|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
13.8.2007 8:35:43   
nicolina
Dobro jutro user posted image ,
user posted image user posted image user posted image  manca za majo, nayya 28 verjetno ima še katera tako povečano sramno ustnico. Jaz nisem pri sebi tega opazila.

Drugače pa sploh ne vem,kaj se z mano zadnje dva dni dogaja. Skos sem žalostna user posted image  in kar depresivna. Iz čistega mira se kar zjokam, pa skoraj čist brez razloga. A se še kateri to dogaja? Kar razmišljam ne neke bedarije in si delam scenarije v glavi. Ne vem, sej bo bolje, a ne? Evo, zdej ko to pišem, mi gre spet na jok.user posted image user posted image

Želim vam lep dan...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
13.8.2007 8:53:22   
tintin
Hojla so-nosečke,
tudi jaz sem na dopustu...paše....ugotavljam, da mi čez vikend ali ko sem doma nič ne otrdeva trebuh, ko sem v službi pa imam vsako popoldne trd trebuh ko kamen....da ne govorim o hrbtu...razmišljam o bolniški...user posted image
Manca - čestitke za Majo (lepo ime, hehe, valda ko je pa meni tko ime). user posted image
Midva greva jutri v Avstrijo, najbrž zadnjič pred novembrom, tako da moram pogledat na moj seznam kaj še nabavit...V avtu ful težko sedim, ker mi bebi v želodec tišči...
Nicolina- tudi pri meni pride kak težek dan...jokav, depresiven,...mislim, da je to povezano s hormoni, ki delajo sto na uro....Jutri bo bolje!
Žirafa- držim pesti, da bo vse ok z malima dvema!
lp vsem!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
13.8.2007 9:18:42   
barika
Lep pozdrav še od mene...po dolgem času.user posted image
najprej naj pohvalim tebe žirafa za tvojoptimizem in pogum in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

Na Rogli je bilo super, sam ko sem prišla pa v dolino me je pa 2 dni za luft matral. danes mam napad lenitisa...čist nič se mi ne da...user posted image  imam pa velik dela..
mene je tudi včeraj tak bolel vse, da nisem mogla hodit, tak da sem se zjutraj po zajtrku spet nazaj ulegla pa spala do 15.00 user posted image , moj bogi user posted image pa lačenuser posted image user posted image
naj še povem, da sma mi2 narazen 4 leta, 1 mesec in 5 dniuser posted image  (čeprav je to za njega 5 let)... spoznala sma se pa na ircuuser posted image user posted image user posted image , uradno pa za savinjo na sladoleduuser posted image , skupaj sma pa že 5 let in 2 meseca, živima pa skupaj 1 leto in kakšna 2 tedna.

verjetno bomo tudi pri nas povijal kr v planice za enkratno uporabo, me pa mika, da bi nabavla nekaj malega navadnih planic, da vidim, kok to gre.user posted image

ona moja zadeva tam dol se je tut povečalauser posted image , pa tud iz bradavic mi že kr neki časa teče (ne vsak dan, je a včasih ful neprijetno)... se mi zdi, da se te stvari pri meni hitreje odvijajo, kot pri nekaterih...

celjanke, komaj čakam četrtek, da se spoznamouser posted image user posted image

lp

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
13.8.2007 9:55:38   
pikapikica
Joj punce ne vem s čim sem si zaslužila, da sem v takšni družbi... ma jaz sploh ne upam jamrat - ko vidim kako ste pogumne in kaj ste dale vse skozi...user posted image !!!

Prava spodbuda življenju ste!!! - resno... Jaz imam zaenkrat občutek, da me je Bog prav blagoslovil z lepim življenjem in se stalno zahvaljujem, ker vem, da se lahko v trenutnku vse zasuče... Ampak po drugi strani pa imam kar včasih krizo, ker imam občutek, da bi morala zato iz življenja veliko več ustvariti - ampak to je to, ko veliko zahtevamo od sebe...

vem, da nisem najbolj pridna v pisanju, ampak vam povem, da sem prav vesela, da sem v takšni druščini ...

pozdravček vsem,
pikapikica

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
13.8.2007 10:13:17   
naraščaj
Dobro jutro user posted image .

