|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
6.8.2007 7:02:06   
Sunny Morning
Nalin RR kako lep buši. Moj je tudi že kar velik, bom popoldne dala slikico gor.

Midva sva se nekako odločila, da bova sigurno imela user posted image user posted image , če bo vse ok in bo šlo po načrtu. Moj user posted image bi mogoče imel celo user posted image user posted image user posted image , ampak se bova še pogajala.user posted image

V soboto smo imeli piknik v zidanci, je imel user posted image rojstni dan. So mi punce full pomagale. Me stalno nekaj opozarjajo jaz pa se izredno dobro počutim in ne želim, da me zdaj vse gledajo kot, da je nekaj narobe z mano. Se moram včasih prav razjezit. Sva pa prva v najini družbi, ki bova imela user posted image in zdaj moj user posted image vse preganja naj imajo tudi oni, da bodo moški skupaj vozičkali. Je prav navdušen in res vesel. Nisem si ga predstavljala takega, me prav preseneča pa sem mislila, da ga poznam.
Kljub temu, da sem stalno normalno aktivna mi trebuh še ne otrdeva. Upam, da tudi ne bo, ker se mi po vašem pripovedovanju ne zdi ravno fino zadeva.

Zjutraj sem se vagala in sem ta teden spet -0,2kg. Vse skupaj zdaj kaže +0,5kg. Moram priznat, da sem presenečena, ker sem pričakovala, da bom v user posted image sigurno imela 100kg, ker sem zelo veliko pojedla, pa vse mi je bilo full dobro, pa sladkarije...tega ni bilo nikoli dovolj. Zdaj še vedno jem 3x na dan, res ne pazim na prehrano vendar jem veliko več sadja in zelenjave, sladkarije sem pa skoraj čisto odpisala, enostano mi ne pašejo. Do zdaj sem mogoče v 18t pojedla vse skupaj 100g čokolade, pa ene 20 kepic sladoleda. Čisto netipično zame.

Vsem, ki imate AC držim pesti, enako tudi za vse tiste, ki že čakate rezultate. Vse bo ok. Bodite pozitivne, čeprav je mogoče težko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
6.8.2007 8:42:17   
Lunca1
No meni se je zdaj tudi vaga malo obrnila na gor, za 0,5 kg, tako da imam zdaj cca. -3kg. Hlače svoje pa še vedno oblečem.
Gibe občutim bolj poredko. Drugače se pa zelo hitro zadiham, pa zadnji teden me nervira zabasan nos.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
   [Brisano sporočilo]
6.8.2007 8:55:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1528
6.8.2007 9:14:51   
mml
lusa in muzika upam, da je poseg že za vama in da je vse OK, sedaj pa pridno počivatuser posted image

malamedika dobrodošla user posted image  in držimo pesti za super izvide

meli upam, da se počutiš dobro in da ti dnevi minevajo čim hitreje user posted image

Jaz se glede kondicije niti ne morem pritoževai, včeraj smo šli na Šmarno goro in sploh nisem hudo pripihala, res pa je, da so me dol grede bolele noge...

Zdaj se moram pa odločit, kaj bi počeli danes z Manco...razmišljam, da bi šli malo na bazen, samo ne vem ali na Kodeljevo ali v Atlantis, dren je povsod, sence nikjer,...Počne pa gospodična že celo jutro lumparije, trenutno se je spravila pod oddejo v najino posteljo, upam, da ne bo spustila kakšne lužice, ker je brez plenice...

Jaz sem pred 20 leti razmišljala, da bom imela 3 otroke, no pa s tem ne bo nič, bosta 2 čisto dovolj, če bo vse po sreči

Nič grem dalje razmišljat user posted image

Lep poletni pzdravček

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1529
6.8.2007 11:23:02   
puri
Ojla! Kolk ste pridne s pisanjemuser posted image
Jaz pa nimam veliko časa, ker ima moj še vedno dopust, tako da sem bolj malo na računalniku, ker moramo izkoristit skupne trenutke.

