|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
17.8.2007 20:19:59   
levinja 27
Pozdravljene januarcice!Evo se jaz se vam pridruzim,ceprav je dolgo trajalo da sem se prijavila,sem rajsi samo prebirala kaj ste napisale.Sama sem v 19.tednu.Rok poroda je 10.01.2008.Za spremembo od mnogih nimam nobenih nosečniških težav,samo malo trebusckauser posted image ,da sem bila kar malo zaskrbljena,ko sem brala vse vaše težave in nabiranje kilogramčkov-pri meni pa nič.No,se bom ze pomirila-ce ne prej pa cez dva tedna ko imam spet pregled in mi g pove da je vse v redu z mojimuser posted image -no vsaj upam da bo temu tako!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
17.8.2007 22:24:22   
klaja
Pozdravljena levinja 27, lepo da si se nam pridružila!

Pozdravček tudi vsem ostalim!

Končno malo ohladitve, da se bo dalo spat. Ne vem če imam samo jaz take probleme, ampak se mi zdi, da imama v stanovanju tako suhi zrak, da ponoči ne morem niti dihat. Če pa imam okno odprto, potem pa me zjutraj boli glava in smrkam.

Glede brcik, še zmeraj nisem čist 100%, sem že pred 2. tednoma mislila, da so, pa me je očitno prebava tako mučila. Saj vmes nekaj čutim, pa kaj ko sem nonstop v gibanju in potem, ko se umirim, ne čutim več ničuser posted image .
Pa ful hitro se spet utrudim, je bil en čas vmes mir, zdaj pa spet.
Obseg pa imam tudi jaz 87 cm. Zdaj ne vem sicer koliko je bil pred nosečnostjo, recimo tam nekje okoli 70. Se pa počutim zelo zelo okorno. Pa ful težko dolgo sedim, ker me pod prsmi ful tišči in se mi zdi, da imam tam premalo prostora.

Drugače pa mi datum in ura srečanja odgovarjata.

Lep vikend vsem!!!

(odgovor članu levinja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
   [Brisano sporočilo]
18.8.2007 0:00:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1828
18.8.2007 12:35:23   
benika
Samo kaj pa porod, popadki, pa bolečine .

Če sem jaz, živ panik in nasploh katastrofalen prenašalec bolečine, preživela 16 urni porod s popadki na 2 minuti, boš preživela tudi ti. Garantiram in obljubimuser posted image Se splača, veš.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
18.8.2007 12:41:33   
klepetka
katja ,pod tole se pa podpišem ,vešuser posted image user posted image .Tudi jaz kot si napisala,sem panik ,in še če mi je treba kri iz prsta vzet ,skoraj omedlim od bolečinuser posted image user posted image .Pa tud moj porod je trajal 15 ur,ampak kar kmalu pozabiš na vse bolečine,kajneuser posted image

aja,pa dobrodošla med nami ,levinja

lepo popoldne vam želim

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
18.8.2007 14:22:38   
koala
Dan souser posted image !

Kao ste? Jaz sem v polenem zagono, no zdaj se že umirjamuser posted image je bilo treba sčisti stanovanje, pa pripravit vse za na pot, ker danes ponoči potujeva na morjeuser posted image user posted image !

Ne vem če sem že napisala, pamak tudi meni ustreza datum in ura srečanaj.

Uživajete in se beremo ko pridem z morja.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
18.8.2007 14:34:52   
klepetka
koala,prijeten dopust ti želimuser posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
18.8.2007 15:22:28   
benika
koalca, maximalno uživaj na user posted image !!!

levinja, dobrodošla med nami!

< Sporočilo je popravil katja -- 18.8.2007 15:25:30 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
18.8.2007 16:45:36   
Sunny Morning
Levinja 27 dobrodošla med nami. Sem mislila, da so se vse januarčice že prifočkale.user posted image

Jaz sem danes bolj zmatrana. Sem imela včeraj tako naporen dan. Dopoldne služba, potem je bilo treba v trgovino po "fasngo", popoldne sem bila z mojim na golfu, sprehod dolg 2,5 ure. Sem probala, če bi lahko še igrala pa ne gre več user posted image . Zvečer sta pa prišla prijatelja iz Ljubljane in smo šli malo ven, potem smo pa do 2.00 še čeblali pri nas na kavču. Sem samo padla v posteljo. Ob 4.00 sem morala na wc, zjutraj sem pa že ob 8.00 vstala. Sem že eno odsmrčala, da sem malo prišla k sebi. Tale ohladitev je full zakon, se da vsaj živet.

