|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
17.8.2007 16:55:19   
kanarka
Ma ne, pr oktoberkah je eni celo G priporočala, da če ji otrdeva, da lahko do 3 Magnesole na dan vzame. Druga ji je sicer napisala, da so 3 preveč, ker je potem baje prebava predivja in to izgleda, kot da bo vse ven zletelo. Hmm, sej ne vem...različne informacije očitno. Bom čez 2 tedna ponovno vprašala, zakaj mi je moja G to rekla in ti potem poročam. Do takrat pa jih kr lepo uživaj, če pomagajo, saj imaš še 3 tedne fora.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
17.8.2007 17:18:07   
TANTRA
Ojla, punce, kako ste pridne, sem pol ure brala sporočila, pa me samo en dan ni bilo na portalu....
Slikice srečanja si bom pogledala...v Ljubljano pa še ne vem če pridem ....

Potepinka jaz sem vprašala mojo ginekologinjo glede dopusta in bolniške...
Rekla je, da ti bolniške ne morejo podaljšat, lahko pa jo skrajšajo. Tako, da ne
bi smelo bit problema z koriščenjem preostanka dopusta, ki ga nastopim z 1.9. Sem pa na polni bolniški od 26.5. Tudi v firmi sem že dogovorjena za koriščenje dopusta...Res se pozanimaj, ker koliko vem ni zakona, da bi ti omejeval koriščenja dopusta...

Nemrak, pejt k ginekologu in se dogovori za bolniško...Ta zzzs je res mim, delajo čist po svoje... Pejt na 8 urno do konca, saj zdaj proti koncu ti res ni treba, da se matraš, sploh, ker bo taka norišnica ...Boš lahko še malo uživala s tvojo princesko...Čestitke mali ljubici za rojstni dan..Upam, da ste lepo praznovali in da je dobila kakšno lepo darilce od mamice in očija...

Midva sva praznik izkoristila za potep po Pokljuki..Našla enega gobančka in nekaj lisičk..Zrak je bil fantastičen...Škoda, ker ne poznam nahajališč, saj bi po moje kar nekaj našla..

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
17.8.2007 17:20:12   
TANTRA
Ah, mi je sporočilo kar ušlo...

No, včeraj pa smo se šli malo kopat na morje...

No, zaenkrat je moj mali navihanček ful aktiven, jaz sem kar dobro...Moram pa kar več počivat, sicer me začne bolet....Drugače pa ga ful čutim kako se premika, včasih kar zvezde vidim...

Lepo se imejte, zdajle grem skuhat malo slivove marmelade...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
17.8.2007 17:25:24   
barika
Nemrak, poskusi vse, da te dajo na bolniško, da ne boš onih tečnih mamicuser posted image poslušala, ko vam bo kakega roza zvezka zmankaluser posted image .
jaz sem imela pa do zdejle kar pestro. mali cel dan ni nič brcal, pol  se mi je pa ratalo urezat z nožem za kruh (onim, fajn nazobčanim), pa še z oljem opečtuser posted image user posted image user posted image user posted image ,tak da me je pol fajn zašvasu med rebre, da vem da je še z menojuser posted image .

evo, tolk od mene za danes

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
17.8.2007 18:41:41   
naraščaj
Ojla,
Jst vam povem ,tole je za znort. Me računalnik zezea kot pr norcih. >Endan dela, drug dan pa ninič od nega. oz delata oba na smene. Ga bo treba dat na servis. Sem klicala sodelavca, pa bo probal kaj porihtat, če mojmuj nebo ratal. upam, da mu bo.
Nemrak, user posted image user posted image  . To pa ni dobr. Če se ne boš dobr počutla pa pejt nazaj h G čez par dni, pol ti pa tak na novo odpre. A ni tak?? Sicer nimam izkušenj, ampak se to opazla pri tistih, ki so drugače to izkoriščali. Zakaj pa nebi ti, ko dejansko to potrebuješ. Kriza je ta komisija. Včasih preveč všasih pa premal poštena. Nimajo glih posluha.
Kar se pa otrdevanja tiče, sem jaz zaradi tega na bolniški. Sedaj po enmu tednu počitka je mal bolš, ni pa vredu. Men je g rekla, da če se stanje ne popravi oz. se poslabša moram prit nazaj in je možno tudi, da grem v p na opazovanje. Pit moram 2-3- magnesola. Pred tem pa sem pila 1 na dan. Zdaj pa opažam, da mi trebuh otrdi preden grem na wc ali po wcju.Hodim pa nonstop  -  velika potrošnja papirja. Občasno pa otrdi kart tako- Je pa ful čudn filing. Kot bi mela en 50 kg kamen not. Pol pa popusti. 