Jaz sem danes čist preč. Spala nisem skor nič. Imela sem občasne bolečine (stiskalao, tiščalo me je ) v prsnem košu- žličke, Nato pa mi je začela mrtvet leva roka - ta mi še vedno. Nikakor se nisem mogla naštimat v posli. Pol pa sem že razmišljala o neumostih. Bla sem že tak daleč, da sem hotla klicat dežurnga. Pa nisem vedla al v porodnišnico al v ZD. Kriza. Moj user posted image  sploh neve, da sem mu ponoč nekaj govorila.

A mislite, da je to mrtvenje roke povezano z bolečinami v hrbtrnici. Namreč že preden sem zanosila, sem občasno imel težave s hrbtenico (v predelu lopatic -pekoče bolečine) in so mi naše fizoter. v službi naredile kako terapijo, pa je bilo ok. Mislim, da so bile bolečine v prsih povezane s tem. Povštrov, je blo tolk v postelji, da se nisem mela že več kam obrnat.

A ima katera podobne težave. Ne bi rada zganjala panike po nepotrebnem. user posted image  pa je celo noč kot zastavo skoz divjal. Ko sem pa prosti jutro končno mal zaspala, so pa zunaj začeli razbijat - delajo namreč krožišče na sprednji strani bloka. Ružijo ko 100 vragov.

Mal sem pojamrala pa je koj boljš.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
13.8.2007 10:17:11   
kanarka
Hvala za info glede širokega povijanja. A pa je res, da vsaka država svetuje to drugače oz. glede na statistično dokazane probleme glede kolkov pri določeni populaciji otrok. Jaz namreč ne bom rodila v Slo in ne vem po kom bi se v tem primeru ravnala. Ima to opravka z dednostjo ali s čim? Sicer moram malo po netu posurfat in pogledat kako je s tem.

Hormončki pa delajo tudi pri meni 100/uro. Še kakšnega filma po resnični zgodbi ne smem pogledat, ker ga doživljam, kot da sem v glavni vlogi z žalostnim koncem. Seveda tečejo potoki in zadošča samo brisača za na plažouser posted image .  Sem ravno v soboto gledala enega iz Auswitza, kjer se je eni Židinji v taborišču rodil dojenček in so ga nacisti takoj odstranili, ker doječnek pač ne more delati in jim je samo v nadlogo. Seveda je tudi mama šla v smrt skupaj s svojim otrokom (razumljivo). Sem misla, da me bo od žalosti pobralo.
No, sej pol je pa v trebuščku malo pobrcalo, pa sem se začela pobirati in se zavedati, kako srečne in hvaležne smo lahko.  

Komaj pa čakam 12 uro, ko imam UZ, da vidim našo piko in preverim, če res dovolj miga pa če so moje kg v meji normale.

Lep začetek tedna vsem skupaj.

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
13.8.2007 10:44:55   
nemrak
user posted image user posted image ,
glede UZ dojenčkov je v CE porodnišnici tako, da vsakega dojenčka že drugi dan čisto pregledajo. ( možgane, srček, ledvičke, mehur, kolke).
In se takrat odločijo, za široko povijanje. Če je vse v redu, ga user posted image  ni potrebno  tako povijati. Naša je imela široko povijanje 2 meseca. Meni jo je bilo celo lažje v rokah držat, ker je bila izredno drobčkana ko se je rodila!!

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
13.8.2007 10:59:51   
martita
Pozdravljene punce,

Ste se pa razpisale čez vikend! user posted image
Žal ne uspem nič pokomentirat, ker se tako user posted image  slabo počutim, da komaj gledam. Zjutraj sem imela glukozni test in sem potem, ko mi je vzela kri, padla skupej. Misel na službo sem takoj opustila in zdej sem doma, a se mi še vedno vrti....user posted image user posted image  Sem mislila, da ko bom pozajtrkovala, da bo mal bolš, pa ni....

A je imela še ktera tako izkušnjo?

LP,
martita

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
13.8.2007 11:07:12   
murencek
Živjo še od mene!
Že od sobote zvečer sm bla brez interneta. Bi kmalu računalnik poletel skozi okno, ampak kaj, ko ne smem nič dvigovat! Moj je bil službeno odsoten, bila sem home alone in pol sm se sama matrala s siolom (klicala pomoč in rovarila po mašini). Pa ni bilo nič uspeha. No, včeri zvečer je moj le prišel domov in ugotovil, da je bil 1 kabel staknjen user posted image . Ej, stare, res ne vem, kdaj se mi je staknil. No, v glavnem, da sem zdej spet z vami!