Glede poroda in popadkov sem jaz tudi čisto panična. Enostavno se boljim, ker ne vem kaj me čaka. Upam, da bo vse potekalo normalno, da ne bo prehudo user posted image ...drugače kar veliko prenesem, vendar me je te bolečine neznansko strah. Mi je včeraj sošolka iz srednje šole zaželela, da bi imela tak porod kot ona. Ob 18.00 ji je odtekla voda, ob 19.00 sta prišla v porodnišnico, ob 20.00 so jo pripeljali v porodno sobo in ob 20.47 je že imela svojo punčiko v naročju. Sem takoj za user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
18.8.2007 16:57:51   
benika
Ej Sunny morning, meni se zdi, da je bolje, če ne veš, kaj te čaka na porodni mizi. Mi, ko smo to enkrat že dale skoz, vemo kako to zgleda in, vsaj mene, je tega poroda bolj strah kot prvega.

Ste kaj razmišljale, na kakšen način boste rodile? Klasično, v vodi, z EA, brez...Jaz bom tokrat, če se bo le dalo in ne bo preveč drago, rodila s pomočjo ultive, saj se mi zdi bolj varna kot EA. Prvi porod je bil peklenski, saj se je Beni zataknil z rameni v porodnem kanalu in zato bom tokrat izkoristila vse šanse za lajšanje bolečin.

Tudi jaz sem danes spala za en k...Ob pol treh sem bila še budna ko sova, ob sednih sem pa letela na šiht. Sedaj sem sama lepo doma, dragi dela, dete je na počitnicah, ampak da bi pa eno rundo odspala, pa ni šans. Učke nočejo nič težke ratatuser posted image

Še za tiste, ki jamrate, da imate velike trebuščke....moj v obsegu okoli popka meri, reci in piši, gromozanskih 120 cm. Ni malo ljudi, ki mislijo, da bom ravnokar rodila, taka zgledamuser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
18.8.2007 17:12:38   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katja
Ej Sunny morning, meni se zdi, da je bolje, če ne veš, kaj te čaka na porodni mizi.

Se strinjam samo kaj ko vsaka, ki je že rodila tkoj začne o tem kako je rodila, pa je hudo...sej boš vidla kaj te čaka. Ni mi treba tega govorit saj vem, da ni lahko in da je lahko full težko. Vse kar lahko naredim je da se dobro pripravim (fizično), da bom lahko pritiskala in da upam na najbolje.

Ste kaj razmišljale, na kakšen način boste rodile?

Jaz se nekako odločam za EA, vendar nisem še nič sigurna. Če je možnost, pa če je vse ok zakaj bi moralo bolet, če ne rabi. Se moram še malo z G pogovorit, pa na predavanje moram, potem bom lažje odločila.

Še za tiste, ki jamrate, da imate velike trebuščke....moj v obsegu okoli popka meri, reci in piši, gromozanskih 120 cm. Ni malo ljudi, ki mislijo, da bom ravnokar rodila, taka zgledamuser posted image

Ti samo uživaj in se nič ne sekiraj.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
18.8.2007 17:24:05   
klepetka
punce ,dva poroda nista glih.Moj taprvi je bil grozljiv,če temu lahko rečem ,tadrugi pa mala malca,zat o se tud tega tretjega pretirano ne bojim.Ok,glih na smeh mi med popadki verjetn o ne bo šlo user posted image ,amp ak  preživel bomo.če preživimo obisk zobarja,pol bomo tud to ,kajneuser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
18.8.2007 17:28:22   
klepetka
aja,katja ,tale porod z ultivo al kaj je že;pa to delajo tud v Lj?aL KJE imaš ti namen roditi?Ker sem nekje zasledila ,da tega pa še v lJ ni.

Ker če bi bilo to že  vLj za dobit ,bi tud jaz o tem razmišljala.

Z EA pa rajši ne grem rodit;mojo sestrično je ravno tako peklensko bolelo ,ko je rodila z EAuser posted image .Vsaj tak oje rekla.Po lpa ne vem ,kaj naj.

