|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  301 302 [303] 304 305   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
14.8.2007 9:29:29   
Pikica pokica
user posted image Tiste, ki ste kaj naročevale preko spletne strani Soncek.si - kako dolgo ste čakale na dostavo???
Jaz bi naročila novo lupinico, da mi bo pasala na voziček, čeprav imam še ful ohranjeno od sina. Možu sicer ni prav ( moški pač), ampak sem ga že skoraj prepričala, da nujno rabim novo user posted image user posted image user posted image . Tako kot za voziček.

Prilagam slikico; Meni je TAKOOO VŠEČ.

user posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 7551
14.8.2007 9:31:47   
ašun
Lumpa srečno!

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 7552
14.8.2007 9:50:18   
nora
Tiste, ki ste kaj naročevale preko spletne strani Soncek.si - kako dolgo ste čakale na dostavo???

Midva sva naročila voziček in sva ga dobila cez 2 dni. Po naročilo takoj sam nama poslali predračun in sva ga plačala preko klika. Vidli so da je nakazano in so rekli, da cez 2 dni bo dostavljeno preko poste. Na posteljico sva cakala 1 teden.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 7553
14.8.2007 9:52:12   
nana 27
Pikica Pokica, jaz sem prek Sončka naročala stojalo za baldahin. Dobila sem ga v dveh dnevih. Je pa fino, če kar pokličeš na številko GSM-ja, ki je gor pa se res zasiguraš (ne vem, kako je tistemu gospodu ime). Dobrodošla, Nadja user posted image user posted image user posted image   Nora, jaz sem šla domov v nosečniški trenirki - z elastičnim pasom. Zredila sem se 15 do 17 kilogramov. Domov sem šla s 6 kilogrami, ki sem jih nato v nekaj dneh še izgubila (potenje). ne vem, kaj bi brez zalogice, saj sem bila že dveh tednih na -2 (neredna prehrana, nespanje in še dieta brez mleka zaradi hudih krčov pri user posted image ). Lumpa, srečno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 7554
14.8.2007 9:52:38   
aljab
Živijo....

PikicaPokica ta lupinica je ful lepa! Meni je tud možek ni pustil kupit, če bo slučajno naslednji fantek... pa sta potem tašča in tast kupla lupinico, ki mi sploh ni všeč  (temno modro z nekimi rožicamiuser posted image ) Jaz nehvaležnica....... no ampak si nisem drznila rečt, da mi ni, tko da bom to razmišljala vsakič ko bom bebico not dajala...user posted image user posted image user posted image
Nadja dobrodošla..... najini deklici bosta pa soimenjakinjiuser posted image
Nefretiti jaz sm zalogo delala že 14 dni nazaj in je že ni več user posted image .

Včeraj sm pa zelo produktivno preživela dan.... gledala sem 6 delov Prison Breaka... Obup! Res kradem Bogu čas!!

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 7555
14.8.2007 9:55:19   
ašun
Ko greš rodit npr. v lj. P tiste obleke v katerih si oblečena mož odnese domov ali jih imaš v sobi v kakšni omari? Bom pakirala za user posted image , pa moram vedeti, če še zase kakšno stvar spakiram.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 7556
14.8.2007 9:58:02   
nora
ne vem, kaj bi brez zalogice, saj sem bila že dveh tednih na -2

Oh potem se ne bom več sekirala za kguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 7557
14.8.2007 9:59:23   
nana 27
Cunje, v katerih prideš in čevlje dajo v LJ v eno plastično (neugledno user posted image ) vrečko in jo mož nese domov. Torbico s stvarmi zate (osebna nega, copati, GSM..) pa ti nato prinese tvoj v sobo, ko rodiš. Za dojenčka stvari in cunje za domov ter lupinico ti prinese tvoj ob odhodu domov.

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 7558
14.8.2007 10:25:56   
Anonimen
uau kaj čitam...

pri meni je bilo pa takole - ko sem šla domov je mož pozabil nogavice, čevlje, prinesel je zelene orto nosečniške hlače in rdečo majco - njegovo, taprvo ki je visela v omari. Torba, ki sem jo spakirala pred odhovom v P je ostala pa na mizi... aja pa še gat tudi nisem imela.

