mamuška
|
nemrak, ej toje KATASTROFA! Pa daj se zaboga pritožit!!!!!! Mojo mamo so dali delat po kompliciranem zlomu roke, s Sudekovo distrofijo, ko se sama doma ni mogla ne oblečt, ne najest, niti riti ne obrisat, kaj šele kake čevlje zavezat - ampak za njih jebila sposobna za delo, kjer je dnevno dvignila tko, enih 250 kil po kosih. Sicer sem jo morala skoraj s puško prisilt, ampak sva šli k osbeni zdravnici nazaj in skupaj smo spisali pritožbo. Na II. stopnji so se vsi samo zgražali, kako lahko kdo takega človeka sploh pomisli dat delat. V bolniški je bil aše 11 mes, od tega 3 mes na vsakodnevi rehabilitaciji. Tko se to dela Zato ti svetujem: ne se dat, pritoži se!! Na drugo stopnjo je bila klicana mama, osebna zdravnica in spec. kirug, ki ji je roko sešraufal skup in jo kasneje po deli "odšraufaval" (pobiral vijake in žice ven iz kosti, kot se je celilo). Jaz sem danes čist sfuzlana, mož je belil balkon, jaz pa sem sama sebi odveć in v napotje. ZA nobeno delo nisem, če pa že kaj primem, mi v sekundi zleti po tleh Dan je bil neznosno težak, temu primerno pa tudi ljudje. "Podnajemnik" je danes nekam miren, tako da me kar malo skrbi. Očitno je tudi on malo zdeaan, vsaj upam, kajti trenutno so mi njegovi gibi edina garancija, da mu gre dobro. Če se umiri, moram takoj z vso paniko v porodnišnico Pa saj nekaj se muva, ampak tako lenobno, da mu sploh ni podobno. Matr, smo čudne! Kose razmetavajp 100 na uro nam ni prav, ko j emalo miru, pa spet ne. Grem še možička mal počohat, pa spat!
|