|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
7.8.2007 22:28:24   
atena777
ajja kako ti je ratalo tako fajn FOTKO izbrati,da je še Ameli zraven ( v vodi). user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo midva sva tudi prišla domov, potem pa večerno kopanje, riževi kosmiči, uspavanje in sedaj še RR za lahko noč.

Danes sem na stadionu pretekla svoj prvi krog po porodu. So me tok kolena bolela, da sem komej do konca odtekla. Jah bo treba še unih 6 kg dol vržt ni kej. Ker nism imela pravega nedrčka in zarad kolen sem ostala pri enem kroguuser posted image user posted image ...Dragi jih je pa 20 prelaufu...in mu je bila všeč zamenjava za hipodrom user posted image user posted image user posted image .

Kar se slik tiče, jaz imam spet neke štale s kartico. Pol mi jih stanka, pol ne. Skratka prvi del dogajanja, ko je bil prvi del ekipe na broju imam, drugega dela pa ne. Še dobr, da ste ostale tudi slikale.

Tudi jaz moram pohvaliti tole vodno druženje, enkrat sem že rekla, pa bom še enkrat: JE FAJN ČE SE MAMICE DRUŽIMO; AMPAK ČE PA OB TEM ŠE DOJENČKI FULLL UŽIVAJO, JE PA ŠE BOLJŠE A NE?
Zato sem jaz absolutno še za kako ponovitev. Predlagam po praznikih, torej nekje med piknikom in 25.avg. odvisno od vremena.

Lahko noč!

album bo vsak hip...
geslo je isto kot pri ajji!

< Sporočilo je popravil atena777 -- 7.8.2007 22:30:02 >

(odgovor članu delfinčica29)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
7.8.2007 22:37:06   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Danes sem na stadionu pretekla svoj prvi krog po porodu. So me tok kolena bolela, da sem komej do konca odtekla. Jah bo treba še unih 6 kg dol vržt ni kej. Ker nism imela pravega nedrčka in zarad kolen sem ostala pri enem kroguuser posted image user posted image ...Dragi jih je pa 20 prelaufu...in mu je bila všeč zamenjava za hipodrom user posted image user posted image user posted image .

Kar se slik tiče, jaz imam spet neke štale s kartico. Pol mi jih stanka, pol ne. Skratka prvi del dogajanja, ko je bil prvi del ekipe na broju imam, drugega dela pa ne. Še dobr, da ste ostale tudi slikale.

Tudi jaz moram pohvaliti tole vodno druženje, enkrat sem že rekla, pa bom še enkrat: JE FAJN ČE SE MAMICE DRUŽIMO; AMPAK ČE PA OB TEM ŠE DOJENČKI FULLL UŽIVAJO, JE PA ŠE BOLJŠE A NE?
Zato sem jaz absolutno še za kako ponovitev. Predlagam po praznikih, torej nekje med piknikom in 25.avg. odvisno od vremena.

Lahko noč!

album bo vsak hip...
geslo je isto kot pri ajji!

user posted image  za prvi krog Atena.

Za kartico sem ti že rekla, da menda ni pomoči. Vstran jo flikni, žal. Pri nas se je isto dogajalo, smo kupili novo kartico in nimamo nobenih problemov.

O, jej... ste vse tako pridne s temi albumi, da se morm še jst potruditi user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
7.8.2007 23:36:32   
atena777
Eh shit, foto strip ni uspel, ker je tale smotan RR album user posted image spet vrstni red narobe obrnil, jaz pa se se nisem navadila na to...

No ce se bo kera spomnila naj zacne odzadi gledati, tam kjer David drzi pikapolonico..

< Sporočilo je popravil atena777 -- 7.8.2007 23:37:53 >

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
7.8.2007 23:46:58   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12

user posted image  za prvi krog Atena.

Za kartico sem ti že rekla, da menda ni pomoči. Vstran jo flikni, žal. Pri nas se je isto dogajalo, smo kupili novo kartico in nimamo nobenih problemov.