Kile so bile pa samo -4/5 kot se spomnim, ostalo je šlo MUKOTRPNO dol šele v naslednjih mesecih.... Pikica Pokica, želim si da bi bilo tokrat tako kot pri tebi, samo +2...

drugače - včeraj sem spet pretiravala, ampak v firmi je bilo vse narobe in sem morala "gasiti požare"... domov sem prišla ob 19h... padla v posteljo, zelo slabo spala, ker me medenica tako prekleto boli, da komaj vstanem, otrok se mi je definitivno spustil v kanal (kolcanje je tik nad sramnim hribčkom oziroma kar za njim), težko hodim...

ampak jasno danes sem spet v pisarni, ne... saj me že poznate, če biste videle ali slišale eno ki se bo še v porodni sobi pogovarjala po blackberryu in tulila na dobavitelje, potem vedite da sem to jaz.... Heh, saj sploh smešno ni več.

ja. Mož bo baje nazaj v četrtek ponoči. No mogoče grem lahko rodit čez vikend, takrat ni gužve na delu?!?!?!?!

Držte se pupike, Lumpa srečno, tako ali drugače. OBJEM VSEM

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 7559
14.8.2007 10:39:15   
nana 27
Misska, boga, da je vse delo na tebi..kako pa kaj tvoja zamenjava? Se bo izšlo? Tudi jaz čutim kolcanje čisto spodaj in "zabijanje" glavice v nek konkreten živec - auč!. Bomo že..štorklje so že blizu user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7560
14.8.2007 11:00:05   
Anonimen
Meni pa se zdi da čutim kolcanje nekje v ritiuser posted image . Čisto zares, kot da ne ve kje bi bila luknja za izhoduser posted image . Je pa res že čisto spodaj.

Jaz moram zdaj v kratkem peljat avto v pralnico, da ga generalno spucajo in da kar dam v njega lupinico in obe torbi za v porodnišnico, ker me bo peljal z mojim avtom in me z njim tudi prišel iskat, tako da ne bo česa pozabit.
Sem pa si spakirala hlače ki sem jih nosila na začetku nosečnosti in dve nosečniški majčki ki sta mi že majhni, eno z kratkimi rokavi in eno z naramnicami.
Natikače pa bom obdržala kar pri sebi in jih tam uporabljala kot copate.

Nefretiti, zakaj si čakala na voziček dva meseca? Ker je moj brat tudi naročil šele prejšnji teden voziček, tudi od PP (GT3) in mu bodo šele ta teden sporočili kdaj bo. Pa me je sedaj na smrt strah, da bi znali rečt da ga bo čakal 2 mesecauser posted image .

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 7561
14.8.2007 11:25:20   
Anonimen
Srček: ne, ne, nič se ni treba bat. user posted image
Jaz sem ga šla v trgovino v bistvu rezervirat. Se mi je zdelo brezveze pred avgustom voziček kupovat, ker s tem v bistvu skrajšaš čas za reklamacije. Če bi ga kupila že maja bi imela dejansko 4 mesece manj garancije, meni pa bi se voziček prašil doma. Moj voziček je bil kak mesec in pol v trgovini zapakiran. Potem smo ga pa včeraj razpakirali in sestavili. Sem raje prepustila mojstru tam.....če druga ne, se mi doma šraufencigerja nebi dalo iskat.

Edinole sedaj je feragosto, pa zna biti malo težav. Ni pa nujno.

Sicer pa, ko razmišljam sedaj......sej v bistvu jst otroka ne mislim vsaj 14 dni po rojstvu peljat ven. Pa bi tudi v tistem času lahko kupila voziček. Ampak.....sej vse vemo, kakšna je moč hormonov.

PikicaPokica
: lupinica je pa superca.....res mi je všeč.....jst sem bolj na rožice mahnjena.
Jst bom mela tisto grdo od PP. Kaj si češ....sposojenmu konju se ne gleda v zobe.
Mene tudi mož bremza, kolkor me le more.......kak so moški čudni......user posted image

Mene pa danes ful nenak maternica boliuser posted image . Res, da smo včeraj slončkaliuser posted image , pa ne vem, ali je od tega....prej ko sem kihnila je bilo, kot da bi mi nož potisnil v spodnji del maternice......tam, kjer je včasih bila......zdej je tak že čez celo trebušno votlino.
Drugače pa me medenične kosti ni ne bolijo, kolki pa tudi ne....razen ko vstanem rabim malo časa, da se razmigajo glidi.