Ravnokar sem s pregleda. Sam poročam, kako je šlo. Je vse v redu, tudi pritisk mam OK.
Malček je tudi v redu. Dons je bolj spal, je cmokal z usti in kazal jeziček. Drugače je bil pa zaenkrat postavljen na glavo z eno nogo dol, drugo pa je imel za vratom. Ja, še vedno je fantek - smo videli mošnjo, penisa pa ne - je bil skrit (tko d se penis ni "posušil" - ginekolog se je hecal, da zdravniški kolegi rečejo tako, če se slučajno pokaže, da bi bla punčka :-))) Tudi obraza nismo videli točno, ker se je ta mali skrival. Aja, bebo pa je težek 1380g, ravno prav velik za svojo starost. Torej morava pridelati še najmanj 2kg.Aja, tudi oči je bil zelo vesel, ko ga je po dooolgem času videl. Je moral pohiteti v ordinacijo, da sva se ujela. Sestra je bila pa zelo prijazna in mi je šla na roko. Ko sem čakala očija, da se primaje, sem spustila 1 pacientko naprej... Ja, zmeri čakam, dons pa tak expres! No, in sestra mi je potlej tudi zaželela lepo nosečnost še naprej in uživanje. Ja, res, kolk ti to polepša dan...Ja, drugič me pa spet čaka morfologija (merjenje ta malčka) in vampirčki v laboratoriju (moram dati kri) :-))) Aja, plenice. Sm vprašala G, kaj meni. Pa je rekel, da ni še nič strokovno dokazano za Pamperske. K če ne bi ble dobre, se ne bi prodajale. Pol je omenjal kolesarje in pregretje semena - mošnja hladi semenčice (to je njena naloga), medtem ko pri Pamperskah tega ne more zaradi samih plenic. No, pol smo se vsi zamislili user posted image . Se pa strinjam z mamuško. Meni je sumnljivo, da so moški 15-20 let bolj neplodni kot prej. V istem času se je začela Pampers generacija. No, jst sm rasla ob pralnih plenicah gor, pa sem letnik 1981!Mamuška, jst ti bom poslala ZS. Sm selekcionirala linke in seznam. Prooosim, poglej ga in mi javi odgovor. Pol ga bom pa dala na forum (da se mamuška ne bo pretegnila od pisanja), da bodo še ostale videle, kako in kaj. Pol se naj pa kar vsaka zase odloča, kako in kaj.Lep pozdrav!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
13.8.2007 11:14:47   
Alina_alin
martita, tudi jaz sem danes imela sladki zajtrk (sem mislila že prejšnji teden it, pa 2-krat nisem mogla zaradi tega, ker nisem imela varstva za našo malčico, v petek pa nisem mogla it, ker sem se en dan prej zvečer najedla čokolade user posted image user posted image user posted image ). Ni mi bilo k sreči nič slabo. Sem pa bila tudi kar malo omotična - verjetno da zaradi tega, ker sem bila kar dolgo na tešče. Navajena sem konkretnega zajtrka. In po pregledu sem šla na banko, kjer sem morala 45 minut čakat v vrsti, da dvignem novo bančno kartico. Noro. Ampak -ne morem verjet, gospa pred mano, ki me je videla s tako veelikim trebuhom (je pokomentirala, da ve, kako je to čisto na koncu statuser posted image ), mi je kar rekla, da me spusti naprej. Nisem mogla verjet, da še taki ljudje obstajajo. Sicer sem se ji zahvlalila, vendar nisem izkoristila prilike, saj je bilo pred njo še cela vrsta ljudi. Sem se kar dogovorila z naslednjo za mano, da grem sedet in ko bo vrsta prišla do mene, " vstopim" v vrsto. Uf, kakšno olajšanje. Ker tam v vrsti nisem bila sposobna stat tako dolgo. Da ne govorim o tem, da sem že 2-krat bila na banki in se obrnila, ko sem zagledala tako vrsto. Kot da bi zastonj kaj talali. Joj, ne razumem organizacije dela te banke - zmerom nenormalne vrste...
Eh, sem zdaj morala pojamrati tu gor.
Glede UZ kolkov novorojenčkov - sem pozabila napisati - tudi v MB naredijo vsakemu dojenčku UZ kolkov pred izpustom iz porodnišnice. Tudi tisti, ki imajo vredu kolke, imajo široko povijanje in po 3 m ponovni UZ, kot sem že pisala.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
13.8.2007 11:33:44   
Laubica
Pozdravljene punce ste res pridne -sem se na bralauser posted image
Moram povedat da tudi mi bomo uporabljali plenice za 1x uporabo.
Drugač sem pa jaz tudi postala jokec ,vse me razneži vse me spravi v solze -pa če je žalostno ali veselouser posted image
Letim v službo -se beremo

