|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  275 276 [277] 278 279   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
6.8.2007 19:50:19   
lumpa6
punce kako je pri vas z lažnimi popadki pri meni se vrstijo že od jutra pa še dol se mi je spustiu

sam čakam da se zares začne

jurti imam pregled pri moji g pa me zanima da me nebo kr not zadržala

no sedaj grem pa še user posted image   user posted image   user posted image pa tamale user posted image sta dons pršla še tamala dva z morja

(odgovor članu ursy)
Neposredna povezava do sporočila: 6901
6.8.2007 20:09:57   
Anonimen
Ma z lažnimi popadki pri meni ni nič (še). Je prezgodaj. Kako pa naj bi sploh izgledali?? user posted image

Lumpa6, misliš, da je to to? Da te bodo jutri zadržali?

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6902
6.8.2007 20:09:59   
NalLa
Evo moje nove mere za seznamček 33t, +11,5 kg in 103cm.

Punce, men je od sodelavke sestra, ki je babca rekla, da čaj iz malinovih listov res pomaga, samo naj ga pijem šele po 34 tednu nosečnosti.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6903
6.8.2007 20:11:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Punce, men je od sodelavke sestra, ki je babca rekla, da čaj iz malinovih listov res pomaga, samo naj ga pijem šele po 34 tednu nosečnosti.

Jaz sem v začetku 34. tedna (polnih 33. no), ampak ga bom raje začela piti, ko bo dopolnjenih točno 36. tednov. Se ne upam, da ne bo prezgodaj, pa še tako imam maternični vrat malce zmehčan.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6904
6.8.2007 20:12:38   
lemavrica
Ojla,

jest sem pa ravnokar od frizerja in moram rečt da sta tile dve uri kar pasali in sem se pošteno sprostila. Še celo križ in noga, ki me že cel dan bolita me nista vmes bolela.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 6905
6.8.2007 20:13:51   
lumpa6
lažni popatki ja trebuh mi otrdeva boli nič, križ me je zdajle začeuuser posted image , ja jaz upam da me nebodo k mam še plan da grem kupit učbenike za šolo za mulčke pa še enih par drugih stvariuser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 6906
6.8.2007 20:14:17   
Anonimen
Joj, jaz moram tudi k frizerju, ampak se mi tako ne da... Ampak moram!

Naila, kje boš ti rodila??

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6907
6.8.2007 20:15:28   
Anonimen
Ja Lumpa6, če je to to, potem pa srečno!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6908
6.8.2007 20:18:38   
Anonimen
Lumpa, a lahko opišeš bolj podrobno te lažne popadke? Mene tako sumljivo boli križ, pa medenica in sramna kost.....da si tega sploh več ne morem predstavljat še naslednjih 5 tednov.......Samo po trebuhu pa nimam kakih bolečin, razen ko me user posted image kam čudno brcne. Pa vedno bolj nizko je, čisto na mehurju, tudi trebuh se je sedaj v zadnjem tednu čisto preoblikoval in se povesil......

Cuma, kdaj si imela ti nazadnje pregled pri G in kdaj imaš naslednjega? Ali te je pogledala tudi vaginalno če se že kaj odpiraš ali jo te zadeve še vedno ne zanimajo.....zdaj se mi počasi že zdi da bi bil čas da izmeri MV in pogleda malo kako kaj spodaj zgledamo.......pa kak dan imam kar malo sumljive barve izcedek, kot da bi bil malo rdečksato-oranžkasto-rjavkast......ampak komajda kaka sled....pa imam to že kar nekaj časa, pa sem ji zadnjič sama zatežila da me je spodaj pogedala (sem si izmislila da imam izcedek, ker vem da me drugače nebi pogledala) in je blo vse ok....

Jaz imam pregled zdaj v sredo, točno na 35 teden.

Moja mama je prišla iz dopusta in prvo kaj me je zagnjavla je blo, ali se učim matematikouser posted image . Tak sem jo pogrešalo da se mi je mešalo, ona pa začne takoj gnjavit z izpiti. Kot da je zdaj to res najbolj pomembno....pobegnilo ne bo nič nikamor.....meni se še živet ne da, ful imam slab spomin in koncentracijo, težko sedim ker mi noge otekajo in hrbet me boli....ona pa meni z matematiko, če se že kaj učim.....user posted image user posted image user posted image . Me je kar v depresijo spravla.......user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6909
6.8.2007 20:21:05   
lumpa6