Kanarka, jaz bom na naslednejm pregledu kar vprašala kako je s tem. Bom mela pregled še pred tem 32 tednom in ne bo panike. Ta čas bom pa pridno pila, sam da mi prežene to otrdevanje, da bom lahk normalno funkcionirala.

Potepinka, zakaj pa ne morš koristit dopusta? Ker ti oni ne omogočijo. Je isti drek, če si pol na bolniški- tebe tak al pa drgač ni. Je pa bol ugodno imet dopust.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
17.8.2007 18:59:05   
potepinka
TANTRA,NARAŠČAJ -jAZ SEM NA BOLNIŠKI OD 25.4 in sem bila danes na firmi pri kadrovski in mi je rekel da dopusta ne morem koristit ker sem pač skozi na BS.Če pa bi bolniško prekinla in šla delat za cca.14 dni potem bi se pa morala dogovorit z mojemu mojstru če bi lahko koristila dopust.Ampak v Gorenju  te vsi gledajo črno če si v BS in dopusta sigurno ne bi dobila.Tak da bo zdaj probala biti na BS do porodniške in jim šenkala dopust.
Je rekel kadrovnik "Ja če imate težave v nosečnosti potem je zato BS ne pa dopust"in mi je jasno povedal da ga ne dobimuser posted image user posted image user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
17.8.2007 19:43:23   
nemrak
user posted image user posted image ,
saj imam redni pregled v pon pri G. Sam me je stah, ker moj G ful komplicira glede bolnišk. Sem pa glih kar iz službe, pa vam povem, da je kriza bit na nogah, brez 5 min pavze. Sam kaj, ko to nobenega ne briga.
Očitno se bo moralo kaj zgoditi, da me bodo začeli resno jemati.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
17.8.2007 20:29:48   
babsy77
nemrak, ne dovoli si, da bi se prej kaj zgodilo. Verjetno si bila do zdaj na bolniški zaradi enega razloga, zato G kar povej, kaj te čaka v službi in kakšne težave imaš. Vztrajaj, da ti napiše obvestilo za osebnega zdravnika, potem pa os. zdravnik že predlaga komisiji za podaljšanje bolniške. Če veš, da se ne počutiš, ne sili, da bi 10 ur na nogah stala, meni že po eni uri gibanja, pa samo da kosilo pripravim ali pa da kaj pospravim, se mi noge napihnejo kot balon in me začnejo bolet.

Mene tudi zanima zakaj ne smeš pit magnesola po 32. tednu? Jaz ga tudi pijem, sicer samo po eno tableto na dan, zaradi krčev v nogah, mi pa že od malega niso všeč šumeče tablete, tako, da se moram kar potrudit da še to eno spijem.

Kar pa je glede dopusta, mislim da ti zakonsko pripada, sicer se probaj pozanimat, če ga lahko preneseš na čas po porodniški. Poskusi se pozanimat pri sindikatu.

Meni je pa danes tako user posted image  vroče, da sem si zdaj malo ventilator vključla (klime žal nimavauser posted image ), pa vsaj da malo premeša ta soparni zrak. Moj user posted image  je bila pa danes kar miren, samo zjutraj je malo pobrcal. Verjetno je vroče tudi njemu.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
17.8.2007 21:22:35   
TANTRA
Bomo videli kako se bo izteklo, vendar sem zadnjič vprašala sestro moje ginekologinje, da imam še ogromno dopusta in da ga bi izkoristila pred nastopom porodniške. Rekla je, da ni problema, ker bolniško, ki mi jo je odobrila komisija do nastopa porodniške lahko skrajšam. V firmi pa tudi ne
komplicirajo. Do sedaj sem vedno lahko namesto bolniške dala dopust, če
sem ga imela. Kolikor vem so tudi ostale tako naredile...

