|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
19.8.2007 14:54:52   
mala pikica
Pozdravček še od mene!

Zasanjana in sonček balonček bomo pa skupaj uživale v morfologiji in ob pogledih na naše pikice. Potem bomo pa še toliko bolj vesele, ko bomo vedele, da je vse v redu user posted image

Karatina user posted image user posted image user posted image  za tvojo user posted image . Bom dodala na seznamu, saj smem, ne user posted image

Levinja tebi pa dobrodošlica in čestitke user posted image

Koala upam, da že uživaš user posted image  in da s tvojim user posted image  že pridno user posted image

Glede poroda... Ja, mene tudi malo skrbi, kako zelo bo to bolelo, pa skrbi me, kako bom sploh vedela, da imam popadke user posted image  Ne vem, pravijo, da to enostavno veš. Drugače pa sem se jaz že skoraj 100% odločila za ULTIVO. Rodila bom na Ptuju, tako da to ne bi smel biti problem. So že približno 50 porodov opravili z ULTIVO, dobiš pa jo lahko neglede na uro. Klepetka v LJ mislim, da še je zaenkrat nimajo, do januarja pa se nikoli ne ve. Zaenkrat jo imajo v MS, na Ptuju in v KR. Bo pa moj dragi vsekakor zraven. Teh prelepih trenutkov ne bi rada sama preživela. Pa tudi sam si želi biti zraven, tako da bom cela družinica na kupu user posted image

Lusa in malamedika mislimo na vaju in upam, da čimprej dobita vesele novice user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
19.8.2007 15:00:55   
mala pikica
              user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. klepetka (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image   + user posted image , user posted image
       ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj,
       minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
       aurora6(30), user posted image , Ljubljana 
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image , Jesenice ali Kranj 
        sunny morning (32), user posted image
        binči user posted image  user posted image  + user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85 user posted image
        malamedika user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor, user posted image
        mateja80 (26), user posted image
        septemberka user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
          martinca (22), user posted image , Maribor
          levinja 27, user posted image  
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana 
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
          malamanja (27), user posted image , Celje 
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
          zofija nr.2 (32), user posted image , Postojna, user posted image
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
14.1. raja (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
          sani1, user posted image , user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška (29), user posted image user posted image (dvojna nosečka), Ljubljana, user posted image user posted image
          tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
          muzika (37), user posted image  + user posted image
18.1. golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
23.1. ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  
24.1. tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
25.1. barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image , Maribor
          koala (27), user posted image , Maribor, user posted image  
29.1. sarina, user posted image  + user posted image
30.1. piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? katja, user posted image  + user posted image      
? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Levinja še enkrat čestitke user posted image user posted image user posted image  Sporoči nam še ostale podatke.

Katrin, vidim, da te imam dvakrat na seznamu, zdaj pa ne vem, kateri PDP je pravi user posted image

Katja kaj nam lahko sporočiš PDP, prosim?

Vse ostale, ki pridno klepetate z nami vsak dan, lahko tudi sporočite podatke, ki še manjkajo. Da malo izpopolnimo naš seznam user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
19.8.2007 17:22:29   
sonček balonček
Lusa, fajn sprememba frizurce!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
19.8.2007 18:39:37   
benika
Mala pikica, z mojim PDP-jem še ni nič dorečenega, ga bom sporočila 3. septembra, ko imam ponovno morfologijo. Že v 1user posted image  so mi zaradi nerednih M 3x popravili PDP začeli smo 18. avgusta, potem so mi ga prestavili na 28. avgust, tretjič pa na 7. september, rodila sem pa potem 21.9.) in pri tej user posted image  se zgodba ponovno ponavlja.

Moj dragi bo 100% pri porodu, saj mi je bil v veliko, veliko oporo.