Malamedika dobrodošlauser posted image ,.....lepo, da je še ena, ki pričakuje 4-ega otročka. Koliko imaš pa stare doma? Jaz tudi pričakujem četrtega.

Lusa in muzika,.....držim pesti za vaju (za danes in še za rezultate)user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi včeraj začutila že prve brcikeuser posted image ,...tokrat je bilo en teden prej, kot v prejšnjih nosečnostih.
Je pa zelo lep občutek, tokrat ga doživljam še bolj čustveno, ko prej. Takrat res začutiš, da v tebi raste nov user posted image in začneš še bolj doživljati nosečnost in se je še bolj veseliš.

Grem huhat kosilo,...se še beremo.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
6.8.2007 11:51:15   
mala pikica
Malamedika dobrodošla in seveda ogromno čestitk za že četrtega korenjaka user posted image user posted image user posted image  Pa seveda držimo pesti za dobre izvide, pa čimprej nam jih sporoči user posted image

Lusa in muzika danes zelo mislimo na vaju, čimprej sporočita, kako je bilo, in naj vama čimprej mine čas do dneva, ko bosta zagledali super izvide user posted image user posted image

Meli upam, da krči in otrdevanje čimprej minejo user posted image

Klepetka in Nalin res luškani trebuščki user posted image  Moram se jaz tudi slikati oblečena, so trebuški veliko lepši user posted image  Je moj trebušček tudi v albumu...

Glede otročičkov pa sem jaz tudi že rekla, da bi imela najraje tri, moj user posted image  pa zaenkrat še vztraja pri dveh. Mogoče pa ga bodo ta drobcena bitja tako prevzela, da bo popustil user posted image  Sicer pa bi jaz tudi z dvema bila zelo zadovoljna, samo da so zdravi. Nalin jaz sem si tudi vedno želela posvojiti kakšnega otroka, ampak črnega, pa moj dragi nikakor ni za to. Vem pa tudi, da so to dolgotrajni postopki, sploh če gre za otroka iz druge države.

Puri user posted image user posted image user posted image  za prve brcike, res fajn občutek, ne?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
6.8.2007 11:53:14   
mala pikica
             user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. klepetka (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image   + user posted image , user posted image
       ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj
       minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image , Jesenice ali Kranj 
       sunny morning (32), user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85, user posted image
        malamedika user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor 
        mateja80 (26), user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
          martinca (22), user posted image , Maribor 
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana 
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje
          zofija nr.2 (32), user posted image , Postojna, user posted image
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
14.1. raja (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
          sani1, user posted image , user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška user posted image user posted image (dvojna nosečka!!!), Ljubljana
          tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
          muzika (37), user posted image  + user posted image
18.1. golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
23.1. ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  
24.1. tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
25.1. barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image , Maribor
          koala (27), user posted image , Maribor, user posted image  
29.1. sarina, user posted image  + user posted image
30.1. bajsa (25), user posted image , Kranj 
          piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Malamedika še enkrat čestitke user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
6.8.2007 12:36:41   
sani1
Oprosti Klepetka ampak sem si dovolila iti pogledat tvoj trebušček in sem res presenečena.Super je...
Jaz sem bolj močna že od prej in se še ne opazi toliko pa tudi zredila se nisem še kaj 1 kg tako, da nosim še čist navadne hlače ...
Lep dan vsem!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
6.8.2007 12:43:47   
koala
Dan!

malamedika dobrodošla med nami in čestitke za četrtega sončka, malo je takih ki si upajo.

Luša in muzika močno močno mislim na vaju in še močneje stiskam pesti, sicer vem da bo vse kot mora biti, pa vseeno, škoditi ne more.

Nalin in klepetka ful lepi bušiji, moj tudi raste, imam že 18 cm več preko trebuha kot sem imela pred nosečnostjo.