O, jej... ste vse tako pridne s temi albumi, da se morm še jst potruditi user posted image

Ja hvala za vzbodbudo. BOlš en k noben jest pravim  user posted image user posted image

Kar se pa kartice tiče smo pa trmasti, jutri bo moj nesel v službo in poskusil stankati na drugem prenosniku. Mojemu včasih SD card reader štrajka, meni se zdi, da sploh ni v kartici problem. BOmo pa septembra raje nov fotič kupili, ker itak potrebujemo nekaj svežega, profesionalnega, da bom delala take porttrete kot Ajja.

Na hitro sem preletela ostale fotke na mojem fotiču, pa ni take panike, edino gasilske pogrešam, pa sej jih imaš tudi ti in boš objavila, kajne?

Sedaj pa čakam tvoj album, kje je?

user posted image

Še vedno nič ----->

< Sporočilo je popravil atena777 -- 7.8.2007 23:54:41 >

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
7.8.2007 23:55:32   
atena777

Eh shit, foto strip ni uspel, ker je tale smotan RR album user posted image spet vrstni red narobe obrnil, jaz pa se se nisem navadila na to...

No ampak v istvu se da tudi rikerc brati sedaj vidim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
8.8.2007 0:14:59   
atena777
Jaz pa ne morem spat...
user posted image

Bucka01 pogrešam Julijo v tvojem avatarju kot je bila prej.user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
8.8.2007 0:28:34   
atena777
ZojaB...čisto vem, kako se počutiš!! Sem zadnjič začutila bulo pod joško in letimo zjutraj ob 01.00 na urgenco. Ker nisem imela vročine, ni bil mastitis, pa so me poslali na onkološki inštitut, kjer pregledujejo dojke. Res je bila bula trda, tam 3x4 cm in boleča. No, pa sem si Gašperja ful pristavljala na prsi in naslednji dan bule ni bilo več.  Sem bila pa čisto fertig, ker sem mislila, da je kar rakavega...Držim pesti, da ni nič hujšega!!!

Drugače pa, a katera že kaj premišljuje o drugem user posted image ?? user posted image

Ka si pa ti za ena srečnica? Mal podojiš pa se svet spet v pravo smer vrti...user posted image user posted image

O drugem user posted image ? Vpraši LUNO06 ti bo naredila propagando z velikim P.user posted image user posted image user posted image
Razmišljamo že razmišljamo, ampak naši očkoti niso še za to. Men je rekel nazadnje: a lahko vsaj še pol leta počakaš s tem vprašanjem! Samo z vprašanjem pazi, kaj šele z akcijo user posted image user posted image user posted image .

Tretjerodk pa tle nimamo očitno, niti kanidatk.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
8.8.2007 0:35:55   
atena777
ZoyaB upam, da si se malo pomirila glede tvoje trenutne težave danes. Še bolj se pa boš ko bodo izvidi. BOdi in ostani pozitivna. Kot sem ti že rekla, jaz verjamem, da bo vse ok in da je to samo lažni alarm,in tudi če je pravi alarm je dovolj zgoden za učinkovito reševanje!

user posted image
V bodoče se pa čimveč z mamicami druži, verjemi, da ti bomo v vsaki situaciji stale ob strani!!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
8.8.2007 0:52:18   
Manca12

Kar se pa kartice tiče smo pa trmasti, jutri bo moj nesel v službo in poskusil stankati na drugem prenosniku. Mojemu včasih SD card reader štrajka, meni se zdi, da sploh ni v kartici problem. BOmo pa septembra raje nov fotič kupili, ker itak potrebujemo nekaj svežega, profesionalnega, da bom delala take porttrete kot Ajja.

Na hitro sem preletela ostale fotke na mojem fotiču, pa ni take panike, edino gasilske pogrešam, pa sej jih imaš tudi ti in boš objavila, kajne?