Pravijo, da se proti koncu nosečnosti lahko pojavi bolj obilen izcedek.....ali ga ve tudi imate? Sicer izgleda tako, kot malo obilnejši beli tok....nič posebnega, ampak včasih se prav vlije ven, da sem že parkrat šla pogledat, če slučajno ni plodovnica.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7562
14.8.2007 11:35:51   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Ta pregled za streptokoka je samoplačniški.

ma KATASTROFA je dojenčku smrtno nevarno,pol pa je še samoplačniški pregled!!!!! kreteni,pobirajo dnar čisto za vsako stvar!!!
a sam 9€ je za plačat? pa to mi lahko moj G naredi? kaj pa une user posted image ,ki nimajo niti ficka?!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7563
14.8.2007 11:39:34   
sandra85

user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol,imeuser posted image )

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna 
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

1.9. Sarah + zmaj (25 + 27), 1n, Lj. --> Lj. user posted image Tim
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
2.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab (27), 1n, Celje --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (25), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
9.9. sandra85 (22), 1n, Portorož user posted image Enej
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image Neža
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
12.9. jst86 (21), Škofja Loka --> Kranj user posted image Leon
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Izola --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. Miša...(23), Štajerska, user posted image Nik
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina
21.9. nadja00 (29), 1n, Ljubljana--> Postojna, user posted image Janina
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
25.9. matejad user posted image
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 25user posted image , 20user posted image  in 14user posted image
------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)
6.6. duc.20 + Maja (PDP 14.9.), user posted image Nike (810/36)
26.7. CUKRČEK (PDP 1.9.), user posted image Klara + user posted image Aljaž
4.8. Rožica* (PDP 5.9.), user posted image  (2890/48.5)
10.8. Guppy (PDP 1.9.), user posted image  Maja (2620/47) + user posted image  Marko (2640/47)  

V toplem naročju staršev: 5 user posted image in 3 user posted image
------------------------------------------------------------
NOVE SEPTEMBRKE: nadja00 user posted image

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7564
14.8.2007 11:41:34   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Sandra, ti si pa res čisto noter padla v to pranje, še nikogar nisem srečala, ki bi dva dni toliko govoril o pranju cunjuser posted image user posted image user posted image .

user posted image sej sem mal pretiravala učeriuser posted image ...pol sem imela noge kot krofe-res...
zaj se spravljam likat tetra pleniceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7565
14.8.2007 11:43:13   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Sandra -  Bi bilo zanimivo shranit in čez par let brat... Me prav zanima, če obstaja kakšna možnost, da se celotna tema shrani

ja-sprintat vseuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7566
14.8.2007 11:59:15   
buškica
evo nove mere : 34 t 4 d  +15kg (106 cm)

Tudi midva sva naročala preko sončka in sva bila zelo zadovoljna, naročila sva isofix  base, za lupinico in za nadaljne stolčke, pa sva v dve dneh vse dobila in gospod s katerim sva kontaktirala preko GSM je bil zelo prijazen in ustrežljiv. 
Jaz imam vse že pripravljeno, sedaj moram samo zase za iz porodnišnice pripravit. Da ne bo moj kej pozabil.user posted image

V nedeljo ko je bil mlaj je bila naša pupa zelo razigrana, cel dan sem se premetavala po kavčih, ker za kaj drugega nisem bila sposobna. Glede na to da je to sedaj že duga luna na katero tako razgraja v trebuhu, bo pri naslednji verjetno že zunaj. Me pa kar dajejo krči podobnim menstruaciji, ampak G pravi, da se samo telo pripravlja na porod. Nosim pa zelo nizko, ker kolcanje cutim čisto spodaj pri kosti. Sem se prej tako nasmejala ko je srček napisala da cuti kolcanje v riti, in da se je user posted image na napačno luknjo usmerila. Solze so mi pritekle,tako dobro je napisala. 

