Anonimen
|
Pa ja ne, da boste šle vse že rodit..no malo še pa le počakajte . Otrdevanje trebuha..meni že tako dolgo, da sem se že čist navadla pa včasih sploh več ne opazim. Moja je še vedno čist divja pa upam, da še tak ostane vsaj eno tri tedne pol pa se lahko umiri, da rodimo na rok. Se še nikamor ne mudi zaenkrat. Se mi je pa danes popek čist ven nardil..kak butasto to zgleda . Drgač pa meni sploh ne paše nekaj jest, samo žeja me še pa na naktarine dieti sem kar naprej, da se mi vsaj prebava uravnava. No, sladkarijam se pa itak ne morem odpovedat. Sem pa danes bila v Ptujski porodnišnici pri sošolki, male pa nisem vidla, je dobila zlatenico pa so jo odpeljali. No in vedno bolj razmišljam, da bi le šla na Ptuj rodit, ker se mi je porodnišnica danes zdela ful umirjena, ona je bla celo sama not pa skoraj nikjer žive duše, sobe pa so tudi ful fajn urejene. Tak, da bom držala pesti, da pridem iz Mb na Ptuj pravi čas...nad nama živita dva taksista pa me bota že ona dva zapeljala tja, če že moj ne bo utegnil iz Celja prit..no, če mi pride kaj tak na hitro. Za ultivo pa se moram tudi it zmenit čim prej, da me kaj ne prehiti. Sem pa čist fertig danes, noge me ful bolijo, sem cel dan skakala spet okoli, sem skoraj bolj aktivna kot pred nosečnostjo. Zdaj pa sem še likala pa me še likalnik tako zaj..., mi voda ven teče in sem skoraj zgubila živce-če ma kera idejo kaj je krivo mi naj napiše. Mi pa je tudi mama danes rekla, da se bom počasi mogla umirit in da avtobus res več ne bo zame..no, danes sem se gori skoraj zadušila, so bli neki romi gori pa ni glih dišalo, če se tak izrazim , sem skoraj kozlala. Pa še udobno se ne moreš namestit. Tak, da bo si mogo moj res počasi vzet kaki dopust pa me on kam peljat. Mogoče malo butasto vprašanje pa vseeno...a še je kateri do ? Nekje sem pač prebrala, da kao, da ne bi več vsaj 6 tednov pred PDP pa mojemu povedla pa se me zdaj noče več niti dotaknit..je reko, da raje ne tvegajva . Ampak, če meni recimo ne bi blo ga tak ne bi spustila zraven. Pa prebrala sem tudi, da če maternični vrat ni dosti zmehčan tudi ne more vplivat na predčasni porod in tudi sperma ne. Tak, da sem čist zmedena. No, lepo se imejte..jutri pa spet šibam proti Celju.
|