Sedaj pa čakam tvoj album, kje je?

user posted image

Še vedno nič ----->

No, poročaj kaj je s kartico, me prav zanima. Ampak naša je bila CF, ah isti šmorn user posted image

Moj album je gor, ga nisi vidla? user posted image

Spet bo kratka noč.... user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
8.8.2007 9:38:15   
atena777
Manca12 matr si nas pa vse dala gor na ogled v kopalkah...
Nisem mogla vrjet, da si še za mano ostala pokonci...
Jaz sem čist mačkasta od ponočevanja na RR user posted image user posted image .

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
8.8.2007 9:45:57   
atena777
ajja ali mi lahko prosim napišeš tisto simpatično pesmico. Sem se tako trudila je ne pozabiti, pa sem jo vseeno user posted image .

Hvala!

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
8.8.2007 9:52:42   
bucka01
atena777 če verjameš al pa ne sem pozabila katero slikco sem že imela a je ta zdej taprava?

Super slikce vidim da ste ga uživale ko le jaz ne bi bila tako daleč doma bi se vam z veseljem pridružila.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
8.8.2007 10:06:32   
Manca12

Manca12 matr si nas pa vse dala gor na ogled v kopalkah...
Nisem mogla vrjet, da si še za mano ostala pokonci...
Jaz sem čist mačkasta od ponočevanja na RR user posted image user posted image .

Ha, ha,... atena, skor zadnja iz RR zvečer in prva spet gor zjutraj user posted image

Ups, bi mogla katero user posted image  oz. prej malo obdelati in popraviti. Shit, pozabla. A prec ukinem album al takoj? user posted image

user posted image  saj veš, edin takrat je mir user posted image . Ampak danes sva pa potem še oba malo potegnila zjutraj, ni šlo drugače.

ajja ali mi lahko prosim napišeš tisto simpatično pesmico. Sem se tako trudila je ne pozabiti, pa sem jo vseeno user posted image .

Hvala!

Kar na RR napisat pesmico ajja, da se vsi naučimo

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
8.8.2007 10:09:22   
atena777
Slika 235 v albumu Julija. Ali vsaj iz te serije.

Morem še to povedat; glede izbire gesel. Ta gesla, ki smo jih nastavile so zelo lahko uganljiva. Strokovno delam na tem področju in zato tu moram tole rečt user posted image . Čist drugač je, če bi dale snovikec al kej tacga, kar neki neznanec ne bi mogel lih uganiti. Tko pa poskusi najprej tole: ime uporabnika, ime albuma...

pa-pa

jest sem spremenila geslo

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
8.8.2007 10:21:13   
atena777
Še tole napišem preden grem pospravlajt, ker dobim obisk tete iz Nemčije. Imam tako bombolo...

Danes me je tlačila nočna mora (pomojem od pozne večerje in ponočevanja, pa novic iz Peruja). Da smo se morali kr vsi v stanovanja umaknit, si zaloge hrane nakupit, ker naj bi se vremenske razmere toliko zaostrile, da nej bi kr tok snega zapadlo, da en teden nisi mogel iti nikamor. To je bila cela panika. Ko se je pripravljalo na ta ključni moment, je divjal močan vihar, kr vse je po luftu letel...Pa ful je dež lil sprva,...Skratka sem bla toooooook vesela, ko sem se zbudila, da mojemu Davidu ne preti nevarnost! user posted image user posted image
A še kera generalko dela danes?

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
8.8.2007 10:27:46   
Manca12
Bom "mislila" nate, ko bom pospravljala... ne bo glih generalka, malo moram pa pospraviti.

Punce album sem "mogla" mal cenzurirati... sicer ste pa verjetno že vse pogledale, ker je bilo že 13 ogledov. Sorry, nisem sploh pomislila prej, da kakšna slikca ni dobr, da je v albumu, ker smo itak bile take v toplicah. Sorry še 1x, če je bila katera "prizadeta". Vem, občutljiva tema.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
8.8.2007 10:44:58   
LUNA06

Drugače pa, a katera že kaj premišljuje o drugem user posted image ?? user posted image

O drugem user posted image ? Vpraši LUNO06 ti bo naredila propagando z velikim P.user posted image user posted image user posted image
Razmišljamo že razmišljamo, ampak naši očkoti niso še za to. Men je rekel nazadnje: a lahko vsaj še pol leta počakaš s tem vprašanjem! Samo z vprašanjem pazi, kaj šele z akcijo user posted image user posted image user posted image .