Itak pa ne grem na dopust, gre samo za zamenjavo bolniške z dopustom...

Očitno pa ni povsod enako...

Pozdravček

(odgovor članu babsy77)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
17.8.2007 22:26:37   
Dajica
Ojla!

Meni je pa kr nekaj dolgcas zdajle, sem hotla it spat, pa kr ne morem. Moj se dela, po tv ni nic pametnega, pa sem se spomnila na vas, da vam namenim par vrstic.
Res se ne pocutim dobro, tko telesno ja, me nic ne boli, ampak tko ne vem, kaj bi sama s sabo. Sem mislila, da me bo dez kaj uspaval, pa mu ne ratuje. Pa tko samo se pocutim. user posted image Oh ja, ne vem kaj se me je zdajle prijelo, neka zalost.
Upam, da bo kmalu bolje, pa da moj pride iz sluzbe in me potolazi. Samo objemcek rabim in bi bilo bolje.

Lepo nocko zelim vsem skupaj in pa sladke sanje!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
17.8.2007 22:47:05   
mamuška
nemrak, ej toje KATASTROFA! Pa daj se zaboga pritožit!!!!!! Mojo mamo so dali delat po kompliciranem zlomu roke, s Sudekovo distrofijo, ko se sama doma ni mogla ne oblečt, ne najest, niti riti ne obrisat, kaj šele kake čevlje zavezat - ampak za njih jebila sposobna za delo, kjer je dnevno dvignila tko, enih 250 kil po kosih. Sicer sem jo morala skoraj s puško prisilt, ampak sva šli k osbeni zdravnici nazaj in skupaj smo spisali pritožbo. Na II. stopnji so se vsi samo zgražali, kako lahko kdo takega človeka sploh pomisli dat delat. V bolniški je bil aše 11 mes, od tega 3 mes na vsakodnevi rehabilitaciji. Tko se to dela user posted image user posted image Zato ti svetujem: ne se dat, pritoži se!! Na drugo stopnjo je bila klicana mama, osebna zdravnica in spec. kirug, ki ji je roko sešraufal skup in jo kasneje po deli "odšraufaval" (pobiral vijake in žice ven iz kosti, kot se je celilo).