Ti,Katja,pa glede obsega trebuha;vendarle nisem edina z takimi kar konkretnimi merami trebuhauser posted image .Te pridno lovim.user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
18.8.2007 17:39:03   
benika
Klepetka, za LJ ne vem, kako je z ultivo, ampak mislim, da je trenutno tam še ni za dobit. Ampak preden bomo me ne vrsti, bo pa mogoče že kaj na vidiku.

Jaz bom rodila v KR.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
   [Brisano sporočilo]
19.8.2007 0:11:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1840
19.8.2007 6:24:50   
Lunca1
Punce jaz sem bila tudi pred prvim porodom pravi panik, kar se bolečin tiče. Naredila sem 2 stvari, ki sta mi zelo pomagali.

1. hodila sem k Evi Horvat Kuhar, ki mi je zares pomagala premagat strah. To je v bistvu kot ena telovadba oz. tečaj, psihična priprava na porod, se učiš tehnik dihanja, sproščanja, malo pokaže vaje, masažo... Mene je zares pomirilo, no dokler nisem na CTGju slišala druge rojevat.user posted image user posted image

2. za porod sem se odločila za EA in ga res toplo priporočam. Resda mi je najprej prijelo samo na pol, ampak po drugem vstavljanju pa res v nulo, me je zabolelo samo čisto na koncu, ko me je noter raztrgalo, pa še to je bilo za preživet

V glavnem jaz grem še enkrat z EA. Aja pa še kar se paraliziranosti in podobnih zadev tiče, je to zelooo redko, pa še to pri tistih, ki so imeli EA dalj časa vstavljeno v kanal, menda je bil en primer zdravnika z rakom. Jaz anastezistom na Jesenicah popolnoma zaupam, saj EA uporabljao tudi pri operacijah npr. pruha in je to zanje rutinski postopek.

Drugače smo pa danes imeli precej aktiven dan in me je zvečer kar malo bolel trebuh. Bo treba malo več počivat.user posted image  Šli smo v Atlantis, pa moja tamala se je vsaj 30x peljala po toboganu, tako da sem pridno dvigovala njenih 13 kg gor in dol. Popoldne sem šla pa še po nakupih in potem vse skupain  naenkrat nesla v stanovanje. Sem se kar mal pretegnila. Bog ne daj, da bi šla dvakrat dol in gor.user posted image

Aja, ne uganete kaj sem kupila. Plavalni obroč za sedenje po porodu, za vsak slučaj če bom rezana ali stragana. Ker se mi res ne sanja kje bom potem decembra ali januarja še našla ta pripomoček. Evo nakupi so se že začeli.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1841
19.8.2007 9:51:05   
Lusa
Levinja dobrodošlauser posted image

Koala-uživaj na morju!

Že nekaj časa se nisem oglasila.Sedaj se je začela vojna živčkov ,namreč jutri bo 14dan od AC in ves teden bom na trnih ,ko bo zazvonil telefon.Sem pa danes sanjala ,da sem v roke dobila izvid ,kjer je pisalo ****(fantekuser posted image )in je bilo z njim vse vredu.Oh ,ko bi le čimprej dobila izvid in ne kakšnega nepričakovanega klica.
Glede srečanja je vredu datum in ura.Brat je tud prišel domov iz bolnice
,tako ,da je ena skrb odveč.Glede brcik ,pa še tud jaz nič kaj ne čutim ,ne vem ,če so al niso ,pa je to že moja 4 nosečnost oz.3 ko sem prišla tako daleč z brcikami.user posted image Drugač me pa taaaaaakooo križ boli ,pa je rekel moj g. ,da se naj čimveč gibam in sem včeraj bila na eni fešti ,pa sva parkrat zaplesala ,pa ni danes nič bolje ,tako ,da to ne drži.
Je pa nekaj novega ,da sem si čist na kratko ostrigla lase.Sem si tako želela ,da bi imela dolge ,pa spet nisem zdržala in si do ramen dolge lase spet ostriglauser posted image To sem pa jaz!user posted image Bom dala slikco noter kakšna sem bila prej in kakšna sem se včeraj z mojo Lušo slikala.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
19.8.2007 10:24:10   
nana35
Pozdravljene vse.Lusa,tebi želim ne preveč nervoze zaradi izvidov,ki bodo v vsakem primeru prišli,seveda morajo biti najboljši.Pa nekaj me zanima.Imaš vse albume zaklenjene,tako da ni mogoče videti slikic.Saj nisem tako radovedna,vendar sem mislila,da bi vseeno pogledala,pa ne gre.
Včeraj sem veliko počivala in sem se kar dobro počutila,tako da vidim,da v mojem primeru počitek res koristi.V vsakem primeru sem pa zvečer vseeno malo napeta.Otročička že čutim,sedaj vsak dan malo mehurčkov,drugače pa se mi zdi da čutim rahle brcike v sp.delu trebuha.Seveda sem najprej mislila,da to ni to,ampak vseeno mislim,da je ker tega prej ni bilo.