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
13.8.2007 11:57:59   
scubadiver
OJla punce,
moje bolečine so skoraj čisto popustile. Sem pa včeraj potem raje klicala še enega družinskega prijatelja, ki je ginekolog. me je izčpno zaslišal o bolečinah, kje, kaj, kako. In se je potem odločil, da verjetno so samo vezi, ampak da če ne bi bilo bolje v nekaj dnevih, da naj se grem raje kam pokazat. No, pa je na srečo danes že veliko veliko bolje. Malce še čutim, ampak v primerjavi s tem kako sem bila včeraj boga je tole pravi luksuz in sem se prav oddahnila. user posted image
Ta teden sem sama v službi. ŠEf in punca, ki me bo nadomeščala sta na dopustu. Še dobro, da je vsaj v sredo praznik, da mi bo malo razbilo teden, ki bo kar pester. Upam, da bom zdržala še teh nekaj tednov v avgustu, v septembru bom 14 dni na dopustu, 14 dni v službi, potem pa počasi štartam porodniško.
A obstaja kje link kjer se da izračunati začetek porodniške? Moram malo pobrskat.
Lep pozdravček vsem

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
13.8.2007 11:59:10   
barika
Naraščaj, glede mravljincev je bilo pri meni tak, da so se mi mravljinci pojavili na desni roki (samo okoli prstov) in včasih mi je zaspala noga, kr na 1x, sredi trgovine, če je bilo treba. povedala sem svoji G. pa je rekla da mali pritiska na nek živec, ko je tam nek v hrbtenici in se to rado zgodi. ni nič narobe če popusti (v roku parih ur) če se pa to vleče kakšen dan pa takoj k zdravniku.
sem pa opazila, da za vse težave, ko jih imam (npr. ti mravljinci) čudežno izginejo po pogovoru z ginekologinjo.user posted image user posted image ... imela sem npr. grozne slabosti in bruhanje, še do 16t, na pregledu ji to omenim, mi napiše neke grozne tablete (po potrebi!!!), od naslednjega dne slabosti ni bilo večuser posted image user posted image , pa tudi zgaga me ne muči, razen občutek želodca v grluuser posted image , tako da tudi ranitala (al kaj je že) ne jem.
imam pa tam dol kr naprej neke ku***ve infekcije (svečke mi pomagajo glih en teden po tistem ko jih porabim), zej sem pa v lekarni odkrila nek gel (multi-gym al neki takega), ko pa res pomaga....

celjanke zanima me, katero G. imate? jaz imam peterneljevo in sem zadovoljna z njo

