|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
13.8.2007 9:49:28   
larisa
Dobro jutro, oziroma je že bolj dober dan.....
Danes sem tako na polno štartala v službi, da nisem imela časa niti vas pozdravit!!
Meni je pa danes za umret težek dan. Ponoči slabo spim in potem sem čez dan čistouser posted image . Spet me bolijo jajčniki in potem sem user posted image user posted image user posted image , tko da nimam nobene volje!!
Vidim da vas kar nekaj dopustuje, oh tud meni bi pasal kak day off, pa bi bla kar mal doma!!!

Matejjana dobrodošla....med nas čvekeuser posted image

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
13.8.2007 10:16:40   
srečka nosečka
Pozdravljene,

si lahko mislite, kako sem vesela ponedeljka?  Hmmm, jutri odhajam na dooust in sem že cela happy. user posted image user posted image user posted image

Uboge vse nosečke, ki vam je še danes slabo. Si ne morem predstavljati kako je to. Razen ene slabosti, pa še ta je trajala max 15 min. , sploh ne vem , da sem nosečka. user posted image  No, razen vsak dan večjega bušija.

Katera je rekla, da je nora na pašteto? user posted image  Tudi jaz, argeta - immmer

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
13.8.2007 10:20:36   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Katera je rekla, da je nora na pašteto? user posted image  Tudi jaz, argeta - immmer

Joj, dobr, da nisem osamljen primer. Me je blo kar sram priznat, da tud meni fuuul paše pašteta. Gavrilovič in Argeta. Njammmmm!!! user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
13.8.2007 10:33:54   
Marusah
Gavrilovič pašteta je zakon!!!!user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
13.8.2007 10:45:56   
polonca78
jst bi pa pomfri in ketchup skooooz jedla! to je novost v nosečnosti, ker prej tega nisem pretirano marala. zdej bi pa  samo to jedla! ne razumem zakaj se mi recimo ne lušta jogurta? tega pa po novem videt ne morem!!user posted image user posted image

larisa, sej je res težek dan. user posted image kar nekako se ne morem spraviti v boljšo voljo. pa še vreme nič ne pomaga. tuki v lj je živa turoba.user posted image

srečka nosečka, superca! uživaj na dopustu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
13.8.2007 11:13:33   
misar
Dobro jutro dober dan babe! Porabim pol ure, da sploh vse poste lahko preberem. Katastrofalno čvekalne smo user posted image

sicer pa komentar na pašteto, jaz jo tud brez prestanka jem...argeta junior rulesuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1381
13.8.2007 11:19:57   
mlavla
ojla pupe..danes sem pa že malo boljše..pa že včeraj je bilo nekako znosno..no jst upam, da se pa zdej res poslavljajo slabosti in to user posted image bruhanje...

kot vidim boste nekatere uživale na morju...user posted image pa še za nas dejte ko bomo doma...

se pišemo...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
13.8.2007 11:47:08   
srečka nosečka
sem kot mali otrok, počasi bom začela odštevat ure do odhoda user posted image
Bom verjetno mogla danes še skočit po kakšen nov moderc - prsa nenormalno rastejo.
Upam, da bodo kasneje ko bodo opravila svojo nalogo šla nazaj v prejšnje stanje.

A imate ve tudi tako povečane obline?

Kaj pa prve gibe, že kaj čutite?

Jaz jih nestrpno pričakujem, čeprav vem da je še hitro.
Pa upam, da bom vedela kdaj so gibi otroka.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
13.8.2007 12:59:16   
polonca78
mlavla, me veseli da se ti počutje izboljšuje! boš končno lahko začela uživati v nosečnosti!!!

srečka nosečka, začela sem z Bjem in sem sedaj med B in C. nekako ni pretirano velike razlike. prvih gibov se pa jaz tudi veselim. zaenkrat sem pa vsako jutro čisto vzhičena, ko se zbudim in se dam na hrbet, tako da se mi poleže trebuh in mi ostale taka trda dokaj podolgovata izboklina (jst ji pravim planota user posted image user posted image user posted image ), kjer je notr user posted image . user posted image user posted image user posted image potem ko vstanem se spet premakne dol in se skrije.

katka37, sem te pozabila vprašati, če si se že navadila uporabljati angel sounds? sem videla, da si spraševala na eni temi.