Glede vozičkov...jaz sem mojega že tako spravila ob živce s tem nakladanjem in razmišljanjem o vozičkih, da je totalno znorel in mi zabrusil naj naredim kr hočem in da njega ne briga več, ker že itak 3 leta posluša samo o vozičkihuser posted image Sej je prav revež. Ko pa je delal user posted image , mu pa ni bilo nič težkouser posted image user posted image user posted image Eh, naši desci.

Na srečanje me sigurno ne bo, ker delam do 16h, pa preden pridem v Celje je ura 18, to je pa pol že ful pozno. Mi je kr žal in upam, da se vam pa naslednjič pridružim.

Lusa, user posted image user posted image user posted image  za frizurco in res držimo pestke, da bo izzid AC tak, kot mora biti in se bomo skupaj veselile.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
19.8.2007 19:50:12   
Sunny Morning
Lusa full luštna frizurca, ti res paše. Jaz sem od prijateljev dobila majico "Pridem januarja" in je res šponska. Napis pride ravno čez trebuh.
Mali nasvet: Popravi datum na fotoaparatu, čeprav bi bilo super, če bi bili leta 2005 in bi bila malo mlajša.user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
   Januarčice 08
19.8.2007 20:30:19   
karatina
Pozdravljene.

Lusa, super frizurca.

Mala pikica, hvala za user posted image , sem se pa tudi jaz že skoraj 100% odločila, da bom rodila z ultivo. V MB je zaenkrat še ni. Če se to ne bo spremenilo, se bom morala prištulit v tvoje kraje user posted image . Tudi na 3D UZ pridem na Ptuj. Komaj čakam...

Lep večer vsem.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
19.8.2007 21:45:10   
klepetka
živjo punce
evo mene ,vsa zmatranauser posted image .Čist na koncu s živci.Prej sva umila lase tamalmu in se je tako drl ,ker ne prenese tega ,kot da ga iz kože dajemouser posted image .res,to je pri na s cel podvig.se moraš kar psihično pripravit prej.Pa d rugače se ful rad kopa samo glava je pa kap.Upam da to obdobje kmalu mineuser posted image .

Drugače pa smo se celo popoldne potepali .namen smo imeli iti v živalski vrt,pol smo šli pa kar avione gledat na letališče JP.Je bla ful gužva tam.še prej smo šli pa še k Jurmanu na pico ;tam pa še večja gužvauser posted image .Ampak smo se kljub gužvi uspešno podprliuser posted image .
Drugače pa ,Luša ,ful ti bolj paše kratka frizura;vsaj meni se zdi.user posted image

Nana,ti si omenila da si frzerka;pol te bom na srečanju kar porabila,da mi boš svetovala kako naj se o strižem,kaj bi  mi najbolj pasalo.Rada bi neko spremembo ,pa se ne upamuser posted image kar tako ;sem zajec,kaj čmo.Moja frizerka pa samo kima,ne da bi mi kaj svetovala.Bi jo najrajš zamenjala,sam kaj ko bo užaljena ,ker je sestričnauser posted image .saj ostriže in sfrizira že vredu ,sam imam že od pamtiveka isto frizuro.

Drug teden nas ima pa kar nekaj MF;jaz jo imam v petek,

Malamedika in Luša pa še dve ,katere se ne spomnim ta hip,ki ste že dale čez AC,držim pesti za vas.Za dobre izvide ;saj to itak bodo.user posted image user posted image

Ste že kaj dosti nakupile tamalih cunjic ?Jaaz grem jutri v Hofer iskat potiskane tetra plenice ;je prišla reklama in sem jih zasledila noter.user posted image Ful lepe so.
Drugače pa si   bom mogla  jaz umisliti še kakšne hlače;vse nekam "špona"in razriva na vse straniuser posted image

Spet me je zaneslo ;že končujemuser posted image .