Jaz imam vse preprano, zlikano( zahvala gre moji babici), mi full pomaga pri likanju. Pravi da uživa, jaz pa seveda nimam nič proti.

Kako pa kaj hrana? Jaz sem kar naprej lačna in bi pojedla vse kar mi pride pod roke, tako da me moj malo vsatlja. Imam neverjeten apetit, kaj pa ve??

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7567
14.8.2007 12:00:05   
sandra85
lumpa  srečno!!! user posted image

pikica pokica fulll lepa lupinica!!!!!!

aljab a tvoja user posted image bo tut Janina? da dodam na seznamčekuser posted image

srček si videla, da je ta voziček v akciji (-100€) user posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 7568
14.8.2007 12:02:29   
lumpa6
PBJ in Lumpa - Koliko pa sta stara vajina Jureta?
naš Jure je star 4 leta

niso me obdržali ker ni moje diebetologinje, je rekla da šele v ponedeljek pride tako da grem takrat na sprejem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7569
14.8.2007 12:04:02   
sandra85
no zaj pa  lepa novička o naši heleni:

zjutraj mi je poslala SMS,da Klara pridno raste, saj ima celih 2100g user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem tak vesela za njo!!! ne ve pa,kaj se bojo odločili,al ji bojo res sprožili porod,ko user posted image doseže 2500g, al bojo pustili, saj user posted image pridno napredujeuser posted image ...tko da,punce držmo še  malo  pesti, da bi klara naprej tako pridno napredovala! user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7570
14.8.2007 12:05:11   
lumpa6
Meni pa se zdi da čutim kolcanje nekje v riti . Čisto zares, kot da ne ve kje bi bila luknja za izhod

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7571
14.8.2007 12:34:16   
nora
za Klarouser posted image user posted image user posted image
buškica, jaz tudi imam ful velik apetit. Opazila sem, da mmi sadje in zelenjava najbolj paše. Karkoli drugega pojem, potem me zelodec boli. Sadja pa pojem ogromnooo.
misska,  ti pa moras malo počivat, ne cele dneve delat. Jaz niti ne zdrzim več tolk napora. Tudi ko pospravljam po stanovanju na 1h  malo počivam, kot zdajle na rruser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7572
14.8.2007 12:46:14   
Anonimen
Sandra, kateri voziček in kje točno je 100 evrov cenejši?? A moj GT3?? Ker še ni plačan in če je kje cenejši bi ga kje drugje naročila!!!!

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 7573
14.8.2007 12:47:17   
cuma
Čau punce!

user posted image  za Heleno in Klaro
Srečno Lumpauser posted image user posted image user posted image

jaz sem ravno nazaj s pregleda: Tinkara še vedno sedi na ritki. 10.9. grem v porodnišnico na pripravo za CR. Seveda če ne bo gospodična želela kaj prehitevati user posted image . Drugače vse bp.

Nove mere: Cuma: 35t 5dni , 13kg+, 111cm

Tudi jaz sem bila na predavanju za EA v izolski porodnišnici in spoznala sem srčka user posted image . Če že ne rata vse na enkrat, se bomo pa individualno spoznavale ... user posted image .  

Sandra: zdaj, ko si vse zlikala, lahko prideš še k meni .. jaz imam še dva stroja najmanj user posted image .

Danes ponoči pa jaz prvič nisem mogla spati. Še levi bok mi je odpovedal, pa to je bil edini položaj, ki mi do sedaj še ni zatajil. Sem se kar sprehajala po stanovanju, pa na balkon, pa nazaj, pa ležat ... pa vstat. user posted image  Tako da grem zdaj, dokler Ema spi, malo zalegnit user posted image user posted image user posted image . Lepo se imejte!

Cuma

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7574
14.8.2007 12:55:14   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Sandra, kateri voziček in kje točno je 100 evrov cenejši?? A moj GT3?? Ker še ni plačan in če je kje cenejši bi ga kje drugje naročila!!!!

http://www.mami.si/si/gt3-completo-anice-model-2006-i7010.shtml

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  301 302 [303] 304 305   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  301 302 [303] 304 305   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?