|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
20.8.2007 15:07:31   
mml
ketrin nikar se ne sekiraj user posted image . A ni vseeno ali se temu reče mehurčki ali gibi ali brce...glavno da je z user posted image  vse OK in da se ti počutiš dobro user posted image . Jaz občasno čutim premikanje mojega user posted image , občasno kakšno brco, ampak vse še pride. Sem bila v prejšnji nosečnosti občasno kar malo utrujena od neprestanega norenja user posted image  v trebuhu, sploh, ko je divjala skupaj kakšno uro in pol. Je pa res, da na začetku komaj čakamo na dokaze, da user posted image  v našem trebuhu je in da je vse OK. V tej starosti se user posted image  še veselo prekopicujejo v trebuhu, ker imajo relativno veliko prostora, tako da mislim, da je še čisto prezgodaj, da bi ostal obrnjen na glavo. Jaz vem ,da se moj user posted image  veselo premika po trebuhu, ker najdem srčni utrip enkrat čisto levo od popka, drugič pa povsem desno. Pa še vmes med poslušanjem mi občasno zbeži in ga moram loviti user posted image

Sem bila pa danes v službi tako pridna, da še sama sebi skoraj ne verjamem user posted image , očitno se pojavlja dobro počutje in energija drugega triemstra nosečnosti. Upam, da tako ostane. Samo da me še zaspanost mine, pa bom še bolj zadovoljna.

Grem še malo delat, po tem pa domov. Kosilo je kuhano še od vikenda, tako da je spolh super

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
20.8.2007 15:32:02   
benika
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1744787

Urssyy, tule si preberi o ultivi.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
20.8.2007 16:23:49   
puri
OJLA!

Zadnje čase nisem imela veliko časa za RR, zato se tudi nisem oglašala.

Moj trebuh je vsak dan večji, kilce gredo gor (imam jih +4),......včasih mi že tudi otrdi trebuh, kar se mi zdi zelo kmalu in upam, da se ne bo ponovila zgodba iz tretje nosečnosti, ko mi je zadnja 2 meseca trebuh otrdeval na vsakih 10 minutuser posted image . Ko spim, me včasih zelo boli hrbet, sploh če ležim na trebuhu ali na hrbtu. Saj zvečer pazim, da bi spala na boku, ampak ponoči se pa vedno zbudim od bolečin, ker ležim na trebuhu ali hrbtu.

Jaz imam pa morfologijo čez 2 tednauser posted image ,...komaj že čakam.

Lepo se imejte!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
20.8.2007 17:34:00   
levinja 27
OJ!
Kaksno vreme!!!Pocasi postajam depresivna,za razliko od vceraj,ko me je kar metalo od silne energije,pa se zdi se mi da sm zacutila gibe mojegauser posted image ,ne znam jih pa tocno opisat-nekaj takega kot rahli in prijetni krci ali pa mehurcki-res ne vem.Vse skupaj je trajalo nekaj sekund in danes se je ze nekajkrat ponovilo,toliko da mislim da je to to.Aja,se odgovor za malo pikico-moja starost je 27,do sedaj nimam se nic otrok,spola oduser posted image  ne vem,rodila pa bom na jesenicah ali v kranju!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
20.8.2007 18:14:15   
katee
Pozdravček še iz moje strani!

Včeraj sva bila z mojim user posted image  in s user posted image  na Krvavcu. Smo ful hodili, sem skoraj dušo izpustila. Ampak mi je pasalo, prav super sem se počutila. Dokler nismo prišli dol in zavili na kosilo. Sredi kosila sem dobila ful krče, prsni koš me je začel boleti, ko sem globoko vdihnila, me je ful špikalo. Da ne rečem, da sem imela trebušček napet in trd kot skala. Ful sem se ustrašila, ker nisem vedela, kaj je to. Te bolečine so trajale 3 ure, potem so pa kar naenkrat izginile. Pojma nimam, kaj bi lahko to bilo. Ampak sedaj je super, kot da ne bi bilo nič.

Drugače sem super, imam ful energije. Sem v soboto 4 ure stanovanje pospravljala, pa bi še kar.

Vse, ki pričakujete rezultate AC upam, da jih boste dobile čimprej in da bodo super. Lepo se imejte!!!

(odgovor članu levinja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
   [Brisano sporočilo]
20.8.2007 18:19:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ketrin24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1881
20.8.2007 20:05:14   
malamanja
Urssyy sem klicala kakih 14 dni nazaj na Topfit in so rekli da začnejo s telovadbo v septembru, vendar točnega datuma še ne vem, se bom pa pozanimala. Za drugje pa ne vem če imajo vsaj na netu ni nič.

