|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  302 303 [304] 305 306   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
14.8.2007 12:58:51   
sandra85
srček,a je ta pravi?

cumauser posted image nisem še končala z likanjem-pol me čakajo srajce od dragegauser posted image

pa če se tinkara še obrne? a boš imela vseeno CR?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7576
14.8.2007 12:59:27   
dorotea
Bravo Klari in heleni!
Lumpa6, še si z nami!user posted image A te že kaj živčki dajejo, ko veš da bo treba it...jaz sem prav mislila nate, ko si rekla, da mogoče greš že danes not...pa tko me je mal streslo...Tebe? No, zdaj si nazaj za kratek čas...kaj ti je mal odleglo al si mal tečna, ker moraš še mal počakat? Mene vem, da bi stiskalo ves čas.

buškica, tud jaz imam full apetit, pa sem si šla kupit lubenico, ker drugače bi napolitanke žrla, ker nismo meli nič druzga doma. Po mojem tud živčki delajo svoje...jaz se trudim da bi full pila, če mi pa kakšna packarija zapaše, pa tud pravuser posted image ...je pa res, da tud meni paše dosti sadje.Po porodu ga nekaj časa ne bomo smele preveč, zato zdaj gasaaaaa! Hvala za poletje, drugače bi imela že +30kg! Pa če zvečer jem, me pol želodec boli, tko da se izogibam temu...pa donat imam na zalogi proti zgagi.
Misska, ti se pa res moraš mal odklopit od te službe! Drugače te bomo našeškale! Počivaj!
Sandra85, take so zavarovalnice, če ni dovolj pogosto obolenje, ne plačajo! Sam je pa res, da 9 evrov pa že dam, vsaj jaz, če imam za kremčke in nalepkice in cel kup drugih stvari, dam tud za ta pregled 9 evrov! Glih en body manj bom kupla.

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 7577
14.8.2007 13:07:56   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Sandra85,  Sam je pa res, da 9 evrov pa že dam

ni meni problem dat 9€...če sem že tok zapravla zauser posted image in mi niti malo žal-pol veš, da bom dala tut teh 9€
sam kaj pa une, ki res nimajo??? moremo tut na take mislituser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 7578
14.8.2007 13:10:25   
Anonimen
Sandra, je pravi modela, samo je lanski in tudi barva ne štima, jaz hočem letošnji model in rdečega, ker imam že rdečo lupinico in torbo. Pa z lanskim so nekateri imeli težave s prednjim kolesom. Ampak vseeno hvala.

Ah Cuma, še kar vstraja z ritjo navzdol. Kaj pa zunaji obratuser posted image . Sta o tej možnosti kaj govorili?
ALi je tebi kaj omenila to preiskavo za bakterijo ali je to že spet nekaj na kar jo bom morala sama opozorit? Kdaj imaš naslednji pregled? Jaz ga imam naslednjo sredo.

Lumpa, držim pesti za lep poroduser posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 7579
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 13:15:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 7580
14.8.2007 13:17:17   
sandra85
carmy, kaj še niso ugotovili spola tvojega user posted image ?

srčekuser posted image sm upala da je pravi...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7581
14.8.2007 13:18:02   
jst86
ojla

nadja dobrodošla!lušno ime sta izbrala!
lumpa no super boš še malo poklepetala z namiuser posted image
user posted image  Klara!!!

kako je z guppy?

jst tud razmišljam o novi lupinici. punce prosim vas za mnenje- a ma slučajno katera lupinico od Haucka?men zgleda neki sumljiva pa ne vem zakaj.kera ve kakšna je oz. kok je varna?midva sva jo kupila rabljeno od sosedov,naj bi bla rabljena samo 4 mesce,nikoli karabolirana,sam zgleda pa kot da je ful stara-ne vem kaj so počeli z njo.lupinice naj nebi kupovali rabljene stare več kot 1 leto.na netu že par dni iščem kake teste o tej lupinici pa je sploh ni na nobenem seznamu.nočem tamalga vozit okoli v nevarnem avtosedežu. kje na lupinici naj bi pisala predpisana varnostna oznaka ki jo je omenjala mislim da sandra? na moji sploh nič tazga ne piše. prov žalostna sem ker se mi zdi da sva se mal ¨nategnla˝user posted image . upam da me potolažite pa rečete da je dobra(mal za hecuser posted image ).

carmy mislim da ima fantek hitrejši utrip

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7582
14.8.2007 13:28:07   
nana 27
Carmy, punčke naj bi imele višji utrip. Miha ga je imel od 130 do 140. Ne vem pa, koliko je ta podatek verodostojen. Vprašaj, ko ti bodo CTG montirali na bušija.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 7583
14.8.2007 13:38:43   
lumpa6
katera lupinico od Haucka

ja jaz imam novo od haucka traxxa in se obnese, pa še na voziček gre

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 7584
14.8.2007 13:44:17   
Anonimen
Živjo souser posted image .

Najprej bravo za malo Klaro, le tako naprej user posted image user posted image user posted image .

Nana 27: meni je ginekologinja enkrat poslušala srček in je rekla, da bo punčka. Pa sem rekla, da ne vem, kaj bo, ker bo presenečenje in dodala, če mi jo slučajno šloga na ta način. Pa je rekla, da imajo fantki take udarne in hitre utripe, punčke pa nežne in nekoliko počasnejše. Vem pa ne (za enkrat), če to drži user posted image .

Lumpa: držim pesti.

Jaz danes opravim še nekaj zadnjih nakupov. Posteljico morava še sestaviti, pa torbe moram do konca napolniti, potem sem pa res ready in v nizkem štartu.