lep o se imejte

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
19.8.2007 22:21:59   
nana35
Joj Klepetka,na srečanje me ne bo,žal,ker imam mirovanje,drugače bi ti glede frizure z veseljem svetovala.Boš vseeno mogla vprašat katero drugo razen tvoje sestrične.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
19.8.2007 22:36:18   
mala pikica
Lusa res luškana frizurca, Luša pa je tako ali tako nekaj posebnega, sploh s temi lepimi očkami in temnimi lasmi, sem jo že na slikah iz Čateža gledala user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
20.8.2007 8:32:31   
Lunca1
o to z umivanjem glave in vpitjem pa tudi mi obvladamo.user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
20.8.2007 9:35:14   
Lunca1
Saj res, a se še kateri od vas dogaja, da ji izpadajo lasje. V prvi nosečnosti sem imela namreč boljše lase, kar naj bi bil tudi en od "stranskih učinkov". Sicer ne bom ostala plešasta, ker imam malo morje las, pa vseeno.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
20.8.2007 9:40:10   
klepetka
Lunca1,meni so po  kmalu porodu ful odpadali lasje

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
20.8.2007 9:43:33   
aurora6
Ja men ful lasje odpadajo katastrofa. Na momente me je kr strah da bom plesasta ostala. Sploh ne vem kaj naj nardim?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
20.8.2007 9:57:40   
nana35
Mene nekaj časa ne bo,sem dobila dovoljenje od gin.da le lahko grem na morje,tako da me teden dni ne bo.Sicer mi ni preveč,ampak mislim da tudi vreme ne bo kaj preveč in mi je vseeno,samo da ne bo vroče.Bo bolj kot doma.Lepo se imejte ta čas in pridno klepetajte,lp.

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
20.8.2007 9:59:31   
klepetka
Prijeten dopust ti želim ,nana35!Uživajta

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
20.8.2007 9:59:36   
Lusa
Ojla
Zdaj pa mi je kar malo user posted image (nerodno) glede frizurce ,ki jo vsi tako hvalite.Jaz ne zdržim s temi lasmi(sem mislila ,da bom) ,pa toliko dela je z dolgimi (vsak tretji dan prat ,skrbet ,da bodo lepi ,odpadali so mi 100/h),pa seveda mi bolj paše ta kratka frizurauser posted image Baje je zdaj obdobje ,ko lahko nekaterim lasje zelo izpadajo ,tudi moji mali tako izpadajo ,da je joj.

Nana-a ti si frizerka?Delaš kakšne extra kratke frizure?Jaz sem si želela zase kakšno odštekano ,pa ta moja frizerka ni ravno za domišljije ,pa frizira samo parkrat na teden ,ker ne dela v salonu.Jaz imam rada spremembe na glaviuser posted image

Sunny Morning-saj bi res bilo lepo ,če bi bili leta 2005 aliuser posted image Sem takrat imela isto frizurco ,samo še blond pramene.Hvala na opozorilu ,moram it pogledat kaj sem spet naštimala s tem fotoaparatom.

Klepetka-pri nas je tud bilo sno obdobje ,ko si sploh ni hotela glave umit ,pa dretje ,tako ,da sva morala skoz oba umivat.Ampak jo je kar hitro minilo ,sedaj pa me sprašuje vsak dan ,če si danes ne sme oprat lase.user posted image Oh so zanimivi ti naši otročki.Te pleničke so ful lepe ,ki jih bo imel hofer jaz jih imam od ta prve doma enake poslikave ,la da vse drugje kupljene ,zdaj so pa lepo v kompletu.

Katja ,le glej ,da ne rodiš konc februarja ali pa nas vse prehitiš ,pa rodiš 1x za spremembo decembra ,če si že prvega nosila 1mesec čez rok.user posted image

Medika-ti še zdaj nisi dobila izvid?To je pa ena slabost v Lj ,da takooo dolgo potrebujejo ,da nam pošljejo te izvide ,ki jih me nestrpno pričakujemo in smo vse napsihirane.

