klepetka
|
oj punce ja lunca ,tole z antibiotiki nam je pa zelo poznano,veš ,tako da niste edini.Prava muka so.Naš tamali se ponavadi vnetja ušes(v glavnem imamo zato antibiotike) pozdravi brez antibiotikov ;ne vem če je to najboljše ,ampak drugače ne gre.Malo zbruhamo ,malo polijemo ,pa je prazna flaša.Na nobeno foro več ne pade. Glede cunjic;jaz ne bom ,razen enega kompletka za iz porodnišnice ,nič kupila ,ker imamo cunj res ogromno.še od naših dveh pa od 6 nečakov.Rabila pa bom nekaj tetra plenic ,ker so precej sprane. Luša,ti praviš ,da hodiš po teh trgovinah v A vstriji.Ali si mogoče že kdaj opazila nekje v A(ne vem točno kje ,ker sem zasledila tukaj na RR da je ena punca enkrat rekla)potiskane tera plenice?Take vse sorte barve.Ker pri nas se jih baje ne dobi.Pa sem rekla,da bi pa take imela. zanima me pa zato ,če si kje videla,ker če jih bom komu naročila ,ko bo šel kdo v A,pa da ne bodo lutali vsepovsod. Sem pa razmišlala,da bi mojega nakurila ,da bi šli enkart v A,ker bi rabila tud cunje za tavelika dva.Eden v šoli ,eden v vrtcu ,pa tud rabita :pa sem opazila ,da sta precej prerasla zdajle čez poletje. Upam da mi uspe moža nahecat ,drugače pa bi se v skrajni sili tud sama odpravila,pa še kakšno kolegico bi vzela sabo .Bi vsaj v miru nabavile . Pa še glede oblačil za nas; ene sem na hitro gledala v Quele ,pa so mi nekatera všeč.Ste si kakšne naročile? O golobček ,pr teb tud tretja nosečnost .Moja dva sta že malo večja in že bolj samostojna ,pa je precej lažje ,kot če imaš eno ali dvo letnika doma. Drugače pa ,kako ste?Jaz sme danes vredu,trebuh me je nehal boleti (par dni nazaj sem vas že morila s tem ) Ojej ,spet sem bila dolga .mene hitro zanese ,če ne pazim . lep dan vam želim