mml
|
Dan, jaz imam še 2 uri in pol za lenarjenje preden grem po Manco. Včeraj je prišla s počitnic pri babici in danes je bil menda hud jok pri varuški. Jo je peljal oči, ker nisem bila prepričana, da bo sploh hotela po stopnicah in se mi ravno ni zdelo pametno, da jo jaz nosim v 3. nadstropje. Po stopnicah je sicer šla, po tem pa je rekla "ne, ne, ne" in pokazala v nasprotno smer "tam"...k varuški v stanovanje je sicer šla, ampak se je menda takoj na hodniku obrnila in začela jokat in hlipat . Najbrž bo še kakšen dan hudo, po tem se bo spet navadila... Jaz sem bila dopoldan kolikor toliko pridna in sem se lotila kupa opranega perila, tako da lahko sedaj spet naprej perem . Sem se v tehle dneh tako navadila lenobnega življenja, da se mi sploh ne gre nazaj v službo...se mi zd, kot da nisem bila že celo večnost , saj bo...samo en mesec, po tem pa 14 dni dopusta in po tem še dva meseca in dopust izabela prav velik fant je že Matevž . Upam, da se boste imeli na morju lepo. Mi2 imava 2 obletnici poroke. Prva je 4. september, ko sva se poročila civilno, druga pa 7. september, ko sva se cerkveno poročila v Logarski. Sva imela tudi dve poročni potovanji , prvo za nekaj dni v toplice, drugo pa po tem za 14 dni v Dominikansko republiko. Praznujeva pa praviloma samo 7. september cuma ja na igriščih najdeš vsesorte mularijo, ampak jaz otroke še nekako toelriram, bolj mi gredo na živce starši, ki gledajo, kako njih otrok terorirzira druge otroke ali se kako drugače nemogoče obnaša, ne naredijo pa nič . kako pa naj otroci po tem sploh vedo, da se ne obnašajo prav. Tako da jaz ponavadi v takih primerih "nahrulim" starše. Samo tile mulci, ki so tebe razjezili so bili pa že iz večje lige. Mene tudi skrbi, kako bo Manca drugo elto v vrtcu . Že zadnjič v igralnici v Nami se je držala kar nekaj časa bolj zase in si sploh ni upala naokrog in po tem se je rajši takoj umaknila, če je prišel v bližino kjer se je igrala še kakšen otrok... Nana Liza Kofce so super ja...z Manco smo bili gor lani, letos pa še ne, bo treba ponovit. Sta nas pa lani nadelgovaladva konja, ki sta se pasla nad kočami . A je Ela kaj sama hodila a ste jo nosili? Ker Manca zadnjič, ko smo šli na Šmarno, ni pokazala kakšne hude želje, da bi sama hodila... jana očitno bo Ela uživala v urejanju las . Manca bi namreč najrajši zbežala, že ko vidi krtačo za lase in tudi, če ji kaj dosti z roko šarim po kodrčkih, se začne razburjati HIMH super da je Hanina koža boljša . A izvide alergološkega testrianja ste že dobili? NRMM saj boš Mašo tudi pogruntala , pa pravijo, da je pri drugem otroku vse bolj enostavno . Mene je že kar groza, ker je bila Manca precej nekomplicrana in je tudi ponoči sorazmerno lepo spala in si sploh ne predstavljam kako je, če moraš vstati 5x ali 6x na noč Nič grem še malo lenarit, ker ne vem, kdaj bom imela spet čas samo zase