Neposredna povezava do sporočila: 1384
13.8.2007 13:02:52   
Shana banana
Pozdravljene,

Meni so zaenkrat samo prsi zrasle in tudi jaz sem zelo nestrpna, čeprav, po drugi strani bi bila pa rada še dolgo user posted image , ker je ful lep občutek. Premikanja pa še nič ne čutim. Pomoje, da ga bom šele čez kakšen mesec. 
Vse skupaj bo še prehitro minilo. Hm, tudi jaz bi pašteto jedla user posted image . Ampak samo te ta boljše, ki jih omenjate.

Aha, nekaj sem brskala po netu in sem po naklučju prišla do AngelSoundsa, če ga ima katera željo kupiti. Stran: http://www.novilea.net/slo.aspx?language=SLO. Jaz se bom zanašala na G. opažanja in ugotovitve.

Pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 1385
13.8.2007 13:44:53   
polonca78
Jst sem dobila angel sounds za rojstni dan in sem ful zadovoljna z njim. nikakor ne poslušam non-stop, ampak na kake 2-3 dni po par minut in nama je fuuuul zabavno, ko slišiva tisti hiter ritem user posted image in pa na vsake toliko kak premik.
še 11 dni in bomo vse februarčice dale skoz nuhalno! user posted image user posted image

ponoči sem slabo spala, v službi ornk tempo in ravnokar pojedla malico. kar zadremala bi na mizi! še hvala bogu, da se je sonček pokazal! vsaj malo boljše volje zaradi tega!

(odgovor članu Shana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
13.8.2007 13:50:27   
MetiLu
Joj, kok teli vikendi hitro minejo user posted image

Danes zjutraj me je spet zvila slabost,a se ne bi moralo zdej počas to že nehat user posted image  
Včeraj sem končno dobila razvite fotke iz poroke, sem k norc zlagala 4 ure  user posted image  Na konc se mi sploh ni več dal... dones jih moram le še polimat v glavni album in kočano user posted image user posted image

Hrana - ko me je slabost minila sem šla na ene ocvrte kalamare user posted image , sicer pa bi lahko vsak večer jedla pečena jajčka ali pa kruh z nutelo. Pa cheeseburger iz Mac-a mi skoz diši user posted image user posted image  in se ga raje izogibam. Drugače pa prav posebenga apetita nimam user posted image

Modrčki - sem že na B80, prej A80, je pa res, da se mi zdijo bolj napihjene kot pa da so zrasle user posted image  pa še zmeraj me tolk bolijo.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Shana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
13.8.2007 14:00:02   
Suzi*
Punce, vse ki vam je še zmerej slabo, včeraj sem zvedla za eno finto glede slabosti. Baje da je popek center za slabost v telesu in da proti slabosti pomaga, če prek popka zalepimo en obliž al pa tist bel trak za rane lepit. Kolegica to dela pri njeni tamali in baje da pomaga in ji ni slabo med dolgimi vožnjami z avtom. Probat ni greh!!!!  Pa poročajte, če res deluje.

Glede modrčkov....tud jaz si bom mogla kupit kakšno večjo košarco, ker mi iz teh skos joške ven siljo. user posted image user posted image  Pol pa skos popravljam. user posted image  

Gibe, kot sem že enkrat napisala, sem v prvi user posted image  začutila v 16. tednu, pa mi G ni verjela. user posted image user posted image  Tako da zdaj to pričakujem čez kakšne tri tedno al pa čez en mesec, čeprav se mi včasih ko zvečer ležim že kar dozdeva da nekaj čutim. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
13.8.2007 14:09:08   
srečka nosečka
Finta glede slabosti - obliž čez popek, to delajo veliko otrokom, ko grejo s kolonijo ali ZPM na morje. Je pa vse skupaj samo psiha. Kolegica hodi s temi otroci  na morje.  Upam, da nisem kateri zbila upanja za upad slabosti. Držim pesti, da čimprej minejo.

