|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  304 305 [306] 307 308   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
14.8.2007 18:34:41   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Za tiste, ki še nimate izbranih imen. Najbolj redka imena....http://www.stat.si/imena_redko_imena_crke.asp?crka=A

user posted image tle pa so katasrofalna imena! sam južna al pa neka čudna

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 7626
14.8.2007 18:39:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Carmy

Nekaj od tega bo: Daša, Žana, Vita, Ažbe, Tinej, Tjaž. A vam je kaj všeč?

user posted image  Žanauser posted image     user posted image  Tinej user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7627
14.8.2007 18:47:35   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Za tiste, ki še nimate izbranih imen. Najbolj redka imena....http://www.stat.si/imena_redko_imena_crke.asp?crka=A

user posted image tle pa so katasrofalna imena! sam južna al pa neka čudna

Saj zato pa so najbolj redka imenauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7628
14.8.2007 19:01:16   
lumpa6
mi bomo imeli user posted image in bo Val Luka, no ja vsaj uz je tko pokazau če bo pa user posted image bo pa Špela

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 7629
14.8.2007 19:36:28   
jst86
hvala za pomoč punce.sem gledala že na amzs pa ni najine lupinice. če me bo skrbelo še naprej bova kupila novo.sva se dons pogovorila o mojih strahovihuser posted image
sandra oprosti ker sem te zamenjala.no ena je govorila pa sem zgleda zamešala.user posted image se opravičujem.

glede imen pa je men tud všeč Žana in pa Tjaž(to ime bi kandidiralo tudi za našega user posted image ,ampak kaj ko je moj ati Matjaž pa mi pol ne sede da bi bil moj sin Tjažuser posted image

midva sva šla pa dons avto gledat in se je moj čist zalubu vanj.meni je sicer mal preveč športen,ampak ok,nej mu bo bova mela vsaj dober in varen avto.user posted image  sem mu pa povedala da bom pa pri najinemu domku imela jst en bonususer posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7630
14.8.2007 19:46:12   
Anonimen
Tanja Lina, si prišla z zadnjih nakupov? Kaj lepega si nakupila? Če se ne motim si v tvojem zadnjem postu napisala, da še to potem pa da si pripravljena. user posted image

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 7631
14.8.2007 19:55:19   
Anonimen
Tianna: sem kupila še črpalko za izbrizgavanje mleka, brisačo za kopanje za malega, nastavke za dojenje, kompletek posteljnino, zaščito za jogi. Še nederček za dojenje si moram kupit in lupinico Maxi Cosy, ki pa jo bom naročila kar po netu (20.8. je akcija in bo 30% znižana). Sedaj imam torej res skoraj vse. So bo tako ljubi lažje znajdu, če me bo karkoli prehitelo user posted image . Si ne predstavljam, da bi šel po nastavke za dojenje ali pa črpalko.

T.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7632
14.8.2007 19:59:08   
Anonimen
user posted image  za nakupe!
Jaz si črpalko in nastavke za dojenje še nisem kupila. Niti ne vem, če bi si jih že zdaj. Kaj pa, če ne bom imela mleka?? In nikomur je niti ne bi mogla podariti... No ja, v mojem primeru bo prav moj dragi moral ponjo... user posted image  
Kakšno črpalko pa si kupila?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7633
14.8.2007 20:11:44   
dorotea
Hi, hi! user posted image user posted image user posted image ...sem si še jaz zamislila mojga, ki kupuje črpalko al pa modrc za dojenjeuser posted image ...Sva se glih včeraj menla, da nimava še nič...in pol sem mu začela naštevat, pa se mu sploh ni sanjalo, da vse to rabimo...se mi zdi da me bo zdaj kar hitro peljal po trgovinah, da slučajno ne bi doletelo njega vse to kupovat! je bil prav smešen.user posted image
No in včeraj sem si izbrala predalčnik iz Ikee, ma sem si mislila: Ojej kdaj šele ga bom dobila, ker mi ga morejo drugi pripeljat(3. različni ljudje)...No in kaj se zgodi...danes me kliče mama, da je predalčnik že pri njej in da mi ga jutri njena prijateljica pripelje!user posted image user posted image user posted image Joj kako sem vesela! Zdej se bom tud jst lohko spravla prat oblekce, ko jih bom imela kam dat...Katera ima že rada likanje??? Se priporočam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7634
14.8.2007 20:12:41   
Anonimen
Punce, dejte mi neki še razjasnit, prosim.

Te lupinice, ki jih mi zdaj kupujemo (pač za novorojenčka) so do 13kg, kajne? Kakšen avtosedež pa se potem kupi? Od 13kg pa do ??? Al kako?
Sem malo gledala po netu in če si zdaj nisem privoščila lupinice od Maxi Cosi, ki mi je takooo lepa; razmišljam, če bi vsaj avtosedež za potem kupila od te firme. user posted image

< Sporočilo je popravil tianna -- 14.8.2007 20:16:51 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7635
14.8.2007 20:13:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Katera ima že rada likanje???