1. TRIMESTER
-1.mesec: 1-4t
-2.mesec: 5-8t
-3.mesec: 9-13t

2. TRIMESTER
-4.mesec: 14-17t
-5.mesec: 18-21t
-6.mesec: 22-26t

3. TRIMESTER
-7.mesec: 27-30t
-8.mesec: 31-35t
-9.mesec: 36-40t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6910
6.8.2007 20:27:20   
lumpa6
ja zgleda da se nam trebuščki mal dol spuščajo, da se pripravljamo za pot u rim

ja  pri men to tko zgleda kot sem napisala trbuh je trd čisto povsod , k otrdi me pritisne dol in me prime lulatuser posted image in kakatuser posted image user posted image , ja včasih maš pač občutek otrdevanja samo na delu trbuha pa je to mogoče samouser posted image ki se je ob maternico stisnu jaz temu pravim da se je prieu malo pocrkljat

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6911
6.8.2007 20:34:24   
LINA31
Jaz lažnih popadkov še nimam, saj je prav tako...še ni čas. V sredo bom polnih 33t noseča. Bi kar počakala do konca septembra, ko imam rok. Je pa res, da se mi user posted image  full premika iz ene strani na drugo stran. Še vedno pa nosim trebuh zelo visoko.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6912
6.8.2007 20:52:56   
NalLa
Tianna rodila bom v Ljubljani. Kje boš pa ti? Bom pa tud jest začela čaj pit malo kasneje kot v 34 tednu, saj me čez 3 tedne čaka še en izpit in bi bila ful vesela, če bi ga naredila pred porodom.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 6913
6.8.2007 20:57:42   
Anonimen
hejla!

dobro da smo malo začele ti dve temi! jaz mam vprašanje:

user posted image  katera ve, kje se lahko kupijo te malini listi v Ljubljani?n jaz sem jih s soboto iskala v city parku v tisti zeliščni lekarni zraven mobitela, pa jih nimajo in so jih baje naročili in bojo me poklicali ko bojo....  Še kje drugje?

Kar se tiče popadkov - lažni al ne, jaz mam take ki jih opisuje lumpa6 že nekaj časa.

pa tudi trebuh se mi je že spustil malo dol. lahko že več pojemuser posted image  mi je danes lekarnarka rekla da "gospa tole bo pa kmalu, je že nizko, ne?" pa nisem vedela kaj odgovorit, ker ko sem danes moža spraševala če vidi kako spremembo je rekel da ne. Zdaj pa ne vem, a so to moje pobožne želje, al pa je on tipičen moški... saj veste kaj mislimuser posted image

sicer pa lumpa6 če je to to, srečno, hitro in lepo naj ti bo pa javi mi  - bom takoj napisala puncam sem gor!

jaz mam tudi še plane - enako kot ti kupit za hčero za šolo, ostalo lahko potem tudi mož.... no, bo kar bo!

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 6914
6.8.2007 21:24:03   
lumpa6
ja da bi pr men šu mož kaj kupit hahahaha pol i pa sava prot gorenski teklauser posted image user posted image , sm ga pr prejšnjem sinu poslala po planice pa je skor mobi skuru, če jih je preveč vrst

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6915
6.8.2007 21:24:15   
Anonimen
Pa ja ne, da boste šle vse že rodit..no malo še pa le počakajteuser posted image .

Otrdevanje trebuha..meni že tako dolgo, da sem se že čist navadla pa včasih sploh več ne opazim. Moja user posted image  je še vedno čist divja pa upam, da še tak ostane vsaj eno tri tedne pol pa se lahko umiri, da rodimo na rok. Se še nikamor ne mudi zaenkrat. Se mi je pa danes popek čist ven nardil..kak butasto to zgledauser posted image .
Drgač pa meni sploh ne paše nekaj jest, samo žeja me še pa na naktarine dieti sem kar naprej, da se mi vsaj prebava uravnava. No, sladkarijam se pa itak ne morem odpovedat.
Sem pa danes bila v Ptujski porodnišnici pri sošolki, male pa nisem vidla, je dobila zlatenico pa so jo odpeljali. No in vedno bolj razmišljam, da bi le šla na Ptuj rodit, ker se mi je porodnišnica danes zdela ful umirjena, ona je bla celo sama not pa skoraj nikjer žive duše, sobe pa so tudi ful fajn urejene. Tak, da bom držala pesti, da pridem iz Mb na Ptuj pravi čas...nad nama živita dva taksista pa me bota že ona dva zapeljala tja, če že moj ne bo utegnil iz Celja prit..no, če mi pride kaj tak na hitro.
Za ultivo pa se moram tudi it zmenit čim prej, da me kaj ne prehiti. Sem pa čist fertig danes, noge me ful bolijo, sem cel dan skakala spet okoli, sem skoraj bolj aktivna kot pred nosečnostjo. Zdaj pa sem še likala pa me še likalnik tako zaj..., mi voda ven teče in sem skoraj zgubila živce-če ma kera idejo kaj je krivo mi naj napiše.
Mi pa je tudi mama danes rekla, da se bom počasi mogla umirit in da avtobus res več ne bo zame..no, danes sem se gori skoraj zadušila, so bli neki romi gori pa ni glih dišalo, če se tak izrazimuser posted image , sem skoraj kozlala. Pa še udobno se ne moreš namestit. Tak, da bo si mogo moj res počasi vzet kaki dopust pa me on kam peljat.
user posted image  Mogoče malo butasto vprašanje pa vseeno...a še je kateri do user posted image ? Nekje sem pač prebrala, da kao, da ne bi več vsaj 6 tednov pred PDP pa mojemu povedla pa se me zdaj noče več niti dotaknit..je reko, da raje ne tvegajvauser posted image . Ampak, če meni recimo ne bi blo ga tak ne bi spustila zraven. Pa prebrala sem tudi, da če maternični vrat ni dosti zmehčan tudi user posted image ne more vplivat na predčasni porod in tudi sperma ne. Tak, da sem čist zmedena.

