|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
14.8.2007 11:48:24   
tamala_82
hvala, punce!! Mi2 sva tut čist vzhičena user posted image

mah, jaz vas kar ne bi zapuščala ....... sej mogoče bo pa le februarček user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
14.8.2007 11:54:46   
Marusah
Bom kr na križišču pri Mercatoru počakalauser posted image  sej obljubim, da ne bom imela veliko prtljage-samo tri kovčke in dva nahrbtnika, pa mogoče še kakšno vrečkouser posted image .

Lepo se mejte, pa na user posted image  pazi!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1427
14.8.2007 12:09:52   
srečka nosečka
ja, ja na vrečke le ne pozabi user posted image user posted image user posted image

glejte, da boste veeeeliko napisale, da bom z vsem na tekočem ko se v ponedeljek vrnem

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
14.8.2007 12:13:44   
larisa
SREČKA NOSEČKA, PA SI RES SREČKA, KER SI NOSEČKA PA ŠE KER GREŠ RITKO NAMAKATuser posted image user posted image user posted image
LEPO SE IMEJ, PA KAK DAN PREJ DOMOV PRIDI, DA BOŠ LAHKO VSE PREBRALA KER BOMO TOK NAČVEKALE!

Neposredna povezava do sporočila: 1429
14.8.2007 13:08:06   
MetiLu
Čvekice, jest rabim tud malo vzopdbude za diplomco. Sem zadnji izpit naredila februarja, sedaj jo pa pacam že pol leta, pa se kar ne spravim zraven, da bi jo dokončala. Najprej je bil izgovor poroka, zdej skoz o user posted image  razmišljam, kje se mi pa da še na diplomo mislit. Pa tako kot ste nekatere rekle, ko pridem iz službe se mi tud slučajno ne da več za računalnik...user posted image user posted image user posted image  Seveda je plan pred porodom diplomirat, ker pol pa sploh ne bom mela volje tipkat.

Tko, da dejmo mal navijat, da vse ure za knjigami in stres pred izpiti ne bo zaman!!!

Morje... še 10 dni, pa tud mi odpeketamo ritko namakat user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
14.8.2007 13:40:19   
nuka
Še ena k piše še zadnje popravke diplome. Sem v celmu mescu celo uvod mal popravla user posted image , za kj več ni blo časa. No pa vseen upam da mi bo ratal septembra al pa oktobra še tole pod streho spravt.

Polonca na NS nisem vzela tamalih, bom pa v ponedeljek sabo vzelo tamalo, imam UZ pri svojmu G. (za statistiko UZ imam 20.8., pregled pa 22.8.). Nejca v bistvu prov nič ne zanima dojenček. Me pa malo skrbi ker tamala skoz pravi da hoče bratca sestrice pa noče. Sicer mamo pa še nekaj časa da jo prepričamo da bi bla sestrica tudi dobra.

Mi imamo pa do morja še 12 dni!

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
14.8.2007 13:51:10   
larisa
Super, da nas je toliko, k moramo diplomce narest!!user posted image  Dejmo rečt da dru teden začnemo vsak dan poročat koliko smo naredile, a ste za??user posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
14.8.2007 14:39:36   
Janey
Hei čvekice...danes pa nam ne gre..user posted image user posted image

Jaz sem že cel dan tako utrujena, ker sem tako slabo spala...

Ve srečke ko imate diplomo še samo za narest kr stisnite...jaz se moram do tja še prigurat..imam še 2 leti.če bo šlo vse po planuuser posted image .

Srečka nosečka uživaj na morju...jaz hitim nasledni teden za tabo user posted image
Pol bo tu štajersko zatišje...samo marusah bo ostala...ona pa pol pobegne(ampak na lepše).

Bodite pidne...jaz šibam domov(končno..sem že misla da nebo nikoli prišel ta čas) ker mi že tako kruli po želodcu, da se sliši do portorožauser posted image
Lep dan vam želim...pojdite na sonček(no sej najbrž ste glede na današnje čvekanje)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
14.8.2007 16:28:38   
itata
Polonca: se opravičujem za zmedouser posted image  očitno sem mal preveč odklopla na dopustu... Bolš 2x k nobenkrat verjetno.
Lara76: ni mi niti povedala niti napisala nič glede hemoglobina, tko da žal ne vem. baje, da je zmožnost telesa, da absorbira železo iz teh tablet zelo slaba. jih sicer pijem iz limoninim sokom, kar pomaga, ampak tud jem več suhega sadja, ki ima več železa in je iz naravnih snovi bolje. Kakšnim tud čist nič ne pašejo na želodec, tako da upam, da ti jih ne bo teba jemat.

