Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 13:40:08
|
|
|
|
Manca12
|
Misliš v torek meeting in še v sredo kopanje Atena?? Ej, pa kje so res vse? Barbi se je čist izolirala. Luna je verjetno še zmeraj na morju, Aja 32 tudi. Kaj pa ostale..... Tole so res bolj monologi.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 13:56:09
|
|
|
|
Barbid
|
Živjo Ej, ej.... nč se nisem izolirala. Berem in spremljam rr. Jaz se plavanja ne bom udeležila, v nobenem vremenu, če pa se boste za jutri kaj zmenile..... pa midve z Lano prideva. Samo napišite kje in ob kateri uri. Za Luno in Ajo32 pa upam, da nista obtičali kje v ognju... Pozdravček Barbi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 14:16:52
|
|
|
|
ajja
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Ja razen, če bi se jutri dobile, ker kaže 27C po ajjini napovedi.. Meni je vseeno, lahko tudi jutri. O, Barbid, tebe pa res že dolgo ni bilo na spregled. Kako kaj Lana?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 14:17:39
|
|
|
|
atena777
|
Morje ima v Dalmaciji baje 20C. Brrrrr. Spet je isto vreme kot lani avgusta. morda se obeta mila zima?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 14:21:49
|
|
|
|
ajja
|
Dobro, da gremo na morja šele septembra, mogoče se bo spet kaj ogrelo. Sploh ker napovedujejo nov vročinski val okoli 15. avgusta. Sam 20 stopinj... Lani je imelo toliko konec septembra pa sem bila v enem tednu v morju točno 3X. Brrrrrrrrr.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 14:23:41
|
|
|
|
Manca12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbid Živjo Ej, ej.... nč se nisem izolirala. Berem in spremljam rr. Jaz se plavanja ne bom udeležila, v nobenem vremenu, če pa se boste za jutri kaj zmenile..... pa midve z Lano prideva. Samo napišite kje in ob kateri uri. Za Luno in Ajo32 pa upam, da nista obtičali kje v ognju... Pozdravček Barbi Ups..... O Barbi, lej jo... sem že mislila, da ste jo tudi vi kam mahnili. Za jutri tudi lahko, midva sva itak ZA.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 14:26:12
|
|
|
|
atena777
|
Manca12 Za jutri tudi lahko, midva sva itak ZA. Ti vidim, da imas energije se za enega otroka! Jaz imam enkrat na teden cez glavo . Pa-pa
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 14:36:31
|
|
|
|
ajja
|
Kaj potem? Akcija Snovik jutri?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 14:39:02
|
|
|
|
Manca12
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Manca12 Za jutri tudi lahko, midva sva itak ZA. Ti vidim, da imas energije se za enega otroka! Jaz imam enkrat na teden cez glavo . Pa-pa Energije za meetinge že... kdo bo pa pospravljal?! Glihkar sem spet likalnik po tleh zabrisala, meni to kar rata. Pa že prejšnjega sem tako fentala... upam, da bo še delal. Para se še kadi ven, pol je že še dobr. Pa da ne bo kdo mislil, da zanalašč, da mi nebi trebalo likati....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 14:39:58
|
|
|
|
Manca12
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajja Kaj potem? Akcija Snovik jutri? Aha, tak ste mislile... sem si mal drgač predstavljala. Ah, pa saj ni važno. Ja, tudi lahko.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 14:43:02
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12 IZVIRNO SPOROČILO: ajja Kaj potem? Akcija Snovik jutri? Aha, tak ste mislile... sem si mal drgač predstavljala. Ah, pa saj ni važno. Ja, tudi lahko. meni bi ustrezalo predvsem zaradi vremena, da se morda se zunaj kaj posoncimo. Ce ste vse za, potem sva midva TUDI!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 14:45:55
|
|
|
|
ajja
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 IZVIRNO SPOROČILO: Manca12 IZVIRNO SPOROČILO: ajja Kaj potem? Akcija Snovik jutri? Aha, tak ste mislile... sem si mal drgač predstavljala. Ah, pa saj ni važno. Ja, tudi lahko. meni bi ustrezalo predvsem zaradi vremena, da se morda se zunaj kaj posoncimo. Ce ste vse za, potem sva midva TUDI! Tudi mi2 sva ZA.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 14:50:35
|
|
|
|
zojaB
|
Midva z Leonom sva tud kandidata za Snovik, sam bom sam v tamalmu bazenčku mal čofotala, ker se ne smem kopat-sem bla v petek pod nožem pa se moram še kakšen teden izogibat bazenov.... za kolko časa pa greste? 2, 4 ure al cel dan? čaw
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 14:55:13
|
|
|
|
ajja
|
Oooo, vedno več nas je. Jaz bi za največ 4 ure.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 14:59:47
|
|
|
|
Manca12
|
Jaz še ne vem, kako se bomo uskladili, ker sem mislila oba vzeti. Glih takrat bi morala Tjaša iti spat okoli poldneva, ko smo zmenjene. Bom videla sproti. Predolgo ne bomo, ker bo Tjaša ful zaspana (verjetno bo malo v avtu zaspala) in tudi Žak - ful težko takole zunaj zaspi. Bomo videli sproti.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 15:49:26
|
|
|
|
Barbid
|
Haj Vidim da ste se odločile juti za Snovik. No, naju ne bo, ker ne smeva v bazen - ne jaz, ne Lana. Bova pa v Lj in šle na kakšen sprehod lp Barbi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 15:54:36
|
|
|
|
atena777
|
Midva bova cca 4 ure ali več. Cena je skoraj enak (1 EUR razlike). Jutri se bomo torej tudi zdravili:http://www.terme-snovik.si/wellness/voda_bazen.htm zoyab morda bos pa okrevala in Barbid ti bi mogoce lahko oge namocila. Zakaj pa pravzaprav Lana ne sme, ce ni skrivnost? Čao
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 16:24:33
|
|
|
|
atena777
|
Midva bova cca 4 ure ali več. Cena je skoraj enak (1 EUR razlike). Jutri se bomo torej tudi zdravili:http://www.terme-snovik.si/wellness/voda_bazen.htm zoyab morda bos pa okrevala in Barbid ti bi mogoce lahko noge namocila. Zakaj pa pravzaprav Lana ne sme, ce ni skrivnost? Čao
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 16:26:13
|
|
|
|
atena777
|
Manca12 si videla? hrbtenico si bomo mal pozdravile...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 16:40:41
|
|
|
|
atena777
|
SNOVIK, torek, 7.8.2007, 11h 1. Ajja 2. Atena 3. petraz ?? 4. Manca12 5. ZoyaB 6... Isabella?