Polonca 78 - ja NS bo mimo, pa bo že morfologija sledila. user posted image

Tem nam nikakor ne bo zmanjkalo.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
13.8.2007 14:12:58   
ella79
Gibe, kot sem že enkrat napisala, sem v prvi začutila v 16. tednu, pa mi G ni verjela. Tako da zdaj to pričakujem čez kakšne tri tedno al pa čez en mesec, čeprav se mi včasih ko zvečer ležim že kar dozdeva da nekaj čutim.

Jaz sem tudi sedaj v 16. tednu, pa se mi zdi, da čutim user posted image . Ne da bi čutila brce, sam že tko ko sedim, se mi zdi da čutim, kako dela prevale. Tega občutka prej nisem imela, tako da ne dvomim, da je to bebica. Zdaj samo še čakam, da se iz teh metuljčkov izležejo prave brce. user posted image user posted image Se pa meni drugače 16. teden za prvo nosečnost zdi zgodaj, tako da sploh nočem nič govort okrog. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
13.8.2007 14:21:36   
ŽogiMarogi
evo mene s kosila. Pred kosilom mi je delalo kar slabo, zdaj sem s najedla: pire, piščančja prsa, popečene bučke, korenček in redič. Pa še kafečk sem spila. Tako da sem kot balon. Upam da bom zdržala brez školjke. Sem si privoščila kar uro in pol malce - kosila, tako da bom mogla šiht mal podaljšat. user posted image   Sam je pa pašalo!

srečka nosečka meni je prav super, da imam končno mal večje prsi, ker mi mati narava ni hotela obdariti.  Tako, da zdej mal bolj odprte majčke na V izrez nosim, inse prav fajn počutim.user posted image   Žihr bi pol tud take ostale, ne bi imela nič proti!.

Meti7707  jaz tud pravim, da bi bil čas, da bi te slabosti nehale in bi začela mal bolj uživat v tej nosečnosti. Sploh pa komaj čakam, da bom lahko jedla kar se mi bo zahotela, brez pomisleke, da mi bo slabo. Upam da se ne bo zavleklo do kakega 16 tedna in več! user posted image   Kar se slik od poroke tiče, jaz sem jih imela tud tolk, da jih po končanem albomu nisem tela niti pogledat več za par dni, ker sem bila štufa zlaganja in zbiranja za ravijat duplikate za ene pa za druge,.... Sem album pa kasneje večkrat pogledala, sploh po kakem letu zapaše. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
13.8.2007 15:03:32   
polonca78
a ste že kaj razmišljale o imenih? pri nama je zaenkat takole: punčka Zala in fantek Erik.

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
13.8.2007 15:04:25   
srečka nosečka
ojla Ella,

tako lepo slikco imaš pod svojim nickom
A te lahko prosim, če mi jo pošlješ na ZS.

Obljubim, da je ne bom uporabila za "javne" namene.

Lep pozdravček,
SN

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
13.8.2007 15:17:43   
zoya24
Ojla,

en lep pozdravček še od mene.

SEm še vedno na bolniški do 11.9, pa mi kar paše, slabosti so sicer minile, vendar se mi zdi, da še vedno nimam ne vem koliko energije user posted image .

V soboto smo praznovali Žigov drugi rojstni dan, je bilo super, samo vreme je bilo bolj bogo, pa pol dneva sem samo pospravljala, se mi zdi, da se mi je potem zvečer - verjetno od utrujenosti, prvič videl trebuh v tej nosečnosti. Zredila sem se zaenkrat 0,5kg, tako, da počasi rastejo kg. Se mi pa zdi, da sem totalno brez kondicije, kaj ne bom, če sem dva meseca samo počivala.

Glede imen, če bo fantek bo Matic, če pa punčka pa Zoja, dvomim, da si bomo še kaj premislili.

Nič grem zdaj kuhat, šele, moj pride namreč šele čez dobro uro. Malega pa že slišim, da je začel, kuhanje je namreč njegovo najljubše opravilo, upam, da bo kasneje, ko bo večji tudi user posted image .