Vem pa da so lani imele punce 2× na teden telovadbo user posted image in sicer od 17-18 ure (mislim da v ponedeljek in sredo), po mojem bo tudi letos tako.

Meni je sicer malo prehitro ob petih, ker delam user posted image do štirih ampak se bom vseeno potrudila user posted image .

....

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
20.8.2007 21:16:00   
mala pikica
Kar se tiče izpadanja las, meni zaenkrat nič bolj ne izpadajo, kakor so mi pred nosečnostjo. Imam zelo tanke, tako da sem imela res že prej probleme.

Urrssy sem ti hotela ponudit isto stran kot Katja. Paštetov kruh je res lepo opisala cel porod. Se pa splača prebrat vse odgovore, še kaj zanimivega izveš vmes. Drugače pa se meni to res zdi zelo v redu stvar. Jaz sem res že odločena za to. V sredo še samo ginekologa vprašam, kaj misli o tem. Bom sporočila.

Ketrin res se ne sekiraj. Sploh kar se tiče brcik ali metuljčkov ali hobotnic user posted image  ali... karkoli že tvoj ginekolog pravi temu. Ti kar veselo uživaj v teh "živalcah". Glede tega, da pa bi naj bil user posted image  obrnjen na glavo, pa se strinjam z mml. user posted image  ima še zdaj toliko prostora, da je lahko v enem trenutnku tukaj, v drugem pa čisto na drugi strani trebuha. Enkrat obrnjen gor, drugič dol. Pač je bil v času UZ obrnjen na UZ. Jaz res ne razumem, zakaj ti tvoj G teh stvari ne obrazloži na bolj preprost način. Grrrrr user posted image  Skratka raje uživaj v nosečnosti. Z nepotrebnim vsakodnevnim sekiranjem samo škodiš svojemu user posted image

Dolenjke upam, da vam ni neurje in toča naredilo preveč škode danes popoldan user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu malamanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
20.8.2007 22:45:21   
ursulina
pozdravljene.vidim, da nas že večina čuti bebice, prav lepo je, a ne?

tale G pa z mehurčki kar malo pretiravauser posted image , jaz čutim premike že dobra dva tedna (sem v 19.), že v 15. tednu je možno čutit, res ne vem kaj mu ni jasno? v glavnem zdaj uživajmo v metuljčkanju, bo še prekmalu kakšna močna nogometaška brca zapela :)

danes sem bila na redni kontroli, vse bp, mofrologijo imam pa 28. v porodnišnici, komaj čakamuser posted image . danes je bila bebica še posebej živahna v trbuščku, je moja mami rekla, da zato, ker se jezi, da ga nismo preko UZ pozdravili, hi hi... komaj čakam na mofro, me tako zanima, kako izgleda mali brcač(ica) in kaj bomo imeli :) user posted image  ali user posted image . si sploh ne predstavljam, kako se bom počutila, ko bom izvedela, ampak bo verjetno vse skupaj še bolj veselo... pa ve, kako si to predstavljate? in tiste, ki že veste, seveda :)

potem pa v šoping :)

lepo se imejte, na srečanju še posebej, tudi mene žal ne bo zaradi službenih obveznosti, sem tudi jaz sp-jevka, pa vsaka ura pomeni nekaj več eurčkov na računu...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
   [Brisano sporočilo]
21.8.2007 9:29:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ursulina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
21.8.2007 9:43:28   
Lunca1
Katee drugič raje malo skrajšaj izlet oz. prilagodita tempo tebi. Smo pa po moje vse take, da se obnašamo kot da nič ni, ampak telo nas vseeno malo opozori. Jaz sem po tistem dvigovanju v soboto še 2 dni čutila bolečine v trebuhu.user posted image  Bomo morale malo bolj pazit. priznam pa da je težko.user posted image  So me pa začele malo bolet medenične kosti, v prvi nosečnosti je bilo to 1,5 meseca kasneje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
21.8.2007 11:41:43   
urssyy
Katja in mala pikica hvala za tele informacije, me je nekako že prepričalo za ta pristop ob porodu. Kdaj pa moramo reči svoji G. za tako odločitev, menda napiše potem napotnico za posvet z anastezistom

Malamaja če boš imela informacije glede telovadbe te prosim, če sporočiš, morda se nama pridruži še katera iz foruma...

Smo torej dogovorjene za srečanje v Celju a ne !!??

No jaz vas bom čakala..user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
21.8.2007 11:59:54   
nussy
Cau punce!