Aja Nalin, veš kaj sem te hotela vprašat, vem da je že enkrat bila debata otem, samo se mi ne da iskatuser posted image . Enkar si že pisal od kod izvira ime, ki si ga izbrala za nik in kaj pomeni, a lahko prosim ponoviš? Meni se zdi to ful zanimivo ime za pupo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
6.8.2007 12:50:57   
klaja
Malamedika čestitke za 4.user posted image !

Midva sva se dogovorila, da bova imela 2 otroka, za tretjega pa bova še videla kako in kaj. Ni še izključeno, pa potrjeno tudi ne.

Lusa in Muzika upam, da sta prestali poseg in da pridno počivata. Držim pa pesti za dobre rezultate!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
   [Brisano sporočilo]
6.8.2007 13:18:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1536
6.8.2007 13:21:35   
Daschi
Lusa, držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Tudi ostalim user posted image  vse dobro še naprej!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

Neposredna povezava do sporočila: 1537
   [Brisano sporočilo]
6.8.2007 13:23:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Daschi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1538
   [Brisano sporočilo]
6.8.2007 13:24:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1539
6.8.2007 14:46:54   
Tinča1
Pozdravljene!

Po enem tednu se vam ponovno javljam. Sva z user posted image  malo pobegnila na morje. Bilo je super. veliko sva hodila-zaradi kondicije in plavala v mejah normale. Je burja malo zmešala morje, tako, da ni imelo več 27 stopinj, ampak nekaj manj. Po kopanju sem si takoj preoblekla kopalke, da se nisem prehladila.

Spet imam nos do podna. Ne vem ali mi na čelu piše, da sem kura al sem res taka srečka, da imam nesrečo z G. Danes sem bila ob 9 uri naročeni na ČHT pri dr. Pelkičevi. Kot zakleto je ni bilo in je bil dr. Muzejinović - Mujo (pravi Mujo). Izmeril je obseg glavice, ko pa sem ga vprašala, koliko je user posted image  velik, mi je rekel, da bo izmeril samo glavico, ker druga ni pomembno- haaalo. Njemu ne, meni pa. In user posted image ni hotel izmeriti. Rekel je, glavica je dovolj velika in to je vse. Pospravil je UZ in mi rekel, da se lahko obrišem ter počakam sestro, da mi bo vzela kri. Da bi ga vprašala za splo, bi me po moje pribil na zid. vsaj sestra, ki mi je vzela, kri je bila zelo prijazna - vsaj ena svetla točka tega pregleda. Tako, zdaj pa se začenja obdobje 14 dnevnega živčnega čakanka na rezultate.

Brcike sem prvič začutila 28.7. zvečer, kot rahle metulčke, tako, da nisem bila čisto prepričana če je to to. Pa je bilo. Močneje sem jih začutila v soboto 4.8. ko sem na morju bruhala kot vidra. Bile so tako močne, da sem jih videlauser posted image , sem bila kar v user posted image , moj user posted image , pa jih je začutil včeraj. ker je bil v soboto prepozen.

Naslednji pregled imam  nasledni pon. Upam, da bom dobila napotnico za morfologijo.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1540
6.8.2007 14:48:48   
Tinča1
Aja še nekaj. Tiste, ki ste že šle na lov za cotikami, katero številko pa ste kupile?

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
6.8.2007 16:23:47   
Lusa
Ojla
Hvala vsem za pestke.Na kratko vam napišem ,potem pa na lego!Jaz sem za1x čist ok.Sam poseg je trajal slabih 10minut ,ko te zabodejo nič kaj ne čutiš ,ampak  ko plodovnico izbrizgajo ,potem me je pa kar precej peklo ,ampak ni tako hudo.Sedaj pa bodo 3-4 tedne živčki zelo dejavni!

Aja ,pa Lušo tako pogrešam.Total!Pa sta še komaj 2dni minila odkar je šla na morje.Ah ,bo pa v nedeljo cartanje in lubčkanje!

papa

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
6.8.2007 16:56:55   
klepetka
no ,luša ,pa je za tabo user posted image user posted image .zdaj pa počivaj do onemoglostiuser posted image .Izvidi bodo pa itak ok.
Saj nedelja bo pa naenkart tu,ko se Luša vrne.verjemi da se ne dolgočasi tam.

lp

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
6.8.2007 17:44:53   
koala
Nalin ful hvala za tako obširno razlago. Meni je fullll všeč, samo moža še moram prepričatuser posted image .

