Manca12
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 SNOVIK, torek, 7.8.2007, 11h 1. Ajja 2. Atena 3. Manca12 4. ZoyaB 5. Georginah torej jutri ob 11h. Manca12 upam, da bo tudi Žak izkoristil svoj čas. Je pa res težko naciljati budnost, rano pravo prehranjenost itn..Držimo fige... Ok, se slišmo. Mi gremo še v LJ po Georginah. IZVIRNO SPOROČILO: ajja O.k., se dobimo pred vhodom. Moj razpoznavni znak voziček, napihnjen fredov obroč pa veliko prtljage. Naš pob spi že kako uro, ampak danes smo imeli pred dokončnim mrkom celo veselico. Ga je dal spat ati, mali pa ni bil zadovoljen in je tulil kot 100 . Sem nujno morala posredovati. Ko sem se pa jaz samo pojavila pri posteljici, je pa mulo mali v hipu utihnil in tudi brez težav zaspal. Od jutri naprej pri naši hiši ati vadi dajanje otroka spat. Hm, prtljaga.... to bo še projekt, bom morala verjetno 2x v avto iti... Kar se tiče spanja je pri nas čisto običajno, da tuli kot 100 . Še pri meni je precej nemiren zvečer. Pri atiju sploh noče zaspati, potem se pa jezita eden na drugega. Ja, ja, pri nas bo tudi potrebna še vaja! In vloženege nekaj truda in volje IZVIRNO SPOROČILO: zojaB uf, vi se boste vsi kopali v tavelikmu bazenu, jest pa ne smem. Mah, jest vas bom pa slikala s kopnega Žal atena, mi tud voda iz zdravilnih vrelcev ne bo pomagala, ker so mi na mat. vratu na večih mestih vzeli tkivo zaradi raka na MV. Sem dobila PAP bris ful slabe izvide in so me takoj naprej poslali, zdej moram pa čakat cel mesec, da izvem, kolk je zadeva daleč...mislm, da sem se v enem tednu postarala za 20 let, od živčnosti sem čist mozoljasta ratala čez noč. Vi punce men rajš povejte,če boste z vozički pršle? Jest bom. Joj, zojaB kakšne stvari se berejo .... Upajmo na najboljše in držimo pesti in za srečo!!!
|