Kako kaj? Jaz sem čisto zmatrana in zaspana. Sem sicer v službi, ampak mi je prov smotan, ker tkole proti koncu nisem res čist nč učinkovita. Bi mi prov pasal po 4 ure delat.user posted image

Poleg vsega sva se še z user posted image  spet nekaj skregala in se ne razumeva kaj dobro. Ful sem žalostna, sem vedno mislila, kako bo takrat, ko bom user posted image  vse lepo in bom res sproščena, zdaj pa takole.user posted image

Upam, da ste ve vse OK. Jaz sem danes res slabe volje, vsaj vas malo preberem vmes za razvedrilo.user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
21.8.2007 12:14:13   
mml
Eh nussy ne se sekirat user posted image , saj bo...jaz sem tudi danes vsa povožena in bi se skoraj prodala za 2 uri spanja. Si ravnokar kuham zeleni čaj in upam, da me bo malo spravil pokonci.
Kar se pa user posted image  tiče...no ja mogoče me včasih malo preveč pričakujemo od njih..kaj pa vem, vsake toliko imam jaz kakšen konkretno slab dan in po tem imam nerealno visoka pričakovanja do njega...Po drugi strani ga pa ne razumem, da mu je včasih odveč za kakšno uro it ven z Manco, da lhko jaz v miru zlikam, ker se mi zvečer ob 21. ali še malo kasneje skoraj da ne da več spravit k takšnim opravilom...Sicer boš pa videla, da bo vse OK in boš še lepo uživala.

Sicer se mi pa nič ne dogaja, tako da grem še kaj naredit

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
21.8.2007 15:58:15   
aurora6
Tile nasi user posted image so prevec nafilani z informacijami kok so nosecnice tecne pa kolk smo zivcne pa tako naprej da vcasih tudi ko nismo kar iscejo hehe vse bo se v redu saj se tudi oni privajajo na nove razmere.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
   [Brisano sporočilo]
21.8.2007 19:44:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu aurora6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1891
22.8.2007 8:01:37   
sonček balonček
Ja moški so res čudna bitja, pa tudi ženske nismo kaj boljše. VSem nosečkam želim čez nosečnost in po rojstvu čimveč medsebojnega razumevanja. Moški pojma nimajo, kako je če si noseč, hodiš v službo, imaš po možnosti že kakšnega otroka od prej, jaz končujem še magsiterij, pa ko prideš iz službe je treba skuhat. V zelo kratkem popoldnevu 1-2x skuhat ali pripravit za jest kaj hladnega, dvakrat pospravit kuhinjo, animirat otroka, pospravit ostalo svinjarijo, skopat dete in ga spravit spat. Kje je tu še luknja, da umiješ in urediš sebe... kam greš sam?!?! Pri nas je pa itak kriza, ker gradimo in potem ima on delo s tem (beri najame in organizira privatnike, včasih pospravi za njimi), meni pa ostane vse ostalo. PVčasih se res sama sebi čudim, kako lahko hkrati nardim toliko stvari (v cca 4 urah), ke rprej sem do 16:30 v službi, preden pridem domov je ura malo čez 17. Potem pa berem, da še likate in pomivate ponoči! Jaz tega ne morem, ker gre tamala spat takrat kot jaz (včeraj rekordno petnajst do desetih). Tako imam na srečo gospo, ki mi čisti in lika.

UFFF, samo jamranje!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
22.8.2007 9:45:26   
mml
Jutro...

...kakšno zatišje pa je to??? Smo že tretji dan na isti strani user posted image

Očitno so tegobe prvega trimestra za nami user posted image  in se ne dogaja nič posebnega, da ste vse tako tiho. Še dobro, da se naslednji teden začnejo morfologije, da bo spet kaj za povedati in za napisati user posted image .

A se zavedate, da ste tiste, ki imate rok v začetku januarja, že čez polovico nosečnosti???? Meni je v prvi nosečnosti, druga polovica minila kot bi pihnil, tako da me prav skrbi, da bo šlo sedaj še hitreje user posted image . Sem ravno razmišljala, da bo en dva tri tu december in konec službe...(še slabe 4 tedne in grem na dopust, po tem sem 3 tedne v službi in grem na kongres v Torino in po tem še en mesec - no vmes še en simpozij - in po tem grem na dopust - nekatere pa takrat že na porodniško). Mi je prav krasno, da bom decembra doma. Bom lahko pekla piškote, delala božične voščilnice, v miru kupovala darila...seveda upam, da se bom dobro počutila in bom to lahko počela user posted image

sonček malo jamranja včasih paše user posted image , vsaj jaz se po tem boljše počutim

urssyy jaz mislim, da načeloma velja za srečanje: Celje, CityCenter, 6. september, ob 17., dogovorit se moramo samo še kje se dobimo ali bi mogoče res kaj rezervirale in kako se bomo spoznale user posted image .
Jaz sem bolj tak analitičen človek in moram iemti vse razdelano in predvideno, če se le da user posted image