Lepo bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 1394
13.8.2007 16:15:27   
ella79
user posted image - Ela, Zoja ali Ana
user posted image - 100% Maks

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
13.8.2007 16:32:20   
Shana banana
He he, se mi zdi, da bomo mogle kar veliko čvekat, če bomo hotle rekord podret. Vsaj 18 strani na danuser posted image . So mogle bit pa rekorderke res zelo zgovorne.

Ja, tudi mene je spet začela slabost dajat. In vsake toliko časa se mi kar stemni pred očmi za par trenutkov. Še dobro, da v službi pretežno sedim, drugače bi bila že vsa obuškana.

Za user posted image sva pa že skoraj izbrala imena. Jaz imam za punčko že dolgo izbrano ime, za fantka pa izbira moj dragi. Se vsak teden premisliuser posted image . Pa saj je še veliko časa. Niti še ne vem kaj bo.
Nekatere mamice pravijo, da so vedele kaj nosijo v trebuščku. Pa ve? Ali bi upale napovedati spol?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
13.8.2007 17:30:23   
katka37
Polonca, zdaj že gre, smo se navadili in je prav lepo tu in tam poslušati. Včasih utrip kar lovim, ker se zgleda toliko premika.user posted image

Moj trebušček je kar velik, čeprav nisem neka debeluška (168 cm, 60 kg), vztrajno raste. Me pa še vedno mučijo sinusi in glavobol.

Ime pa bosta najverjetneje izbrala kar  naša  mulca za bratca ali sestrico.

Neposredna povezava do sporočila: 1397
13.8.2007 18:25:02   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Polonca, zdaj že gre, smo se navadili in je prav lepo tu in tam poslušati. Včasih utrip kar lovim, ker se zgleda toliko premika.user posted image

Moj trebušček je kar velik, čeprav nisem neka debeluška (168 cm, 60 kg), vztrajno raste. Me pa še vedno mučijo sinusi in glavobol.

Ime pa bosta najverjetneje izbrala kar  naša  mulca za bratca ali sestrico.

luštno je poslušati,a ne? user posted image

pa se ti zdi varno, da bosta mulca izbirala? user posted image user posted image da ne bo potem kak Nodi, Mojster Miha, Harry (Potter),....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
13.8.2007 18:47:17   
katka37
user posted image user posted image user posted image  Polonca, nič se ne bojim za imena, "mulca" sta stara 12 in 13 let, imata pripravljeni imeni Naja in Tin, zaenkrat vztrajata, kdo ve, kako bo do konca. Še pa ne vemo,kaj bo.

Za angel sound pa sem bila najprej prepričana, da ga ne bom kupila, zdaj pa mi ni žal. Sem se razkurila-če moj toliko pokadi, bom pa še jaz kupila nekaj, kar ni tako nujno. Sploh nam ni žal, smo vsi navdušeni.

Si kaj probala snemati?

Pa pozabila sem povedati-zadnjič mi je G prestavil PDP na 7.2., sem blizu tebe. Bomo videli, kaj bo rekel na naslednjem pregledu.

Neposredna povezava do sporočila: 1399
13.8.2007 18:56:09   
nuka
No pa sem dala skoz NS. Rezultati so super, tako da sem zelo zadovoljna. Je pa tamalček zelo živ tako da smo ga komaj ujeli. Je bila še G začudena ker je tako skakal in se zviral.  Rok mi je pa postavila 26.2. Polonca lahko mal popraviš.
Včeraj zvečer ko sem se umirila in ulegla na kavč se mi je zazdelo da čutim čist rahlo brcanje. Pa nisem verjela ker je še tako zgodaj. Pa sem danes vprašala G če je to možno pa je rekla da sicer ne verjame ampak da v vsaki nosečnosti prej začutiš. Se je pa tamalček skrival točno tam kjer sem čutila brcanje.

Za imena se nama tudi sanja ne. Samo sva rekla da bova izbrala ime ki bo imelo 4 ali 5 črk.  Meni je za fantka zelo všeč ime Nace, samo mojmu ni preveč všeč. Za punčko pa se mi sploh ne sanja.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?