Zakaj že????
Ja bo treba Manco12 in Ajo32 prašat kako so očije prepričale....

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
8.8.2007 11:13:56   
Manca12
O, Atena.... a tko ti pospravljaš, pol pa za novim avatarjem brskaš in bog ve kaj še vse poleg tega.... user posted image  user posted image  user posted image

Ah, rečeš... zdaj al pa nikoli za user posted image  in si hitro premislijo... he, he,.. joke!
Pri nas je bilo pol odraslih za Žaka, da bi bil šele aprila, druga polovica pa, da bi bil že prej. Postaviš pred dejstvo, da se te mora več kot 50% upoštevati, saj ga nosiš 9M in še potem si nekaj časa kot rit in hlače. Pol ti pa že menda pripada večja pravica za odločanje o tem. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
8.8.2007 11:30:49   
atena777
Manca, manca , kako lahko tako podvomiš vame? A ne veš, da sem super lady - sem že kopalnico zribala, pa po tleh pobrisala, pa avatar v 3 min zamenjala: user posted image user posted image  (ti povem trik kako na hitro najti sliko, ki jo rabiš)  pa sedajle grem še na posodo,...

Luna06 ne vem, če je bila še katera zraven, ampak ko smo delali krog okrog čolnarne si vsaj mene tok napalila s tistimi načrti za user posted image , da sem kr mal zmešana dva dni okrog hodila. Ja tole kurjenje za povečevanje natalitete ti pa gre od rok...

Gremo naprej pospravljati,...

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
8.8.2007 11:43:33   
Manca12
Atena, pol pa nujno še najmanj enga, ko ti gre vse tako super od rok user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
8.8.2007 11:49:45   
LUNA06
Ja midva sva se zmenila, da bova imela tri otroke.Ampak trenutno je to pri nas tabu tema!
Mu z miljon izračuni in razlogi ne morm dopovedat, da je zdej pa že skrajni cajt, da nardiva drugega.Najbolj grozno mi je pa to, da bom po koncu porodniške premeščena.Tam, kjer sem bla prej, je blo res super, vendar zdaj ni več prostora...user posted image  Vprašanje kam me bojo dali.

Joj, bom tepena, če bo zvedu, da sem vam pojamrala.

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
8.8.2007 11:54:43   
atena777
TOP SECRET se razume tudi z naše strani!

Evo pomila posodo!

A vedve pa spet:

user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
8.8.2007 12:30:53   
Manca12
Joj, moj tudi sanja o treh. In čisto vsakič, ko je "štala" že z dvema ga vprašam, če ni hotel imeti tri. Al pa ko se jezi....
Tako da je tudi pri nas še zaenkrat tabu tema... jaz bi tud sicer, ampak ne vem ne vem, če nimam sama že dost dela z dvema user posted image

Ej, v službi se lahko tako vse spremeni. In tok pozabiš v tem enem letu, da si pol čist out. Če si premeščen pa sploh, ampak mogoče je še boljše na novo začeti spet, bolj zanimivo. Ampak kolektiv pa ful odtehta, meni že.

Atena, ti se pa znaš pohvalt. Po mojem smo tudi ostale kaj pridne doma, sam ne povemo. Zelo dobra lastnost za službeno kariero... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
8.8.2007 13:06:03   
ajja
Evo pesmico:
Medved stopa stop stop stop.
Zajček skače hop hop hop.
Mala miška pa drobi ci ci ci ci ci.