Moram še malo dealt, noče nihče namesto mene

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
22.8.2007 10:48:21   
klepetka
oj ,
pa je res nekam mirno na naši temiuser posted image .človek bi pričakova l,da ker je slabo vreme ,da bomo kar navalile na net,pa nič od nasuser posted image .

Ja ja ,tile naši moški ja..,bi se dalo včasih debatirat o njih, kajneuser posted image user posted image

Jaz imam pa pojutrišnjem MF in komaj čakam..saj danes pa mislim jo  da imata  mala pikica in zasanjana.Bosta kaj poročali kako in kaj.

mene danes spet matra nizek pritisk;spet se mi je prav nesramno zvrtelo v glaviuser posted image .Ampak je že mimo.user posted image

Ste kaj nabavile tapotiskane plenice iz hoferja?Jaz sem prišla v trgovino ob 10 uri(prvi dan akcije) in sem dobila zadnji paket user posted image .vse razprodano.Potem pa sem nameravala še tamalmu trenerke kupit ,katere so bile tud v akciji ,pa jih ni bilo več.

.Samo zanimivo ,dve uri po odprtju sem bila kot edina stranka v trgovini ,plenic in trenerk pa nič več .ne vem zdaj,ali dajo samo par kom. v prodajo al kajuser posted image

mml,vidi m da si ti precej aktivna,glede na to da si bila v kratkem na ACuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
22.8.2007 11:40:06   
sani1
Klepetka  ne vem kje si kupovala, ampak je bilo pri nas v Lj isto. Nisem se mogla odločit a grem zjutraj al rajš z mojim popoldan, pa sem se le spravila iz bajte in šla isto ob 10ih . Nisem mogla verjet vsi so kupovali plenice stari, mladi. Mislim noro... Sem jih hvala bogu še dobila 30 kom. in kupila sem še bodyje. Tako, da sem včeraj likala te plenice, se mi je zdelo, da kar ni konca. Si sploh ne znam predstavljat kako je bilo včasih ko so ženske po 120 plenic prale in likale...
Drugače sem bila pa v ponedeljek pri G in smo poslušali srčka, drug teden v sredo grem pa dat kri v petek 31. imam pa morfologijo v novi porodnišnici. Sem mislila, da bom imela že zdej pa moja G ne dela rajš pošlje v porodnišnico. Je bil moj kar malo razočaran, pa kaj moreš...
Drugače bolj lenarimo, ker je takšno vreme. Zdej grem v trgovino, pol pa kuhat in delat kremšnite, ker dobim jutri obiske pride mami malo na obisk v  Lj in bova klepetali tako da bo 100% dež...
Lepo se imejte vse in uživajte kolikor se da!!!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
22.8.2007 11:41:51   
klepetka
ja sani1,baje da je bil po celi Slo naval na te otroke zadevščine včeraj v Hoferju.user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
22.8.2007 12:23:16   
mml
Hmmmm...zgleda, da sem bila edina, ki nisemvedela, da je v Hoferju akcija plenic user posted image

klepetka po AC je sestra rekla, da naj pač počnemo stvari, ki jih počnemo normalno, da ni nobenih posebnih omejitev, samo prva dva dneva naj bolj počivamo in da naj doma rečemo, kako je bilo huuuuuuudo user posted image . Sem se tega približno držala, predvsem kar se lenarjenja tiče.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
22.8.2007 12:23:37   
mala pikica
Ojla user posted image !

Jaz sem že doma. Smo imeli morfologijo. Z našim user posted image  je vse v redu user posted image  Sva bila z dragim res vesela. Vzeli so mi tudi kri za toksoplazmozo. Tako kot je rekla mml, smo že čez polovico user posted image  Če bo druga polovica minila tako hitro kot prva, potem imam občutek, da bo otrok že jutri zunaj user posted image  Res se mi zdi, kot da sem včeraj zagledala tisti magični, prelepi +. Nisem še nič razlagala, da so nama v 17.tednu v bolnici rekli, da bomo imeli user posted image , potem pa je čez en teden osebni G rekel, da bo user posted image . Mislim, da sem takrat jaz tudi zelo razločno videla lulčka. No, danes pa je bilo našo dete spet sramežljivo. G pa je vseeno rekel, da misli, da bo user posted image . Tako da zaenkrat bomo jutri na otvoritvi Europarka v H&M verjetno kupili nekaj modrega user posted image  Sicer pa samo, da je vse v redu. Se že res veselim septembra, ko smo z mamico in mojim dragim dogovorjeni, da gremo v Avstrijo gledat otroško sobico! Kaj za oblečt pa bomo sigurno že do takrat kupili tukaj pri nas.