Sandra? A ne, Sandra ima rada pranje. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 7636
14.8.2007 20:20:14   
lumpa6
Te lupinice, ki jih mi zdaj kupujemo (pač za novorojenčka) so do 9kg, kajne? Kakšen avtosedež pa se potem kupi? Od 9kg pa do ???

ja moja je od 0 do 13 kg pol je pa avtosedež do 18 kg nato pa skoz večji ,s tem da sem že kupila avtosedež do 18 kg ker bom imela lupinco samo za prve 3 mesece pol pa ne več

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7637
14.8.2007 20:21:15   
lumpa6
Sandra ima rada pranje.

ja pol se pa še jaz priporočamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7638
14.8.2007 20:24:41   
Anonimen
Aha, zdaj sem našla na eni strani:

- od 0 do 13kg
- od 0 do 18kg
- od 9 do 18kg
- od 9 do 36kg
- od 15 do 36kg

No, sem šla pogledat do kolko je tisti moj in je do 13kg. Ampak kaj potem? Po moje se bolj splača kupiti od 9 do 36kg kot od 9 do 18kg. Al ne? user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 7639
14.8.2007 20:42:19   
lumpa6
Po moje se bolj splača kupiti od 9 do 36kg

ja lohk, sam paz da ima več nagibou če slučajnouser posted image zaspi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7640
14.8.2007 20:49:15   
Anonimen
Ja, al pa od 9 do 18kg, potem pa kar od 15 do 36kg. Al ne? user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 7641
14.8.2007 20:49:34   
Pikica pokica
Tianna, mi imamo za sina Maxi cosi priori - je od 9 - 18 kg oz. nekje do 3,5 let. Je fajn, ker ima malo naklona in ko mali zaspi, ga lahko nagnem. Pa barve so tudi ful lepe, pa varni so...
Prej je bil pa v lupinici skoraj do enega leta ( 0-13 kg) - te nove Maxi cosi so malo manjše, tako da    bo malo verjetno treba prestaviti že prej. No, imamo še pol leta časa, saj je sinu ta sedež še prav ( ima 13,5 kg) in se bo ravno izšlo user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7642
14.8.2007 20:49:39   
nana 27
Lumpa, a misliš po treh mesecih dati user posted image v avtosedež od 0-18 kilogramov? Miha je bil nadstandardno velik pa je iz lupinice šel v večji avtosedež (9-18kg) pri osmih mesecih, v babičinem avtu pa ima avtosedež od 0-18kg.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7643
14.8.2007 20:51:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Tianna, mi imamo za sina Maxi cosi priori - je od 9 - 18 kg oz. nekje do 3,5 let. Je fajn, ker ima malo naklona in ko mali zaspi, ga lahko nagnem. Pa barve so tudi ful lepe, pa varni so...

No, saj prav tega sem gledala in sem se prav zaljubila v ta model. user posted image  Vem, da je varen, je dobil same ++++ pri testih. Kakšnega pa boste potem kupili??

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7644
14.8.2007 20:57:15   
Pikica pokica
Evo še slikice : zadaj imamo tega -

user posted image

Čez cca pol leta pa bomo kupili tega: je od 15 - 36 kg oz do 12 let, saj se da en del odstraniti:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7645
14.8.2007 20:59:16   
Anonimen
Hvala Pikica Pokica. Full so lepi ti avtosedeži, prav ta model!! Mi je prav žal, da nisem že lupinice kupila Maxi cosi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7646
14.8.2007 21:09:19   
Pikica pokica
Ja, meni so tudi ful všeč. Pri prvemu lupinice nisem imela te, zato pa jo bom zdaj user posted image , čeprav možu ne paše najbolj user posted image , saj je stara še ful dobro ohranjena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7647
14.8.2007 21:45:51   
PBJ
No ja, v mojem primeru bo prav moj dragi moral ponjo...

Moj je moral pred dvema letoma kar sam po črpalko, pa po nsatavke tudi. Moški vse zrihtajo, če je treba.

Nam pa lupinice ni treba kupovati, ker imamo še od prvega.user posted image Samo prevleko sem oprala, pa je kot nova. Sicer pa mi prisegamo na Romerja. Material in kvaliteta je odlična. Pa otrok je res fino zaščiten v njej, čeprav se zdi, da je bolj na ozko vse skupaj. Ampak v primeru trka, mora biti telo čimbolj zaščiteno, da ne binglja sem in tja.
Takšna je, samo v modrem odtenku:

user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

Neposredna povezava do sporočila: 7648
14.8.2007 22:00:18   
lumpa6
sploh nemorem pripopat slike, kako se jo naloži prosim pomočuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 14.8.2007 22:04:51 >

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 7649
14.8.2007 22:05:24   
Anonimen
PBJ, Romer je tudi imel dobre rezultate na testih. user posted image  Sem se pa res prav zaljubila v ta Maxi Cosi. Žal prepozno za lupinico.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 7650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  304 305 [306] 307 308   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  304 305 [306] 307 308   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Lubenička

Vam je všeč ime Arian?

Da (24%)

Ne (76%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!