Zraven otroka masiraš od nog proti glavi. Ko je medved, pritiskaš z vsemi prsti, kot da bi stopal medved, pri zajčku se prsti odbijajo, "koraki" pa so krajši, miška pa  z vsemi prsti migaš kot miška.user posted image

Upam, da kolikor toliko razumete moje navodilo. Drugače pa lahko še Atena razloži, je videla, kako gre.user posted image

Pridem kmalu nazaj, samo ta malega dam spat. Sva bila danes spet na bazenu. Joj, kak jaz uživam.user posted image

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
8.8.2007 13:35:28   
ajja
Žiga spi, jaz pa pred kuhanjem hitro za računalnik.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Ja midva sva se zmenila, da bova imela tri otroke.Ampak trenutno je to pri nas tabu tema!
Mu z miljon izračuni in razlogi ne morm dopovedat, da je zdej pa že skrajni cajt, da nardiva drugega.Najbolj grozno mi je pa to, da bom po koncu porodniške premeščena.Tam, kjer sem bla prej, je blo res super, vendar zdaj ni več prostora...user posted image  Vprašanje kam me bojo dali.

Joj, bom tepena, če bo zvedu, da sem vam pojamrala.

Obljubim, da bom čisto tiho, da te ne bom zatožila.user posted image
Sicer pa jaz že tudi razmišljam o naslednjem user posted image  pa moj tudi še ni kaj preveč navdušen. Res pa morava prej malo počakati, da jaz naredim malo kariere (pripravništvo).user posted image  Ampak moj plan je drug user posted image  januar 2009. user posted image

Slikice so ful lepe, mi boste poslale kako na mail. Gasilsko pa mojega fanta z vseh zornih kotov pa lepotice mamice.........user posted image

Bucka01, ti kar pridi, saj jaz tudi nisem od blizu, veš.

Prosim, povejte mi, kako si sliko uspete toliko pomanjšati, da jo lahko objavite v avatarju. Meni nikakor ne rata. Pomanjšujem jih do onemoglosti pa mi vedno znova napiše, da je prevelika. Imam mogoče že aparatu nastavljeno previsoko kvaliteto slik, vse naše slike so namreč velike okoli 2,5 MB.

Malo sem brskala po naših nosečniških postih. Veste, kako veliko nosečk nas je bilo?! Kje so ostale punce? Ve mogoče katera za katero? Tole je seznam nosečk s konca novembra.

Matejci – 1.1.
anckabancka - 1.1.
LUNA06 - 5.1. user posted image
Claudia - 6.1.user posted image
Jesse - 6.1.
karolina* - 8.1.user posted image
TanjaS – 8.1.
laky - 8.1.
loja + 8.1.
Barbid - 9.1.user posted image Lana
asandra1 - 10.1.
cat - 10.1.
husa - 10.1.user posted image
Urša08 - 11.1.user posted image Nejc
kkatka - 12.1.
eva1 - 12.1.user posted image Alja
ajja - 13.1.user posted image
pikica27 - 14.1.
Teja K. - 14.1.
zojaB - 15.1.user posted image
rdarci - 15.1.
metka_zone - 15.1.user posted image Nik
smrček - 15.1.user posted image
bučkica - 16.1.
bianka - 16.1.-dvojčka user posted image user posted image
Adelina - 16.1.user posted image Lana
saska27 - 18.1.
polhek76 - 19.1.
klavdi - 19.1.
zima07 - 19.1 user posted image
zvezdica5 - 20.1.
jerry - 20.1.
Jasnika - 22.1.
bucka01 - 22.1.user posted image  Julija
adriana_m - 22.1.user posted image David
tanja24 - 23.1.user posted image  Gal
onina - 23.1.user posted image
lencika27 - 24.1.
solzica - 26.1.
pikecpokec - 26.1.user posted image Gal
Cacka02 - 27.1.
jagoda80 - 27.1.
polona25 - 27.1
Aja32 - 27.1.
Marfin - 27.1.
Zvončica in Peterpan - 27.1.
petraz - 27.1.
lokvanj - 28.1.
tatam - 29.1.-dvojčka user posted image user posted image Tosja in Anej
todler - 30.1.
andrijana

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......