Vsem ,ki mislite na nas(mene ,mediko ,mml),hvala vam!Mogoče bo le kaj pomagalouser posted image ,da dobimo dober izvid.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
20.8.2007 10:30:47   
Lunca1
Saj meni so tudi močno izpadali po porodu, samo med nosečnostjo pa ne.user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
20.8.2007 10:34:04   
mml
Jutro, no spet je vse po starem (beri...sem v službi user posted image ) in sem bila že prav pridna ,tak oda sedaj hitra pavza za RR user posted image .
Mi smo bili včeraj na Šmarni gori in Manca ni niti preveč hudo nergala v nahrbtniku, samo sami se ji pa ni dalo kaj dosti hodit. Glavni problem je bil, da ko je sama hodila, se je po tem spomnila, da ne bi več in ni bilo v redo, da bi jo nesel oči, ampak jo je morala nesti mami user posted image , ne vem v čem je bila fora. Popoldan smo šli pa še malo koelsarit, skratka izkoristili smo lepo vreme. Ponoči je pa zehala in se zbujala in zjutraj je ob šestih začela klicat "O, O, O" in ker ni bilo odziva še "Ma-a, Ma-a,...", saj bi bilo prav smešno in luškano, če ne bi bilo treba vstat in it v službo. No po tem se je pa za dobro jutro še na debelo pokakala, tako da je bilo jutro popolno user posted image

kar se poroda tiče: mene ni bilo v prvo nič kaj dosti strah in tudi sedaj me ni prav nič strah poroda. Prepričala sem se, da je vsak popadek, ki je mimo, en popadek manj in da sem bliže, da bom končno imela svojo štručko v rokah user posted image  in je kar šlo, čeprav nisme dobila skoraj nič proti bolečinam (pol ampule Dolantina), ker ja Manci zaradi prekratke popkovine že tako močno padal srčni utrip med popadki user posted image . Za EA se nisem odločila in tudi sedaj ne razmišljam o tem, ker se pri EA pač več porodov konča z vakumom user posted image , dobra varinta se mi zdi Ultiva, če bo seveda januarja na voljo v Ljubljani. Meni je bilo dosti bolj zoprno poporodno obdobje...sploh prvi trije tedni (boleči šivi, splošno čudno počutje, neprespanost, Manca je že takoj po prihodu domov imela krče user posted image )...tako da se tega dosti bolj "bojim", nekako bi najrajši, da bi lahko bi bila prvih 6 tednov globoki komi, po tem bi me pa počasi zbujali user posted image

lusa, muzika, malamedika upam, da vas genetiki nič ne pokličejo in pač dobite izvide lepo po pošti čez dobrih 14 dni user posted image

nana lepo se imej na dopustu user posted image

vse ostale... lep dan user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
20.8.2007 10:49:00   
Sunny Morning
Jaz sem tudi že pridna, tudi malca je že mimo, vsake toliko časa pa malo skočim na RR. Mislim, da lahko, ker jaz ne hodim na cigaret kot sodelavci in izkoristim isti čas za prebiranje vaših novosti.
Pri meni je vse ok. Vaga je spet cel teden na isti številki user posted image , počutje je kar dobro, mogoče sem malo bolj zmatrana, pa počasi se približuje 30., ko imam spet pregled in morfologijo. Se mi tako vleče. Že komaj čakam, ker bi full rada zvedla kaj bova imela. Sva pač firbca. Po pregledu pa po nakupih. Bo res treba začet, ker bo drugače prevelik šok za proračun.

Uživajte v sončku dokler še je.user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
20.8.2007 12:09:45   
nussy
Cau punce!

Tuki je pa tolk močan dež in grmi....me je kar malo strah.user posted image

Nogice so mal uplahnile, mogoče je pa masaža pomagala. Jaz moram pa v začetku drugega tedna dat kri in vodo, v petek 31. pa imam morfologijo. Upam, da bova izvedela, kaj bo. user posted image

Tiste, ki greste na dopust uživajte maximalno še za nas.

