mala pikica
|
Ojla ! Jaz sem že doma. Smo imeli morfologijo. Z našim je vse v redu Sva bila z dragim res vesela. Vzeli so mi tudi kri za toksoplazmozo. Tako kot je rekla mml, smo že čez polovico Če bo druga polovica minila tako hitro kot prva, potem imam občutek, da bo otrok že jutri zunaj Res se mi zdi, kot da sem včeraj zagledala tisti magični, prelepi +. Nisem še nič razlagala, da so nama v 17.tednu v bolnici rekli, da bomo imeli , potem pa je čez en teden osebni G rekel, da bo . Mislim, da sem takrat jaz tudi zelo razločno videla lulčka. No, danes pa je bilo našo dete spet sramežljivo. G pa je vseeno rekel, da misli, da bo . Tako da zaenkrat bomo jutri na otvoritvi Europarka v H&M verjetno kupili nekaj modrega Sicer pa samo, da je vse v redu. Se že res veselim septembra, ko smo z mamico in mojim dragim dogovorjeni, da gremo v Avstrijo gledat otroško sobico! Kaj za oblečt pa bomo sigurno že do takrat kupili tukaj pri nas. Srečanje... Mislim, da sta datum in ura dogovorjena. Dobro bi res bilo, če bi se dogovorili, da bi katera šla rezervirat kakšno mizo ali dve v kakšen lokal. Mislim, da se je ena enkrat že ponudila. Kje pa je tista Kako se bomo spoznale? Jaz sem že zadnjič doma na glas razmišljala, kako zanimivo bo videt enih 15 žensk s trebuščki Mislim, da se ne bomo težko prepoznale, kajne? Pa še pleničke iz Hoferja... Jaz sem včeraj bila na terenu v Prekmurju in sem se v Lendavi vstavila in so jih imeli še res veliko. Ene sem kupila, pa en komplet bodyjev. Pleničke so sicer zelo lepe, zdijo se mi edino malo bolj tanke. Niso preveč gosto tkane. Bom pa še ene kupila v Kiki v Avstriji, pa bodo verjetno malo debelejše. Drugače pa so res luškane. Pa da ne pozabim še na mojega dragega... Jaz ga moram res pohvaliti. Pri vseh stvareh mi zelo pomaga, me razvaja, res pazi, da se ne bi za brezveze kregala, pa še bi lahko naštevala. Skratka res je zlat Tako da Nussy upam, da je že vse v redu. Verjamem pa, da imajo tudi oni kdaj kakšen slab dan, pa da rečejo ali naredijo kaj, kar niso ravno mislili. Radi pa nas imajo vseeno. Tega res ne smemo pozabiti! No, zdaj pa sem spet bila zelooo dolga.