|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  314 315 [316] 317 318   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
22.8.2007 11:31:22   
pajac
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče bo pa kaj sprožilo.... se še vedno smejim........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7876
22.8.2007 11:32:47   
April
Talika, jaz imamobčutek, da ne boš do ponedeljka zdržala.user posted image
Ko pa ti mehur predrejo, pa dobiš hitro svoje popadke, z umetnimi pa mal pomagajo, da gre hitreje.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7877
22.8.2007 11:34:20   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Pa da se vam javim. Danes sem imela amnioskopijo v P KR. Odprta sem dobra 2 cm, plodovnica mlečna. No in potem mi reče, pridite v ponedeljek rodit. A kar rodit? Pol sem pa vprašala kako bo to izgledalo, pa je rekla, da mi bodo predrli mehur, pol pa bo šlo naprej.
A potem dobiš svoje popadke ali ti našopajo umetne? Ker jest bi ful rada imela svoje.

No, ampak že vse od pregleda mene spodaj boli kot pri menstruaciji (bolečine in rahli krči). Tko, da mogoče ne bomo čakali do ponedeljka.

user posted image user posted image user posted image

Zdej samo upam, da bo šla bolečina navzgor in ne navzdol. Mogoče pa še rodimo levčka.

No pa še toliko v vednost: lev se v devico prestavi 23.8. ob 14:07. Tako, da jaz razumem, če se user posted image  rodi do te ure je še levček, potem pa devica.

Jah, sicer po predrtju mehurja dobiš (po pravilih iz knjig, da se razumemo) lastne popadke...sicer pa ti še dodajo umetne če tvoji ne zadostujejo....

Kar migat in user posted image lepo gledat...pa bo..

Ali pa April ..kaj bo v naslednjem življenju... velik smeha tudi pomaga,...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7878
22.8.2007 11:34:28   
April
Jaz sem že obupala, da bi karkoli pomagalo. Zdaj pa vdana v usodo lepo čakam kdaj me doletiuser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7879
22.8.2007 11:35:28   
pajac
jaz pa se orientiram na tvoj ticker April....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7880
22.8.2007 11:37:28   
April
Ja tvoj tiker je zaključil svoje poslanstvo.user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7881
22.8.2007 11:38:32   
pajac
ko bi le... hudič se še premika....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7882
22.8.2007 11:40:00   
April
Kaj imaš privide? user posted image Nč se ne premika, sam tist srček pa res še ni do konca prlezu.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7883
22.8.2007 11:42:00   
pajac
ja ravno to pravim... ko sem bila v 40 tednu je bil nekje na 38. tednu.. zdaj je že skoraj pri 40...

Sem ga takrat šla popravljat, sem mislila da se je nekaj zašuštralo pa se ni..user posted image ... Tako da on še naprej drsi... Mogoče ve kaj, kar mi ne??? user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7884
22.8.2007 11:43:02   
pajac
grem malo počivat... me je ubilo današnje spoznanje pri G...

user posted image pa žurira po mojem želodcu...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7885
22.8.2007 11:43:48   
April
Mene bi živciral, zato bi ga dala že zbrisat.user posted image

Grem zdaj Bena dat spat.user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7886
22.8.2007 11:44:50   
April
no pa gremo vsi v pojstlo ovce štetuser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7887
22.8.2007 12:00:32   
abc100
Pajac, ti si že tok čez rok, da bo tvoj otrok tok velik k bo vn pršu, da bo že za v malo šolo!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7888
22.8.2007 12:58:49   
abc100
Pa kje ste vse???

Ponoč ste vse kle gor, čez dan pa spite, al kaj?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7889
22.8.2007 13:18:19   
tia01
Jupiiii spet je elektrika pr naš bajt!!! Sm bla čist zmešana brez RR dons. Sm mogla takoj Pajacki sms poslat, da preverim, če sem kaj zamudilauser posted image . Pajac a ti greš tut najkasneje v soboto?? Ja jst pa v ponedeljek, tko da če bo šlo pri vseh tako, potem bomo kakšen dan z April res skupaj v P!!user posted image Ampak seveda še vedno upamo na danes!! Men bi blo fino na rok rodit!! Če prav ne kaže tko. Se bom dons lotla pospravljanja, pa pucanja po tleh,... Mogoče bo kaj pomagalo. UPAM!!!!!!! Pridem spet na RR čez kake dve urce, ko se malo pretegnemuser posted image . Papa

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7890
22.8.2007 14:13:18   
tia01
Evo jst mam že pavzo pr pucanjuuser posted image user posted image , čeprou sm mela že par telefonov vmes (se vid da je dons moj PDP, pa vse zanima če sm pozabla sporočit da je timon že uzunuser posted image user posted image ), no ampak sej grem nazaj pucat...

