcu.
Ampak jest še vedno upam na današnjo bolečino in pojav popadkov. user posted image user posted image user posted image

A ti maš preglede v porodnišnici?

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7915
22.8.2007 16:05:24   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

A ti maš preglede v porodnišnici?

Ja ker sem se tako zmenila. G imam v leonišču  v LJ in bi tja hodila še en teden po roku. Ker pa mi je že zoprno se vozit 40km od doma v LJ, sem vprasala, ce lahko pridem kar na pregled ko imam rok v P, pa so rekli, da ja.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7916
22.8.2007 16:10:50   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: April

Pajac, daj mi prosim povej, kaj naj vzamem s sabo v p, da se bom brez problema pokakala.user posted image  Prvič vem, da sem imela slive, potem sem spila ene 4 litre donata. Ampak psiha očitno dela svoje, ker men je bla to po porodu ravno najhujš. Sem zadnjič zasledila, da sta z Antigono nekaj omenjale kar se kupi v lekarni, pa se mi ne da it nazaj iskat.

Jaz prisegam na Importal... taki prašek ki se zmeša z vodo in zmehča blato... ni pa krčev kot po tbl... je pa bil cca 2 jurja (ta stara škatla milsim 20 vrečk... Pa prvi dan vzamem 2 vrečki, naslednje jutro dve in potem po eno za nekaj dni... Sam mi je pa to ponavadi pomagalo že isti dan... vsaj meni no...)

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7917
22.8.2007 16:11:45   
abc100
Jest sem pa mela rok v ponedeljek, v torek sem mela pa pregled pri G. Zdej me ni pa nč več naročila k sebi, ampak m i je sam rekla da moram v petek zjutraj it v LJ porodnišnico. Upam da se bo do petka kej premaknil tm uspodi!!!!

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7918
22.8.2007 16:15:45   
tia01
Pajac a ti boš vzela v P te tablete Importal??

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7919
22.8.2007 17:07:54   
Anonimen
Mene pa že od včeraj boli spodaj,tako da težko vstajam in hodim kot bi bila usranauser posted image No tri-krat sem šla že sračkat.

Danes pa se mi je nekaj zgodilo.Nekaj groznega za matiuser posted image user posted image
Maša je padla iz igrala (železni vlak) in zgubila zavest.Jest sem mislila da bom umrla.Dobro da je bil tam en očka in naju je hitro pobasal v avto in v dežurno.Maša je v avtu počasi prihajala k sebiuser posted image
Jaz pa še dolgo nisem.Kako grozno je videti svojega otroka,ko zgubi zavest in to v tvojem naročjuuser posted image user posted image user posted image
Kar vrtelo se mi je v glavi-joj enega bom dobila eno pa izgubilauser posted image user posted image
Se pa ni udarila v glavo ampak je s prsnim košem priletela na štango in ji je vzelo sapo.Meni pa 10 let življenja....

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 7920
22.8.2007 17:13:28   
Talika19
Ojej, uboščka, ****. Ti verjamem, da je bilo grozno. Dobro, da se je vse lepo končalo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7921
22.8.2007 17:19:52   
Talika19
Drugače pa mene danes tako boli po amnioskopiji. Zdej pa ful upam, da bo to šlo v kakšne popadke.
Mogoče bova pa res skupaj v P.user posted image user posted image

Drugače so me pa naročili za porod kar v ponedeljek, mi bodo predrli mehur, baje.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7922
22.8.2007 17:21:12   
abc100
Boga Maša! Ziher jo dones že cel dan crtaš!
Kako se pa ti počutiš?

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7923
22.8.2007 17:24:07   
tia01
Boga Mašika!!!!!! Samo da je vse ok!! Še dobro da nisi od same groze popadkov dobila. Si pa predstavlam, da je moglo bit grozno. No vi se kar cartajte, pa bo.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7924
22.8.2007 17:24:33   
abc100

Drugače pa mene danes tako boli po amnioskopiji. Zdej pa ful upam, da bo to šlo v kakšne popadke.

Kaj pa je to amnioskopija?

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?