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
13.8.2007 12:05:55   
murencek
scubadover, se enkrat link za izračun, kdaj nastopi porodniška itd. http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Sem pozabila napisat prej: ja, res imamo vse sorte zgodbe. Življenje je res življenje! Ampak nekaj drži, lohk utoneš ali pa plavaš in se rešuješ. Je pa res, da nas celo življenje spremljajo spremembe - po njih ni nikol več isto. Čez spremembe se spremenimo tudi mi. No, če smo dovolj zreli. Če ne, pa mešamo drek in se vrtimo v krogu.
Ja, mislim, da so krizce nekaj normalnega. Tud jst jih imam. Tko da ne bodte žalostne, zaskrbljene, če se katera zaloti, da ji je ful težko.
No, lohk razmišljate al berete al surfate po netu.... Zahvaljujem se tisti, ki mi je predlagala knjigo od Carmen Reid. Sicer še čakam Trije v postelji, a sem si vzela njeno Življenje je norišnica. Knjiga je berljiva, življenjska... No, tko mi mine čas - npr. včeri ko sem bila cel dan brez TV-ja, interneta...
No, dost o tem. Se beremo!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
13.8.2007 12:15:42   
naraščaj
Barika, jaz mam tut Peterneljevo. Sem ful zadovoljna. V sredo za spremembo še čakala nisem.
Kar se pa mravljincev tiče. pojavlji so se včeraj zvečer in še vedno traja. So taki čist rahli, vendar sem se ful prestrašala. Mal sem brala po foromih in pišejo punce, da se jim je to pogosto dogajalo v tem času (ali pritiska otrok, lahko okvara hrbtenice - nepravilna drža(kar moja je zihr), otekanje,..). Kličem G, pa ne dobim.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
13.8.2007 12:25:23   
scubadiver
Murencek hvala user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
13.8.2007 12:37:11   
barika
ja naraščaj, samo to me moti v ZD, čakanje in čakanje, pa čakanje user posted image  pa to da se ne oglašajo na telefonuser posted image .
moj naslednji pregled je pa ..se mi zdiuser posted image  23.8. od 9.00 če bo katera tam, se pa itaq dobimo na kavi ta četrtek, ne pozabit!user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
13.8.2007 12:59:56   
mamuška
Daaaan!

Mnja, povečane in otečene sramne ustnice poznam, meni se to pojavlja, kadar mi naraste nivo bakterij, ki so itak stalno prisotneuser posted image . Kadar ful oteče, tudi boli in to poštenouser posted image . Jaz kombiniram tako, da imam za doma eno ful dolgo obleko do gležnjev in sem potem brez gat, ker zrak najbolj pomaga. Lahko pa se pojavijo tudi varice, ena vrsta krčnih žil, ki otečejo in nabreknejo, čim si kaj pokonci. Verjento je pa še kak razlog- to slednje je sicer zoprno, ni pa nevarno, medtem ko bakterije je dobro krotit. Prosi G, da ti naslednjič vzame bris oz. če se ti pojavi še kakšna hujša varianta (smrad, izcedek), pojdi prej na pregled.

Drevenenje rok, bolečine v zapestju ipd je vse lahko od hrbtenice. Lahko je tudi zaradi lege otroka, ki stisne en živec. Če pa so od tega lahko bolečine v prsnem košu??user posted image Pojma nimam!

Tole s pamperskami je zaenkrat še hipoteza, ni dokazov, jih pa zbirajo in nabirajo. Je samo ena od možnosti, ne edina.

Murenček- ti kar zberi in pošlji.

Kolki pa to: doktrine so različne, meni je neprimerno lažje 3 mes povijat široko in imet pol mir, kot kasneje se ubadat s kakimi hujšimi zadevami, ko otrok že plazi in ga tiste cote potem res pošteno ovirajo.  Da o kakih "šincah" sploh ne govorimuser posted image

No, zdajle gremo kosilat, po kosilu pa se pritepe domov moj potepinski sinuser posted image user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
13.8.2007 13:14:55   
naraščaj
evo, sem govorila s peterneljevo in je rekla, da je to pogosto in da me naj ne skrbi, glede nato kaj sem ji povedala.. Lahko je zaradi otekanja in nato pritisne na živec, lahko je nepravilna drža (ali nerodno spanje) lahko pa da otroček pritiska. Rekla, da v kolikor lahko normalno uporabljam roko ni panike, če pa bi se stopnjevalo (da sploh nebi mogla nič delat, pa moram prit na kontrolo.)
Mi je kar odleglo. Rekla je tut, da se to zna vleč do konc nosečnosti ( ni nujno) in da to izveni nekje 6 tednov po porodu.
Drugač pa mal pripravljam seznam kaj še moram nabavit. Kolk je še teh drobnarij, ki se jih sploh ne spomnim.

Kar pa se kolkov tiče, se strinjam, da je tud za nas bolj kamot, če je šroko povit. Tak vsaj maš občutek, da nekaj v roki držiš. Bomo videli kaj bodo nam rekli po rojstvu naših user posted image .
A kera ve za kake vaje za ramenski obroč?

