|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  300 301 [302] 303 304   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
13.8.2007 20:31:54   
Anonimen
Nefretiti, user posted image  user posted image  user posted image  za voziček. A imaš mogoče kakšno slikico, da ga vidimo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7526
13.8.2007 20:47:36   
nadja00
Se javljam kot še ena septembrka :)

Rok: 21.09., nadja00 (29), 1n, Ljubljana, Postojna,user posted image , Janina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7527
13.8.2007 20:48:37   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image
DOBRODOŠLA NADJA!!!
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nadja00)
  Neposredna povezava do sporočila: 7528
13.8.2007 21:13:28   
Anonimen
Dobrodošla Nadja.......prav zanimivo ime si izbrala za svojo user posted image .....mi je všeč.

Evo tegale sem dobila: http://www.mami.si/si/uno-mod-rosso-i6828.shtml
pa z marelo.....sem dala 307€. Se mi zdi, da sem kar dobro kupila. Bomo videli, kako se bo obnesel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7529
13.8.2007 21:15:48   
Anonimen
Nadja - dobrodošlauser posted image  Si nas še za rep ujelauser posted image

Sandra - ja smo pa res čveke... 300 strani smo naklofale... Bi bilo zanimivo shranit in čez par let brat... Me prav zanima, če obstaja kakšna možnost, da se celotna tema shrani - potem, ko se bomo družno preselila na Starši čvekamo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7530
13.8.2007 21:59:42   
dorotea
Dobrodošla Nadja!!!user posted image

Tianna, uradni rok imam 17.9., sam tle gor sem napisala 23.9., ker bo ziher 1 teden kasneje, saj imam 35 dnevni cikel, torej kasneje ovulacijo, pa še na prvem UZ mi je rekla da je 1 teden mlajši...kasneje pa ni več nič omenjala..je pustila  17. PDP, ma jaz se držim 23.9. - ko bo tudi 1 leto odkar sva poročena.

Nefretiti, lep voziček! Rdeč?...mi imamo tud take barve ga...ampak je od Teutonie...pa tud čisto rdeč, ne tak kot na slikci.

http://www.teutonia.no/mistralSligg.htm

< Sporočilo je popravil dorotea -- 13.8.2007 22:04:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7531
   [Brisano sporočilo]
13.8.2007 22:19:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7532
13.8.2007 22:34:49   
dorotea
Carmy, eni ginekologi rečejo, druge moraš sam vprašat, ker je pač samoplačniško. Mene je vprašala, ker je že sestra pred mano bla, pa je ona rekla ginekologinji. Stane 9 evrov!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7533
13.8.2007 22:53:04   
Anonimen
Prave čveke ste. 24 ur ne pogledam, pa natipkate nekaj strani. Jaz sem bila včeraj nabita z adrenalinom. Čistila sem do 1h ponoči, tako da sem bila malo kregana od mojega user posted image . Sem pa (razen lulanja na 2 uri), zjutraj malo potegnila.

Dopldan sem šla malo pogledat v službo - pa se je malo zavleklo. Potem pa šoping. Še vedno se spomnim na kakšno malenkost za user posted image , pa moj sin v sredo praznuje rojstni dan - torej čaga z žarom in kopanjem v bazenu, če ne bo premrzlo. Moram preverit, če je v sredo kaj odprto, drugače moram jutri nabavit še vse ostalo (pijačo, meso,..)

Naš Jure (rojstni dan ima 19.8.) je izjavil, da če se mu bratec rodi za rojstni dan, sploh ne potrebuje drugega darila. Na žalost mislim, da je to majčkeno prehitro, da bi se mu izpolnila želja. Čeprav mene že 2 tedna krepko boli cela medenica.

Tudi mi smo kupili rdeč voziče, ampak je še v škatli. Vreča pride do sobote, ker mi je bila bolj simpatična kot torba. In, ko bo začela zima bodo naši malčki stari že cca 3 mesece, lahko jih bomo oblekli v pajace in mislim, da bo vreča čisto dovolj.

Srček, moje mere:  36t/3d, +15 kg, 106 cm

Lepo nabiram kilograme. Tolažim se, da ni več daleč,...

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 7534
13.8.2007 23:03:37   
PBJ
Ja, pa me bomo do konca septembra imele 400 strani. Ne vem, če ne bo rekord na RRuser posted image ...