< Sporočilo je popravil atena777 -- 6.8.2007 16:46:06 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 19:03:45
|
|
|
|
onina
|
ALO. Tudi jaz bolj vas berem, pišem pa bolj malo... V Snovik se mi ne gre ravno, bi pa šla malce po Lj. Barbid, si za en krog po Lj.? Sicer čakam enega keramičarja, tako, da ne vem, kdaj bom lahko šla, pa še vreme je nekaj švoh... Morda bi se pa kateri drugi dan zmenile. Jaz grem na 6-tko (avtobus, ki pelje iz Črnuč proti Viču), pa se lahko s kaj zmenimo. Res pa bo vreme nekaj nagajalo... GH pri nas ful laufa. Sem imela že 2 obroka dnevno, pa sem raje zmanjšala na enega, da ne visim skoz pri štedilniku... . Tam okog 11.00 mu dam 1 jabolko in pol jogurta ali 1 banano in po jogurta ali pire in zelenjavo ali polento ali riž in zelenjavo... v glavnem vse poje, kar mu dam!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 21:10:45
|
|
|
|
atena777
|
SNOVIK, torek, 7.8.2007, 11h 1. Ajja 2. Atena 3. Manca12 4. ZoyaB Petraz se mi ne javi na mobitel, Isabella pa dobi obisk. torej jutri ob 11h. Manca12 upam, da bo tudi Žak izkoristil svoj čas. Je pa res težko naciljati budnost, rano pravo prehranjenost itn..Držimo fige... Lahko noč p.s. Se dobimo pred vhodom? Če katera zamudi več kot 15 min, se zmenimo po tel. kako in kaj. Čao!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 21:25:06
|
|
|
|
ajja
|
O.k., se dobimo pred vhodom. Moj razpoznavni znak voziček, napihnjen fredov obroč pa veliko prtljage. Naš pob spi že kako uro, ampak danes smo imeli pred dokončnim mrkom celo veselico. Ga je dal spat ati, mali pa ni bil zadovoljen in je tulil kot 100 . Sem nujno morala posredovati. Ko sem se pa jaz samo pojavila pri posteljici, je pa mulo mali v hipu utihnil in tudi brez težav zaspal. Od jutri naprej pri naši hiši ati vadi dajanje otroka spat. Joj, danes sem pa malo (beri precej) zapravljala. Po dolgem času sem odšla iz trgovine z vrečko za mene, no ja Žiga je tudi nekaj dobil, ampak tokrat samo 3 pare zokenčkov, jaz pa leviske . Zdaj pa moram še na nekaj kozmetičnih popravkov pred jutrišnjim kopanjem.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 21:41:50
|
|
|
|
atena777
|
Kozmetični popravki hmmmm...Potem bos pa vsa lepaaaa. Jaz bom ze vesela, ce mi bo uspelo lase umiti se danes. Sem se pa nasmejala, ko si napisala, da od jutri naprej ati vadi dajanje spat.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 6.8.2007 21:42:31
|
|
|
|
zojaB
|
uf, vi se boste vsi kopali v tavelikmu bazenu, jest pa ne smem. Mah, jest vas bom pa slikala s kopnega Žal atena, mi tud voda iz zdravilnih vrelcev ne bo pomagala, ker so mi na mat. vratu na večih mestih vzeli tkivo zaradi raka na MV. Sem dobila PAP bris ful slabe izvide in so me takoj naprej poslali, zdej moram pa čakat cel mesec, da izvem, kolk je zadeva daleč...mislm, da sem se v enem tednu postarala za 20 let, od živčnosti sem čist mozoljasta ratala čez noč. Vi punce men rajš povejte,če boste z vozički pršle? Jest bom.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......