Putka
|
Evo, se malo javim, predno gremo. Saj ne bo krize brez rr, sicer je pa v bližini hiške cyber-cafe . Me še likanje in pakiranje čaka, peljemo se pa zvečer, upam da bo Katja tolkrat bolj pridna. Felicia, zvezdico si zaslužila, ker pridno čvekaš. Jaz se pa ful trudim, pa še vedno nisem ta četrte zaslužila . Mogoče pri 1000? Uroš ima pa čist ok mere, pač so otroci različni, se jih ne da vedno 100% v tiste tabele stlačit. Eni so bolj pri ta suhih, eni pa pri bolj polnih. Kjava, ti pa majčice samo pri dohtarjih srečuješ . Glede Vesne - je šla z mojima staršema brez težav na vikend in bila zelo, zelo pridna. Nič ni jokala (ker drugače non-stop cvili), vse ubogala, skratka - ni moj otrok. Ampak ona se vedno lepo obnaša, razen ko sem jaz zraven Res ne razumem, zakaj je ob meni čisto drug otrok. To je bilo že pred katjo tako, zdaj je samo še hujše. Vem, da išče pozornost, ampak včasih se tolk trudim, pa še vedno sitnari . Upam, da se kmalu unese, da ne bo non-stop kreg. Vidim, da so tile majčki prav vsi po vrsti pridni, kar se spanja tiče. Najbrž se je Katja par dni prekmalu rodila, ker moj aprilski otrok je kot april - čisto nepredvidljiva. Kakšne dneve spi po par ur skupaj, danes po 20 minutnih obrokih. Razen če je v naročju, takrat je čisto pridna, čim jo odložim - oči odprte in se že smeji. Da ne omenjam ponoči, sem vam kar fovš, sem zgleda kar edina, ki se zbuja sredi noči. Še vedno ima prvo rundo okoli 2h, pa potem proti 5.uri, budna je pred 7, saj potem včasih nazaj zaspi, ali pa ne. Danes ponoči je pridno (in utrujeno dete, ker je bila popoldne pokonci) zaspala že nekaj čez 8, ampak je bila pred polnočjo že pokonc. Se nekaj premetava in jamra v zibki. Potem se je pa na uro-uro in pol zbujala Pa 6.30 zjutraj sta se z Vesno že pogovarjali.. No, dopoldne sem na polikliniko in pediatrično šla z napotnicami - brez veze seveda. Bi lahko obe napotnici po pošti poslala (dohtarce rekle da moram osebno, čimprej), na plastiki čakala 40 minut, da sem do sprejemne sestre prišla. Pa mi šele potem reče, zakaj nisem šla z dojenčkom naprej A ni mogla glave ven prej pomolit?? Sem se vsa s prijateljico dobila na kavi v Povodnem možu, vmes zavila v Porodnišnico po sendvič in pila kafe v nezakajenem lokalu . Čau bau punce, lepo se imejte in pridno vozičkajte.
|