Srečanje... Mislim, da sta datum in ura dogovorjena. Dobro bi res bilo, če bi se dogovorili, da bi katera šla rezervirat kakšno mizo ali dve v kakšen lokal. Mislim, da se je ena enkrat že ponudila. Kje pa je tista user posted image  Kako se bomo spoznale? user posted image user posted image user posted image  Jaz sem že zadnjič doma na glas razmišljala, kako zanimivo bo videt enih 15 žensk s trebuščki user posted image  Mislim, da se ne bomo težko prepoznale, kajne?

Pa še pleničke iz Hoferja... Jaz sem včeraj bila na terenu v Prekmurju in sem se v Lendavi vstavila in so jih imeli še res veliko. Ene sem kupila, pa en komplet bodyjev. Pleničke so sicer zelo lepe, zdijo se mi edino malo bolj tanke. Niso preveč gosto tkane. Bom pa še ene kupila v Kiki v Avstriji, pa bodo verjetno malo debelejše. Drugače pa so res luškane.

Pa da ne pozabim še na mojega dragega... Jaz ga moram res pohvaliti. Pri vseh stvareh mi zelo pomaga, me razvaja, res pazi, da se ne bi za brezveze kregala, pa še bi lahko naštevala. Skratka res je zlat user posted image  Tako da Nussy upam, da je že vse v redu. Verjamem pa, da imajo tudi oni kdaj kakšen slab dan, pa da rečejo ali naredijo kaj, kar niso ravno mislili. Radi pa nas imajo vseeno. Tega res ne smemo pozabiti!

No, zdaj pa sem spet bila zelooo dolga.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
22.8.2007 12:25:23   
klepetka
mml,bolj pozorno beri kar pišemouser posted image user posted image .Sem prav jaz napisala prješnji teden enkrat ,da bodo v akciji in jih bom šla kupit.
Sem pa slišala ,da jih bodo v našem hoferju baje v petek še nekaj dobili.Če bi jih tudi ti imela,grem lahk opogledat

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
22.8.2007 12:43:13   
mml
Jaz sem že zadnjič doma na glas razmišljala, kako zanimivo bo videt enih 15 žensk s trebuščki Mislim, da se ne bomo težko prepoznale, kajne?

Meni se še prav nič ne pozna (če seveda odmislim širjenje riti in stegen), in močno dvomim, da bom imela vsaj približno "spodoben" nosečniški trebušček do našega srečanja user posted image

Dobro bi res bilo, če bi se dogovorili, da bi katera šla rezervirat kakšno mizo ali dve v kakšen lokal

Upam, da se kakšna Celjanka javi za to nalogo, ker jaz v naslednjih dneh nimam namena hodit na štajerski konec. Čeprav smo na lanskem srečanju mamic z dojenčki, kar direktno okupirale en del lokala (mislim, da Istaniča) v 1. nadstropju, res pa da smo se dobile dopoldan. Po mojem natakarja še dane tlačijo nočne more, se mi zdi, da možakar sploh ni dobro dojel in je mislil, da ima privide user posted image

mml,bolj pozorno beri kar pišemouser posted image user posted image

A hočeš reči, da tako ali tako samo v prazno nakladam user posted image user posted image user posted image .
Saj po mojem sem videla, samo se mi inforamcija ni zapisala v spomin user posted image
Jaz mislim, da bom nekaj potiskanih plenic kupila v Avstriji v Bipi, ker tista, ki jo že imam je super...gosta, z dobrimi robovi, se nič ne vijuga pri likanju...

mala pikica super, da je z user posted image  vse OK, da pridno raste in da iam vse kar mora imeti. Pa čestitke za user posted image , sedaj se lahko bolj usmerita na izbiranje imena in je žensko ime samo za vsak slučaj

sani ja likanje plenic je nekaj boljšega user posted image , jaz tudi vsakič pravim hvala bogu za plenice za enkratno uporabo user posted image

Grem še malo težit sodelavcem, še vedno nisem povedala, da sem noseča...se mi kar ne da. Po mojem sodelavke že z veseljem opravljajo, kako se grdo redim user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.