Jutri se bom naročila na morfologijo,pa da vidim kdaj bo.In da vidim,kako leži moja posteljica,ali se je slučajno kaj dvignila.Joj,ko bi se,pa da bi lahko normalno uživala nosečnost.

Bodite pridne,danes ne bo tako vroče in izkoristite nedeljo.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
19.8.2007 10:45:29   
Lusa
Nana-komaj sedaj sem slikce dala v album ,tako ,da ta ni zaklenjen.Za ostale sem se pa odločla ,da bodo zaklenjeni ,če pa katera želi videt albume ,pa vam pošljem geslo na ZS.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
19.8.2007 10:51:31   
klaja
Hojla!

Koala lep dopust vama želim!

Midve z Julijo sma si tudi včeraj privoščili malo potepanja po mestu. Joj, samo je bla sitna, samo nosla bi se, meni pa ni pasalo. Ko pa sem jo dala v nakupovalni voziček pa spet tuljenje in sitnarjenje. Na koncu je bila že tako zaspana, da je v avtu takoj zaspala. Iskali sma zaveso za njeno sobico, pa so imeli v Bauhausu eno ful lepo, amapak prodajalca ni bilo od nikoder.
Pa kaj imajo tam miši, v vrtnem centru jih kar mrgoli. Eni ženski je šla direkt mimo nog, še sreča, da je ni opazla.
Na koncu sma le našli zavesico in sem jo doma hitro zašila in že visi v njeni sobici. Samo me je od hoje ful bolel trebuh, sem postala ful občutljiva glede hoje. V prvi nosečnosti sem šla v 7. mesecu na pohod, nekje 8 km, pa mi nič ni bilo, zdaj pa me že trgovine utrudijo.

Glede poroda me prvič ni bilo nič kaj dosti strah, zdaj pa me je malo popadkov. Prvič je porod trajal nekje 2 uri in so mi rekli, da če bom še kdaj noseča, da moram prit k njim takoj, ko bom čutila prvi popadek. Pa absolutno si nesem nekaj za grizenje s sabo, ker mi je moj roko izmikal, jaz pa bi tak grizla. Je pravi čas ugotovil, kaj nameravam.
Bojo vaši partnerji z vami pri porodu?

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
   [Brisano sporočilo]
19.8.2007 11:00:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1846
19.8.2007 12:13:25   
malamanja
Ojla souser posted image ,

nekaj časa me ni bilo na netu ker sva bila z mojimuser posted image  mal na dopustu v Moravskih. Zelo ste bile pridne v pisanju tako, da sem imela kar nekaj gradiva za prebratuser posted image .

Včeraj sem si tudi jaz končno kupila  nosečniške hlače (mal bol elegantne za v službo) v H&M v Celju. V trebušček so mi trenutno še malo prevelike v noge pa rit pa čist OK. Upam da, ko mi trebušček zraste ne bodo premajhne user posted image .

Ful me že rajca, da bi kupila voziček za malo bebico, čeprev imam morfologijo šele 30.08. Kaj mislite, je še prehitrouser posted image  Pa če kar naprej gledam te vozeke pa komentarje po netu, pa po trgovinah tak, da grem že malo sama sebi na živceuser posted image , ker od vse te ponudbe res ne vem več kaj bi bilo najbolj OK. Če bi ga že zdaj kupila bi tako bil vsaj en problemček rešenuser posted image

Moja kolegica ima Hauck Traxx Jaguar 3 (ša še jajčko in košaro) pa mi je ful všeč. Ali pozna katera ta vozek oziroma, če imate kakšne izkušnje z njim? Zanimajo me predvsem pomankljivosti (iz prve roke) pa seveda tudi prednosti. Ona je kar zadovoljna z njim, vendar še kakšno mnenje ni nikoli odveč.

Kako pa kaj telovadba za nosečnice? Je katera že začela hodit? Tiste, ki ste iz Celja in okolice lahko bi se zmenila pa mal hodile skupaj migatuser posted image .