Mene še vedno boli desni kolk in se bojim, da se nekega jutra ne bom mogla iz postelje. Res je neprijetno. Noge pa seveda prav veselo otekajo.
Ponoči sem kar naenkrat dobila drisko, da je samo teklo od meneuser posted image  Danes pa je že bolje.

Danes mesec imam rok - torej še malouser posted image .
Duska mb, mi imamo tudi Juretauser posted image .

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7535
14.8.2007 7:26:23   
Anonimen
Jutro!

Najprej za Srčka: Nefretiti,           user posted image 36t,      +13kg,                  (106cm)

Dorotea: sem mislila, da  sem vse vozičke naštudirala, pa jih očitno nisem. Meni je bil eden izmed ta močnih dejavnikov odločanja ta, da se da ročaj v obe strani prestavljat. Pa vidim, da se pri tvojem tudi da. Ampak prvič slišim za te vozičke.
Zelo lep voziček je......mi je res všeč.user posted image user posted image

Moj ima ročno zavoro....je star model narisan na tej strani. Sej nisem bila niti sigurna ali mi bodo starega ali novega poslali, pa sem novega dobila. user posted image

Duskamb: kar danes šibaj v trgovino.user posted image V Celju City park ni odprt.....pa je skoraj vedno.

Mene se je včeraj spet držalo gnezdenje.....ampak zdaj v stilu napolnimo rezerve za vojno stanje. Sem kupila mesa na zalogo, da bodo mati lahko kuhali, ko bom jaz nesposobna. Ampak po moje bomo še parkrat obnovili zalogo......je še vedno kr daleč 4 tedne.
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ
Ja, pa me bomo do konca septembra imele 400 strani. Ne vem, če ne bo rekord na RR ...

Ha, ha, ha, ha......pa nas naj kdo prehiti, če nas more.........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 7536
14.8.2007 7:57:02   
PBJ
.....ampak zdaj v stilu napolnimo rezerve za vojno stanje. Sem kupila mesa na zalogo, da bodo mati lahko kuhali, ko bom jaz nesposobna. Ampak po moje bomo še parkrat obnovili zalogo......je še vedno kr daleč 4 tedne.

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7537
14.8.2007 7:58:04   
lumpa6
mi imamo tudi Jureta .

mi tudi imamo Jureta samo da sem jaz dodala še Gal, torej je Jure Galuser posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 7538
14.8.2007 8:01:06   
PBJ
Lumpa, vi zdaj pričakujete 5. člana?
Potem ste pa zelooooo pridni - vsaka čast!

nefretiti, jaz bom vzela s sabo kakšne "zokne", sem jih ponavadi rabila, ko sem ležala v bolnici.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7539
14.8.2007 8:03:06   
lumpa6
no jaz grem pa danes v porodnišnico ,da vidim če sem za rodituser posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7540
14.8.2007 8:05:58   
lumpa6
Lumpa, vi zdaj pričakujete 5. člana?
Potem ste pa zelooooo pridni - vsaka čast!

ja 5 otroka in s tem 7 članauser posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 7541
14.8.2007 8:31:30   
Anonimen
Lumpa: želim ti......da še nebi rodila...user posted image ..dej noooo še kak teden povleči no.

Če pa si slučajno že zrela za rodit......pa veliko moči, sreče, uspeha, pa dobro babico.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 7542
14.8.2007 8:36:41   
nora
lumpa, srečno!!!user posted image user posted image user posted image
Punce, a razmisljate kaj boste uzele v P za oblečt, mislim po porodu? Danes mislim torbice pripravit, pa res ne vem kaj naj dam zase. Sigurno nič mi ne bo prav pri +12 kguser posted image samo kaksno trenirko od možauser posted image user posted image tiste ki ste ze rodile, kolk kg je slo dol takoj po poroduuser posted image
Danes sem se zbudila naspana yupiiiuser posted image Grem na hitrico kavico skuhat, da jo skupaj z mozem spijeva preden gre v sluzbouser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7543
14.8.2007 8:38:26   
nora
 Nadja, dobrodošla!!!user posted image user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 7544
14.8.2007 8:38:59   
Anonimen
Lumpa user posted image user posted image . Ti si že pravi maček za v porodnišnico. 

Jaz zdaj pri tretjem tudi mislim, da že vem kako stvari potekajo. Nogavice za v porodnišnico pa nosim kar v svojem nahrbtničku (med drugim tudi materinsko knjižico, polnilec za mobitel, klupo za lase in še kakšno gumico - kot, da bo vojna in bom morala bežat), vse ostalo pa imam spakirano v torbi, ki mi jo lahko prinesejo, ko bom že not.