Jaz sem danes čist sfuzlana, mož je belil balkon, jaz pa sem sama sebi odveć in v napotje. ZA nobeno delo nisem, če pa že kaj primem, mi v sekundi zleti po tleh user posted image Dan je bil neznosno težak, temu primerno pa tudi ljudje. "Podnajemnik" je danes nekam miren, tako da me kar malo skrbi. Očitno je tudi on malo zdeaan, vsaj upam, kajti trenutno so mi njegovi gibi edina garancija, da mu gre dobro. Če se umiri, moram takoj z vso paniko v porodnišnicouser posted image Pa saj nekaj se muva, ampak tako lenobno, da mu sploh ni podobno. Matr, smo čudne! Kose razmetavajp 100 na uro nam ni prav, ko j emalo miru, pa spet ne. Grem še možička mal počohat, pa spat!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
18.8.2007 9:20:40   
murencek
Živjo!
No, dons pa jst odpiram stran user posted image .
NEMRAK, to je res čudno, glede bolniške. Bodi vztrajna, ne daj se in boš videla, kako in kaj.
Drgač so nam pa v šoli za starše povedali, da se porodničarji, pa ginekologi zavzemajo za to, da bi šle user posted image  prej v porodniško kot trenutno. Ker je res utrujajoče. No, premaknilo se ni še nič, bomo videli kaj bo. Verjetno bodo kej sprejeli, ko bodo naši otroci že veliki user posted image .
Ja, meni približno 1x/dan proti večeru otrdi trebuh (za hip). Pa mi je G rekel, da je to normalno.
Sicer je pa tud meni tko vroče. Zdej vidim, da res full bolj švicam kot prej. Tudi utrudim se hitreje. Najbolj mi grejo pa na jetra stegna - v vročini so mokra, pol pa drgnejo drugo ob drugega in mi je tko smotan. Ja res, kot bi imela čez 100 kg. Zadnjič sem v 1 štacuni videla, da prodajajo najlonke do kolen - za močne ljudi, ki jim stegna drgnejo. Ko nosijo te žabe, se koža ne drgne, pol pa ni vnetij in ran. No, jst nikol nisem imela teh težav, sam zdej pa zadnje čase to opazim tudi pri sebi... Ja, hudič!!!
user posted image Ja, za srečanje. Ljubljančanke se kr dogovorte - če bo vsem bolj pasala sreda, bom videla, če lohk pridem.
Nč, fajn se imejte!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
18.8.2007 9:36:17   
Tanayya29
Jutro...
no,midva zuser posted image pa danes nisva nič spala,jah ne vem kaj ma mojuser posted image za ene akrobacije ponoč...
jaz sem se kar smejala,pa zaspim,pa spet! No,verjetno me pripravlja na novemberuser posted image ...
Punce,kaj je to magnesol?user posted image verjetno sm za svetom...jaz jem samo elevit tablete,pa je notr tut magnezij(a ma kej veze z magnezijem magnesoluser posted image )?
no mam v torek pregled pri G.,pa ga bom malo povprašala,čeprav moj ni glih kakšn zagovornik teh nadomestil...mi je reku,da mi ni treba jest elevit-a..no,jst vseen jemuser posted image .

za srečanje v ljubljani pa veljauser posted image user posted image pridem,če ne bo kej vmes pršlo...

lep dan

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
18.8.2007 10:14:50   
ajtak
nayya, magnesol je (kot si ze sama ugotovila) dopolnilo prehrani- magnezij- v obliki sumecih tablet. Dobi se ga v lekarni.

user posted image Izgleda pa takole: ------------------------------------------>

Drugace pa sem jaz danes full dobre volje, ker pridejo moji starsi, sestra in babica na obisk user posted image , bomo mal pekli pa porocni DVD pogledali (ker se nisem uspela kopij narocit ga se niso vidli)... Ce bo lepo vreme gremo mogoce se v Mozirski gaj.
Tak, da bo fajn, komi cakam!!!!

Zdej pa se mal pocivam, ker me celo jutro glava boli... Se zaenkrat posiljujem z vodo, ce ne bo bolje bom vzela en ingverjev bonbon.

Torej, en lep dan vsem user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
18.8.2007 10:45:21   
ajtak
Punce, čudeži se dogajajo!
http://24ur.com/naslovnica/servisi/vizita/20070817_3103855.php

user posted image  mami!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
18.8.2007 10:49:14   
babsy77
Dobro jutro še s primorskega konca!

Včeraj sva z mojim malo pohajala po trgovinah, pa nič kaj resnega. Samo za enh kavč sem ga zagrela, ki je s predalom pa za raztegnit za naš APP, najino stanovanje pa upamo, da bo nared za drugo vroče poletjeuser posted image .

Me je pa opozorila ena prodajalka, ki prodaja rabljeno nosečniško "opremo", da v spletnih akcijah BC je treba bit kar hiter. Naročilo je najboljše poslat par minutk po polnoči, ker se zna zgodit, da je do jutra že vse razprodano. Za tiste, ki nameravate it v pon v akcijo za lupinico.