Vidim da ste se zmenile za termin srečanjauser posted image , mogoče se vidimo, naknadno sporočim.

En velik pozdravček, predvsem pa še tistim user posted image , ki so se na novo pridružile.

....

Neposredna povezava do sporočila: 1847
19.8.2007 13:31:49   
sani1
Pozdravljene user posted image ...

Kako kaj preživljate dneve?
Jaz kot ponavadi, malo kuham, pa perem, pa gledam televizijo, pa malo naokrog...
Lusa  držim pesti, da bodo izvidi dobri in vem, da bodo - misli pozitivno!!!
In za vse ostale, ki čakate izvid AC držim pesti...   
Sicer imam pa jaz jutri ginekologinjo in upam, da mi bo naredila morfologijo, ker gre tudi moj zraven in je že čisto navdušen... Jaz pa upam samo, da bo vse vredu... Brcike čutim ful, že ene tri dni nenormalono telovadi ta moja beba...Mogoče me še bolj boli zato, ker imam Chronovo bolezen in imam še bolj občutljivo črevesje, pa to paše zraven in bomo že prestali te bolečine, ki so minimalne, ker bo pol bolj hudo pri porodu.
Bi pa rekla da smo vse ženske individualistke in vsaka bo glede poroda imela drugačne izkušnje. Res je, da tiste, ki je za nas prvič gremo v neznano in nas je še bolj strah, ampak odtehta jok otroka ko ti ga položijo v naročje... Vem pa zaradi tega, ker sem babica enmu malemu Klemnu sicer on tega ne ve, jaz pa sem si tisti porod zapomnila za vse življenje...
Sem pa danes zelo sentimentalna in že celo dopoldan jočem, ker je moja najboljša prijateljica rodila tretjega sinčka ampak se je med porodom malo zakompliciralo vse in je zdej mali Lan na intenzivni.  Vem, da je borec in se bo boril ampak sej veste, da hormoni delajo svoje in ti nikakor ni vseeno, da gre karkoli narobe... Držim pesti in dejte jih še ve...

Potrjujem udeležbo za srečanje, če je še nisem!!!

Želim vam lepo nedeljo, smejte se, ker je smeh pol zdravja in dobro vpliva na naše bebe....  
CMOK vsem NINA

Neposredna povezava do sporočila: 1848
19.8.2007 14:06:29   
malamedika
Pozdravljene punce tudi od mene po dolgem času se vam zopet oglašam.Tudi moj buši pridno raste 89 imam obseg trebuha pricapljala sem na 57 kg še vedno pa  čakam izvid ACtateden bo že 4 teden zato upam da ga končno dobim.Sicer pa smo pred 2 dnevi  praznoval roj.dan moje srednje hčerke joj kako hitro čas beži že 8 let je minilo in še malo pa bomo že novo štručko dočakal čas pa res beži vsaj meni .Lepo se imejte in uživajte tud mi lovimo  še zadnje dni počitnic  potem pa zopet novo šolsko leto .

(odgovor članu levinja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
19.8.2007 14:46:03   
nana35
Pozdravček!!

Lusa,saj ni treba poslati gesla,sem pogledala te tanove slikice,super je frizurca.Moram povedati,da sem frizerka in se mi take kratke frizurce ful dopadejo,sploh,če kateri paše,tebi super pristaja.Meni pa verjetno ne bi in si ne upam kratko postričt,samo špice.(drugače imam dolge lase in so kar malo dolgočasni).Ko sem bila mlajša,zelooo,sem imela vedno kratke lase,zdaj pa nimam več poguma,da bi jih ostrigla.Kaj vem,morda nekoč...

Moj dragi bo verjetno pri porodu,verjetno pravim zato,ker če bom imela carski rez(zaradi posteljice,ki ne leži prav)potem ne vem kako je s tem.Ali katera ve iz svojih izkušenj ali kakorkoli,če je takrat partner tudi lahko zraven,ali spiš ali je to lokalna anestezija??Ker potem tudi v materinsko šolo ne bi rabil z mano,kajne,saj ima sam že enega otroka in ve kako in kaj.
Prosim za odgovor,da bom vedela,kaj lahko pričakujem.Pa še to:kdaj je najpametneje iti v materinsko šolo in kam,mislim v MB,pravijo da je v porodnišnici boljše kot v ZD.

Hvala lepa in lp.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.