Bris za strep. agalactiae: gre za bakterijo, ki je del normalne flore in nam odraslim nič ni nevarne, pač pa novorojenčku ob prehodu skozi porodni kanal, če je seveda prisotna. Lahko povzroči sepso novorojenčka, ki je lahko tudi smrtna. Bris naj bi se vzel tik pred porodom (recimo teden dni), ker bi le takrat zanesljivo dokazal prisotnost bakterije. Jaz se bom za bris odločila, ker mi ni nikoli škoda dati denarja za take stvari. Da je naša država blazno mačehovska do otrok in državljanov pa itak vemo. Plače imamo med nižjimi v EU, ceno kruha in vrtcev med najvišjimi. Toliko o skrbi za dvig natalitete.

Vas lepo pozdravljam, božajte bušije in uživajte v sončku,

T.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 7585
14.8.2007 13:44:32   
buškica
jst86
Jaz na tvojem mestu bi šla raje do AMZS, kjer si lahko izposodiš lupinco, pa še vse testirajo prej kar oddajo.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 7586
14.8.2007 14:00:53   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Sandra85,  Sam je pa res, da 9 evrov pa že dam

ni meni problem dat 9€...če sem že tok zapravla zauser posted image in mi niti malo žal-pol veš, da bom dala tut teh 9€
sam kaj pa une, ki res nimajo??? moremo tut na take mislituser posted image

Saj vem, sam nimamo kaj. Sem sam vesela , da ni še dražje, ker pol bi bil res problem. Na srečo ni pogosto prisotna bakterija in še redkeje se res okužijo dojenčki. Čeprav vem, da je to slaba tolažba, če se ti zgodi.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7587
14.8.2007 14:16:24   
lumpa6
Lumpa6, še si z nami! A te že kaj živčki dajejo, ko veš da bo treba it...jaz sem prav mislila nate, ko si rekla, da mogoče greš že danes not...pa tko me je mal streslo...Tebe? No, zdaj si nazaj za kratek čas...kaj ti je mal odleglo al si mal tečna, ker moraš še mal počakat? Mene vem, da bi stiskalo ves čas.

ja mi je pa že sprejemni list napisala za v ponedeljek, in naj bi šla ziher not , da mi nočni inzulin kenslajo, pol pa sprožijo poroduser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 7588
14.8.2007 14:20:37   
lumpa6
Ko greš rodit npr. v lj. P tiste obleke v katerih si oblečena mož odnese domov ali jih imaš v sobi v kakšni omari? Bom pakirala za , pa moram vedeti, če še zase kakšno stvar spakiram.

ja ponavad jih mož dam odnese, tko da vse spakiraj, sam mal večje oziroma raztegljivo če slučajno kakšen gramček viška hodiuser posted image user posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 7589
14.8.2007 14:24:13   
lumpa6
Torbico s stvarmi zate (osebna nega, copati, GSM..) pa ti nato prinese tvoj v sobo, ko rodiš.

jaz sem to imela vseskozi pri sebi tudi v porodniuser posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7590
14.8.2007 14:28:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

Torbico s stvarmi zate (osebna nega, copati, GSM..) pa ti nato prinese tvoj v sobo, ko rodiš.

jaz sem to imela vseskozi pri sebi tudi v porodniuser posted image

Tudi nam je babica na ogledu PO porodnišnice rekla, da imamo lahko mobitel v porodni sobi, ampak obvezno izklopljen, ker če je vklopljen moti aparate in gre lahko marsikaj narobe. Dodala pa je tudi, da je seveda bolje, da ga nimamo s sabo.

Lumpa, si še med nami. user posted image

Nefretiti, lep voziček!

user posted image  za malo Klaro!

Pikica Pokica, lupinica je čudovita!!! user posted image  Mi je kar žal, da sem kupila Peg Perego-vo. user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 7591
14.8.2007 14:28:35   
lumpa6
A nogavice (zokne) boste ve tudi imele sabo?
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

ja itak mene vedno par dni po porodu rado zebe, sploh če sem ob oknu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7592
14.8.2007 14:30:15   
lumpa6
obvezno izklopljen,

jaz sem ga imela vkloplenega, pa še klicala sem vmes

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7593
14.8.2007 14:30:49   
lumpa6
Lumpa, si še med nami.

ja itakuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7594
14.8.2007 14:31:22   
Anonimen
Ja, jaz bom tudi imela nogavice s sabo, saj nikoli ne veš, če ti bodo prišle prav; pa tudi če jih potem neuporabljene nesem domov.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 7595
14.8.2007 14:32:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

obvezno izklopljen,

jaz sem ga imela vkloplenega, pa še klicala sem vmes

Res?! Pa so ti kar dovolili?! Nam je babica prav zabičala, da mora biti izklopljen.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 7596
14.8.2007 14:34:11   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: jst86
kje na lupinici naj bi pisala predpisana varnostna oznaka ki jo je omenjala mislim da sandra?

ne,nisem js tega pisalauser posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 7597
14.8.2007 14:35:07   
nora
Babica v MS je poudarila: uzamite si nogaviceuser posted image user posted image in ne japonke ampak copate, da lahko imamo nogavice gor.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7598
14.8.2007 14:37:03   
Anonimen
Jst, evo tu je nekaj o varnosti (stran AMZS) in kakšne ocene so dobili določeni avtosedeži:

http://www.amzs.si/?podrocje=369

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 7599
14.8.2007 14:38:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček
ker imam že rdečo lupinico

A imaš PP Primo viaggio sip?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  302 303 [304] 305 306   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  302 303 [304] 305 306   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?