Imam pa komentar okol napovedi spola. Jaz ko sem vidla na NS sliko mi sploh ni bilo jasno kako si upa kak G napovedat spol tko zgodi. Sej je vse meglen! Tud moja osebna G je rekla, da je to bolj zaradi pritiska staršev, da ugibajo spol že na prvem pregledu. Najbolj me je pa nasmejalo to k je bil v čakalnici za NS napis, da napovejo spol s 60% zanesljivostjo - sej že če ugibaš imaš 50 % šans user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1434
14.8.2007 18:31:01   
katka37
Tudi sama sem študirala in dokončevala faks celo večnost (vpisala 1989, končala vse štiri letnike-predavanja, vmes dvakrat rodila-1994, 1995), ob dveh malčkih in brez pomoči babic sem morala najprej počakati, da sta mulčka vsaj malo zrasla, potem še, da dobim voljo... Trajalo je, da sem ugotovila, da rabimo še eno plačo (v službi nisem bila), da končno otrokoma kaj več privoščim, se totalno posvetila izpitom in  končno 2001 diplomirala, sem bila ponosna, ko sta bila moja otroka na podelitvi diplome, tudi v zahvali v diplomski nalogi sem se jima ekstra zahavalila za njuno potrpežljivost, ker sem imela malo časa za njiju in sta zelo vesela, ko lahko to prebereta v njej, zanimivo, koliko jima to pomeni. Spet preveč filozofiram.user posted image

Zato razumem vse, ki končujete z izpiti in  diplomo, kar poročajte nam, kako napredujete tudi s tem, vzpodbuda veliko pomeni-smo z vami in vaši user posted image  tudi, kar verjamite. Zaupajte vase!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
14.8.2007 19:12:22   
amaya
uh...sem porabila 30 minut da sem vse prebrala.
z mano je slolidno. včeraj sem bila pri zdravnici, pa jo je malo zaskrbelo glede dehidracije in mi je dala napotnico za G. sem šla danes in mi je ful žal. zakaj? ker mi je kar danes(namesto v petek) naredil NS. mojega pa ni blo z mano. sem bla sama. pa še to je bilo hitro. ne glede na vse sem pa tudi srečna, saj je s pikico vse v redu. pravi 1:3000 in je reku da je super (glede na starost). pokazal rokice, ritko, mehur, želodec, srček, malo sem mi je solzica utrnila, ko sem vidla obrazek. ne morem verjet, da je v meni to bitjece, saj nimam skoraj nič trebuha. kje se skriva ne vem. verjetno v riti-ta pa je zrasla. je pa velika 7 cm. kr za 12 tednov. bo po mami-manekenka user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa imam eno gnilo trebušno virozo, ki mi je sedaj udarila še na dihala in me tako boli v prsih, kot bi me kdo rezal.

vsem ki greste na morje: ne lulat notuser posted image user posted image user posted image UŽIVAJTE. jaz grem z dragim v petek v Logarsko dolino in komaj čakam. morja mam čez glavo....user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
14.8.2007 19:13:24   
amaya
ah...pozabila...za oglasno desko: NASLEDNJI PREGLED 11.9.-super dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
14.8.2007 21:32:23   
*Naja
Evo mene, z novicami s pregleda oz. NS.

Rezultati so super...tveganje 1: 3971......PDP so mi prestavili na 18.02.08....4 dni prej....jupiiiiiii....sem že vstopila v 14. teden.
Dobila sem tudi CD. Gor sta 2 filmčka po 20 sekund in na enem bejbi mahauser posted image .

Sva bla pa z mojim taka butlja, da sva med pregledom pozabila rečt, če lahko pogleda, če se vidi spol. Mislim, jst sem čist pozabila, moj je pa čakal, če bo dohter sam od sebe kej rekel. Jao, sva smotana....prej se pa že cel mesec pogovarjava, da na NS pa mogoče izveva. No, pa sj men je čist vseen. Važno, da so rezultati ok. V bistvu zdej, po tem pregledu, sploh ne vem, če me še tolk firbec, kakšnega spola bo.

Tako da Polonca, lahko popraviš moje podatke....PDP 18.02.08 in naslednji pregled 13.09.07.
Papa

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
14.8.2007 21:34:29   
brina2006
Pozdravljene punce!

Jaz sem danes čist brez volje tako ,da se mi še brati ne ljubiuser posted image .

Nekatere ste pa zelo pridne in pišete  na veliko. Kar tako nprej! 
Mogoče eno vprašanje, počasi mi nobena cunja ni več prav , pa me zanima kje vi kupujete n. obleke.

P.S.
polonca 78, prosim če dodaš se te podatke: PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda
04 feb. , brina2006 30let 1 nosečnost, krv.sk0+,dat. pg7.9.07
hvala

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
14.8.2007 21:38:28   
*Naja
Brina2006- Kako je bilo pa pri tebi na NS? Se je spol že videl....sta tudi dobila filmček, al pa slikce? 