Spet grem v šoping, najprej v mesnico, potem pa še ostalo.

PBJ in Lumpa - Koliko pa sta stara vajina Jureta? Naš bo v nedeljo 7. Obožuje nogomet (Ko bo velik bo igral za Barcelono) in zelo rad računa (to nima po mami)

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 7545
14.8.2007 8:39:24   
Pikica pokica
Lumpa, drži se danes. Če pa ostaneš tam, pa ti želim, da čim hitreje objameš svoj zakladek user posted image .

Včeraj sem celi dan okrog skakala in sem bila zvečer tako izmučena, da me je vse bolelo. Ponoči me je pa 2x tako zagrabilo v spodnjem delu trebuščka,k da se prestaviti nisem mogla. Ja, zgleda spet neki ful močni lažni popadki. ( ampak boleči...) Tudi drugače imam tako čuden občutek - se mi je bebika že kar spustila in ker se ji ravno kolca, to občutim skoraj že čisto čisto spodaj. V čet. imam končno pregled in moram rečt, da preveri, če sem slučajno že kaj odprta ( če se sama ne spomne), saj imam ful čuden občutek.

Sem pa ful vesela, da mi je uspelo k frizerju še pred porodom user posted image user posted image user posted image . Danes grem na manikuro, v petek pa na pedikuro. ( imam kar nekaj darilnih bonov in vem, da jih bom potem nekaj mesecev težko izkoristila, saj male bebike ne morem same pustiti možu).
Pri prvem sem šla dva meseca po porodu k frizerju- barvanje, striženje in to traja... Načrpala sem polno flaško mojega mleka in mu vse lepo pripravila. JOJ, TELEFON JE SKORAJ PREGOREL!!! CEL ČAS SVA BILA NA VEZI - mali ni hotu ali znal  pit po flaški, saj sem ga le dojila, skos je jokal.... Ampak mislim, da bi se zdaj mož pri drugem bolje znašel, saj ima že nekaj prakse.

Pa še moje mere za Srček: 37t.1d, +14 kg, +35 cm  ( 1 meteruser posted image )

Joj, še 20 dni imam do PDP!!! In sem že v 38. tednu! Zdaj bo pa počasi res čas, da si torbo pripravim, a ne???

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7546
14.8.2007 8:45:14   
Pikica pokica
Nora, jaz sem se pri prvemu zredila za 13 kg, pa sem iz porodnišnice šla še samo z 2 kg +. Očitno je bila skoraj sva teža seštevek bebike, postlice, vode, krvi...

Ampak je mož pozabil name in na srečo imel v vatu še stvari v vrečki, v katerih me je pripeljal v bolnico. Vse pomečkano ( kdo bo pa kaj zlagal med popadki in ob vsem tem adrenalinu, ki ga imaš,ko prideš rodit user posted image user posted image user posted image ). Tako da sem imela za domov pomečkane ogromne hlače in preveliko majco...
Najbolje, da si pripraviš kakšne elastične hlače oz. nekaj, kar si nosila bolj v začetku nosečnosti, ko se ti je že začenjalo malo nabirati. ( kg mislim)

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 7547
14.8.2007 8:48:57   
PBJ

PBJ in Lumpa - Koliko pa sta stara vajina Jureta?

Moj točno 2 leti, 1 mesec in 1 dan.user posted image

Lumpa, vse dobro, kakorkoli se bodo odločili.

Nora, jaz sem sem imela prvič 14 +, drugi dan po porodu  -11, tako da ni panike. Sem pa res tudi fejst zatekala, tako da se je telo vode spraznilo in so kile šle kar dol.
Mož mi je na dan odhoda domov prinesel ene hlače, kr bi mi nosečniške dol padleuser posted image , majico sem pa kar isto imela, kot pri odhodu v porodnišnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7548
14.8.2007 8:51:10   
nora
o Pikica pokica, jaz bi tudi takouser posted image 2 kg ni ničuser posted image Vem, da moj mož sam se ne bo znajdil, zato hocem se zdaj pripravit. Še on sam vsak dan me spominja, da zapakiramuser posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 7549
14.8.2007 9:05:51   
jst86
lumpa srečno!user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 7550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  300 301 [302] 303 304   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  300 301 [302] 303 304   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?