|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  317 318 [319] 320 321   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
22.8.2007 18:20:53   
tia01
Ti pa si faca Pajacuser posted image user posted image user posted image user posted image , sm se ornk nasmejala k sm nas tri z April zagledala na wc-juuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7951
22.8.2007 18:23:00   
tia01
Kaj si že šla???

Ne, ne nisem še šla. Bom kar počakala na mojga dragega, pa me bo jutri peljal v lekarno, pa še v Baby center, ker je obljubil, k se mu učer ni dal. Sm pa zdele usput mogla še posodo pomit (od učeriuser posted image ), pa sm vmes mal skakala na RR. Ampak zdej sm končala s pomivanjem posodeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7952
22.8.2007 18:26:46   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Poglej, lahko da prenošenost nima veze s tem, kar se je zgodilo tvojemu bratu... (lahko pa da, se razume..) Samo če je imel popkovnico zadrgnjeno okoli vratu ni dobival zadosti kisika in s tem ustvaril pogoje za izločanje mekonija že pred porodom (zelena plodovnica je zaradi prezgodaj izločenega blata..).. Je pa po drugi strani lahko tudi problem v posteljici...

Pa ko smo se mi rojevali še ni bilo ne CTG ja (vsaj moja mami ne ve kaj je to) UZ pa so ti naredili če si bil ne vem kaj....

Z paniko samo škoduješ user posted image .. Ko boš pri G zateži, tako da te bodo bolj gledali, doma pa pazi pač na tistih vsaj 10 gibov...

PDP je itak bolj fiktiven datum... čeprav se vsi držimo točno določenega dneva, vključno z mano vred user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse to vem, ampak odmislt pa tud ne morem. Drugač sem zlo pozitivno naravnana, sam sem skoz mela v glav, da bom jest prej rodila, zdej pa našga Janeza še kr ni pa ni uzuni. Po drugi strani je pa ok da še nisem rodila, da se doma čim več poštima. Vodovodar se kr noče od bajte spokat. Ne vem kok časa bo še rabu da poštima stvari.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7953
22.8.2007 18:29:18   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Sm pa zdele usput mogla še posodo pomit (od učeriuser posted image ), pa sm vmes mal skakala na RR. Ampak zdej sm končala s pomivanjem posodeuser posted image user posted image user posted image .

Zato pa jest pravim hvala bogu, da so pomivalca iznajdl.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7954
22.8.2007 18:31:19   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Vse to vem, ampak odmislt pa tud ne morem. Drugač sem zlo pozitivno naravnana, sam sem skoz mela v glav, da bom jest prej rodila, zdej pa našga Janeza še kr ni pa ni uzuni. Po drugi strani je pa ok da še nisem rodila, da se doma čim več poštima. Vodovodar se kr noče od bajte spokat. Ne vem kok časa bo še rabu da poštima stvari.

To je najbolj pomembno...

Imaš pa vsaj vodovodarja doma če ti voda odteče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7955
22.8.2007 18:31:47   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Mene pa že od včeraj boli spodaj,tako da težko vstajam in hodim kot bi bila usranauser posted image No tri-krat sem šla že sračkat.

Danes pa se mi je nekaj zgodilo.Nekaj groznega za matiuser posted image user posted image
Maša je padla iz igrala (železni vlak) in zgubila zavest.Jest sem mislila da bom umrla.Dobro da je bil tam en očka in naju je hitro pobasal v avto in v dežurno.Maša je v avtu počasi prihajala k sebiuser posted image
Jaz pa še dolgo nisem.Kako grozno je videti svojega otroka,ko zgubi zavest in to v tvojem naročjuuser posted image user posted image user posted image
Kar vrtelo se mi je v glavi-joj enega bom dobila eno pa izgubilauser posted image user posted image
Se pa ni udarila v glavo ampak je s prsnim košem priletela na štango in ji je vzelo sapo.Meni pa 10 let življenja....

O, boga, no. user posted image  Zelo dobro vem kako je to, če otrok pade in je nezavesten. user posted image   Takrat misliš, da je vsega konec. našmu mišku je spodrsnilo na ravnih tleh in je padel vznak. user posted image  Groooza! Hvala Bogu, da je z Mašiko vse o.k. Pri nas ni bilo. user posted image   No, pa sedaj kaže, da bo kljub vsemu vse o.k. user posted image  (upam).

Ti pa res vzame najmanj 10 let življenja. Jaz sem sedaj posledično preveč zaščitniška. Če bo kje kdaj slišala kako mamo viti za svojimi otroci: Pazi, previdno, zelo je nevarno, boš padel,...! No, to bom sigurno jaz! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7956
22.8.2007 18:32:51   
pajac

Ne, ne nisem še šla. Bom kar počakala na mojga dragega, pa me bo jutri peljal v lekarno, pa še v Baby center, ker je obljubil, k se mu učer ni dal. Sm pa zdele usput mogla še posodo pomit (od učeriuser posted image ), pa sm vmes mal skakala na RR. Ampak zdej sm končala s pomivanjem posodeuser posted image user posted image user posted image .

