Pikica pokica
|
Lumpa, drži se danes. Če pa ostaneš tam, pa ti želim, da čim hitreje objameš svoj zakladek . Včeraj sem celi dan okrog skakala in sem bila zvečer tako izmučena, da me je vse bolelo. Ponoči me je pa 2x tako zagrabilo v spodnjem delu trebuščka,k da se prestaviti nisem mogla. Ja, zgleda spet neki ful močni lažni popadki. ( ampak boleči...) Tudi drugače imam tako čuden občutek - se mi je bebika že kar spustila in ker se ji ravno kolca, to občutim skoraj že čisto čisto spodaj. V čet. imam končno pregled in moram rečt, da preveri, če sem slučajno že kaj odprta ( če se sama ne spomne), saj imam ful čuden občutek. Sem pa ful vesela, da mi je uspelo k frizerju še pred porodom . Danes grem na manikuro, v petek pa na pedikuro. ( imam kar nekaj darilnih bonov in vem, da jih bom potem nekaj mesecev težko izkoristila, saj male bebike ne morem same pustiti možu). Pri prvem sem šla dva meseca po porodu k frizerju- barvanje, striženje in to traja... Načrpala sem polno flaško mojega mleka in mu vse lepo pripravila. JOJ, TELEFON JE SKORAJ PREGOREL!!! CEL ČAS SVA BILA NA VEZI - mali ni hotu ali znal pit po flaški, saj sem ga le dojila, skos je jokal.... Ampak mislim, da bi se zdaj mož pri drugem bolje znašel, saj ima že nekaj prakse. Pa še moje mere za Srček: 37t.1d, +14 kg, +35 cm ( 1 meter ) Joj, še 20 dni imam do PDP!!! In sem že v 38. tednu! Zdaj bo pa počasi res čas, da si torbo pripravim, a ne???
|