No, lepo se imejte..jutri pa spet šibam proti Celju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6916
6.8.2007 21:24:25   
guppy
lumpa, drži se!!! Ostale pa prav tako!
Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6917
6.8.2007 21:28:10   
lumpa6
mala a ma tvojauser posted image periskopuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6918
6.8.2007 21:29:01   
lumpa6
user posted image pa jaz mislm do konca

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6919
6.8.2007 21:38:59   
Anonimen
lumpa6--to so besedeuser posted image ...ja mojemu več nem nič rekla, ko se kar naprej nekaj boji..saj, če se jaz ne bi dobro počutla mu niti omenjala ne bi..sem pa budalo, da sem sploh kaj rekla, manj ko ve boljše je. Si ne predstavljam, da ena dva mesva oz. več čist nič ne user posted image . Pol po porodu bom pa verjetno res tak boga, da mi ne bo..treba še zdaj izkoristit zadnje priložnostiuser posted image .

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6920
6.8.2007 21:43:00   
lumpa6
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1619616

punce kaj si mislite o tem

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1744787

in o tem, jaz bi to probala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6921
6.8.2007 21:45:27   
nana 27
Misska, čaj malinovih listov v LJ dobiš v Sanolaborju ali pa na ljubljanski tržnici. Jaz sem čaj že začela piti. Danes je tretji dan.

Otrdevanje trebuščka. Meni itak veliko otrdeva, ampak dokler ni boleče in otroka čutim, ni panike.

Ursy, srečno pri porodu. Upam, da bo mala štručka čim prej varno v tvojem naročju. user posted image user posted image user posted image

Lumpa, kam se ti mudi? Malo še počakaj.. Upam, da gre samo za lažni alarm in da bo jutri na pregledu vse OK.

_mala_, če ti paše user posted image , lahko do konca, če nimaš drugih posebnih težav.

Srček, glede popadkov je tako, da jih nekatere sploh ne čutijo user posted image  Blagor njim. Se jih pa vidi na CTG-ju. Drugače pa je pri meni izgledalo približno takole (itak vsaka drugače čuti), najprej trd trebuh in nato bolečina, ki je prešla v križ in nato navzdol v stegna. Ja, mogoče te res zraven tišči še na stranišče. Ko začutiš, traja ponavadi minuto (na začetku manj in proti koncu poroda daljši čas) in ko popusti, ne boli več. Takrat je dobro vzeti uro, se umiriti in štopati do naslednje "bolečine". Zdaj pa, če so pravi, se začne vse ponavljati v časovnem zaporedju. Ob nerednih pa nimaš kaj in lahko le več počivaš. Ne vem, če ti tale opis kaj pomaga.

Guppy, ne vem, kdaj imaš pregled. Če ga imaš slučajno jutri in te notri zadržijo, srečno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6922
6.8.2007 21:46:04   
Anonimen
lumpa6-to je ultiva, saj sem jo sama že omenjala. Sama mam na srečo Ptuj blizu. Gre pa nekak za čist novo zadevo, se še sama najbolj ne spoznam, bom pa šla verjetno drug teden k anestiziologu, da mi natančno pove kako to poteka. Saj človek nima kaj zgubit, če neka stvar bolečino zmanjša. Meni je rekel g.da je stvar ok. Če bom zvedla kaj več pa bom že napisala sem gor..sicer pa mislim, da je že oni odgvoro na drugem forumu zelo izčrpen.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6923
6.8.2007 21:49:23   
nana 27
Lumpa, jaz bi tudi to poskusila, ker otroku sploh ni nevarno. V LJ tega ni. Ko sem brala Pušenjaka, sploh ni vedel, kaj je to PCA. Imajo pa to na Ptuju in v Kranju.
Jaz bom s seboj vzela moža, da me masira user posted image  pa še TENS napravico. Baje je super, če gledša CTG in jo ob popadku pritisneš. 

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6924
6.8.2007 21:49:40   
Anonimen
kaj si mislim?

v ljubljani itak ni mogoče, če prav razumem....

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  275 276 [277] 278 279   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  275 276 [277] 278 279   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?