Sem te že videla letet v lekarno... user posted image user posted image user posted image user posted image Saj bi ti to tudi tvoj dragi lahko prinesel ali pa bi ti jaz dala... čeprav jih imam samo še par doma...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7957
22.8.2007 18:33:48   
abc100

Imaš pa vsaj vodovodarja doma če ti voda odteče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti pa si faca!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam če bi vidla tega deca, bi si želela, da je otrok še ene 14 dni notr.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7958
22.8.2007 18:34:30   
pajac
Jumpy spet kukaš pri nas... user posted image user posted image user posted image Še mi nisi naslova dala... sem še v enem kosu in primernega raspoloženja!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7959
22.8.2007 18:35:25   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Ti pa si faca!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam če bi vidla tega deca, bi si želela, da je otrok še ene 14 dni notr.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eto vidiš... ti kar lepo Janeza pusti noter... mogoče pa ga je videl pa se zdaj skriva...user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7960
22.8.2007 18:35:44   
tia01
Zato pa jest pravim hvala bogu, da so pomivalca iznajdl.

Jst bi tut mela pomivalcauser posted image user posted image user posted image . Sam nimam placa zangauser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7961
22.8.2007 18:37:49   
abc100

Jst bi tut mela pomivalcauser posted image user posted image user posted image . Sam nimam placa zangauser posted image

Narobe razmišlaš!!!!!!! Za take stroje se MORA plac najdit. Škoda k zložlivi ne obstajajo, bi ga lahko pod pojstlo spravla. 

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7962
22.8.2007 18:38:50   
abc100

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eto vidiš... ti kar lepo Janeza pusti noter... mogoče pa ga je videl pa se zdaj skriva...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  JA, TO BO TO!!!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7963
22.8.2007 18:39:47   
pajac

Ti povem kaj je meni oj enkrat naredil....

Pred leti sva bila nekje  po trgovinah in so imeli prezentacijo pomvalnih strojev Candy.. in ko sva šla mimo (kot obetajoči mladi par) naju je hostesa nagovorila...
Moj dragi, ne pet ,ne šest mene objame in izjavi: jaz sem že izbral....user posted image ...

Mene je skoraj kap.... hostesa pa šokirana, da je to izjavo preživel...

Hmmm dobro, da sem se spomnila... se mu bom oddolžila zdaj ko bo user posted image , pa bo pomivanje njegova naloga...  user posted image

Saj a ne, pašta se da skuhat v 2 pisktih ali pa 6.- tih.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7964
22.8.2007 18:40:21   
tia01

[/quote]

Sem te že videla letet v lekarno... user posted image user posted image user posted image user posted image Saj bi ti to tudi tvoj dragi lahko prinesel ali pa bi ti jaz dala... čeprav jih imam samo še par doma...user posted image user posted image user posted image

[/quote]

Ah sej itak morm mojga kej od bajte spravt, kadar ni doma. Sej je lekarna čist blizu, sam k se mi ne da v avto basat, ker komi za volan pridmuser posted image user posted image . Bom že spravla mojga jutr v baby center, potem pa še usput v lekarno, pa bo.
Joj Pajac, ampak jst res upam, da bova midve skupi v sobi oz. me tri (še april). Pa zdej ne vem, men se zdi da je bla še ena zaintereserana, pa se ne spomnm kerauser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7965
22.8.2007 18:43:02   
tia01
Saj a ne, pašta se da skuhat v 2 pisktih ali pa 6.- tih.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj Pajac you're killin me!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7966
22.8.2007 18:46:31   
tia01
Ah sej itak morm mojga kej od bajte spravt, kadar ni doma. Sej je lekarna čist blizu, sam k se mi ne da v avto basat, ker komi za volan pridm . Bom že spravla mojga jutr v baby center, potem pa še usput v lekarno, pa bo.
Joj Pajac, ampak jst res upam, da bova midve skupi v sobi oz. me tri (še april). Pa zdej ne vem, men se zdi da je bla še ena zaintereserana, pa se ne spomnm kera

Ups zgori sm se zmotla, sm hotla napisat da ga morm z bajte spravt, kadar JE doma.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7967
22.8.2007 18:58:12   
tia01
Ja kam ste pa zdej vse pobegnile??

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7968
22.8.2007 19:03:37   
pajac
Jaz sem na vse sms je mogla odgovorit... zdaj že imam prepisano sporočilo iz nosečnost od tedna do tedna...user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7969
22.8.2007 19:04:47   
pajac
Talika je hotela rodit sam ona gre v Kr WC je zasedat user posted image user posted image user posted image user posted image ..
Grem jaz kakih 15 min počivat potem pa k mojm na obisk... se tipkamo zvečer...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7970
22.8.2007 19:06:18   
Talika19
Mene še vedno spodaj boli, ampak žal nič ne napreduje. Sem šla na en sprehod (cca.1,5km), pa je že kar težko.
Očitno danes s te moke ne bo kruha.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7971
22.8.2007 19:10:12   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Mene še vedno spodaj boli, ampak žal nič ne napreduje. Sem šla na en sprehod (cca.1,5km), pa je že kar težko.
Očitno danes s te moke ne bo kruha.user posted image user posted image

Ja, jest tud zmeri teži hodm na sprehode.  

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7972
22.8.2007 19:11:48   
abc100
JUHU!!!! Dež je začel padat. Upam da bom spet dobr spala. Zdele dva dni k je dež ponoči spim kot ubita.user posted image user posted image
Prej pa nisem nč spala. Vse kosti spodi me že bolijo, pa nikukr ne najdem ta pravga položaja. 

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7973
22.8.2007 19:15:16   
tia01
Papa Pajac, se tipkamo zvečer!! user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7974
22.8.2007 19:16:30   
tia01
Mene je pa prej neki zgrabl, kukr en popadk, pa sm takoj začela perilo zlagat, pa gor pa dol hodt, pa... Ampak zdej že pol ure ni nčuser posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  317 318 [319] 320 321   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  317 318 [319] 320 321   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?