Moja je imela danes zjutraj okoli 6h prave okrobacijske vaje, da me je zbudila, pol pa ki je bla tolk vztrajna sem se začela kar smejat, da sem še mojega prebudila. Je pa točno vedu zakaj. Sem bla danes namesto budilke, ki je začela piskat čez 10 min.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
18.8.2007 10:51:50   
babsy77
ajtak - to je pa res lep čudež. Srečno družiniciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babsy77)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
18.8.2007 12:05:49   
naraščaj
Ojla, še pozdravček od mene.
Tut pr men so snoč ble akrobacije. Sem se prav namejala. user posted image  je tako delal, da mi je cel trebuh premetaval. Moj kar ni mogu verjet. Pol se je pa po kaki uri mal umiril, da smo lahk se naspala. evo sedaj pa že spet mal rogovili, kak sem vesela. No se kaj slišimo oz. beremo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu babsy77)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
18.8.2007 12:10:30   
kanarka
Joj, pa ne morem verjet, da pr meni sploh tako ne nori. Jaz sem prav vesela, če sploh kaj začutim. Kako je to možno, da so take razlike. Od česa je to odvisno? PA sem suhcena in bi po mojem še bolj to morala občutit, ampak nič od nič, no oz. zeloooo rahlo božanje čutim.
Povejte mi, ali te gibe čutite na zunaj ali od znotraj ali kako? Sej js tut vidim, ko mi mal trebušček premika, samo od tega se jaz nikakor ne bi mogla zbuditi, saj čutim kot rahlo božanje.

Hmm, res mi ni jasno zakaj take razlike.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
18.8.2007 12:15:22   
kanarka
Joj, naj še jaz nekaj pripnem. Sej mogoče ste že videle. Meni je moj dragi to poslal, ker me včasih kr zanese v to smer.
http://24ur.com/naslovnica/servisi/vizita/20070818_3103838.php

Upam, da sem prav pripela in da se da kliknit.

Sem mu že odpisala, da vsemu se lahko odpovem, samo sladkemu pa ne. To je, kot da bi mi vzeli kisik. Brez tega res ne morem.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
18.8.2007 13:03:48   
Tanayya29
kanarka jst se tut ne morem odpovedat sladkemu...user posted image
zdaj meduser posted image mi pa še bolj paše...;)
mene pa tok komarji pikajo,da sm vsa popikana po nogah...
sm prej kuhala kosilo,pa pogledam noge pa kar naenkat dva nova pikauser posted image ...

zdj grem pa naprej pospravljat in odganjat komarje;)
lp.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
18.8.2007 15:13:29   
Viki-2
še jaz: 24.11.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
18.8.2007 15:39:00   
Dajica
Viki-2: cestitke!!! user posted image

(odgovor članu Viki-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
18.8.2007 15:41:34   
nicolina
Da vas mal pozdravim user posted image ,

tudi moj user posted image  je imel ponoči in že zgodaj zjutraj akrobacije user posted image user posted image , tako da sem šele proti jutru zaspala in potem sem potegnila do 9.30.
Drgač mi je pa danes prav fajn, ko ni tako vroče. Sem danes spet malo zapravljala in sicer v BC; ampak ne za user posted image , temveč za sebe. user posted image  Sem si kupila blazino, se pravi materinsko blazino, ki jo zdej lahko uporabjaš za spanje in potem ti pride še prav za dojenje, oporo za sedenje user posted image .. je prav fajn, sem zdejle malo počivala z njo. Notri ima taka zrnca, da se prav lahko oblikuje kakor hočeš, pa tudi prevleka se da dol in jo lahko opereš. No, za user posted image  pa sem kupila brisačko.

lep dan...
Nayya, najbrž imaš zelo sladko kri, da te komarji obletevajo...user posted image user posted image
Pozdravljena Viki -2 med čvekami user posted image user posted image user posted image , napiši nam kajveč o sebi.

(odgovor članu Viki-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
18.8.2007 18:02:58   
Ilije
Pozdravljene user posted image !

Men je pa danes tako zaspan dan. Samo spala bi in nič se mi ne da pa imam goro cot za speglatuser posted image . Tudi user posted image  je danes očitno utrujena, saj jo čutim le tu in tam. Upam da ni kaj narobeuser posted image  Ko pa se spravim štet gibe pa kr zadremam, tako da sploh ne vem, kje sem ostalauser posted image .
Mogoče bo pa tud malauser posted image kaj bolj budna, če se sama mal predramimuser posted image

LP

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......