Lusa lepo da si fajn prestala, zdaj pa le počivaj. Pri rezultatih pa je itak vprašanje samo to kdo dobi okrepitev vedve z Lušo al tvoj možuser posted image , ker vse ostalo bo itak tako kot mora biti.

Nisem vedela

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
6.8.2007 18:23:02   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Oprosti Klepetka ampak sem si dovolila iti pogledat tvoj trebušček in sem res presenečena.Super je...
Jaz sem bolj močna že od prej in se še ne opazi toliko pa tudi zredila se nisem še kaj 1 kg tako, da nosim še čist navadne hlače ...
Lep dan vsem!

Jaz normalne hlače že zelo dolgo ne morem več spravit nase. Zredila se sploh še nisem, samo trebuh mi full raste. Sem dala mojega bušita tudi gor, tako da si ga lahko pogledate.user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
6.8.2007 19:25:41   
klepetka
sunny morning ,lepega bušija maš .In tud že kar velik za 18 t.Se mi zdi ,da sva po velikosti kar nekje skupaj.In tudi jaz se nisem še nič zredila razen v trebuh.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
6.8.2007 20:05:24   
malamedika
punce hvala za prijazen sprejem med vas .Zanima vas koliko so stari moji sončki :tavelika hči bo jeseni stara 13 , tasrednja hči bo kmalu 8 let tamal pa je bil 6.Tudi mene ubija to čakanje izvidov AC samo ostajam optimist ,da bo z našim user posted image vse O.K,enako pa želim tudi ostalim ,ki na izvide še čakate.

lp

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
6.8.2007 20:31:13   
septemberka
Ola ;) še ena nosečka z vami... trebušček raste, PDP imamo 9.1. in takrat okoli bo prijokal na svet naš otročiček.
Počutje še vedno slabo user posted image , pričakovanje in veselje pa veliko user posted image

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
6.8.2007 20:36:21   
koala
septemberka pozdravljena in dobro počutje med nami ti želim.

sunny morning res maš lepega bušija.

malamedika, itak da bo vse ok, mora bit. Kako pa ostali otroci sperjemajo bodočega člana? Včasih zna bit malo nerodno pri najstnikih.

Nisem vedela

(odgovor članu septemberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
6.8.2007 20:58:28   
Bajsa
Pozdravljene souser posted image ! Že dolgo se nisem oglasila, sem vas pa kar redno brala. Kljub mojemu prvotnemu prepričanju da ne bom šla na nuhalno, me je potem le nekako mal zagrablo, da kljub vsemu, bi bilo pa vseen fino iti, ker pozitivna potrditev ne more nič škodit, a ne user posted image ! No pa smo šli. Pa moj user posted image  je šel tud zraven in smo vidli našega user posted image , pa kako lepo srček bije! JOOOJ! Sva bla v user posted image ! In kaj je lepšega kot najboljši možni rezultati? Je rekla dr. Strahova da so rezultati odlični, namreč 1: 10343, mimogrede z zdravnico sva bila oba z user posted image  zelo zelo zadovoljna! Je pa teta zdravnica rekla da ne bomo zibali januarja, ampak imam rok 5.2. tako da se od vas dečve poslavljam user posted image . Bom pa obljubim kdaj pa kdaj še pokukala k vam, če ne boste hude user posted image .

Vsem, ki čakate na rezultate in ki imate pred sabo še preglede, želim najboljše rezultate!

Želim vam lepo, zdravo in srečno user posted image , pa da bomo vse ob pravem času user posted image  in crkljale svoje zdrave in pridne user posted image !
Božajmo svoje bušije in imejmo se rade!

Bajsa

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.