sandra85
|
pozdravljene _mala_ kar se tiče ...če se ti dobro počutiš,pol ni nobene ovire, da nebi! js sem na zadnjem pregledu svojega G vprašala,kak je s tem...in je rekel, da on priporoča, da opraviva to še tik pred porodom, ker bo meni dosti lažje rodit...pol pa se je še hecal in je rekel:sam, ne v tem smislu, da bojo tvojga dol z porodne mize vlekli v glavnem, če meni paše,pol res ni ovire! guppy ne bit žalostna...js bom tudi pogrešala brcike in ta lepi trebušček,ki mi ga vsi hvalijo, saj se 1. v življenju počutim malo lepšo-saj imam trebušček, v katerem nosim najin zakladek in po eni strani že tko komaj čakam, da ga objamem,poljubčkam,...po drugi strani pa,ko se spomnem, da bo ta hitro rasel, ko bo ven prišel, da bo kmalu samostojen in me kmalu zapustil pol pa je kar hudo...bi ga kar celoživljenje pod srcem nosila tko me vsaj uboga, čeprav me zbrca, tak da pošteno boli,ampak ne bo mi zbežal,če bo not... mislim, da ima dorotea prav...vse si tak želimo,da bi rodile čimprej, da imamo kar OBČUTEK, da bomo avgutovke ...na koncu pa bomo oktoberke ajej glede otrdevanja trebuha-meni se to dogaja že od 20. tedna-zato pa sem že bila v bolnici... zaj pa se je otrdevanje malo spremenilo...skoraj ob vsakem otrdevanju imam še rahle bolečine, kot pri M meni pa noben ne verjame, da sem v zadnjem mesecu vsi mi pravijo, da imam trebušček za 6.-7. mesec... vse,ki imate ¨namen¨ rodit v kratkem držim pesti, da bi bil res kratek porod in čimmanj bolečin! guppy kje si??? sej ne zganjam paniko, sam pogrešam te
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|