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu brina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
14.8.2007 22:18:59   
*Naja
Joj, to sem še pozabila napisat, da sem se založila s trojanskimi krofi in da sem ravno enega zmazalauser posted image . Ura sicer ni najbolj primerna, sam je bil pa hudo doberuser posted image .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
14.8.2007 22:54:35   
brina2006
NS sem imela 18.7, in je bilo vse uredu NS 1:6456.
Edino sem bila mal nervozna tako da sva imeli  obe zvišan srčni utrip.
Dali so nama slikce in filmček na CD , bila sv tako presrečna da sva bila v transu še nekaj ur zatem.
Pa tudi vse kar sva hotela vprašati sva pozabila, ko sva zagledala bejbeta na monitorjuuser posted image .
KO naju je G. vprašala če hočeva vedeti za  spol sploh nisve štekala, no potem sva rekla da zaenkrat ne.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
15.8.2007 7:37:53   
amaya
dobro jutro...
a še katera ne more spat? meni je to ratala že muka...zjutraj 6.00...sem kot moja nona user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
15.8.2007 8:32:48   
mala_pikica
O, dobro jutro. Najbrž sva samo midve tako zgodnje, jaz sploh ponoči slabo spim in tudi zjutraj se kar zgodaj zbudim. Še zmeraj me boli križ, upam, da čimprej mine. Sicer se počutim dobro, tudi trebušček že raste, ampak je v prvi nosečnosti bil v tem obdobju večji, jaz nosim zaenkrat še stara oblačila, so mi še skoraj vsa prav. Vidim, da vse še odhajate na dopuste, mi pa smo bili že julija, tako, da je za nas konec z dopustiuser posted image . Sem pa tako v staležu in nebi mogla iti nikamor, tako, da dobro, da smo letos planirali julija dopust. Lp

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
15.8.2007 9:14:15   
Lanchy
Jutro cvekice....
Jaz sem tudi ena izmed tistih, ki ne more spati...se se vedno zbujam na dve uri in hodim na wc, med tem ne morem zaspati nazaj, potem ko je enkrat ura 5 sem pa ze veselo pokonci....
V spodnjem delu trebuha me se vedno zelo tisci, krvavitve so se ustavile, tko da upam, da bo vse Ok. Komaj cakam, da v BC dobijo novo zalogo Angel Sounda....mi ga je drai obljubil... Drugace pa imava doma en prastar stetoskop, s katerim komaj slisim utrip svojega srca,ko pa poskusam najti utrip srcka nasega user posted image , pa nic...Upam, da ni kaj narobe in da je vzrok res samo v starem stetoskopu... Kako pa ste ostale lastnice Angel Sounda kaj zadovoljne z njim?

Kaj pa kej vozicki, se ze kaj odlocate, kdaj imate kaj namen ga it kupovat?

Lep dan vam zelim!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
15.8.2007 9:38:01   
matejjana
Ne morem verjeti, da bom zadnja imela NS...

Za statistiko: krvna skupina A+

Včeraj sem šla spat ob 6 zvečer in se nisem zbudila do danes. 2 dni službe, pa me je skoraj konec...

Sva pa včeraj povedala prijateljem...

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
15.8.2007 10:03:46   
Marusah
Dobro jutro...

Joj, boge ve, ki ne morete spatiuser posted image  jaz bi lahko spala 24 ur na dan, če bi mi dovolili. Tako kot se uležem, tako se tut zbudimuser posted image

Nuka moja sestra je imela iste problme kot ti, da si je mali skus želel brateca, nato pa je dobil sestrico. Vem, da je takrat kupila neko knjigico od enega mišeka, ki si je tudi želel brateca in je na koncu dobil sestrico in je bil tako razočaran, da ji ni hotel blizu...potem pa je spoznal, da tudi sestrica ni tako slaba - v tem smislu. In smo malega tako preko pravljic pripravili na sestrico, sedaj pa je čisto nor nanjo.

Lep danuser posted image

(odgovor članu matejjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
15.8.2007 11:16:50   
bamby
Zdaj se tudi jaz prvič javljam user posted image . Tudi pri nas drugič pričakujemo naraščaj.  PDP imam 17.2., v ponedeljek sem imela NS z rezultatom 1:566 (36 let). Je rekla dohtarca, da je sicer še vse v mejah normale, mi pa priporoča iti delat dvojni kromosomski test. Včeraj sem bila pa pri svojem G, pa mi ni hotel dat napotnice, ker mi jo je dal "kao" za NS, ki pa mi je v Dravljah niso upoštevali in sem morala pregled v celoti plačat user posted image .
Sem O+, naslednji pregled imam 11.9..Imam pa bolniško do porodniške.

Upam, da nisem pozabila dat še kakšnega podatka user posted image .

Punce, držite se! Mislite na svoje pikice, ki pa so zdaj že precej zrastle user posted image .

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
15.8.2007 13:24:03   
Janey
Čao punce...kako ste?
Jaz imam za sabo že drugo neprespano noč, tako da sem kot zombi. Današnji plani so zaradi moje utrujenosti in glavobola splavali po vodi..no mogoče še popoldan malo zremo v sončekuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
15.8.2007 13:24:55   
Janey
bamby in brina dobrodošle med nas čvekiceuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Otrok in vrtec
Miška2006

Kdaj ste dali otroka v vrtec?

pred 1 letom starosti (22%)

1 - 1,5 leta starosti (26%)

1,5 - 2 letom starosti (14%)

2 - 2,5 letom starosti (11%)

2,5 - 3 letom starosti (10%)

po 3 letu starosti (17%)

Število vseh glasov: 482

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!