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
13.8.2007 13:26:17   
potepinka
Dober dan!

Naj najprej povem da sem se končno naročila na 3D dr.levakovi v Velenje.Imam 22.8user posted image user posted image ,komaj čakam,se hotela iti na Dobrno pa je tdravnica še vedno na dopustu,ta teden drugi pa vprašaj če bi prišla na vrsto ker baje ima full gužvo.Mah saj je tudi dr.Levak super.

Pri meni isto noč katastrofauser posted image  spanja nič.

naraščaj-tudi meni že od začetkauser posted image  mrtvijo roke,za znoret.Sem brala na forumih,nekaterim je po koncuuser posted image  to minilo.Imam pa tudi jaz obrabo vratnih vretenc,pa ne vem ali mi kakšen živc stiska ali kaj.Mah bom počakala da bo konecuser posted image ,pa bom potem videla kako in kaj.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
13.8.2007 13:57:52   
naraščaj
Ojla, zanima me ali si bo katera nabvala oz. že ima sterilizator (Mikrovalovni Parni Sterilizator Express II - Avent ) ali pa katerega drugega. Saj to lahk uporabiš tud za dude pa tiste za dlesni -gumice al kak se jim reče

Zanima me vaše mnenje. Nimam pa pomivalnega stroja.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
13.8.2007 14:17:39   
barika
naraščaj, jaz bom to sterilizirala tak ko so to včasih delal,,v vroči vodi (se mi zdi škoda €)... no jst sem tak al tak čudna, kar se teh novodobnih in on in sploh fajnih stvari tiče.se mi zdi al a) neuporabno al pa b) brez veze... če smo mi preživel...
je pa res da uporabljam filtrirano vodo (brita), ker je voda ki jo pijemo v našem bloku za en k*** (ne vem kolikokrat  sem ščistila ono mrežico, po enem tednu se je zabila s peskom, pa še ko sem vodo nalila v kozarec, je not plaval tak droben pesek)..bljak. da ne rečem, da sma doma v 8 nadstropju..

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
13.8.2007 14:37:46   
murencek
mamuška, sej sem ti že zjutri poslala 3 ZS (v 1 ni vse šlo - ni hotelo poslat).
LP

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
13.8.2007 15:07:11   
Tanayya29
živjo...
no,ja včeraj sem spraševala za oteklo spolovilo,danes pa sem na bolniški...v bistvu spolovilo ni nič kej takega(pač je to nekaka krčna žila ki izstopi na spolovilu),problem je bolj ker mam v dimljah kilo in je rekla nadomestna g.(moj je na bolniški),da ob taki službi(vrtec),naj grem takoj na bolniško,ker tukaj je veliko dvigovanja otrok(pa še ta male otročke v plenicah mam),ker se mi lahko kila uklešči..in potem  ne preostane drugega kot operacija...tako,da moram počivat..v torek(drugi teden),pa imam svojega G.,mam pregled,bomo videli kaj bo on rekel....
ni pa niti moje osebne zdravnice(je tudi na dopust),tako da sm letala in govorila po tel.samo z nadomestnimi zdravniki(pa so bili vseeno prijazni).
no,sedaj pa grem malo počivat,ja zjutraj sem še bila v službi za par ur...potem,pa ko sem govorila z g. so me sodelavke domu nagnale...

lep popoldan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
13.8.2007 15:28:22   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: murencek

Sem mislila, da se s to bakterijo lohk okuži user posted image  (če jo mamica ima), ko gre skozi porodni kanal. A zgleda ni čisto tko. Tako da hvala za inf.

Tud jst sem mislila, pa mi je P pol v porodnišnici razložila, da se je okužil, ker je šlo za razpok mehurja, pa od razpoka pa do poroda je minilo 8 ur in je pač tista "kokica" priplavala nekak do njega navzgor. No, zdaj vsaj vem, da jo imam, da jih lahko že takoj opozorim, in da se tudi oni pripravijo na to.

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

No, mislim, da vsi vemo, h komu je boljše, da sta prišli tvoji Sofija in Isabella.