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7891
22.8.2007 14:24:33   
Antigona
PDP 22.8.2007, hm... se pravi da bomo jutri rodili :-)

Tia spet bo treba podpis spremenit user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7892
22.8.2007 14:37:55   
Talika19
Najboljši podpis imata sedaj Pajac (se ne grem več) al pa **** (mah ko bo pa bo).
user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 7893
22.8.2007 14:49:45   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Pa da se vam javim. Danes sem imela amnioskopijo v P KR. Odprta sem dobra 2 cm, plodovnica mlečna. No in potem mi reče, pridite v ponedeljek rodit. A kar rodit? Pol sem pa vprašala kako bo to izgledalo, pa je rekla, da mi bodo predrli mehur, pol pa bo šlo naprej.
A potem dobiš svoje popadke ali ti našopajo umetne? Ker jest bi ful rada imela svoje.

No, ampak že vse od pregleda mene spodaj boli kot pri menstruaciji (bolečine in rahli krči). Tko, da mogoče ne bomo čakali do ponedeljka.

user posted image user posted image user posted image

Zdej samo upam, da bo šla bolečina navzgor in ne navzdol. Mogoče pa še rodimo levčka.

No pa še toliko v vednost: lev se v devico prestavi 23.8. ob 14:07. Tako, da jaz razumem, če se user posted image  rodi do te ure je še levček, potem pa devica.

če si kaj  mogoče  spremljala  moje  poste....meni so  pred  enim  tednom predrli mehur.  odprta sem  bila  4  cm in  brez popadkov,vsaj čutila jih nisem.tako  da sem  v miru opravila  vse predporodne priprave in potem  v porodno,kjer so  mi predrli mehur.nič ne  čutiš,samo kar naenkrat  odteče voda.čez  kake pol  ure,me je začelo  malo  zvijati in ker se  hitro odpirala   sem  čez  eno  uro  rodila.
tako da,če  se pa ne bi,bi mi pa dodali še umetne popadke  po  flaši.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7894
22.8.2007 14:51:11   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Pajac, ti si že tok čez rok, da bo tvoj otrok tok velik k bo vn pršu, da bo že za v malo šolo!

Za takšne izjave uporabljam strelno orožje user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj me heca da tam od 6 kil gor se lahko pritožujem sicer pa ne.... user posted image user posted image user posted image

Bom p povedala svoji G v petek mogoče se me usmilijo....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 7895
22.8.2007 14:52:00   
Antigona
Janana a si šla na sprehod?

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 7896
22.8.2007 14:53:06   
Antigona
Pajac a si že kej zvedla. Po seridonu je sicer za odtenek boljše, ampak daleč od dobro....

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7897
22.8.2007 14:54:13   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Jupiiii spet je elektrika pr naš bajt!!! Sm bla čist zmešana brez RR dons. Sm mogla takoj Pajacki sms poslat, da preverim, če sem kaj zamudilauser posted image . Pajac a ti greš tut najkasneje v soboto?? Ja jst pa v ponedeljek, tko da če bo šlo pri vseh tako, potem bomo kakšen dan z April res skupaj v P!!user posted image Ampak seveda še vedno upamo na danes!! Men bi blo fino na rok rodit!! Če prav ne kaže tko. Se bom dons lotla pospravljanja, pa pucanja po tleh,... Mogoče bo kaj pomagalo. UPAM!!!!!!! Pridem spet na RR čez kake dve urce, ko se malo pretegnemuser posted image . Papa

Ne vem, jaz nisem 100% tako mi je danes rekla G..
S kolegico sem se menila in sva obe menja da če bo CTG v petek normalen, pa da me ne mislijo poslati v porodnišnico rodit, nima smisla tamo svetit... tako da grem le, če mi bodo kaj sprožali sicer pa ne... No tako se bom probla zmenit.. Drugače ne vidim smisel ležanja in glumljenja gljive...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 7898
22.8.2007 14:56:04   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Pajac a si že kej zvedla. Po seridonu je sicer za odtenek boljše, ampak daleč od dobro....

nič še žal...user posted image Ga bom poklicala, če me ne bo on preden gre iz službe.. mogoče je Bratanič kje leteč... Javim..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 7899
22.8.2007 14:58:57   
Antigona
nič še žal...user posted image Ga bom poklicala, če me ne bo on preden gre iz službe.. mogoče je Bratanič kje leteč... Javim..

Upam, da kaj zveš, pokliči me, ker bom sedaj škatlo ugasnila, morm it pizzo narest.... Sem že lačna, tko kot vedno user posted image ...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 7900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  314 315 [316] 317 318   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  314 315 [316] 317 318   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?