Neposredna povezava do sporočila: 1870
20.8.2007 12:32:47   
martinka
popoldne sem bila z mojim na golfu, sprehod dolg 2,5 ure. Sem probala, če bi lahko še igrala pa ne gre več
  user posted image user posted image user posted image

Vidim, da si iz Nm in verjetno igraš na Otočcu. Jaz sem tam nazadnje odigrala 9 lukenj pred tremi tedni in si rekla, da žal več ne bo šlo, ker mi je bilo res preveč naporno, prav čutila sem pritisk v spodnjem delu trebuha. Otočec je preveč težki (kondicijsko) za nasuser posted image . Sem pa prejšnji vikend odigrala 18 lukenj na Mokricah brez problema. V petek popoldan sem odigrala 9 in sem rekla, da bom v soboto tudi samo 9, vendar sem se tako dobro počutila, da sem res brez problema odigrala 18 lukenj. Na Mokricah je res lažji teren, je pa na žalost igrišče malce zanemarjeno. Otočec je kot iz pravljice v primerjavi z Mokricami kar se urejenosti tiče, je pa bolj naporno. Pa tudi v Olimju je super golf igrišče, ki ga user posted image lahko prehodi brez problema. Tko da se ti ni treba odreči golfu, jaz se mu še ne mislim user posted image . Pol ko bom imela preveč velik trebuh (pa je že sedaj precejšenj) za dolgo igro, bom pa trenirala chippanje in patanje (konec koncev mi patanje vedno pokvari rezultat)user posted image .

Uživajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1871
20.8.2007 12:45:26   
malamedika
Pozdravljene punce jest mam pa eno vprašanje za tiste ki ste že dobile izvide AC.Meni teče 4 teden od AC izvida še vedno ni zdej pa nevem al me lohka še vedno pokličejo al sem lahko že bolj mirna poleg tega mam drug teden svojga ginekologa h katermu naj bi nesla izvid ACzdej pa ne vem a naj še čakam ali naj začnem klicat v Lj .Mi lahko katera pove svojo izkušnjo na  čakanje izvida
Hvala

lp

(odgovor članu martinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
20.8.2007 12:59:23   
mml
Meni so po AC rekli, da če je kaj narobe večinoma pokličejo v tretjem tednu po AC, dokončno je izvid normalen po zaključenem 3. tednu. Včasih menda po tem še traja, da ga pogleda in podpiše genetik (sploh če so dopusti in je v službi samo eden). Rekli so naj kličemo, če ne dobimo izvidov do konca 4. tedna.

Tako da po mojem je vse OK, samo niso še imeli časa, da bi ti to napisali in poslali user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1873
20.8.2007 12:59:31   
urssyy
Malamedika ne skrbi, če bi bilo kaj resnega bi te po moje že poklicali po telefonu, da pa boš bolj mirna lahko pokličeš svojega G. in ga vprašaš če je že prejel tvoj izvid. Ampak jaz vem, da bo vse ok.

Bi pa prosila malo pikico, če mi lahko opišeš bolj podrobno kaj pomeni ULTIVA, ker se mi niti sanja ne kaj je to..hvala

Malamanja a si že preverila kje izvajajo kvalitetno telovadbo za nosečnice v Celju?? Veš kaj o top fitu - menda začnejo 4.9.2007??

Danes je super vreme - 18 C, več kot idealno...

Neposredna povezava do sporočila: 1874
20.8.2007 14:53:41   
Ketrin24
hello!

dons sem bila pri mojem g., glede na to, da mi je trdil, da otročka še dolgo nebom čutila je danes celo potrdil,da je možno da v mojem 18 tednu čutim mehurčke. Je pa rekel, da brcik pa sigurno neeeee. tko da nevem, a res sam te mehurčke čutim brcik pa ne. Bomo videli čez nekaj časa.

Rekel mi je, da je moja bebika obrnjena že na glavo. A je to mogoče pri 18 tednih? A je katera od vaših bebik že tudi obrnenja na glavo?

nevem zakaj se sekiram za vsako stvaruser posted image

Želim vam lepo deževno popoldne, da vam ne bo preveč dolgčas.

lp

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.