Se ne bi mogla bolj strinjat z napisanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam sošolko,  kateri se je pred pol leta rodila punčka z velikimi težavami (otrok s posebnimi potrebami). Boljše mamice si ta deklica ne bi mogla želeti. Toliko optimizma, ljubezni, pozornosti in na koncu znanja, kot ta mamica posveča tej deklici, še nisem videla. Mamica verjame, da bo s trdim delom, deklico spravila na povprečen nivo in ta deklica je točno to potrebovala.

Pri nam na faxu je bila profesorica, ki je imela hčerko z  multiplosklerozo. Ona se je tolk ukvarjala z njo in jo spodbujala... da je na koncu puncka normalna - hodi, normalno je v šoli... Mi je blo pa ful hudo, ko je govorila, kako ji študenjte grozijo, da bodo njeno hči porinli po stopnicah.... Je bla res bolj stroga, ampak tega si pa ni zaslužila.

IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

Ce se ne motim je se ena novembrka napisala, da ima 20.8 3D v Dravljah, jz ga imam ob 9.30 in mogoce se celo srecava.

Jst mam, samo sem pozabila ob kateri uri (zmedenost, preobremenjenost user posted image ), pa jih moram poklicat. Ampak se mi tud zdi da zjutraj.

naraščaj - pomoje so mravljinci in mrtvenje roke povazani z nosečnostjo. Pr men je isto, se mi zgodi to tud, ko nisem noseca user posted image , ampak med nosečnostjo je pa še bolj izrazito 8skoraj vsako noč, večkrat na noč), da o krčih v mečih sploh ne govorim. Se samo ml narobe pretegnem, pa ga takoj fašem... V prvinosečnosti some pa na koncu še zapestja ful bolela in to tolk, da sem se ponoči zbujala zarad tega. Po rojstvu pa je čudežno vse izginilo user posted image
Sterilizator sem mela jst sposojen od sestričen od aventa (sam ne unga za v mikrovalovno) in je v 8 min steriliziral vse. Men je bil ful fajn, za sterilizacijo sem rabla destilirano vodo (1l je nisem porabila ne vem kolk časa). Sam ga pa na tvojmu mestu ne bi kupovala, ker ne veš - če boš dojila, flašk ne boš rabila, še manj pa pol sterilizator. Še vedno ga lahko dokupiš al pa sterilizraš v loncu vrele vode (pri men je to dopadlo, ker ima naša voda ful kamna in so ble flaške po sterilizaciji polne kamenčkov).

Široko povijanje - našga so že takoj v porodnišnici slikali in je imel kolke 1A - 1A. Kljub temu (pa čeprav mi ga ne bi blo treba), sem ga do 2 meseca še previjala na široko (čez dan in ponoči): Pri 2 mesecih smo imeli ponovno slikankje kolkov, še zmeraj je bilo vse OK, tko da so rekli, naj ga povijam samo še čez noč, čez dan pa ni treba. Ko smo ga nehali previjat, pa našo štruco nisem mela več za kaj prijet user posted image  Sej čez zimo ni taka kriza s previjanjem, jim je bolj toplo, poleti je pa hujš, ker jim je že tko v pleničkah vroče, pol pa še široko povijanje. Ne vem pa, kakšna je zdaj politika pediatrov in porodnišnic - aje široko povijanje še potrebno, če takoj slikajo kolke in so OK?

martita, ko je šla od mojga kolega punca na ta glukozoni test, je tud ena tam skup padla in so ji potrdili slakorno. Sej te nočem strašit, samo možno pa je, da je kaj povazano. Al pa samo nisi navajenja tolk sladkega?

Jst sem šla pa danes spet na brazilsko depilacijo, pa mi kozmetičarka lih povleče vosek dol, v tem me pa tamal ful brcne. In paravim jst AU, ona pa: a ful boli? Jst pa: ne, sam tamal brca user posted image user posted image  Sva se pol ful režale.

Vete kaj vas pa jst skoz pozabim vprašat - a si kera kaj masira presredek? Jst si ga sicer v prvi nosečnosti nisem (sama nisem dosegla, ko mi ga je pa 1x moj, sem pa skor skup padla od bolečin), ampak mi tud ne bi nucal, glede na to, da sem mela CR. Baje je to v tujini praksa, ker ful zmanjša možnost prereza oz. strganja.

Tolk na hitrco od mene, vas še zvečer prečekiram, če bo kaj novega.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......